Ljubicic Ivan

Ljubicic Ivan

45
muž
Chorvatsko
Datum nar.:
19. 3. 1979
Výška:
193 cm
Váha:
91 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 3.
čtyřhra: - / 70.

Přijde mi to zvláštní, řekl Djokovič o Federerovo angažování Ljubičiče

Fakt, že se stal Ivan Ljubičič koučem Rogera Federera, světovou jedničku Novaka Djokoviče překvapil. Bývalý chorvatský tenista totiž patří k přátelům aktuálně nejlepšího hráče světa a nyní posílil tábor jeho největšího rivala.

U Federera skončil 'superkouč' Edberg. Švýcarovi bude pomáhat Ljubičič

Roger Federer a jeho 'superkouč' Stefan Edberg po dvou letech ukončili spolupráci. Pro oba to byla dopředu plánovaná změna. Na pozici hlavního trenéra zůstává Severin Luthi, k týmu švýcarské hvězdy se místo Edberga připojí Chorvat Ivan Ljubičič.

Ljubičič se vrací. Jako trenér Srba Krajinoviče

Ivan Ljubičič bez tenisu dlouho nevydržel. Osm měsíců po ukončení kariéry se pouští na dráhu trenéra a premiérově povede talentovaného Srba Filipa Krajinoviče.

Rok odchodů. S tenisem letos skončily tři bývalé světové jedničky

Ještě téměř měsíc mají tenisté na to, aby oznámili, že letošní sezona byla jejich poslední. I kdyby už ale žádné další 'sbohem' nepřišlo, budou mnozí fanoušci na tento rok vzpomínat jako na ten, v němž se s profesionálním tenisem rozloučilo několik velkým jmen. Pojďme si je připomenout.

Ljubičič v Monte Carlu odehrál poslední zápas kariéry

Tenisový svět opouští další bývalý elitní hráč. V Monte Carlu dnes odehrál svůj poslední zápas třiatřicetiletý Chorvat Ivan Ljubičič, bývalá světová trojka, vítěz 10 turnajů ATP či Davisova poháru.

Ljubičič v dubnu ukončí kariéru

Okruh ATP opustí v dubnu další z tenisových veteránů. Nedlouho po Fernandu Gonzálezovi a Jose Acasusovi oznámil fanouškům smutnou zprávu také Chorvat Ivan Ljubičič. Bývalý třetí hráč světa si pro svou derniéru vybral turnaj v Monte Carlu.

Tsonga a Del Potro vyhráli 200. zápasy, třetí stovku načnou vzájemnou bitvou

ATP MARSEILLE - Jubilejní 200. výhry na okruhu ATP si v Marseille připsali Jo-Wilfried Tsonga a Juan Martín Del Potro. Nyní je v hale na jihu Francie čeká vzájemný souboj o postup do finále. V druhém semifinále se střetnou Tipsarevič s Llodrou.

Ljubičič si k postupu pomohl 27 esy, v Marseille dohráli Seppi i Nieminen

ATP MARSEILLE - Před týdnem Ivan Ljubičič překvapivě vypadl hned v 1. kole, v Marseille už ale další zaváhání nepřipustil. Domácího Florenta Serru porazil i v pátém vzájemném střetnutí a postoupil do 2. kola. Do něj se trochu nečekaně nedostali osmý nasazený Ital Seppi ani Fin Nieminen.

Rotterdam: Mathieu vyřadil Lópeze. Dohráli i Dolgopolov a Ljubičič

ATP ROTTERDAM - Největším lákadlem na okruhu ATP je tento týden turnaj v Rotterdamu. V Holandsku jsou totiž největšími favority tři hráči Top 10 Roger Federer, Tomáš Berdych a Juan Martín Del Potro. Hned v úvodní hrací den se však se soutěží rozloučili nasazení Feliciano López, Alexander Dolgopolov a dvojnásobný finalista Ivan Ljubičič.

Seppimu se před Davis Cupem nedaří. V Záhřebu dohrál i Ljubičič

Lídrovi italského daviscupového týmu Andreasi Seppimu se nevyvedla příprava před zápasem s českými tenisty. Pátý nasazený hráč vypadl na turnaji v Záhřebu už ve druhém kole, když dnes neuhrál ani set proti Rakušanovi Jürgenu Melzerovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist