Schmiedlova Karolina Anna

Schmiedlova Karolina Anna

29
žena
Slovensko
Datum nar.:
13. 9. 1994
Výška:
176 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 68. / 26.
čtyřhra: 1151. / 213.

Ósakaová se vrátila na Australian Open prohraným šlágrem, Gauffová ztratila jen tři hry

První pokus vrátit se na grandslamová klání po mateřské pauze dopadl pro Japonku Naomi Ósakaovou (26) neúspěšně. Vítězka Australian Open z let 2019 a 2021 prohrála v prvním kole s Caroline Garciaovou (30) z Francie ve dvou setech 4:6 a 6:7. Suverénně do druhého kola naopak postoupila vítězka posledního US Open Coco Gauffová (19), ta povolila Slovence Anně-Karolíně Schmiedlové (29) jen tři gamy.

Suverénní Nosková na Livesport Prague obhájila semifinále, Martincová po debaklu končí

Dva diametrálně odlišné výkony předvedly české tenistky ve čtvrtfinále domácího Livesport Prague Open. Linda Nosková (18) převálcovala za necelou hodinu hry 6:0, 6: 2 Slovenku Karolínu Annu Schmiedlovou (28), obhájila loňský výsledek a s Němkou Tamarou Korpatschovou (28) si zahraje o druhé finále na okruhu WTA. Naopak Tereza Martincová (28) další obrat nepředvedla, předloňská finalistka schytala ve výprask 1:6, 2:6 od lucky losera Nao Hibinové (28) a na první semifinále na turnajích WTA od loňského června nedosáhla.

Šwiateková jde dál po skreči Curenkové. Čeká ji repríza finále proti Gauffové

FRENCH OPEN - Iga Šwiateková dál suverénně proplouvá letošním French Open. Ve čtvrtém kole proti Lesje Curenkové nemusela dohrát ani jeden set, za stavu 5:1 jí Ukrajinka kvůli nevolnostem a potížím s dýcháním vzdala. Ve čtvrtfinále na polskou obhájkyni titulu čeká repríza loňského finále proti Coco Gauffové, s níž v šesti duelech neztratila ještě ani set.

Gauffová zvládla souboj mládí s Andrejevovou. Šwiateková vyhrála 6:0, 6:0

FRENCH OPEN - Souboj teenagerek ve 3. kole Roland Garros vyhrála o tři roky starší Coco Gauffová (19). Američanka po vyrovnaném prvním setu přehrála 6:7, 6:1, 6:1 vycházející hvězdu světového tenistu Mirru Andrejevovou (16) a pokračuje za obhajobou loňského finále. Dvojnásobná šampionka Iga Šwiateková (22) deklasovala 6:0, 6:0 Číňanku Xinyu Wang (21) a počtvrté v kariéře a poprvé na grandslamu vyhrála zápas bez ztráty gamu.

Nečekaný krach v oblíbeném Mexiku. Bouzková v Monterrey prohrála se Schmiedlovou

WTA MONTERREY - Marie Bouzková skončila na turnaji WTA 250 v Monterrey překvapivě v prvním kole. Druhá nasazená Češka, jež v Mexiku zaznamenala spoustu úspěchů a kariérních milníků, prohrála 4-6 2-6 se stou hráčkou světa Karolínou Annou Schmiedlovou ze Slovenska, s níž přitom v minulosti dvakrát a rovněž v Mexiku neztratila ani set.

Bývalé šampionky Fernandezová a Watsonová v Monterrey začaly vítězně

WTA MONTERREY - Do turnaje WTA 250 v mexickém Monterrey vstoupily dvě ze tří bývalých šampionek a obě si připsaly teprve druhou letošní výhru v hlavní soutěži. Kanadská obhájkyně titulu Leylah Fernandezová smetla Slovenku Annu Karolínu Schmiedlovou, Britka Heather Watsonová zdolala Němku Jule Niemeierovou.

Bouzková v Guadalajaře porazila i Bronzettiovou a postoupila do čtvrtfinále

WTA GUADALAJARA - Marie Bouzková na turnaji WTA 250 v Guadalajaře porazila 7-6 6-2 Italku Luciu Bronzettiovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm se střetne se svou přemožitelkou z loňského semifinále Španělkou Sarou Sorribesovou, nebo Polkou Magdalenou Fręchová.

Siniaková v Parmě začala vítězstvím nad Tausonovou a vyzve Serenu

WTA PARMA - Kateřina Siniaková letos teprve potřetí zvládla první kolo hlavní soutěže. Pětadvacetiletá Češka začala na novém podniku WTA 250 v Parmě hladkým vítězstvím nad favorizovanou Dánkou Clarou Tausonovou. O druhé letošní čtvrtfinále si zahraje s turnajovou jedničkou Serenou Williamsovou.

18letá Kanaďanka Fernandezová si i druhé semifinále zahraje v Mexiku, vyzve Sorribesovou

WTA MONTERREY - Leylah Fernandezová v Monterrey porazila Slovenku Viktórii Kužmovou a také své druhé semifinále na okruhu WTA si zahraje v Mexiku. O vyrovnání výsledku z loňského Acapulka si 18letá Kanaďanka zahraje se Španělkou Sarou Sorribesovou, která triumfovala minulý týden v Guadalajaře.

Monterrey: Z tria slovenských tenistek se do čtvrtfinále dostaly Schmiedlová a Kužmová

WTA MONTERREY - Na turnaji WTA v mexickém Monterrey si všechny tři slovenské zástupkyně zahrály ve druhém kole a dvě z nich jsou už mezi osmičkou nejlepších. Anna Karolína Schmiedlová postoupila přes Italku Jasminu Paoliniovou, Viktórie Kužmová si poradila s Britkou Harrietou Dartovou. Neuspěla jen Kristína Kučová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist