Ram Rajeev

Ram Rajeev

40
muž
USA
Datum nar.:
18. 3. 1984
Výška:
193 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 56.
čtyřhra: 5. / 1.

Ram a Salisbury obhájili titul na Turnaji mistrů, ve finále porazili Granollerse se Zeballosem

Rajeev Ram a Joe Salisbury znovu po roce ovládli bez jediné porážky Turnaj mistrů v Turíně. Ve finále americko-britský pár porazil 6:3, 6:4 Španěla Marcela Granollerse s Argentincem Horaciem Zeballosem, vzájemnou bilanci upravil na 6:3 a soupeře připravil o post nejúspěšnějšího páru sezony.

Ram a Salisbury předvedli jako první po více než 100 letech hattrick v mužské čtyřhře na US Open

Rajeev Ram s Joem Salisburym jako první mužský pár po více než 100 letech ovládli tři ročníky US Open po sobě, jako poslední tento úspěch zaregistrovali domácí tenisté Maurice McLoughlin a Tom Bundy v letech 1912-14. Američan s Britem ve finále zdolali 2:6, 6:3, 6:4 indicko-australskou dvojici Rohan Bopanna, Matthew Ebden a získali 11. společnou trofej, čtvrtou z grandslamů.

Finálový reparát složen. Ram se Salisburym vyhráli čtyřhru na Turnaji mistrů

TURNAJ MISTRŮ - Rajeev Ram a Joe Salisbury po roce úspěšně složili reparát ve finále Turnaji mistrů. Letos v Turíně porazili 7-6 6-4 Chorvaty Nikolu Mektiče s Matem Pavičem a do svých sbírek přidali ke grandslamovým trofejím také premiérový pohár pro vítěze ATP Finals. Salisbury se stal prvním britským vítězem této prestižní soutěže ve čtyřhře.

Jako teprve druzí v open éře! Ram a Salisbury obhájili titul na US Open

US OPEN - Domácí Rajeev Ram a Brit Joe Salisbury na US Open obhájili titul ve čtyřhře. Na newyorském grandslamu to dokázali jako teprve druhý pár v open éře. Ve finálovém souboji dvou nejvýše nasazených párů porazili nizozemsko-britskou dvojici Wesley Koolhof, Neal Skupski 7-6(4) 7-5.

Herbert s Mahutem po dvou letech ovládli Turnaj mistrů ve čtyřhře

TURNAJ MISTRŮ - Pierre-Hugues Herbert a Nicolas Mahut znovu po dvou letech vyhráli Turnaj mistrů. V dnešním finále v Turíně francouzští tenisté přehráli 6-4 7-6(0) Američana Rajeeva Rama s Britem Joem Salisburym a oplatili jim porážku ze skupiny.

Ram se Salisburym porazili Mektiče s Pavičem a jsou ve finále Turnaje mistrů

TURNAJ MISTRŮ - Vítězové letošního US Open Rajeev Ram a Joe Salisbury v Turíně porazili 4-6 7-6 10-4 nejvýše nasazené Chorvaty Nikolu Mektiče s Matem Pavičem a poprvé postoupili do finále Turnaje mistrů. V něm americko-britská dvojice narazí na francouzské šampiony z roku 2019 Pierrea-Huguese Herberta s Nicolasem Mahutem.

Ram se Salisburym ovládli letošní US Open a mají druhý společný grandslamový titul

US OPEN - Domácí veterán Rajeev Ram s Britem Joem Salisburym ve finále US Open porazili 3-6 6-2 6-2 vítěze ročníku 2016 Jamieho Murrayho a Bruna Soarese a společně získali druhý grandslamový titul a celkově pátou trofej.

Mektič s Pavičem získali už 6. letošní titul, v Římě slaví třetí trofej z Masters

ATP ŘÍM - Nikola Mektič a Mate Pavič zakončili osmý z deseti letošních turnajů finálovým zápasem a slaví v něm zisk šestého titulu. V Římě Chorvaté ovládli třetí ze čtyř letošních podniků Masters 1000, když ve finále přehráli 6-4 7-6 vítěze loňského Australian Open Rajeeva Rama s Joem Salisburym.

Polášek je prvním slovenským vítězem grandslamu. Čtyřhru na Australian Open dobyl s Chorvatem Dodigem

AUSTRALIAN OPEN - Filip Polášek se stal prvním slovenským grandslamovým šampionem mezi muži. Společně s Chorvatem Ivanem Dodigem vyhráli čtyřhru na Australian Open, když ve finále porazili 6-3 6-4 obhájce titulu Američana Rajeeva Rama a Brita Joea Salisburyho.

Krejčíková vyhrála třetí rok po sobě smíšenou čtyřhru na Australian Open!

AUSTRALIAN OPEN - Barbora Krejčíková jako první od roku 1990 vyhrála smíšenou čtyřhru na Australian Open tři roky po sobě. Letos v Melbourne triumfovala stejně jako předloni s Američanem Rajeevem Ramem, v dnešním finále přehráli 6-1 6-4 domácí duo Samantha Stosurová a Matthew Ebden.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist