Pennetta Flavia

Pennetta Flavia

42
žena
Itálie
Datum nar.:
25. 2. 1982
Výška:
172 cm
Váha:
58 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 6.
čtyřhra: - / 1.

Do tenisové Síně slávy nikoho nezvolili, neuspěli Moya, Ferrero ani Ivanovičová

Poprvé v historii nebyli do tenisové Síně slávy zvoleni žádní noví členové. Pro letošní uvedení nezískal potřebný počet hlasů nikdo z šesti kandidátů, jimiž byli Srbka Ana Ivanovičová, Italka Flavia Pennettaová, Španělé Carlos Moya a Juan Carlos Ferrero a někdejší deblistky Cara Blacková ze Zimbabwe a Lisa Raymondová z USA. Informovala o tom agentury AP.

Ivanovičová, Pennettaová, Moya či Ferrero jsou v nominaci do Síně slávy

Ana Ivanovičová, Flavia Pennettaová, Carlos Moya a Juan Carlos Ferrero jsou mezi šesticí tenistů nominovaných na vstup do mezinárodní Síně slávy. Spolu s nimi se budou o místo v hvězdné společnosti ucházet deblistky Cara Blacková a Lisa Raymondová. Výsledek hlasování o jejich přijetí bude znám na začátku roku 2022.

Fognini přemlouvá Pennettaovou ke comebacku. A myslí si, že letos se už hrát nebude

Ital Fabio Fognini se snaží přesvědčit manželku Flavii Pennettaovou, aby se po pěti letech vrátila k profesionální kariéře. Za vzor matce svých dvou dětí dává i Belgičanku Kim Clijstersovou, jež absolvovala po narození potomků dokonce dva comebacky.

Fognini bude otcem, Pennettaová je těhotná

Italský tenista Fabio Fognini a bývalá italská tenistka Flavia Pennettaová budou rodiči. Loňská vítězka US Open je těhotná. Informaci poskytla prostřednictvím svého facebookového účtu a následně ji potvrdila italskému týdeníku "Chi". Čtyřiatřicetiletá rodačka z Brindisi má termín příští rok v květnu.

Pennettaová a Fognini připravují svatbu. Obřad bude po Roland Garros

Italský tenisový pár Flavia Pennettaová a Fabio Fognini oznámili datum své svatby. Čtyřiatřicetiletá vítězka loňského US Open a její o více než pět let mladší partner budou mít obřad 11. června 2016 v katedrále v Ostuni.

Turnaj mistryň: Šarapovová s Radwaňskou jsou v semifinále

Letošní Turnaj mistryň už zná své první dvě semifinalistky. Jako první postoupila z Červené skupiny Maria Šarapovová, kterou mezi nejlepší čtyři hráčky poslala dnešní dvousetová výhra Agnieszky Radwaňské nad Simonou Halepovou. Šarapovová poté v posledním utkání ve skupině porazila rovněž 2:0 na sety Flavii Pennettaovou a vybojovala tak postup pro Radwaňskou.

5. den na Turnaji mistryň: Vrcholí boje ve skupinách. Šafářová je ve hře ve čtyřhře

Po dvou odehraných kolech ve skupinách nemá místo v semifinále na Turnaji mistryň nikdo jisté. Ve čtvrtek se rozhodne o postupujících z Červené skupiny ve dvouhře a z Bílé skupiny ve čtyřhře, z níž se mají šanci dostat dál Lucie Šafářová s Bethanií Mattekovou-Sandsovou.

Pennettaová zaskočila Radwaňskou, Šarapovová vyhrála i podruhé

TURNAJ MISTRYŇ - Vítězka letošního US Open Flavia Pennettaová se se svým posledním turnajem kariéry bez vítězství nerozloučí. Italská tenistka se na Turnaji mistryň trochu nečekaně vrátila do hry o semifinále, když dnes porazila Agnieszku Radwaňskou. V duelu neporažených pak Maria Šarapovová přehrála i v šestém vzájemném duelu Simonu Halepovou, nicméně jistý postup ze skupiny ještě nemá.

3. den na Turnaji mistryň: Šafářovou čeká druhý zápas ve čtyřhře

Lucii Šafářovou čeká na Turnaji mistryň třetí zápas během tří dnů. Po dnešním neúspěchu ve dvouhře se zítra může s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou přiblížit postupu do semifinále čtyřhry. Utkají se se sestrami Hao-Ching Chan a Yung-Jan Chan.

Halepová vlétla do Turnaje mistryň suverénní výhrou nad Pennettaovou

TURNAJ MISTRYŇ - Rumunka Simona Halepová vstoupila do Turnaje mistryň suverénním vítězstvím. Světová dvojka v Singapuru ve svém úvodním utkání smetla 6-0 6-3 vítězku US Open Italku Flavii Pennettaovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist