Sijsling Igor

Sijsling Igor

36
muž
Nizozemí
Datum nar.:
18. 8. 1987
Výška:
191 cm
Váha:
85 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 52.
čtyřhra: 1801. / 37.

Kitzbühel: Pavlásek je poprvé ve čtvrtfinále turnaje ATP

Adam Pavlásek září na turnaji v rakouském Kitzbühelu. Jednadvacetiletý Čech si dnes ve druhém kole vyšlápl na třetího nasazeného Španěla Marcela Granollerse a po výhře 6-2 6-4 postoupil poprvé v kariéře do čtvrtfinále turnaje ATP. O semifinále si Pavlásek zahraje s Gruzíncem Nikolozem Basilašvilim.

Kližan v Hamburku doslova vydřel první výhru po 5 měsících

ATP HAMBURK - Martin Kližan včera na antuce v Hamburku zdolal Nizozemce Igora Sijslinga a poprvé od únorového triumfu v Rotterdamu postoupil do druhého kola turnaje ATP. V něm se utká s domácím outsiderem Louisem Wesselsem, který zaznamenal premiérovou výhru mezi dospělými a zároveň se stal nejmladším vítězem v této sezoně.

Berdych i Veselý zvládli dohrávky a jsou ve 2. kole

Tomáš Berdych se počtvrté v řadě probojoval ve Wimbledonu do druhého kola. Stejného výsledku po dnešní dohrávce dosáhl také Jiří Veselý, který zažil vítězný vstup i do svého třetího Wimbledonu.

Štěpánek ve Wimbledonu nestačil na Kyrgiose, Berdycha a Veselého přibrzdil déšť

Radek Štěpánek končí ve Wimbledonu stejně jako před rokem hned v prvním kole. Český veterán se v něm dnes utkal s favorizovaným Australanem Kyrgiosem, kterému podlehl 4-6 3-6 7-6 a 1-6. Nakročeno do druhého kola mají Tomáš Berdych i Jiří Veselý, jejich dobře rozehrané zápasy ale přerušil déšť.

Ferrer vstoupil do oblíbeného turnaje na trávě v Nizozemsku vítězně

David Ferrer zvládl vstup do travnaté sezony. V Hertogenboschi dvojnásobný šampion porazil Izraelce Dudiho Selu a postoupil do čtvrtfinále. V něm se nejvýše nasazený Španěl střetne s Lucemburčanem Müllerem.

Rosol končí ve 2. kole, v Mnichově prohrál se Zverevem

Lukáš Rosol nestačil v Mnichově na domácí vycházející hvězdu Alexandera Zvereva a po prohře 3-6 4-6 vypadl ve druhém kole. Třicetiletý český tenista podlehl o jedenáct let mladšímu Zverevovi poprvé po předchozích třech výhrách.

Federer porazil Fallu i poosmé, vstup do Roland Garros zvládl 12. rok v řadě

FRENCH OPEN - Roger Federer už podvanácté v řadě zvládl vstup do French Open. Dnes švýcarský šampion z roku 2009 porazil 6-3 6-3 6-4 Kolumbijce Alejandra Fallu, s nímž si poradil i v osmém vzájemném duelu, z toho třetím na pařížské antuce.

Rosol zdolal Kližana a má druhou výhru v sezoně, Berdych znovu porazil Stachovského

ATP INDIAN WELLS - Lukáš Rosol si na turnaji Masters 1000 v Indian Wells připsal teprve druhou výhru v sezoně, když otočil vývoj utkání se Slovákem Martinem Kližanem. Hladkou dvousetovou výhrou do soutěže vstoupil Tomáš Berdych, který vyhrál i pátý vzájemný zápas s Ukrajincem Sergejem Stachovským.

Nišikori vyhrál 200. zápas, na vítězné vlně se vezou i Ferrer a Karlovič

ATP ACAPULCO - I když se to neobešlo bez problémů, prošli všichni favorité turnaje v Acapulku do druhého kola. Nejvýše nasazený Kei Nišikori si poradil s Kolumbijcem Fallou a stejně jako Srb Troicki vyhrál jubilejní 200. zápas kariéry. Na vítězné vlně po předchozím triumfu se vezou i David Ferrer a Ivo Karlovič, vítězný start má za sebou také obhájce titulu Grigor Dimitrov.

Baghdatis otočil i zápas s Južným a po dvou letech postoupil do semifinále

ATP ZÁHŘEB - Marcos Baghdatis postoupil po více než dvou letech do semifinále. Kyperský tenista ho vybojoval v hale v Záhřebu, kde vyhrál už tři třísetové bitvy. Dnes otočil souboj bývalých šampionů s Rusem Južným.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist