Monteiro Thiago

Monteiro Thiago

29
muž
Brazílie
Datum nar.:
31. 5. 1994
Výška:
183 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 113. / 61.
čtyřhra: - / 74.

Ruud v Bastadu potvrdil roli favorita. O čtvrtfinále hrají také Rubljov a Zverev

ATP BASTAD - Čtvrtý hráč světa Casper Ruud (24) po loňském zaváhání v roli obhájce titulu letošní vstup do antukového podniku ATP 250 ve švédském Bastadu zvládl a s Alexanderem Ševčenkem (22) si poradil hladce ve dvou setech. O atraktivní vzájemný souboj ve čtvrtfinále v pětitisícovém městečku na severu Evropy usilují další dvě hvězdy Alexander Zverev (26) a Andrej Rubljov (25).

8 zápasů, 7 porážek. V Santiagu Thiem prohrál s domácím Garínem

ATP SANTIAGO - Dominic Thiem prohrál sedmý z osmi letošních zápasů. Na antuce v chilském Santiagu bývalý vítěz US Open podlehl v duelu hráčů startujících na divokou kartu 2-6 6-7 domácímu šampionovi z roku 2021 Cristianu Garínovi, proti kterému si nevypracoval jediný brejkbol.

Alcaraz v Riu vykročil za premiérovou obhajobou titulu výhrou nad domácím outsiderem

ATP RIO DE JANEIRO - Carlos Alcaraz tři dny po triumfu v Buenos Aires zvládl vstup do dalšího antukového turnaje v Riu de Janeiro. Po přesunu z Argentiny do Brazílie si španělský obhájce titulu poradil s domácím outsiderem Mateusem Alvesem a čeká ho repríza loňského semifinále proti Italu Fabiu Fogninimu. Už do čtvrtfinále postoupil druhý nasazený Brit Cameron Norrie.

Lehečka v Aucklandu vyhrál souboj kvalifikantů a vyzve světovou dvanáctku Norrieho

ATP AUCKLAND - Jiří Lehečka pokračuje v novozélandském Aucklandu v povedeném vstupu do letošní sezony. Jednadvacetiletý rodák z Mladé Boleslavi v úvodním kole hlavní soutěže neztratil podání a v souboji kvalifikantů přehrál antukového specialistu Thiaga Monteira. Na své třetí čtvrtfinále na turnajích ATP zaútočí proti nasazené dvojce Cameronovi Norriemu.

Lehečka na druhé čtvrtfinále na turnajích ATP zaútočí i v Kitzbühelu. S Kopřivou si nezahraje

ATP KITZBÜHEL - Jiří Lehečka si druhým týdnem po sobě na antukových turnajích zahraje o postup do svého druhého čtvrtfinále na nejvyšším okruhu. Dvacetiletý Čech v Kitzbühelu v úvodním kole zdolal Thiaga Monteira z Brazílie a o účast mezi nejlepší osmičkou se utká s nasazeným Portugalcem Joaem Sousou, dnešním přemožitelem Víta Kopřivy.

Berrettini a Alcaraz v deštivém Riu vyhráli noční bitvy o čtvrtfinále

ATP RIO DE JANEIRO - Matteo Berrettini si svůj premiérový zápas v Jižní Americe užil dlouho do noci. Na antuce v Riu de Janeiru zdolal domácího Thiaga Monteiru až těsně před půlnocí, neboť zápas byl přerušován deštěm. Ve čtvrtfinále narazí na španělského mladíka Carlose Alcaraze, který dohrál dokonce ještě o dvě hodiny později.

Ruud po zranění kotníku zahájil útok na druhý titul z antuky v Buenos Aires

ATP BUENOS AIRES - Nejvýše nasazený Casper Ruud, který kvůli zranění kotníku přišel o start na Australian Open, vstoupil do antukového turnaje v Buenos Aires výhrou nad Španělem Robertem Carbállesem. Ve čtvrtfinále se předloňský šampion střetne v repríze finále loňského Bastadu s domácím Federicem Coriou.

Córdoba: Domácí Cerundolo, Coria a Bagnis jsou poprvé v semifinále. Schwartzman je překvapivě nedoplnil

ATP CÓRDOBA - 19letý Juan Manuel Cerundolo. 28letý Federico Coria. 31letý Facundo Bagnis. To je trojice Argentinců, která včera na domácí antuce v Córdobě postoupila poprvé v kariéře do semifinále turnaje ATP. Mohl je doplnit i jejich krajan a největší favorit Diego Schwartzman, devátý hráč světa ale poprvé nestačil na Španěla Alberta Ramose.

Schwartzman v Córdobě začal hladkou výhrou, ve čtvrtfinále je i hráč ze čtvrté světové stovky

ATP CÓRDOBA - Nejvýše nasazený Argentinec Diego Schwartzman na úvod domácího antukového turnaje v Córdobě nezaváhal, Itala Marca Cecchinata přehrál hladce ve dvou setech. Ve čtvrtfinále je také jeho 19letý krajan Juan Manuel Cerundolo, který je hráčem až čtvrté světové stovky.

Sebastian Korda v Delray Beach vyřadil Paula a poprvé postoupil do čtvrtfinále

ATP DELRAY BEACH - Dvacetiletý syn bývalého českého tenisty Petra Kordy Sebastian v Delray Beach vyřadil nasazeného krajana Tommyho Paula a poprvé na okruhu ATP si zahraje čtvrtfinále. V něm vyzve Johna Isnera.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist