Li Ann

Li Ann

23
žena
USA
Datum nar.:
26. 6. 2000
Výška:
160 cm
Váha:
50 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 165. / 44.
čtyřhra: 664. / 372.

Kosťuková se vzdala obhajoby jediného titulu, raději zamířila mezi větší konkurenci do San Diega

WTA SAN DIEGO - Marta Kosťuková tento týden dala přednost startu na podniku WTA 500 v San Diegu před obhajobou triumfu v texaském Austinu, kde před rokem slavila jediný triumf na hlavním okruhu. V Kalifornii osmá nasazená Ukrajinka odstartovala výhrou 6:4, 4:6, 6:2 nad domácí kvalifikantkou Ann Liovou a na osmém z devíti turnajů od loňského US Open tak zvládla své úvodní vystoupení.

Bouzková je poprvé ve 3. kole grandslamu, Plíšková zvládla dohrávku derby s Martincovou

WIMBLEDON - Karolína Plíšková v úvodním kole Wimbledonu potvrdila roli favoritky v derby s Terezou Martincovou, které bylo včera za stavu 7-6(1) 5-5 přerušeno a odloženo na dnešní den. Loňská finalistka v dohrávce získala oba gamy a s krajankou vyhrála i třetí souboj bez ztráty setu. Marie Bouzková je dokonce už ve 3. kole, což se jí na grandslamu povedlo poprvé v kariéře.

Plíškovou v prvním zápase po zlomenině ruky čeká Koviničová

WTA INDIAN WELLS - Karolína Plíšková, která kvůli zlomenině ruky zmeškala úvod sezony, se v prvním letošním zápase utká s Dankou Koviničovou. Tenistka z Černé Hory v Indian Wells začala vítězstvím 7-5 7-5 nad Švýcarkou Jil Teichmannovou.

Siniaková skončila letos i popáté v 1. kole, v Dauhá nestačila na Pegulaovou

WTA DAUHÁ - Kateřina Siniaková si ani na pátém letošním turnaji ve dvouhře nepřipsala výhru v hlavní soutěži. Na podniku WTA 1000 v Dauhá nejlepší deblistka světa prohrála 3-6 2-6 s Američankou Jessicou Pegulaovou.

Vekičová se v Courmayeuru po více než dvou letech dostala do semifinále

WTA COURMAYEUR - Donna Vekičová v Courmayeuru bez ztráty setu zvládla i třetí souboj s čínskou soupeřkou. Bývalá světová devatenáctka ve čtvrtfinále přehrála dvakrát 6-4 Xinyu Wang a poprvé od předloňského srpna postoupila do semifinále. O první finále od června 2019 se utká s domácí Jasmine Paoliniovou, která vyřadila nasazenou jedničku Dajanu Jastremskou.

Kontaveitová po triumfu v Moskvě dál útočí na Turnaj mistryň, Sinner se výrazně přiblížil letence do Turína

Anett Kontaveitová v Moskvě získala už třetí titul za poslední dva měsíce a stále živí naději na premiérovou účast na Turnaji mistryň, kde chybí obsadit poslední místo. O všech účastnících není rozhodnuto ani u mužů, k debutu na závěrečném vrcholu sezony se po triumfu v Antverpách přiblížil Jannik Sinner.

Američanka Ann Liová na Tenerife získala první titul na okruhu WTA

WTA TENERIFE - Ann Liová si na ostrově Tenerife došla pro premiérový titul na okruhu WTA. Ve finále 21letá Američanka přehrála 6-1 6-4 o dva roky mladší Kolumbijku Mariu Camilu Osoriovou.

Kvitová v Bad Homburgu porazila ve třech setech i Liovou a je ve čtvrtfinále

WTA BAD HOMBURG - Petra Kvitová na trávě v německém Bad Homburgu zdolala i svou druhou soupeřku ve třech setech. Dnes porazila 6-2 6-7 6-1 Američanku Ann Liovou a ve wimbledonské generálce postoupila do čtvrtfinále. V něm na ni čeká Argentinka Nadia Podoroská.

18letá Fernandezová v Monterrey vyřadila šampionku z Guadalajary a zahraje si o první titul

WTA MONTERREY - Leylah Fernandezová v semifinále turnaje WTA 250 v Monterrey porazila španělskou šampionku z Guadalajary Saru Sorribesovou a podruhé v kariéře a znovu v Mexiku postoupila do finále. O první titul si 18letá Kanaďanka zahraje se Švýcarkou Viktorijí Golubicovou.

18letá Kanaďanka Fernandezová si i druhé semifinále zahraje v Mexiku, vyzve Sorribesovou

WTA MONTERREY - Leylah Fernandezová v Monterrey porazila Slovenku Viktórii Kužmovou a také své druhé semifinále na okruhu WTA si zahraje v Mexiku. O vyrovnání výsledku z loňského Acapulka si 18letá Kanaďanka zahraje se Španělkou Sarou Sorribesovou, která triumfovala minulý týden v Guadalajaře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist