Sidorenko Alexandre

Sidorenko Alexandre

36
muž
Francie
Datum nar.:
18. 2. 1988
Výška:
185 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 145.
čtyřhra: - / 168.

VIDEO: Sidorenko trefil vítězný úder přes rameno

Alexander Sidorenko předvedl v pátek na domácím challengeru v St. Brieuc pěkný tenisový moment. Němec Kamke ho sice přeloboval, osmadvacetiletý Francouz však míček vrátil zády k síti vítězným úderem přes rameno. Tímto způsobem odvrátil setbol, a byť sadu přeci jen prohrál, nakonec si po sedmi letech vybojoval postup do semifinále challengeru. A to nebylo vše, v neděli oslavil svůj premiérový titul.

Hájek napodobil Berdycha, bez problémů postoupil

Podobně hladce jako jeho slavnější krajan Tomáš Berdych začal svou pouť turnajem v Mnichově český tenista Jan Hájek. Daviscupový reprezentant dnes v prvním kole porazil Alexandra Sidorenka z Francie 6-1 6-2.

Lacko vyřadil Ljubičiče a bude hrát o premiérové semifinále

ATP ZÁHŘEB - Ve slušné formě zastihl úvod sezony Lukáše Lacka. Dvaadvacetiletý Slovák dnes v Záhřebu udolal domácího Ljubičiče a zahraje si o premiérové semifinále. O to se ve vzájemném souboji utkají také poslední dvě chorvatské naděje Čilič s Karlovičem.

Ve Stuttgartu dohrál i Davyděnko, podlehl Fogninimu

ATP STUTTGART - Favoritům se na antuce v německém Stuttgartu nedaří. Už v úvodu vypadl třetí nasazený Berdych, včera jednička Simon. A dnešek se stal osudným světové jedenáctce Davyděnkovi. Stopku mu ve čtvrtfinále vystavil Ital Fognini, který si zahraje o premiérové finále s Haneskem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist