Lajovic Dusan

Lajovic Dusan

33
muž
Srbsko
Datum nar.:
30. 6. 1990
Výška:
183 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 65. / 23.
čtyřhra: 429. / 26.

Ruud se v Barceloně natahuje pro nejcennější trofej, ve velkých finále má bilanci 0:7

ATP BARCELONA - Nor Casper Ruud (25) na antukovém turnaji ATP 500 v Barceloně porazil 7:6, 6:4 Argentince Tomáse Martína Etcheverryho (24) a beze ztráty setu postoupil do celkově 22. finále. O 11. titul a první z akce vyšší kategorie než ATP 250 se trojnásobný grandslamový finalista utká v odvetě za týden starou finálovou porážku z Masters v Monte Carlu s Řekem Stefanosem Tsitsipasem (25).

Lehečka v Adelaide zdolal Lajoviče a po čtyřech měsících vyhrál dvakrát po sobě

ATP ADELAIDE - Jiří Lehečka (22) na turnaji ATP 250 v australském Adelaide přetlačil po setech 7:5, 4:6, 6:3 Srba Dušana Lajoviče (33), navázal na přerušení série pěti porážek a poprvé od zářijového Davis Cupu vyhrál dva zápasy po sobě. Ve čtvrtfinále generálky na Australian Open vyzve druhého nasazeného Chilana Nicolase Jarryho (28).

Lehečka má první výhru v sezoně, v Adelaide porazil domácího kvalifikanta Waltona

ATP ADELAIDE - Jiří Lehečka (22) si připsal první letošní výhru. Po dvou nezdarech v United Cupu se dočkal na turnaji ATP 250 v australském Adelaide, na úvod generálky na Australian Open bez potíží potvrdil roli favorita proti domácímu kvalifikantovi Adamu Waltonovi (24). O postup do čtvrtfinále se sedmý nasazený Čech utká se Srbem Dušanem Lajovičem (33).

Suverénní šampioni skupiny C. Čeští tenisté v Davis Cupu přehráli 3:0 i Srby s Djokovičem

DAVIS CUP - Čeští tenisté ve skupinové fázi finálového turnaje Davisova poháru ve Valencii ovládli svou skupinu s drtivou bilancí 9:0 a zajistili si výhodnější los pro listopadové čtvrtfinále. Po Španělech a Korejcích porazili 3:0 na zápasy i Srby, když Jakub Menšík (18) při singlové premiéře v soutěži smetl 6:3, 6:2 Dušana Lajoviče, Jiří Lehečka (21) si poradil 7:6, 6:4 s Laslem Djerem a Tomáš Macháč (22) s Adamem Pavláskem (28) ve čtyřhře zdolali 7:5, 6:7, 10:3 světovou jedničku Novaka Djokoviče s Nikolou Čačičem.

Lehečka premiéru v Madridu nezvládl. S Ševčenkem se poroučel po 45 minutách

ATP MADRID - Jiří Lehečka na čtvrtém letošním turnaji Masters 1000 poprvé nezvládl svůj zahajovací zápas. Při premiéře ve vysoké nadmořské výšce na antuce v Madridu utrpěl debakl s rozehraným kvalifikantem Alexanderem Ševčenkem, kterému podlehl za pouhých 45 minut hry 1-6 1-6.

Lajovič v Banja Luce zaskočil i Rubljova a slaví druhý triumf

ATP BANJA LUKA - Dušan Lajovič na antukovém turnaji ATP 250 v Banja Luce zdolal 6-3 4-6 6-4 osm zápasů neporaženou světovou šestku Andreje Rubljova, s nímž si poradil i potřetí, a své třetí finále a první po čtyřech letech přetavil v druhý triumf. Cestou za ním si vyšlápl i na světovou jedničku Novaka Djokoviče.

Lajovič v Banja Luce zdolal i Kecmanoviče. Ve finále vyzve Rubljova

ATP BANJA LUKA - Dušan Lajovič na antuce v Banja Luce udolal po tříhodinové bitvě 4-6 7-6 6-4 krajana Miomira Kecmanoviče, navázal na skalp Djokoviče a potřetí v kariéře postoupil do finále turnaje ATP. O druhý titul si 32letý Srb zahraje s osm zápasů neporaženým Andrejem Rubljovem.

Djokovič je na začátku antukového jara opět v útlumu. V Banja Luce dohrál i Lehečka

ATP BANJA LUKA - Novak Djokovič i na druhém letošním turnaji na antuce skončil už na raketě druhého soupeře. Na podniku ATP 250 v Banja Luce první hráč světa podlehl 4-6 6-7 krajanu a kamarádovi Dušanu Lajovičovi, který si připsal teprve sedmý skalp hráče Top 10 a vůbec poprvé porazil světovou jedničku. Ve čtvrtfinále skončil i český tenista Jiří Lehečka.

Obhájce titulu Alcaraz nezaváhal ani s Lajovičem, loňský finalista Ruud dohrál

ATP MIAMI - Světová jednička a obhájce titulu Carlos Alcaraz na Masters v Miami porazil 6-0 7-6 Srba Dušana Lajoviče, s nímž si letos poradil už potřetí, a dál bojuje o zkompletování Sunshine Doublu. Naopak nepokračuje poražený finalista loňského ročníku a letos se trápící Nor Casper Ruud.

Alcaraz suverénně vykročil za premiérovou obhajobou titulu a udržením postu jedničky

ATP MIAMI - Pokud chce Carlos Alcaraz udržet post světové jedničky pro začátek antukového jara, musí na Masters 1000 v Miami poprvé v kariéře obhájit titul. Španělský teenager na Floridě odstartoval jednoznačnou výhrou nad Argentincem Facundem Bagnisem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist