Vaňková Kateřina

Vaňková Kateřina

34
žena
Česká republika
Datum nar.:
30. 12. 1989
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 218.
čtyřhra: - / 192.

Kristýna Plíšková v Kreuzlingenu nezaváhala, ostatní Češky dohrály

ITF KREUZLINGEN - Kristýna Plíšková jako jediná z pěti českých tenistek postoupila na turnaji ITF ve švýcarském Kreuzlingenu do druhého kola. Loňská semifinalistka dnes potvrdila roli papírové favoritky, když porazila Nizozemku Lesley Kerkhoveovou. Naopak Kateřina Vaňková a Jesika Malečková dohrály.

V Praze odstartovaly kvalifikační boje na turnaj WTA J&T Banka Prague Open

V pražské Stromovce dnes odstartovaly kvalifikační boje na turnaj J&T Banka Prague Open. V prvním kvalifikačním kole se dnes na pražské antuce představilo celkem jedenáct českých tenistek, do druhého kvalifikačního kola postoupily jen čtyři z nich.

Vaidišové došly síly, do finále se v Midlandu nedostala

ITF MIDLAND - Nicole Vaidišová v Midlandu sedmou výhru během sedmi dnů nepřidala. Česká tenistka dnes ve svém prvním semifinále po sedmi letech přišla o nadějná vedení proti Němce Tatjaně Malekové a prohrála ve dvou setech. Do finále se na svém životním turnaji nedostala ani Kateřina Vaňková.

Midland: Vaňková pokračuje v životním turnaji, v semifinále je i Vaidišová

ITF MIDALND - Kateřina Vaňková do tohoto týdne neměla na kontě jediný vyhraný zápas na turnaji ITF s dotací 75 tisíc dolarů, v hale v americkém Midlandu však i nadále pokračuje v životním turnaji. Pětadvacetiletá Češka dnes na podniku s prize money 100,000 dolarů postoupila už do semifinále. V něm je poprvé po svém loňském comebacku i Nicole Vaidišová.

ITF Midland: Vaidišová otočila zápas s Tatišviliovou, ve čtvrtfinále je překvapivě i Vaňková

ITF MIDLAND - Nicole Vaidišová prodloužila svou neporazitelnost už na pět utkání. Česká tenistka si dnes na turnaji ITF v Midlandu připsala nejcennější skalp od zářiového comebacku, když porazila Annu Tatišviliovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm je i Kateřina Vaňková, jež překvapila výhrou nad Karatančevovou.

Vaidišová poprvé po svém comebacku prošla kvalifikací

ITF MIDLAND - Až na šestý pokus dokázala Nicole Vaidišová poprvé po svém comebacku projít kvalifikací. Uspěla na prestižním turnaji ITF v Midlandu, kde ve třech duelech neztratila ani set. V dnešním závěrečném kole smetla českou rodačku s americkým pasem Nicole Melicharovou.

Smitková otočila duel s Van Uytvanckovou a je ve čtvrtfinále

WTA 125K LIMOGES - Tereza Smitková na halovém turnaji v Limoges porazila i nasazenou Alison Van Uytvanckovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm vyzve buď domácí Razzanovou, nebo Ukrajinku Curenkovou.

Siniaková v belgickém Westendu vyhrála druhý turnaj ITF

ITF WESTENDE-MIDDELKERK - Kateřina Siniaková dnes zaznamenala svůj zatím nejcennější triumf na turnaji žen. Sedmnáctiletá Češka vyhrála turnaj ITF s dotací 25 tisíc dolarů v belgickém Westendu, kde ve finále porazila krajanku Kateřinu Vaňkovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist