Viola Matteo

Viola Matteo

36
muž
Itálie
Datum nar.:
7. 7. 1987
Výška:
185 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 118.
čtyřhra: - / 171.

Češi na challengeru ve Forli dohráli. Prvním kolem neprošli ani Rosol a Gengel

CHALLENGER FORLI 3 - Prvním kole halového challengeru ve Forli neprošel ani jeden ze tří českých tenistů. Po Davidu Poljakovi v Itálii prohráli ve třech setech svůj úvodní zápas i Lukáš Rosol a Marek Gengel, oba nestačili na domácí soupeře.

Lehečka v Bratislavě prohrál třísetový souboj s Italem Violou

CHALLENGER BRATISLAVA - Jiří Lehečka skončil na třetí ze čtyř posledních akcí na raketě prvního soupeře. Na halovém challengeru v Bratislavě sice začal proti Italu Matteu Violovi lépe, ale vedení neudržel a nakonec v tie-breaku třetího setu padl.

Mertl prochází kvalifikací. Ve Wimbledonu sahá po prvním grandslamovém startu

WIMBLEDON - Jediná výhra dělí Jana Mertla od premiéry na grandslamovém turnaji. Třiatřicetiletý český tenista dnes postoupil do závěrečného třetího kola wimbledonské kvalifikace, když si poradil s Italem Violou. Ve stejné fázi je mezi ženami také Petra Cetkovská.

Rosol znovu porazil Violu a postupuje. Federer na úvod ztratil set

Nejlepším možným způsobem oslavil Lukáš Rosol své žebříčkové maximum, kterého dosáhl tento týden. Český tenista v Dubaji zvládl svůj úvodní zápas a po vítězství 6-3 7-5 nad italským kvalifikantem Violou postoupil do druhého kola. Jeho další soupeřem znovu Ital, tentokrát sedmý nasazený Andreas Seppi.

Rosol v Záhřebu zametl s domácím outsiderem

ATP ZÁHŘEB - Po úspěšné misi v Davis Cupu se Lukáš Rosol zapojil do kolotoče turnajů ATP a v Záhřebu dnes slavil postup do 2. kola. Český tenista smetl domácího outsidera Filipa Vegera a zahraje si tak o první letošní čtvrtfinále.

Hernych po roce vyhrál na turnaji ATP

Týden po Ivo Minářovi a Janu Hájkovi se prvního letošního vítězství na okruhu ATP dočkal také Jan Hernych. Český kvalifikant dnes v Gstaadu porazil Itala Violu 6-3 2-6 a 6-3 a ukončil tak déle než rok trvající čekání na výhru na velkém turnaji.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist