Nejedlý Pavel

Nejedlý Pavel

31
muž
Česká republika
Datum nar.:
13. 2. 1993
Výška:
180 cm
Váha:
76 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 1572. / 452.
čtyřhra: - / 500.

Kolář si v Ostravě poradil s Rosolem, Svrčina udolal jedničku Mouteta

ATP CHALLENGER OSTRAVA - Zdeněk Kolář do domácího challengeru v Ostravě vstoupil vítězstvím nad krajanem Lukášem Rosolem. O vyřazení nejvýše nasazeného Francouze Corentina Mouteta se postaral 19letý Dalibor Svrčina, který uspěl v téměř tříhodinové bitvě. Naopak vypadli 16letý debutant Jakub Menšík a kvalifikant Pavel Nejedlý.

V Liberci vyvrcholily boje ve skupině. Semifinalisty jsou suverénní Nejedlý, favorit Forejtek, veterán Pospíšil či Smitková

V Liberci třetím dnem pokračuje turnaj O trofej solidarity a naděje ČTS by Moneta. Vrcholí boje ve skupinách a postup do semifinále si už zajistil Pavel Nejedlý, který ve třech duelech neztratil ani set a prohrál dohromady jen 11 gamů, vítěz předchozích dvou podniků Jonáš Forejtek, Michael Vrbenský, 39letý veterán Jaroslav Pospíšil, Tereza Smitková, Johana Marková, Anna Sisková a ve formě hrající Veronika Vlkovská.

Do finále ve Starých Splavech postoupily deblové parťačky Siniaková a Krejčíková, Rosol a Forejtek

MACHA LAKE OPEN - Deblové spoluhráčky Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková se utkají ve finále exhibičního turnaje na antuce ve Starých Splavech. Obě na Macha Lake Open po třech výhrách ve skupině zvládly semifinálový duel ve dvou setech. V mužském turnaji se do finále dostali Lukáš Rosol a Jonáš Forejtek.

Macháč ani Nejedlý na challengeru v Liberci do finále nepostoupili

ATP CHALLENGER LIBEREC - Osmnáctiletý Tomáš Macháč i o osm let starší Pavel Nejedlý na domácím challengeru v Liberci i přes dnešní porážku prožili životní turnaj. Macháč byl absolutně bez šance proti nasazenému Brazilci Rogeriovi Dutrovi Silvovi, kvalifikant Nejedlý statečně vzdoroval nasazenému Srbovi Nikolovi Milojevičovi.

Macháč a po odvrácených mečbolech Nejedlý postoupili v Liberci do semifinále! Veselý dohrál

ATP CHALLENGER LIBEREC - Tomáš Macháč a Pavel Nejedlý na challengeru v Liberci prožívají nejlepší turnaj své kariéry. Teprve 18letý Macháč ve čtvrtfinále přehrál Slováka Alexe Molčana, o osm let starší Nejedlý odvrátil čtyři mečboly nasazené sedmičky Joaa Domínguese. Jiří Veselý naopak v souboji o semifinále neuspěl, když nestačil na Nikolu Milojeviče.

Liberec: Macháč proměnil i druhý challenger ve čtvrtfinále. V něm jsou také Veselý a senzačně Nejedlý

CHALLENGER LIBEREC - Osmnáctiletý Tomáš Macháč i na svém druhém challengeru vyhrál tři zápasy a postoupil do čtvrtfinále. Po Ostravě se mu to povedlo na další domácí antuce v Liberci, kde dnes porazil o dvacet let staršího krajana Jaroslava Pospíšila. Místo mezi nejlepší osmičkou Svijany Open si zajistili také Jiří Veselý a senzačně Pavel Nejedlý.

Pospíšil v Liberci prožívá nejlepší challenger po pěti letech. V osmifinále jsou i Macháč, Veselý a Nejedlý

CHALLENGER LIBEREC - Jaroslav Pospíšil na antuce v Liberci navázal na včerejší první challengerovou výhru po více než třech letech skalpem 175. hráče světa Federica Gaia. Osmatřicetiletý český veterán tak po pěti letech vyhrál na challengeru dva zápasy po sobě. O čtvrtfinále se utká s o 20 let mladším krajanem Tomášem Macháčem. Do osmifinále dnes postoupil také Jiří Veselý.

Čechům se dnes v Liberci ve druhém kole nedařilo. Vypadli Lehečka, Šafránek i Nouza

CHALLENGER LIBEREC - Tři čeští tenisté se dnes na challengeru v Liberci představili už ve druhém kole, Jiří Lehečka, Václav Šafránek ani Petr Nouza ale postup vybojovat nedokázali. Svůj úvodní zápas na turnaji zvládli Jaroslav Pospíšil a Pavel Nejedlý.

Pavlásek na challengeru v Římě postoupil do osmifinále. Veselý, Šafránek a Nejedlý dohráli

ATP CHALLENGER TOUR - Obhájce titulu Adam Pavlásek úspěšně vstoupil do challengeru v Římě a po obratu proti Tomislavovi Brkičovi si zahraje o své první letošní čtvrtfinále. V italském hlavním městě naopak neuspěl Václav Šafránek. V trápení pokračuje Jiří Veselý, který ve francouzském Aix en Provence prohrál s domácím Quentinem Halysem. V portugalské Braze skončil Pavel Nejedlý.

Šátral ve Francii ztratil jen tři gamy, Nejedlý i Kopřiva v Portugalsku slaví první výhru na challengeru

ATP CHALLENGER TOUR - Jan Šátral v úvodním kole challengeru ve francouzském Aix en Provence ztratil pouhé tři gamy s domácím Albanem Olivettim. Na antuce v portugalské Braze se prvního vítězství v hlavní soutěži challengeru dočkali šestadvacetiletý Pavel Nejedlý a jednadvacetiletý Vít Kopřiva.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist