Raina Ankita

Raina Ankita

31
žena
Indie
Datum nar.:
11. 1. 1993
Výška:
163 cm
Váha:
57 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 258. / 160.
čtyřhra: 184. / 93.

Martincová v Praze poprvé v sezoně postoupila do čtvrtfinále, po obratu jde dál i Nosková

Tereza Martincová (28) na domácím Livesport Prague Open nadále využívá příznivého losu a zahraje si své první čtvrtfinále na okruhu WTA od loňského října. Předloňská finalistka porazila 1:6, 6:2, 6:2 Yue Yuan (24) a zaútočí na své první semifinále na této úrovni od loňského června. Postup mezi nejlepší osmičku vybojovala po obratu i Linda Nosková (18), která zastavila rozjetou Ankitu Rainaovou (30).

Hořká rozlučka s domácími diváky. Strýcová dohrála na Livesport Prague Open hned v prvním kole

Barbora Strýcová (37) odehrála poslední soutěžní zápas před domácím publikem. Dvojnásobná vítězka wimbledonské čtyřhry nedokázala v prvním kole Livesport Prague Open potvrdit roli favoritky a s lucky loserem Ankitou Rainaovou (30) po více než dvou hodinách prohrála 6:3, 3:6, 4:6. Indka si o své premiérové čtvrtfinále na akcích WTA zahraje s Lindou Noskovou. Tereza Martincová (28) k zápasu již druhého kola kvůli dešti vůbec nenastoupila.

Martincová v Praze po obratu vyřadila Knutsonovou, Nosková ztratila jen tři hry. Palicová a Havlíčková neuspěly

WTA PRAHA - Předloňská finalistka Tereza Martincová (28) na úvod Livesport Prague Open otočila české derby a debutantku Gabrielu Knutsonovou (26) udolala po setech 2:6, 6:4 a 6:4. Jednoznačnou výhrou vykročila za obhajobou loňského semifinále Linda Nosková (18), jež smetla americkou kvalifikantku Elvinu Kalievovou. Naopak Barbora Palicová (19) stejně jako loni skončila hned v prvním kole a nepřipsala si svou premiérovou výhru v hlavních soutěžích na okruhu WTA, úvodní kolo bylo konečnou i pro další Češku startující na divokou kartu Lucii Havlíčkovou (18). Zápas s domácím publikem se loučící Barbory Strýcové byl odložen na středu.

15letá Brenda Fruhvirtová vyhrála i 9. finále. V Indii slaví první titul na tvrdém povrchu

ITF BENGALÚR - Brenda Fruhvirtová na podniku ITF W40 v indickém Bengalúru porazila 0-6 6-4 6-0 domácí nasazenou čtyřku Ankitu Rainaovou a svou finálovou bilanci vyšperkovala na 9-0. Patnáctiletá Češka triumfovala poprvé na tvrdém povrchu a poprvé na akci s dotací vyšší jak 25.000 dolarů.

Brenda Fruhvirtová je podeváté ve finále. V Indii ji čeká premiéra na tvrdém povrchu

ITF BENGALÚR - Brenda Fruhvirtová na podniku ITF W40 v indickém Bengalúru zdolala 7-6 6-2 Slovinku Dalilu Jakupovičovou a postoupila již do svého 9. a dosud největšího finále. V nich má bilanci 8-0, poprvé mimo antuku si 15letá Češka zahraje o titul proti domácí Ankitě Rainaové.

Siniaková na stovce v Dubaji začala obratem proti hráčce druhé stovky

ITF W100 DUBAJ - Kateřina Siniaková zahájila své působení na turnaji ITF W100 v Dubaji obratem proti hráčce druhé stovky. Nasazená Češka v prvním kole porazila Ankitu Rainaovou z Indie startující na divokou kartu od pořadatelů a přerušila sérii tří porážek. O čtvrtfinále se utká s lepší ze souboje kvalifikantek mezi Annou Karolínou Schmiedlovou a Ekaterine Gorgodzeovou.

Bouzková v Istanbulu prolétla do semifinále, ale v něm po boji ztroskotala

ITF ISTANBUL - Marie Bouzková na turnaji ITF 60k v Istanbulu dva dnešní zápasy nezvládla. Nejprve sice přehrála hladce ve dvou setech Belgičanku Greetju Minnenovou a postoupila do semifinále. ale v něm dvacetiletá Češka podlehla po více než dvouhodinovém boji Indce Ankitě Rainaové. Ta si zahraje o titul s nejvýše nasazenou Ruskou Vitalijí Ďjačenkovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist