Peer Shahar

Peer Shahar

37
žena
Izrael
Datum nar.:
1. 5. 1987
Výška:
170 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 11.
čtyřhra: - / 14.

Vstup do kvalifikace Australian Open zvládly Krejčíková, Martincová, Smitková a Kr. Plíšková

AUSTRALIAN OPEN - Úvodním kolem kvalifikace Australian Open prošly čtyři z pěti českých tenistek. První ze tří překážek na cestě do hlavní soutěže dnes v deštivém Melbourne překonaly mladice Tereza Smitková, Barbora Krejčíková, poprvé v grandslamové kvalifikaci Tereza Martincová a nakonec i Kristýna Plíšková. Vypadla pouze Andrea Hlaváčková, jež neproměnila mečboly.

Pět českých tenistek zná los kvalifikace Australian Open

Zítra vstoupí do kvalifikace Australian Open pět českých tenistek. Dnešní los v Melbourne přiřadil soupeřky Kristýně Plíškové, Tereze Smitkové, Barboře Krejčíkové, Tereze Martincové a Andree Hlaváčkové.

Italky v Bukurešti nezaváhaly. Erraniová je ve čtvrtfinále

WTA BUKUREŠŤ - Obě nejvýše nasazené Italky na antuce v Bukurešti zatím neztratily ještě ani set. Sara Erraniová si dnes poradila s Izraelkou Shahar Peerovou a postoupila do čtvrtfinále. Obhájkyně loňského finále Roberta Vinciová je po hladké výhře nad Maďarkou Timeou Babosovou teprve ve druhém kole.

Kristýna Plíšková turnaj ITF v Istanbulu nevyhrála, ve finále podlehla Peerové

ITF ISTANBUL - Kristýna Plíšková devítizápasovou šňůru vítězství neprodloužila. Třiadvacetiletá Češka v dnešním finále turnaje ITF s dotací 50.000 dolarů v tureckém Istanbulu podlehla 6-1 6-7 5-7 Shahar Peerovou z Izraele.

Hlaváčková v Číně porazila nasazenou Puigovou

Vítězstvím nad sedmou nasazenou Monikou Puigovou vstoupila Andrea Hlaváčková do turnaje v čínském Tianjinu. Česká tenistka dnes porazila favoritku 7-5 6-1 a s Rumunkou Cirsteaovou si zahraje o své druhé čtvrtfinále v řadě.

Plíšková znovu nepřešla přes první kolo, v Baku dohrála

Kristýna Plíšková si ani v Ázerbajdžánu nepřipsala první výhru na okruhu WTA od dubnového turnaje v Kuala Lumpur. Česká tenistka dnes v Baku ztratila dobře rozehraný zápas s Polkou Piterovou, které po boji podlehla 7-6 3-6 a 4-6.

Karolína Plíšková v Istanbulu postupuje, Siniaková na první čtvrtfinále nedosáhla

Karolína Plíšková porazila v Istanbulu Shahar Peerovou 6-2 7-5 a postoupila už do čtvrtfinále. V něm osmá nasazená Češka narazí na turnajovou jedničku Caroline Wozniackou. Naopak Kateřina Siniaková, jež si v úterý na tvrdém povrchu v Istanbulu připsala svojí první výhru na okruhu WTA, na své první čtvrtfinále nedosáhla. Ve druhém kole podlehla turnajové šestce Kurumi Naraové 6-7 7-6 2-6.

Karolína Plíšková je v Paříži poprvé ve 2. kole, postupuje i Kvitová

FRENCH OPEN ŽENY - Karolína Plíšková proměnila svůj třetí start v hlavní soutěži French Open v premiérový postup do 2. kola. Dvaadvacetiletá Češka na úvod porazila domácí Mathildu Johanssonovou a zajistila si tak souboj se světovou trojkou Agnieszkou Radwaňskou. Svůj úvodní zápas už zvládla také Petra Kvitová.

Karolína Plíšková ve finále v Norimberku prohrála s Bouchardovou, ale triumfovala ve čtyřhře

Karolína Plíšková na turnaji v Norimberku svůj druhý titul na okruhu WTA nezískala. Česká hráčka ve finále prohrála s Eugenií Bouchardovou stejně jako vloni na US Open ve třech setech 2-6 6-4 3-6. Plíšková ale po boku Michaelly Krajicekové slaví titul ve čtyřhře.

Hantuchová je po 10 měsících v semifinále, postoupila bez boje

WTA MARRÁKEŠ - Daniela Hantuchová se už rozahrávala na čtvrtfinálový zápas proti Shuai Peng, když se v tom dozvěděla, že postupuje dál bez boje. Zítra ji tak čeká první semifinále od loňského června, utká se v něm se Švýcarkou Oprandiovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist