Panova Alexandra

Panova Alexandra

35
žena
Rusko
Datum nar.:
2. 3. 1989
Výška:
179 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 71.
čtyřhra: 52. / 38.

Hlaváčková s Hradeckou ukončily tříleté čekání na společný titul

WTA QUÉBEC - Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká vyhrály čtyřhru na turnaji v Québecu. Nejvýše nasazený pár v dnešním finále porazil ruskou dvojici Alla Kudrjavcevová a Alexandra Panovová a získal první společný titul od triumfu na US Open před třemi lety. Hradecká zaznamenala jubilejní dvacátý titul v deblu, Hlaváčková má o dva méně.

Arruabarrenaová v Bógotě prosvištěla do semifinále

WTA BÓGOTA - Lara Arruabarenaová doslova prolétla do semifinále antukového turnaje v Bógotě. Bývalá španělská šampionka prohrála ve třech zápasech pouhých pět gamů, když ve čtvrtfinále smetla Američanku Vickeryovou. Zbylé tři semifinalistky v Kolumbii usilují o první trofej z turnaje WTA ve dvouhře.

Panovová v Bogotě zvládla další fyzicky náročný zápas

WTA BÓGOTA - Poté, co dva dny úspěšně bojovala s favorizovanou Svitolinovovou, dokázala Ruska Alexandra Panovová v náročných podmínkách v Bógotě zvládnout další fyzicky těžký zápas. Švýcarku Conny Perriovou zdolala ve dvou setech, ale až po dvou tie-breacích, v nichž odvracela setboly.

Svitolinová v Bógotě neproměnila pět mečbolů proti Panovové

WTA BÓGOTA - Jeden z nejhůře obsazených turnajů WTA v historii přišel hned v 1. kole o svou největší hvězdu. Ukrajinka Jelina Svitolinová ve svém prvním letošním zápase na antuce neproměnila pět mečbolů a s Ruskou Alexandrou Panovovou prohrála ve třech setech.

Martincová prohrála první letošní zápas na okruhu WTA

WTA BÓGOTA - Tereza Martincová svůj první letošní zápas na okruhu WTA prohrála. Na antuce v kolumbijské Bógotě podlehla ve dvou setech Španělce Silvii Solerové.

Koukalová si v Dubaji zahraje první letošní finále a posune se zpět do Top 100

ITF DUBAJ - Klára Koukalová zřejmě splnila cíl pro závěr nepovedené letošní sezony. Dnes v Dubaji totiž porazila Rusku Panovovou a poprvé od loňského března postoupila do finále, čímž si zajistila návrat do Top 100.

Koukalová si v Dubaji zahraje o první letošní finále, pomstít může Martincovou

ITF DUBAJ - Klára Koukalová na turnaji ITF v Dubaji porazila Belgičanku Elisu Mertensovou a bez ztráty setu postoupila do semifinále. O první finále od loňského března se utká s další nasazenou soupeřkou Ruskou Alexandrou Panovovou, na kterou dnes nestačila Tereza Martincová.

Siniaková deblový triumf v Taškentu neobhájila, s Duševinovou prohrály až ve finále

WTA TAŠKENT - Kateřina Siniaková v Taškentu, kde loni triumfovala se Srbkou Kruničovou, svůj třetí deblový titul z turnajů WTA nevybojovala. S Ruskou Věrou Duševinovou neuspěly až v dnešním finále, v němž podlehly 1-6 6-3 3-10 ruské dvojici Marta Gasparjanová a Alexandra Panovová.

Favoritky v Baku nezaváhaly. Postupují Pavljučenkovová i Knappová

WTA BAKU - Favoritkám se na turnaji v Baku daří. Své čtvrtfinálové zápasy dnes v Ázerbajdžánu zvládly turnajová jednička Anastasia Pavljučenkovová i nasazená dvojka Karin Knappová. Obě si o postup do finále zahrají proti semifinálovým debutantkám - Rusku čeká Patricia Maria Tigová, Italku Margarita Gasparjanová.

Hlaváčková na první letošní čtvrtfinále nedosáhla, v Baku prohrála s Panovovou

WTA BAKU - Andrea Hlaváčková si na turnaji v Baku své první letošní čtvrtfinále na turnaji WTA nezahraje. Česká tenistka dnes v osmifinále nestačila na Rusku Alexandru Panovovou, s níž prohrála 6-7 2-6.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist