Soderling Robin

Soderling Robin

39
muž
Švédsko
Datum nar.:
14. 8. 1984
Výška:
190 cm
Váha:
81 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 4.
čtyřhra: - / 109.

Söderlinga zastavilo zdraví i ve funkci švédského daviscupového kapitána

Ze zdravotních důvodů odstoupil Robin Söderling z postu daviscupového kapitána švédských tenistů. Bývalý čtvrtý hráč světa a dvojnásobný finalista Roland Garros funkci vykonával od prosince 2019. O jeho rezignaci informovala švédská tenisová asociace.

Psychické problémy ho stály kariéru. Dokonce jsem hledal způsob, jak spáchat sebevraždu, přiznal Söderling

Bývalý čtvrtý hráč světa Robin Söderling se zhruba před deseti lety musel vypořádávat s obrovským tlakem médií a následnými psychickými problémy, které z velké části stály za brzkým koncem jeho kariéry. Kvůli úzkosti a panickým atakám si dokonce vyhledával způsoby, jak spáchat sebevraždu.

Rafa je stále největším favoritem French Open, myslí si Söderling. Kdo ho může nejvíce ohrozit?

Robin Söderling si myslí, že i v případném podzimním termínu letošního French Open bude největším favoritem antukového grandslamu Rafael Nadal. Kdo má největší šanci antukového krále na pařížské oranžové drti zastavit? Bývalý švédský tenista, který dokázal Nadala v jeho chrámu porazit, což se povedlo už jen Novakovi Djokovičovi, vybral dva jeho největší soupeře.

Söderling se vrací do světa tenisu. Stal se daviscupovým kapitánem Švédů

Bývalý čtvrtý hráč světa Robin Söderling byl jmenován kapitánem švédského daviscupového týmu. Dvojnásobný finalista Roland Garros ve funkci nahradil Johana Hedsberga, premiéra na lavičce Švédů ho čeká začátkem března na domácí půdě proti Chile.

Söderling vzdal boj o návrat. Kariéru oficiálně ukončil

Po čtyřleté absenci na turnajích kvůli zdravotním problémům švédský tenista Robin Söderling oficiálně oznámil konec kariéry. Někdejší čtvrtý hráč světa vzdal boj o návrat na kurty v 31 letech.

Nadal letos najde v Paříži dalšího přemožitele, věří Söderling

Aniž by přál Rafaelu Nadalovi něco zlého, švédský tenista Robin Söderling věří, že letos Španěl jubilejní desátý titul na French Open nezíská. Znamenalo by to totiž, že přestane být odpovědí na oblíbenou kvízovou otázku, kdo je jediným hráčem, který kdy Nadala na antukovém grandslamu porazil.

Söderling se stal turnajovým ředitelem. Kariéru ale nekončí

Bývalý čtvrtý tenista světa Robin Söderling se stal ředitelem turnaje ATP ve Stockholmu. Navzdory tomu, že Švéd už dva a půl roku nehrál, ale odmítl označit svou kariéru za uzavřenou.

Söderlinga ničí nejistota. K tenisu se už možná nevrátí, ale naděje se nevzdává

Dlouho čekali fanoušci Robina Söderlinga na zprávu o jeho zdraví. Dočkali se, radost jim ale osmadvacetiletý Švéd neudělal. Dvojnásobný finalista Roland Garros prý totiž neví, zda se ještě někdy vrátí k profesionálnímu tenisu. Söderling hrál naposledy loni v létě a od té doby se potýká s následky mononukleózy.

Sögerling bude otcem, návrat na kurty je však v nedohlednu

Robin Söderling si kvůli prodělané infekční mononukleóze žádnou radost na tenisových kurtech už 10 měsíců udělat nemohl a v nejbližší době přijde o French Open, Wimbledon i olympiádu, v osobním životě ale důvod k radosti má. Se snoubenkou Jenni totiž čekají narození prvního potomka.

Isner si po Davis Cupu polepšil na 14. místo, Söderling vypadl z Top 20

John Isner, jenž si o víkendu vyšlápl na Federera, v žebříčku ATP poskočil o tři příčky a 14. místem si vytvořil své nové maximu. Naopak dál padá Robin Söderling, který se stále zcela nezotavil z mononukleózy a vypadl už první dvacítky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist