Mijacika Ani

Mijacika Ani

36
žena
Chorvatsko
Datum nar.:
15. 6. 1987
Výška:
178 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 193.
čtyřhra: - / 226.

Gabriela Pantůčková letos už potřetí vyhrála podnik ITF v chorvatském Bolu

ITF BOL - Jednadvacetiletá Gabriela Pantůčková slaví další triumf na turnaji ITF 10k v oblíbeném chorvatském Bolu, kde dnes vybojovala šestý ze svých celkově devíti titulů. Ve finále nejvýše nasazená Češka porazila domácí Ani Mijacikovou.

Zakopalová je v Palermu ve čtvrtfinále

Klára Zakopalová dnes ve druhém kole zvítězila nad Chorvatkou Ani Mijačikovou 7-5, 4-6 a 6-3. Další soupeřkou čtvrté nasazené české hráčky bude turnajová sedmička Slovinka Polona Hercogová, kterou ještě nikdy neporazila.

Cetkovská si v Palermu zahraje o postup do semifinále

Česká tenistka po včerejší výhře nad Ruskou Bovinovou zvládla na italské antuce i druhý zápas. Proti Akgul Amanmuradové zvítězila po hodině a půl hry 6-2 a 6-4.

Zakopalová s Cetkovskou postupují, Hlaváčková končí

WTA PALERMO - Klára Zakopalová v úvodním setu s Anastasiou Pivovarovou sice dostala kanára, pak ale Rusce dovolila uhrát jen dva gamy a zápas vyhrála 0-6, 6-1 a 6-1. Petra Cetkovská postoupila do druhého kola výhrou nad další Ruskou Bovinovou 6-1 a 7-5. Neuspěla naopak Andrea Hlaváčková. Nad její síly byla Rumunka Cirsteaová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist