Maden Yannick

Maden Yannick

34
muž
Německo
Datum nar.:
28. 10. 1989
Výška:
185 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 96.
čtyřhra: - / 171.

Kolář letos poprvé neprohrál set, v Bielle začal výhrou nad Němcem Madenem

CHALLENGER BIELLA - Zdeněk Kolář na úvod halového challengeru v italské Bielle porazil 6-2 7-6 Němce Yannicka Madena a v osmém letošním zápase si připsal teprve druhou výhru. Ani set neztratil poprvé po sérii jedenácti duelů. O čtvrtfinále si zahraje s šestým nasazeným Rakušanem Jurijem Rodionovem.

Do osmifinále challengeru na Žižkově postoupili Kolář a Rosol

CHALLENGER PRAHA - Mezi šestnáctku nejlepších na challengeru v areálu TK Spoje Praha postoupili dva domácí tenisté. Zdeněk Kolář ve druhém kole smetl třetího nasazeného Korejce Hyeon Chunga, Lukáš Rosol si o dvě hodiny později poradil ve třech setech se Slovákem Filipem Horanským.

Nadal si snadno poradil s dalším kvalifikantem, bez ztráty setu pokračuje i Federer

FRENCH OPEN - Rafael Nadal pokračuje na French Open v útoku na rekordní 12. triumf z jednoho turnaje. Vítěz posledních dvou ročníků si po Yannickovi Hanfmannovi bez ztráty setu poradil i s dalším německým kvalifikantem Yannickem Madenem. Druhou hladkou třísetovou výhru si připsal také Roger Federer, který nezaváhal proti německému lucky loserovi Oscaru Ottemu.

Rosol se v Mnichově poprvé v sezoně na turnaj ATP nekvalifikoval

ATP MNICHOV - Lukáš Rosol si v Mnichově poprvé v sezoně hlavní soutěž turnaje ATP nezahraje. Český čtvrtfinalista z roku 2015 v závěrečném druhém kole prohrál hladce ve dvou setech s domácím Yannickem Madenem, s nímž neuhrál set ani ve třetím vzájemném střetnutí.

Rosol v mnichovské kvalifikaci porazil domácího Gojowczyka

ATP MNICHOV - Lukáš Rosol vstoupil do dvoukolové kvalifikace antukového turnaje ATP v Mnichově výhrou nad domácím Peterem Gojowczykem. O start v hlavní soutěži se utká s dalším Němcem Yannickem Madenem.

Montpellier: Chačanov vyřadil Ferrera, Simon měl namále s Madenem

ATP MONTPELLIER - Ruský mladík Karen Chačanov si ve francouzském Montpellier připsal cenný skalp zkušeného Španěla Davida Ferrera. Po třísetové výhře postoupil i domácí Gilles Simon, který se nečekaně nadřel proti německému outsiderovi Yannicku Madenovi.

Kolář v Poreči získal první titul z turnaje Futures

FUTURES POREČ - Zdeněk Kolář dnes vybojoval svůj první titul mezi dospělými, když z pozice nenasazeného hráče ovládl turnaj Futures v chorvatské Poreči. Ve finále devatenáctiletý Čech zdolal Němce Yannicka Madena.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist