Timofeeva Maria

Timofeeva Maria

20
žena
Rusko
Datum nar.:
18. 11. 2003
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 96. / 93.
čtyřhra: 915. / 179.

Nosková v Miami žádné překvapení nepřipustila, ve třetím kole opět vyzve Šwiatekovou

Linda Nosková (19) si musela na vstup do prestižní tisícovky v Miami kvůli dešti počkat o den déle a už před prvním zápasem na turnaji byla poslední českou nadějí ve dvouhře žen. Talentovaná teenagerka žádné překvapení nepřipustila, kvalifikantku a stou hráčku světa Marii Timofejevovou (20) přehrála 6:4, 6:4. Stejně jako v Indian Wells ve třetím kole narazí na světovou jedničku Igu Šwiatekovou (22).

Preview: Nosková by měla nastoupit k prvnímu zápasu v Miami, Lehečka se na kurt nedostane

V rámci sobotního programu letošního ročníku Miami Open se budou dohrávat z pátku přeložené zápasy. Na kurt by se tak měla dostat i poslední česká zástupkyně ve dvouhře žen Linda Nosková (19), která je proti kvalifikantce Marii Timofejevové (20) jasnou favoritkou. Jiří Lehečka (22) vstoupí do turnaje až v neděli. Ženská dvouhra má na programu také první polovinu duelů třetího kola, za obhajobou titulu vykročí Daniil Medveděv (28).

Preview: Nosková vstoupí do tisícovky v Miami, Macháč vyzve Rubljova a zaútočí na první skalp TOP 10

V rámci pátečního programu letošního ročníku Miami Open odehrají druhé kolo dva Češi. Poslední česká zástupkyně ve dvouhře žen Linda Nosková zahájí své působení na floridské tisícovce soubojem s kvalifikantkou Marií Timofejevovou, proti níž je jasnou favoritkou. Tomáš Macháč vyzve Andreje Rubljova a popere se o svůj první skalp TOP 10 a také premiérové třetí kolo na Masters. Šlágr obstarají Aryna Sabalenková, která absolvuje první zápas po tragické smrti bývalého přítele, s Paulou Badosaovou.

Nejlepší možná premiéra! 19letá Timofejevová coby lucky loser senzačně ovládla antuku v Budapešti

Maria Timofejevová (19) prohrála na akci WTA 250 v Budapešti už ve finále kvalifikace, ale druhou šanci využila na maximum. Teenagerka si při prvním startu v hlavních soutěžích na nejvyšší tour došla pro titul, když ve finále přetlačila 6:3, 3:6, 6:0 Katerynu Baindlovou (29). Z pozice lucky losera se naposledy na této úrovni povedlo triumfovat Cori Gauffové v roce 2019. Ruska se může těšit na raketový vzestup žebříčkem, v němž se posune o více než 100 míst.

Konec singlové premiéry. Sisková v Budapešti vypadla ve druhém kole s kanárem od Podoroské

WTA BUDAPEŠŤ - Anna Sisková (22) končí při premiéře na turnaji WTA ve druhém kole. Česká kvalifikantka na antuce v Budapešti nestačila na nasazenou Argentinku Nadiu Podoroskou (26), bývalé semifinalistce French Open podlehla po jednoznačném druhém setu 3:6, 0:6. Nicméně dál pokračuje ve čtyřhře s Američankou Jessie Anneyovou, společně postoupily již do semifinále.

Premiérové tituly pro Lindu Fruhvirtovou! 15letá Češka v tuniském Monastiru ovládla dvouhru i čtyřhru

ITF MONASTIR - Linda Fruhvirtová si na turnaji ITF s dotací 15.000 dolarů v tuniském Monastiru došla pro první trofej mezi ženami ve ve dvouhře i ve čtyřzře. V dnešním singlovém finále si 15letá česká naděje poradila 7-6 7-5 s Francouzkou Manon Arcangioliovou a cestou za titulem tak neztratil ani set. V deblu triumfovala po boku Rusky Timofejevové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist