Moya Carlos

Moya Carlos

47
muž
Španělsko
Datum nar.:
27. 8. 1976
Výška:
190 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 2.
čtyřhra: - / 108.

Do tenisové Síně slávy nikoho nezvolili, neuspěli Moya, Ferrero ani Ivanovičová

Poprvé v historii nebyli do tenisové Síně slávy zvoleni žádní noví členové. Pro letošní uvedení nezískal potřebný počet hlasů nikdo z šesti kandidátů, jimiž byli Srbka Ana Ivanovičová, Italka Flavia Pennettaová, Španělé Carlos Moya a Juan Carlos Ferrero a někdejší deblistky Cara Blacková ze Zimbabwe a Lisa Raymondová z USA. Informovala o tom agentury AP.

Ivanovičová, Pennettaová, Moya či Ferrero jsou v nominaci do Síně slávy

Ana Ivanovičová, Flavia Pennettaová, Carlos Moya a Juan Carlos Ferrero jsou mezi šesticí tenistů nominovaných na vstup do mezinárodní Síně slávy. Spolu s nimi se budou o místo v hvězdné společnosti ucházet deblistky Cara Blacková a Lisa Raymondová. Výsledek hlasování o jejich přijetí bude znám na začátku roku 2022.

Nadal bude na Australian Open bez trenéra. Moya chce zůstat doma s rodinou

Španělský tenista Rafael Nadal se bude muset na Australian Open obejít bez svého trenéra Carlose Moyi. Čtyřiačtyřicetiletý někdejší šampion z Roland Garros se v současné koronavirové situaci rozhodl zůstat doma se svou rodinou. Úvodní grandslamový turnaj sezony bude sledovat jen na dálku.

Trénuju bez omezení, pochvaluje si Nadal

Rafael Nadal si přípravu na novou sezonu zpestřil účastí na domácím mistrovství, na kterém vyhrál čtyřhru s Marcem Lópezem. Po triumfu si pochvaloval stav svého zápěstí, kvůli němuž nedokončil sezonu 2016 a vzdal se účasti na Turnaji mistrů.

Nadal má superkouče. Pomáhat mu bude kamarád Moya

Rafaelu Nadalovi bude s přípravou pomáhat jiná bývalá světová jednička Carlos Moya. Čtyřicetiletý přítel čtrnáctinásobného grandslamového šampiona doplní v realizačním týmu Nadalova strýce Toniho, který rodáka z Mallorcy vede od počátku kariéry, a Francisca Roiga.

Výběr Singapore Slammers obhájil triumf v IPTL

IPTL - Vítězem 3. ročníku asijské exhibiční ligy IPTL se stal stejně jako loni výběr Singapore Slammers, za který nastupovala pětice Nick Kyrgios, Marcos Baghdatis, Marcelo Melo, Kiki Bertensová a Carlos Moya. Ve finále Slammers nedali šanci Indian Aces, které porazili suverénně 30-14.

Berdych si poradil s Lópezem, UAE Royals jdou do čela tabulky

IPTL - Tomáš Berdych se stejně jako jeho tým rozloučil s tokijskou částí exhibiční ligy IPTL s bilancí dvou výher a jedné porážky. Dnes český tenista porazil Španěla Feliciana Lópeze a rozhodl o vítězství UAE Royals nad dosud neporaženými Indian Aces.

Raonic našel trenéra, dohodl se s Moyou

Milos Raonic vstupuje do roku 2016 s novým trenérem Carlosem Moyou. Bývalý španělský grandslamový šampion a světová jednička nahradil Chorvata Ivana Ljubičiče, s nímž pětadvacetiletý rodák z černohorské Podgorici v listopadu ukončil po dvou letech spolupráci.

Singapore Slammers vyhráli IPTL. Prohra Plíškové s Brownem ve finále nevadila

IPTL - 2. ročník asijské exhibiční ligy IPTL vyhrál výběr Singapore Slammers. V dnešním finále v Singapuru porazil loňské šampiony Indian Aces a nic na tom nezměnila ani porážka ve smíšené čtyřhře, ve které teprve podruhé v soutěži neuspěli Karolína Plíšková s Dustinem Brownem.

Plíšková v Kóbe porazila i Stosurovou, Slammers ale vedení neudrželi

ITPL - Karolína Plíšková na IPTL v japonském Kóbe vyhrála i svou druhou dvouhru. Den po skalpu Sereny Williamsové porazila 6-4 také Australanku Samanthu Stosurovou a zvýšila vedení svého týmu Singapore Slammers. Ti ale vedení po dvou setech neudrželi s Indian Aces prohráli.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist