Krajinovič Filip

Krajinovič Filip

32
muž
Srbsko
Datum nar.:
27. 2. 1992
Výška:
185 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 493. / 26.
čtyřhra: - / 30.

Chybující Lehečka v Dubaji neudržel vedení proti Zverevovi a končí v 1. kole

ATP DUBAJ - Jiří Lehečka letos poprvé vypadl hned v prvním kole. Při premiéře na turnaji ATP 500 v Dubaji český tenista podlehl i vinou 52 nevynucených chyb 6-4 3-6 4-6 bývalé světové dvojce Alexanderu Zverevovi, proti kterému nedokázal navázat na Němcův skalp z úvodu sezony v United Cupu.

Bublik v Marseille zlomil sérii 10 porážek. Z výhry se raduje po čtyřech měsících

ATP MARSEILLE - Kazašský tenista Alexander Bublik se po čtyřech měsících a sérii deseti porážek dočkal vítězství. Letos uspěl až na 9. pokus na halové akci ATP 250 v Marseille, kde po obratu zdolal 5-7 6-3 6-4 Srba Filipa Krajinoviče.

Alcaraz si v Hamburku poradil s Krajinovičem, F. Cerúndolo vyřadil Rubljova a pokračuje na vítězné vlně

ATP HAMBURK - Carlos Alcaraz na ATP 500 v Hamburku nadále plní roli největšího favorita, ačkoli měl potíže i ve druhém zápase. Nejvýše nasazený musel likvidovat čtyři setboly Filipa Krajinoviče, nakonec ale svou aktuální neporazitelnost na turnajích ATP protáhl na 12 duelů a vylepšil svou letošní antukovou bilanci na 21-2. Na vítězné vlně se veze také Francisco Cerúndolo, který si vyšlápl na bývalého šampiona Andreje Rubljova a má sedmou výhru v řadě.

Kolář ve Wimbledonu uhrál jen sedm gamů, Lehečka zápas nedopodával

WIMBLEDON - Zdeněk Kolář svůj debut v hlavní fázi slavného Wimbledonu nezvládl, 25letý lucky loser uhrál jen sedm gamů s rozjetým Benjaminem Bonzim. Blízko vítězné premiéře na travnatém grandslamu byl Jiří Lehečka, duel s nasazeným Filipem Krajinovičem ale při svém podání ukončit nedokázal.

Hurkacz se vrátil do elitní desítky, Džabúrová je třetí

Hubert Hurkacz se po triumfu v Halle vrátil do nejlepší desítky světového žebříčku. Díky finálovému vítězství nad prvním hráčem světa Daniilem Medveděvem si polepšil o dvě místa na desátou pozici a přiblížil se svému životnímu maximu, kterým je devátá příčka. Vítězka podniku v Berlíně Ons Džabúrová je nejvýše v kariéře, před ní jsou pouze Iga Šwiateková s Anett Kontaveitovou.

Berrettini v Queen's Clubu poprvé obhájil titul. Čtvrtou ze sedmi trofejí slaví na trávě

ATP QUEEN'S CLUB - Matteo Berrettini na turnaji ATP 500 v londýnském Queen's Clubu porazil 7-5 6-4 Srba Filipa Krajinoviče a poprvé v kariéře obhájil titul. 26letý Ital získal celkově 7. titul, z toho již čtvrtý na trávě. Od roku 2019 na zeleném pažitu vyhrál 31 ze 34 zápasů.

Berrettini si v Queen's Clubu zahraje o další titul z trávy

ATP QUEEN'S CLUB - Matteo Berrettini se po téměř tříměsíční zdravotní pauze do akce vrátil až na trávě a na nejrychlejším povrchu je stále neporažen. Po triumfu ve Stuttgartu pokračuje na vítězné vlně i v londýnském Queen's Clubu, kde si v dnešním semifinále poradil s Nizozemcem Boticem Van de Zandschulpem a připsal si osmou výhru v řadě. O zopakování loňského titulu si italský tenista zahraje se Srbem Filipem Krajinovičem, který zaskočil dvojnásobného šampiona Chorvata Marina Čiliče.

Djokovič v oblíbeném Římě odstartoval výhrou nad Karacevem

ATP ŘÍM - Novak Djokovič vstoupil do antukového Masters 1000 v Římě dvousetovou výhrou nad Aslanem Karacevem, kterému oplatil loňskou překvapivou porážku z rodného Bělehradu. O čtvrtfinále si pětinásobný srbský šampion zahraje se Švýcarem Wawrinkou, nebo krajanem Djerem.

Bublik má v Montpellier pátou šanci na první titul, poslední překážkou bude Zverev

ATP MONTPELLIER - Alexander Bublik v hale v Montpellier porazil Srba Filipa Krajinoviče a popáté v kariéře postoupil do finále turnaje ATP. O premiérový titul si kazašský tenista zahraje s nejvýše nasazeným Němcem Alexanderem Zverevem, který se pokusí na vázat na triumf z roku 2017 a získat 20. trofej.

Tsonga v Montpellier první sérii výher po dvou a půl letech nezaznamenal

ATP MONTPELLIER - Jo-Wilfried Tsonga v Montpellier první sérii dvou výher od podzimu 2019 nezaznamenal. Ve druhém kole 36letý Francouz podlehl 4-6 6-7 Srbu Filipu Krajinovičovi, se kterým prohrál i druhý vzájemný duel.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist