Teichmann Jil Belen

Teichmann Jil Belen

26
žena
Švýcarsko
Datum nar.:
15. 7. 1997
Výška:
170 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 215. / 21.
čtyřhra: 255. / 73.

Siniaková chytá v Bad Homburgu formu a po čtyřech měsících si zahraje čtvrtfinále

WTA BAD HOMBURG - Kateřina Siniaková (27) si v pondělí na trávě v Bad Homburgu připsala své první vítězství po třech a půl měsících a roli favoritky potvrdila i ve druhém zápase. Finalistka předloňského ročníku si poradila 6:2, 6:4 s bývalou 67. hráčkou světa a nyní tenistkou čtvrté stovky Jevgenijí Rodinovou (34). Ve svém prvním čtvrtfinále od únorového semifinále v Méridě vyzve další Rusku a nasazenou dvojku Ljudmilu Samsonovovou (24).

17letá Fruhvirtová v Charlestonu i potřetí zvládla úvodní kolo, letos vyřadila Teichmannovou

WTA CHARLESTON - Linda Fruhvirtová na úvod turnaje WTA 500 v Charlestonu porazila 6-2 3-6 6-2 čtrnáctou nasazenou Švýcarku Jil Teichmannovou a také potřetí na netradiční zelenošedé antuce v Severní Karolíně zvládla své úvodní vstoupení. O osmifinále si 17letá Češka zahraje s Němkou Lisickou, nebo domácí Dolehideovou.

Rozjetá Muchová, Nosková i Vondroušová v Miami odstartovaly hladkými výhrami

WTA MIAMI - Českým tenistkám se dnes v Miami dařilo. Vstup do turnaje WTA 1000 zvládly z kvalifikace rozjetá Karolína Muchová, Linda Nosková i Markéta Vondroušová, všechny zvítězily hladkými dvousetovými výhrami.

Švýcarsko slaví první triumf v BJK Cupu! Ve finále bodovaly Teichmannová a Bencicová

BILLIE JEAN KING CUP - Švýcarské tenistky po roce složily finálový reparát a na třetí pokus slaví triumf v týmové soutěži žen. Ve finále Billie Jean King Cupu (dříve Fed Cupu) v Glasgow porazily 2-0 Australanky, když první bod vybojovala Jil Teichmannové a oslavy pak odšpuntovala olympijská vítězka Belinda Bencicová.

Vítězné starty. Uzdravená Kvitová i Martincová v Ostravě postoupily do 2. kola

WTA OSTRAVA - Čeští fanoušci na halovém turnaji WTA 500 v Ostravě mají hned první hrací den dvojnásobný důvod k radosti. Postaraly se o to Petra Kvitová, jež se zotavila po nemoci a odstartovala třísetovým vítězstvím nad Američankou Bernardou Peraovou, a Tereza Martincová, která zdolala Švýcarku Jil Teichmannovou.

Kvitová po odvráceném mečbolu a Martincová v Cincinnati vydřely postup! Krejčíková se dál trápí

WTA CINCINNATI - Petra Kvitová v tie-breaku druhé sady odvrátila mečbol a nakonec loňskou finalistku Jil Teichmannovou po téměř tříhodinovém boji přetlačila. Skoro tři hodiny na postup potřebovala i kvalifikantka Tereza Martincová proti lucky loserovi Nurii Párrizasové. Vstup do turnaje WTA 1000 v Cincinnati naopak nezvládla Barbora Krejčíková a po jasné porážce s Veronikou Kuděrmetovovou pokračuje v trápení.

Siniaková se Sandersovou na trávě v Berlíně zakončily první společný turnaj triumfem

WTA BERLÍN - Kateřina Siniaková a Storm Sandersová na travnatém podniku WTA 500 v Berlíně proměnily první společný turnaj v triumf. Ve finále nejvýše nasazený česko-australský pár porazil 6-4 6-3 francouzsko-švýcarskou dvojicí Alizé Cornetová a Jill Teichmannová. Česká tenistka získala 3. letošní a celkově 17. deblový titul.

Stephensová smetla Teichmannovou a je ve čtvrtfinále Roland Garros

FRENCH OPEN - Jediná bývalá grandslamová šampionka ve spodní polovině pavouka Sloane Stephensová na French Open smetla Švýcarku Jil Teichmannovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm bude čelit krajance Cori Gauffové. Další čtvrtfinálovou dvojici vytvořily Leylah Fernandezová a Martina Trevisanová.

Dvouhra na French Open už bude bez Čechů, Muchová se ve třetím kole zranila a vzdala

FRENCH OPEN - Karolína Muchová na French Open proti Amandě Anisimovové vedla 7-6(7) 2-2 a měla na dosah zkompletování sbírky účastí ve druhém týdnu všech grandslamů. Za tohoto stavu si však poslední česká naděje ve dvouhře při pádu zranila pravý kotník, ztratila následujících sedm gamů a vzdala. Bývalá semifinalistka Anisimovová bude v osmifinále čelit Leylah Fernandezové.

Šwiateková prodloužila neporazitelnost na 26 zápasů, Džabúrová po obratu natáhla vítěznou sérii na 10 duelů

WTA ŘÍM - Polka Iga Šwiateková v Římě pokračuje v obhajobě loňského triumfu a své neporazitelnosti, která trvá od půlky února a čítá už 26 zápasů. Dnes světová jednička ve čtvrtfinále přehrála Biancu Andreescuovou a postoupila do semifinále, v němž ji čeká Aryna Sabalenková. Na 10 zápasů prodloužila svou neporazitelnost Tunisanka Ons Džabúrová, přestože s Mariou Sakkariovou prohrávala 1-6 a 2-5.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist