Martinez Conchita

Martinez Conchita

52
žena
Španělsko
Datum nar.:
16. 4. 1972
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 4.
čtyřhra: - / 7.

Bouzkovou trénuje wimbledonská vítězka. Na novou sezonu se připravuje s Martínezovou

Marie Bouzková se na novou sezonu připravuje pod vedením bývalé wimbledonské šampionky Conchity Martínezové, jež v minulosti spolupracovala i s Karolínou Plíškovou. Česká tenistka už v Miami zahájila přípravu na rok 2024.

Ivaniševič a Martínezová byli uvedeni do Síně slávy

Do tenisové Síně slávy byli v sobotu uvedeni wimbledonští vítězové Chorvat Goran Ivaniševič a Španělka Conchita Martínezová. Slavnostního ceremoniálu v americkém Newportu během tamního travnatého turnaje mužů se dočkali s ročním zpožděním způsobeným pandemií koronaviru.

Muguruzaová je v Dauhá bez trenérky. Martínezová má pozitivní test na Covid-19

Španělka Garbiňe Muguruzaová se bude muset na turnaji v Dauhá obejít bez trenérky Conchity Martínezové. Wimbledonská šampionka z roku 1994 měla po příjezdu do Kataru pozitivní test na koronavirus a s mírnými příznaky onemocnění Covid-19 je v nemocnici v karanténě.

Ivaniševič a Martínezová budou novými členy tenisové Síně slávy

Do tenisové Síně slávy budou letos uvedeni wimbledonští vítězové Chorvat Goran Ivaniševič a Španělka Conchita Martínezová. Slavnostní ceremoniál v americkém Newportu se uskuteční 18. července.

Ivaniševič vyhrál hlasování fanoušků o přijetí do Síně slávy. Porazil Martínezovou či Björkmana

Wimbledonský vítěz z roku 2001 Goran Ivaniševič vyhrál hlasování fanoušků o zařazení do Síně slávy. Chorvatský tenista tak dostane maximální tříprocentní bonus k hlasům, které v hlavní fázi volby obdrží od komise novinářů, historiků a členů Síně slávy.

Trenérka Plíškové Martínezová znovu aspiruje na uvedení do tenisové Síně slávy

Španělé Conchita Martínezová a Sergi Bruguera, Chorvat Goran Ivaniševič a Švéd Jonas Björkman jsou kandidáty na uvedení do tenisové Síně Slávy v Newportu pro rok 2020. Všichni čtyři byli v nominaci už vloni, do elitní společnosti ale nakonec uvedeni nebyli.

Trenérka Martínezová: Karolína je připravená na každou výzvu

Karolína Plíšková hraje podle své trenérky Conchity Martínezové na Australian Open výborně a je připravena na každou výzvu. Wimbledonská vítězka dává Češce za příklad i Rafaela Nadala.

Na US Open bude Plíšková dostávat rady od Martínezové

Na nadcházejícím US Open bude tenistce Karolíně Plíškové pomáhat svými radami Španělka Conchita Martínezová. Vítězka Wimbledonu z roku 1994 zaskočí za Australanku Rennae Stubbsovou, která bude během newyorského grandslamu vytížená prací pro televizi.

Potvrzeno: Martínezová bude španělskou kapitánkou i v Davis Cupu

Španělské tenisty povede v Davisově poháru bývalá světová dvojka a wimbledonská vítězka Conchita Martínezová, která je zároveň kapitánkou fedcupového týmu. Nahradí Galu Leónovou, kterou v sobotu odvolal nový šéf národního svazu Fernando Fernández-Ladreda.

Španěly povede v Davis Cupu zřejmě opět žena. Média píší o Martínezové

Španělské tenisty by měla v Davisově poháru po odvolání Galy Leónové i nadále vést žena. Podle médií bude kapitánkou týmu pro zápas skupiny I za dva týdny v Rusku jmenována bývalá světová dvojka a wimbledonská vítězka Conchita Martínezová. Vedení svazu však tyto informace zatím nepotvrdilo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist