Sachko Vitaliy

Sachko Vitaliy

26
muž
Ukrajina
Datum nar.:
14. 7. 1997
Výška:
183 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 181. / 156.
čtyřhra: 323. / 147.

Druhý triumf na challengeru. Kopřiva po velkém finálovém obratu ovládl Veronu

CHALLENGER VERONA - Vít Kopřiva (26) vyhrál i své druhé challengerové finále. Na antuce v italské Veroně přitom prohrával s Ukrajincem Vitalijem Sačkem (26) 1:6 a 2:5 a soupeř dvakrát podával na vítězství, český tenista ale vývoj otočil, zvítězil 1:6, 7:6, 6:2 a po třetím obratu během tří dnů slaví první triumf mimo domácí půdu.

Prostějov obhájil titul v Tenisové extralize. Celkově slaví 19. triumf

TENISOVÁ EXTRALIGA - Tenisté Prostějova podevatenácté v historii vyhráli Tenisovou extraligu. V dnešním finále obhájci titulu porazili RPM Spoje Praha, když otočili vývoj z 1-3 na 6-3. Rozhodující pátý bod získali ve čtyřhře David Poljak a Vitalij Sačko, kteří předtím uspěli i ve dvouhře. K triumfu pomohl také Jiří Lehečka a v deblu Sára Bejlek s Julií Štruplovou.

Prostějov ukončil čtyřleté čekání na 18. titul. Dramatické finále se Spartou rozhodli Lehečka s Kolářem

TENISOVÁ EXTRALIGA - Tenisté Prostějova poosmnácté v historii a poprvé od roku 2017 vyhráli Tenisovou extraligu. Triumf v soutěži smíšených družstev slaví v Milovicích po finálové výhře 5-4 nad loňskými šampiony TK Sparta Praha.

Vrbenský ve Varšavě utekl ze tří mečbolů proti Sačkovi

CHALLENGER VARŠAVA - Michael Vrbenský v 1. kole antukového challengeru v polské Varšavě udolal po bezmála tříhodinovém boji 2-6 7-6 6-4 Ukrajince Vitalije Sačka, přestože ve druhém setu prohrával 3-5 a při svém podání čelil třem mečbolům.

Lehečka vyhrál domácí turnaj ITF v Jablonci, celkově získal třetí titul

ITF JABLONEC - Jiří Lehečka získal svůj třetí titul z turnajů ITF. Tento týden 19letý Čech triumfoval na domácí antuce v Jablonci nad Nisou, ve finále podniku s dotací 25.000 dolarů porazil Vitalije Sačka z Ukrajiny.

Prostějov potvrdil roli favorita a je ve finále Tenisové extraligy. V něm vyzve pražskou Spartu

TENISOVÁ EXTRALIGA - Letošní ročník Tenisové extraligy má po dnešku kompletní obsazení finále. Prostějov na domácí půdě potvrdil roli favorita, Pardubice porazil 6-1 a ve středečním finále v Říčanech u Prahy vyzve pražskou Spartu, která slavila postup již včera.

Kopřiva prohrál i své čtvrté challengerové čtvrtfinále, v Limě podlehl Barriosovi

CHALLENGER LIMA - Vít Kopřiva neuspěl ve čtvrtfinále challengeru ani na čtvrtý pokus. Dnes na antuce v peruánské Limě 23letý Čech podlehl po takřka tříhodinovém boji 7-6 3-6 2-6 Chilanu Marcelu Barriosovi.

Kopřiva začal vítězně i challenger v Peru, poradil si s Chilanem Mallou

CHALLENGER LIMA - Vít Kopřiva vstoupil výhrou i do svého druhého antukového challengeru v Jižní Americe. V peruánské Limě si na úvod poradil 6-2 6-3 s Chilanem Bastianem Mallou.

Djokovič i Thiem ve Vídni začali rozpačitě, vyhráli však ve dvou setech

ATP VÍDEŇ - Vstup do halového turnaje ATP 500 ve Vídní zvládli oba nejvýše nasazení hráči, i když to s outsidery neměli snadné. Novak Djokovič po odvrácení setbolu porazil krajana Filipa Krajinoviče a už jen jedna výhra ho dělí od jistoty přezimování v čele světového žebříčku. Domácí obhájce titulu Dominic Thiem si i přes problémy na servisu poradil s ukrajinským lucky loserem Vitalijem Sačkem.

O trofej solidarity a naděje: Forejtek vykročil za hattrickem, Krejčíková poprvé prohrála

V Liberci dnes začala hlavní soutěž třetího dílu projektu O trofej solidarity a naděje ČTS by Moneta. Hladkou výhrou odstartoval vítěz předchozích dvou akcí Jonáš Forejtek, naopak šampionka ze Starých Splavů a Prostějova Barbora Krejčíková po sérii 14 výher našla přemožitelku v Miriam Kolodziejové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist