Shaughnessy Meghann

Shaughnessy Meghann

45
žena
USA
Datum nar.:
13. 4. 1979
Výška:
180 cm
Váha:
61 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 11.
čtyřhra: - / 4.

Deblistkám vládly přemožitelky čtyř českých tenistek Mirzaová s Vesninovou

WTA INDIAN WELLS - Teprve třetí společný turnaj proměnily Indka Sania Mirzaová a Ruska Jelena Vesninová v triumf na prestižním turnaji v Indian Wells. Ve finále porazily osmé nasazené Američanky Mattekovou-Sandsovou a Meghann Shaughnessyovou a soutěží prošly bez ztráty setu.

Kvitová i Zahlavová-Strýcová v Lucemburku dohrály

Z kvarteta českých tenistek zůstala v Lucemburku ve hře už jediná. Po Ivetě Benešové se s turnajem rozloučily i Barbora Zahlavová-Strýcová a Petra Kvitová. Ani jedna z nich dnes proti svým soupeřkám neuhrála set.

O finále na Hopman Cupu si se Slováky zahrají Němci. Porazili USA

HOPMAN CUP - Němečtí tenisté vyhráli i druhé utkání Hopmanova poháru a po triumfu nad USA si to o postup do finále rozdají v přímém souboji s rovněž neporaženým Slovenskem. O vítězi druhé skupiny se rozhodne rovněž ve čtvrtek.

Hrbatý v Perthu zaskočil Blakea, Slováci porazili USA

HOPMAN CUP - Slovenští tenisté se na Hopman Cupu postarali o první senzaci, když ve svém prvním utkání zaskočili obhájce titulu z USA. Po výhře Cibulkové nad Shaughnessyovou překvapil Dominik Hrbatý, který ve třech setech zdolal světovou desítku Jamese Blakea.

Hewitt se vrátil výhrou, Austrálie však Němcům podlehla

HOPMAN CUP - Tenisté Německa porazili ve svém úvodním utkání na Hopmanově poháru smíšených družstev v australském Perthu domácí tým 2-1 na zápasy. Duel rozhodla závěrečná smíšená čtyřhra, kterou německý pár Lisická/Kiefer nad australskou dvojicí navrátilců Casey Dellacquaová a Lleyton Hewitt vyhrál 10-5 v supertie-breaku rozhodujícího setu.

Zraněná Serena vynechá Hopmanův pohár

Druhá hráčka světa Serena Williamsová se kvůli zranění odhlásila z Hopmanova poháru, který letos s Mardym Fishem vyhrála. Pořadatelé tradičního turnaje smíšených tenisových družstev dnes oznámili, že se vítězka US Open nestihne zotavit ze zranění stehenního svalu, které si přivodila na Turnaji mistryň.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist