Raymond Lisa

Raymond Lisa

50
žena
USA
Datum nar.:
10. 8. 1973
Výška:
165 cm
Váha:
55 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 18.
čtyřhra: - / 1.

Do tenisové Síně slávy nikoho nezvolili, neuspěli Moya, Ferrero ani Ivanovičová

Poprvé v historii nebyli do tenisové Síně slávy zvoleni žádní noví členové. Pro letošní uvedení nezískal potřebný počet hlasů nikdo z šesti kandidátů, jimiž byli Srbka Ana Ivanovičová, Italka Flavia Pennettaová, Španělé Carlos Moya a Juan Carlos Ferrero a někdejší deblistky Cara Blacková ze Zimbabwe a Lisa Raymondová z USA. Informovala o tom agentury AP.

Ivanovičová, Pennettaová, Moya či Ferrero jsou v nominaci do Síně slávy

Ana Ivanovičová, Flavia Pennettaová, Carlos Moya a Juan Carlos Ferrero jsou mezi šesticí tenistů nominovaných na vstup do mezinárodní Síně slávy. Spolu s nimi se budou o místo v hvězdné společnosti ucházet deblistky Cara Blacková a Lisa Raymondová. Výsledek hlasování o jejich přijetí bude znám na začátku roku 2022.

Hewitt vyhrál hlasování fanoušků o uvedení do Síně slávy

Dvojnásobný grandslamový šampion Lleyton Hewitt vyhrál hlasování fanoušků o zařazení do tenisové Síně slávy a dostane tak maximální tříprocentní bonus k hlasům od hlavní skupiny volitelů. Na druhém místě skončila Lisa Raymondová a jedno procento získá Jonas Björkman. O vstup do Síně slávy se letos ucházejí také Juan Carlos Ferrero a Sergi Bruguera.

Dlouholetá deblová jednička Raymondová skončila s tenisem

Bývalá nejlepší deblistka světa, vítězka 79 turnajů ve čtyřhře Lisa Raymondová se rozloučila s tenisovou kariérou. Dvaačtyřicetiletá Američanka odehrála poslední zápas na domácím grandslamu US Open ve druhém kole mixu po boku Jamieho Murraye.

ZOH v Soči: Jaké zimní sporty mají tenistky rády?

Dnes v ruském Soči odstartovaly v pořadí již 22. zimní olympijské hry. U této příležitosti odpovídaly Andrea Petkovičová, Daniela Hantuchová, Sara Erraniová, Lisa Raymondová a Samantha Stosurová na otázky ohledně zimních sportů. Na které disciplíny se tenistky těší, ze kterých mají respekt? A stíhají vůbec olympijské hry sledovat?

Smíšenou čtyřhru ve Wimbledonu ovládli Nestor a Mladenovicová

Smíšenou čtyřhru ve Wimbledonu vyhráli Daniel Nestor a Kristina Mladenovicová. Ve finále proti dvojici Soares/Raymondová odvrátili dva mečboly a zvítězili po boji 8-6 ve třetím setu. Pro Francouzku je to první grandslamový titul, Kanaďan v mixu slaví potřetí.

Hlaváčková s Hradeckou jsou ve finále Turnaje mistryň!

Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká si v Istanbulu zahrají finále Turnaje mistryň! České tenistky při svém debutu na prestižním klání porazily v dnešním semifinále 7-6 6-1 americké obhájkyně titulu Liezel Huberovou s Lisou Raymondovou. O titul se v neděli utkají s Ruskami Kirilenkovou a Petrovovou.

Hlaváčková s Hradeckou na Turnaji mistryň vyzvou obhájkyně titulu

Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká se v semifinále Turnaje mistryň v Istanbulu utkají s obhájkyněmi titulu Liezel Huberovou a Lisou Raymondovou z USA. Dnešní los rozhodl, že druhou semifinálovou dvojici tvoří Italky Roberta Vincová a Sara Erraniová a Rusky Maria Kirilenková s Naďou Petrovovou.

H+H: Chceme zůstat v hale bez porážky

S cílem udržet letošní halovou neporazitelnost zamíří Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou na Turnaj mistryň. V Istanbulu se poprvé představí mezi elitní čtveřicí deblových párů sezony a v případě triumfu by se staly prvním ryze českým párem, který by vrchol sezony ovládl.

Hlaváčková s Hradeckou titul z New Havenu neukořistily

WTA NEW HAVEN - Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká ve čtvrtém finále v řadě potřetí nestačily na favorizované Američanky. Zatímco ve Wimbledonu a na olympiádě padly se sestrami Williamsovými, dnes v New Havenu prohrály se světomými jedničkami Liezel Huberovou a Lisou Raymondovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist