Schnur Brayden

Schnur Brayden

28
muž
Kanada
Datum nar.:
4. 7. 1995
Výška:
193 cm
Váha:
84 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 876. / 92.
čtyřhra: - / 207.

Rusko zahájilo obhajobu v ATP Cupu vítězstvím nad Francií. Výhru slaví i USA, Austrálie a Británie

ATP CUP - Rusko vykročilo za obhajobou loňského triumfu v ATP Cupu výhrou 2-1 nad francouzským výběrem. Daniil Medveděv se po překvapivém zaváhání ve dvouhře přece jen postaral o vítězství, když s Romanem Safjullinem uspěl v rozhodující čtyřhře. Američané zásluhou Taylora Fritze a Johna Isnera porazili 3-0 Kanadu. Večer si vítězství připsali Britové a domácí Australané.

Tsonga ve Washingtonu nenabídl Schnurovi ani jeden brejkbol a vyzve Chačanova

ATP WASHINGTON - Jo-Wilfried Tsonga se po deseti letech představil na turnaji ve Washingtonu a na druhý pokus si v metropoli Spojených států amerických připsal premiérovou výhru, když porazil kanadského lucky losera Braydana Schnura. Ve druhém kole se zkušený Francouz utká s Rusem Karenem Chačanovem.

Čorič se odhlásil z Wimbledonu. Dalším čekatelem mezi náhradníky je Rosol

Chorvatský tenista Borna Čorič přijde kvůli zranění o start ve Wimbledonu. Dvaadvacetiletý hráč, který měl na trávě v All England Clubu plnit roli 14. nasazeného, se z grandslamového turnaje odhlásil kvůli zranění břišních svalů.

Del Potro se vrátil výhrou, Tiafoe titul v Delray Beach neobhájí

ATP DELRAY BEACH - Juan Martín Del Potro v prvním zápase po čtyřměsíční pauze, během které léčil zlomeninu kolenní čéšky, zvítězil. V Delray Beach si nejvýše nasazený Argentinec poradil ve dvou setech s Japoncem Jošihitem Nišiokou a čeká ho souboj s domácím šest zápasů neporaženým Reillyem Opelkou. Loňský titul neobhájí domácí Frances Tiafoem, který podlehl Britu Danu Evansovi.

Opelka v New Yorku udolal Schnura a získal první titul na okruhu ATP

Jednadvacetiletý Reilly Opelka si na domácím halovém klání v New Yorku dokráčel pro premiérový titul na okruhu ATP. Ve finále více než dvoumetrový Američan udolal až po využití šestého mečbolu kanadského kvalifikanta Braydena Schnura, když si pomohl celkem 43 esy.

Opelka po přežití šesti mečbolů opět udolal Isnera, společně v New Yorku překonali rekord v počtu es

ATP NEW YORK - Reilly Opelka a John Isner znovu po měsíci odehráli tie-breakovou bitvu plnou es, tentokrát rekordní v zápase na dva vítězné sety. A znovu zvítězil o dvanáct let mladší Opellka, který v hale v New Yorku přežil šest mečbolů a může se těšit na své první finále na okruhu ATP. V něm narazí na překvapení turnaje Kanaďana Braydena Schnura.

Isner v New Yorku postoupil do semifinále a čeká ho odveta proti Opelkovi

ATP NEW YORK - John Isner ve čtvrtfinále domácího turnaje v New Yorku porazil hladce bez ztráty servisu Australana Jordana Thompsona a zajistil si souboj s o dvanáct let mladším krajanem Reillym Opelkou, s nímž prohrál před měsícem na Australian Open. Ve druhém semifinále se střetnout další domácí hráč Sam Querrey a Kanaďan Braydan Schnur.

Del Potro v Montrealu zastavil Isnera, Kyrgios deklasoval Troického

ATP MONTREAL - Juan Martín Del Potro na úvod oblíbeného turnaje Masters v Montrealu ukončil osmizápasovou neporazitelnost Johna Isnera. Se zdravím laborující Australan Nick Kyrgios si na Rogers Cupu připsal první výhru po více než dvou měsících a přerušil období, v němž nedohrál tři utkání po sobě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist