Mecir Miloslav

Mecir Miloslav

36
muž
Slovensko
Datum nar.:
20. 1. 1988
Výška:
190 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 169.
čtyřhra: - / 282.

Ostravský challenger i s poloviční dotací přilákal Brita Warda

Francouzský tenista Lucas Pouille by měl být nejvýše nasazeným hráčem 12. ročníku challengeru Prosperita Open v Ostravě. Turnaj, který se po dvou letech vrátil do nižší kategorie s dotací 50 tisíc dolarů, se bude hrát na antuce v Komenského sadech od soboty do příští neděle a přivábil i britského daviscupového reprezentanta Jamese Warda.

Veselý prohrál s Dustovem a sezona pro něj skončila. Pavlásek v Bratislavě postupuje

CHALLENGER BRATISLAVA - Jiří Veselý se sezonou loučí nečekanou porážkou. Na challengeru v Bratislavě nedokázal využít pozice nasazené jedničky a už v 1. kole vypadl s Uzbekem Dustovem. Spravit si náladu může už jen ve čtyřhře. Uspěl alespoň Adam Pavlásek, který vyhrál bitvu s domácím Mečířem.

Štěpánek je v Ostravě ve čtvrtfinále, ostatní Češi dohráli

CHALLENGER OSTRAVA - Po polovině odehraných zápasů osmifinále challengeru v Ostravě zbývá v soutěži poslední domácí zástupce. Ve hře o titul už je jen největší favorit turnaje Radek Štěpánek, který dnes smetl krajana Lustyka.

Veselý v Bratislavě skončil ve 2. kole na Dzumhurovi

CHALLENGER BRATISLAVA - Jiřímu Veselému neobvyklý program na turnaji v Bratislavě nesedl. Poté, co si po prvním kole doletěl do Londýna pro cenu od ATP, dnes neuspěl v duelu se 197. hráčem světa Damirem Dzumhurem.

Hájek ve Vídni končí, uhrál jen dva gamy

Návrat na okruh ATP po téměř čtvrt roce a startech na challengerech Janu Hájkovi nevyšel. Český tenista dnes ve Vídni získal pouhé dva gamy v duelu s Belgičanem Bemelmansem, kterému podlehl 2-6 0-6.

Veselý si v Ostravě zahraje o druhý challengerový titul, Darcis vyřadil Rosola

CHALLENGER OSTRAVA - Jiří Veselý si na antuce v Ostravě poradil i se svým čtvrtým soupeřem a po výhře nad Slovákem Mečířem postoupil podruhé do finále challengeru. O druhý titul během necelého měsíce se utká buď s Belgičanem Darcisem, který zastavil nasazenou jedničku Rosola a vyřadil tak čtvrtého bývalého vítěze Prosperita Open.

Rosol a Veselý si v Ostravě zahrají o finále

CHALLENGER OSTRAVA - Fanoušci v Ostravě mají stále naději, že se dočkají čistě českého finále. Z dnešních čtvrtfinálových duelů totiž postoupil suverénním způsobem Lukáš Rosol a po boji také Jiří Veselý.

Novotná s Mečířem navázali v Prostějově na Key Biscayne

Podruhé v životě spojila Jana Novotná síly s Milošem Mečířem a znovu ve smíšené čtyřhře vyhráli. Poprvé to dokázali před 24 lety na turnaji v Key Biscayne a podruhé dnes na exhibici v Prostějově. Před finále challengeru Czech Open zvítězili nad Hanou Mandlíkovou a Ivanem Lendlem 7-6.

Mečíř dosud nedá dopustit na dřevěné tenisové rakety

Vidět tenistu hrát s dřevěnou raketou je dnes už velká rarita. Olympijský vítěz Miloslav Mečíř k výjimkám patří, jelikož staré modely za moderní technologie nikdy nevyměnil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist