Millot Vincent

Millot Vincent

38
muž
Francie
Datum nar.:
30. 1. 1986
Výška:
173 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 135.
čtyřhra: - / 361.

Thiem neproměnil čtyři mečboly proti Schwartzmanovi a v Montrealu skončil

ATP MONTREAL - Trápení Rakušana Dominica Thiema po skončení antukové části sezony pokračuje. Šestou porážku z posledních jedenácti zápasů utrpěl sedmý hráč světa na úvod turnaje Masters 1000 v Montrealu, kde proti Argentinci Diegu Schwartzmanovi neproměnil žádný ze čtyř mečbolů a soupeř tak zaznamenal svůj první skalp hráče Top 10.

Berdych porazil Mannarina i popáté a po úspěšném obratu je v semifinále

ATP LOS CABOS - Tomáš Berdych vyhrál s Francouzem Adrianem Mannarinem i pátý vzájemný zápas, byť v mexickém Los Cabos musel poprvé otáčet nepříznivý vývoj. Do semifinále, v němž poprvé narazí na Australana Kokkinakise, nejvýše nasazený Čech postoupil po výhře 4-6 6-3 6-4.

Berdych v Mexiku potvrdil roli favorita a je ve čtvrtfinále

ATP LOS CABOS - Tomáš Berdych při své premiéře na turnaji v Mexiku potvrdil roli favorita. Nejvýše nasazený Čech přehrál za necelou hodinu hry australského kvalifikanta Akiru Santillana a postoupil do čtvrtfinále. V něm se utká s oblíbeným soupeřem Adrianem Mannarinem z Francie.

Rosol v Dubaji prošel kvalifikací

ATP DUBAJ - Vyhrát dva zápasy po sobě dokázal teprve podruhé za posledních osm měsíců český tenista Lukáš Rosol. Povedlo se mu to v kvalifikaci turnaje ATP 500 v Dubaji, kde se může těšit na první letošní start v hlavní soutěži. V té se tak představí celkem čtyři Češi.

Rosol v Dubaji postoupil po bitvě do 2. kola kvalifikace

ATP DUBAJ - Lukáš Rosol v Dubaji otočil bitvu s Chorvatem Ivanem Dodigem a postoupil do závěrečného druhého kola kvalifikace. O start v hlavní soutěži si zahraje s Francouzem Millotem. Naopak neuspěl Jan Šátral, který podlehl Italu Seppimu a prohrál už sedmý zápas v řadě.

Veselý v Monsu zvládl už dvě třísetové bitvy a postoupil do čtvrtfinále

CHALLENGER MONS - Jiří Veselý to nemá na challengeru v belgickém Monsu vůbec jednoduché. Se dvěma žebříčkově hůře postavenými soupeři musel o výhru bojovat pokaždé ve třech setech, Francouze Millota i Bělorusa Ignatika však porazil a postoupil do čtvrtfinále.

Del Potro v Melbourne dohrál, padl v pěti setech

Vedro, kvůli kterému se hodiny nehrálo, déšť, hladké výhry největších hvězd a jedno velké překvapení. Tak ve zkratce vypadal dnešní den v Melbourne, kde se po pětisetové porážce se Španělem Bautistou rozloučil s Australian Open pátý hráč světa Juan-Martín del Potro.

Berdych postoupil. A čeká ho generálka na Davis Cup

Český tenista Tomáš Berdych zvládl úvod svého posledního letošního turnaje ATP. Dvacátý hráč světa, který v hale Bercy před čtyřmi lety vyhrál, dnes porazil domácího kvalifikanta Vincenta Millota 6-3 a 7-6. V dalším kole ho čeká španělský reprezentant Tommy Robredo, s nímž by se mohl utkat ve finále Davis Cupu.

Simon v Lyonu nezaváhal. Dva Francouzi jsou už ve čtvrtfinále

ATP LYON - Šest Francouzů v šesti zápasech nastoupilo ve středu na turnaji v Lyonu a úspěšnost měli více než padesátiprocentní. První kolo zvládli všichni nasazení domácí tenisté včetně dvojky Gillesa Simona.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist