Matkowski Marcin

Matkowski Marcin

43
muž
Polsko
Datum nar.:
15. 1. 1981
Výška:
185 cm
Váha:
90 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 645.
čtyřhra: - / 7.

Hradecká na druhý titul z mixu nedosáhla. Ve finále vyhrál pár Matteková/Bryan

FRENCH OPEN - Lucie Hradecká podruhé v kariéře smíšenou čtyřhru na Roland Garros nevyhrála. V dnešním finále s Polákem Marcinem Matkowským podlehli 6-7 1-6 druhé nasazené dvojice Bethanie Matteková-Sandsová a Mike Bryan.

Bratři Bryanovi jako první vyhráli šest turnajů Masters během jedné sezony

ATP PAŘÍŽ - Tři týdny po zkompletování Golden Masters si bratři Bryanovi došli pro společný 102. titul. V Paříži jako první v historii vyhráli během jedné sezony alespoň šest turnajů Masters 1000, ze kterých mají už 32 trofejí.

Peschkeová 'double' nezíská, v mixu vypadla

Z Wimbledonu mohla odjíždět se dvěma grandslamovými trofejemi, ale po dnešku je jisté, že tu ze smíšené čtyřhry Květa Peschkeová letos nezíská. Česká deblistka ve vyrovnaném čtvrtfinále po boku Poláka Matkowského prohrála s párem Srebotniková/Žimonjič 6-7 7-6 a 4-6.

12. den v Melbourne: Federer proti Murraymu o finále

Bezesporu nejlákavějším zápasem zítřejšího dne na Australian Open bude druhé semifinále mužské dvouhry mezi Rogerem Federerem a Andym Murraym. Ve čtyřhře žen se už bude rozdávat první trofej pro vítěze, minimálně jeden Čech postoupí do finále mixu. O finále mezi juniorkami bude usilovat Kateřina Siniaková, Barboru Krejčíkovou čeká finále dívčí čtyřhry.

Peschkeová na US Open prohrála i třetí finále, titul z mixu mají Makarovová a Soares

US OPEN - Květa Peschkeová ani napotřetí nezískala titul ve smíšené čtyřhře na grandslamovém US Open. S Polákem Marcinem Matkowskim ve finále nevyužili dva mečboly a prohráli s Ruskou Jekatěrinou Makarovovou a Brazilcem Brunem Soaresem 7-6 1-6 10-12 v super tie-breaku.

11. den na US Open: Peschkeová o titul, Štěpánek a Hlaváčková s Hradeckou o finále

Dnešní den na US Open je ve znamení posledních dvou čtvrtfinálových duelů mužů, ale také závěrečných kol čtyřher, ve kterých má český tenis početné zastoupení. O titul z mixu bude hrát Květa Peschkeová, o postup do finále Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou a také Radek Štěpánek.

Suveréni Mirnyj s Nestorem ovládli Turnaj mistrů

Titul ze soutěže deblistů na Turnaji mistrů si z Londýna odvážejí Bělorus Max Mirnyj a Kanaďan Daniel Nestor. Třetí nasazená dvojice zdolala v dnešním finále polské duo Mariusz Fyrstenberg a Marcin Matkowski 7-5 a 6-3 a pro cennou trofej si tak došla bez jediné porážky.

Mirnyj s Nestorem vyřadili bratry Bryanovy. Ve finále je čekají Poláci

Překvapivé složení má finále deblistů na Turnaji mistrů. O to, že Američané Mike a Bob Bryanovi ke svým dvěma letošním grandslamovým triumfům další velký úspěch nepřidají, se postaral bělorusko-kanadský pár Mirnyj/Nestor. Ten se o titul utká s přemožiteli Indů Bhúpathího a Paese, Poláky Fyrstenbergem a Matkowskim.

První výhru v Londýně vydřeli Mirnyj s Nestorem

TURNAJ MISTRŮ - Turnaj mistrů v Londýně odstartoval deblovým soubojem, ze kterého si první bod do skupiny připsali zkušení Max Mirnyj a Daniel Nestor. Ti zdolali nováčky soutěže indicko-pákistánský expres Bopannu s Qureshím.

Melzer s Petzschnerem si vezou z US Open druhý grandslamový titul

US OPEN muži - Jürgen Melzer a Philipp Petzschner získali druhý grandslamový titul. Na loňský Wimbledon navázal rakousko-německý pár na US Open, když ve finále smetl dvakrát 6-2 Poláky Marcina Matkowského a Mariusze Fyrstenberga.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist