Polansky Peter

Polansky Peter

35
muž
Kanada
Datum nar.:
15. 6. 1988
Výška:
183 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 110.
čtyřhra: - / 123.

Neobvyklý rekord. Polansky odehrál všechny čtyři grandslamy jako lucky loser

Nejšťastnější ze šťastných porážených. Kanaďan Peter Polansky se zapsal do tenisové historie jako první hráč, který si během jedné sezony zahrál na všech čtyřech grandslamech navzdory tomu, že neprošel kvalifikací. V Melbourne, Paříži, Londýně i New Yorku totiž dostal druhou šanci jako lucky loser. Nikdy ji však ve výhru neproměnil

Nadala tři prohrané servisy nepoložily, čeká ho Wawrinka

ATP TORONTO - Rafael Nadal úspěšně vstoupil do přípravy na poslední grandslam sezony. V Torontu sice proti Benoitu Pairemu třikrát po sobě prohrál servis, ale výhru si zajistil už po hodině a čtvrt hry. V osmifinále se utká se Švýcarem Stanem Wawrinkou.

Federer v Montrealu smetl Polanského a neprohrál už 32 setů v řadě

ATP MONTREAL - Roger Federer ve svém prvním zápase od triumfu ve Wimbledonu dominoval, když na Masters v Montrealu čerstvě šestatřicetiletý Švýcar začal snadnou výhrou nad domácím outsiderem Peterem Polanským. Čtyři mečboly v řadě parádně odvrátil Francouz Gaël Monfils.

Raonic si znovu obnovil zranění stehna a v Davis Cupu nenastoupí

Milos Raonic se omluvil z nominace na zápas 1. kola Davisova poháru Kanady proti Velké Británii. Třetího hráče světa na kurt nepustí zranění stehenního svalu, které si přivodil tento týden při čtvrtfinálové prohře s Rafaelem Nadalem na Australian Open.

Štěpánek je v Torontu v osmifinále, vyzve Djokoviče

ATP TORONTO - Radek Štěpánek na turnaji v Torontu zdolal domácího Petera Polanského a po třech a půl letech postoupil do 3. kola turnaje Masters 1000. O čtvrtfinále si zahraje s Novakem Djokovičem.

Štěpánek v Torontu zametl s Pairem, Berdych je už v osmifinále

ATP TORONTO - Radek Štěpánek na turnaji Masters 1000 v Torontu navázal na úspěšně zvládnutou kvalifikaci a po hladké výhře nad nasazeným Francouzem Pairem postoupil do 2. kola. Už mezi šestnáctkou nejlepších je Tomáš Berdych , který otočil duel s Chorvatem Bornou Čoričem.

Federer na úvod ztratil jen dvě hry, Wawrinka musel odvracet mečbol

ATP TORONTO - Roger Federer se po měsíci vrátil na kurty a svůj první zápas na turnaji Masters 1000 v Torontu zvládl bez problémů, když s domácím Polanským ztratil pouhé dva gamy. Mnohem více se na postup do 3. kola nadřel Stan Wawrinka, jenž proti Francouzi Pairemu musel odvracet mečbol

Isner v Torontu nestačil na Dodiga, Bennetteau smetl Hewitta

ATP TORONTO - John Isner skončil na kanadském Masters 1000 stejně jako před rokem už na svém prvním soupeři. Letos v Torontu nestačil na Chorvata Ivana Dodiga, kterému podlehl ve třech setech.

Štěpánek prošel na Roland Garros po pěti letech do 2. kola, postupuje i Berdych

Radek Štěpánek postoupil jako první z Čechů do druhého kola grandslamového Roland Garros, musel však svést pětisetovou bitvu. Pětatřicetiletý daviscupový reprezentant otočil duel s Argentincem Facundem Argüellem, kterého po třech hodinách a 31 minutách udolal 6-7 3-6 6-4 6-3 6-2. Jen dvě hodiny se na kurtu zdržel Tomáš Berdych, který porazil Petera Polanského 6-3 6-4 6-4.

1. den na Roland Garros: Vstup do turnaje čeká Berdycha, Štěpánka a Cetkovskou

Tomáš Berdych, Radek Štěpánek a Petra Cetkovská zasáhnou jako první z českých tenistů do letošního French Open. Na pařížské antuce začne program úvodního hracího dne v 11:00 a fanouškům se představí mimo jiné i obhájkyně titulu Američanka Serena Williamsová či vítěz z roku 2009 Švýcar Roger Federer.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist