Voegele Stefanie

Voegele Stefanie

34
žena
Švýcarsko
Datum nar.:
10. 3. 1990
Výška:
170 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 42.
čtyřhra: - / 100.

15letá L. Fruhvirtová v Charlestonu slaví vítězný debut na turnaji WTA! Cornetová jí po boji vzdala

WTA CHARLESTON 2 - Linda Fruhvirtová slaví vítězný debut v hlavní soutěži turnaje WTA. Na zelené antuce v americkém Charlestonu 15letá Češka postoupila přes 59. hráčku světa a bývalou světovou jedenáctku Alizé Cornetovou, se kterou hrála po 2 hodinách a 43 minutách boje 6-2 6-7 a 4-4 ve chvíli, kdy čtvrtá nasazená Francouzka kvůli zranění pravého stehna vzdala. O čtvrtfinále si Fruhvirtová zahraje s domácí Emmou Navarrovou, které vzdala druhá Češka v soutěži Tereza Martincová.

Siniaková smetla Flipkensovou a poprvé v sezoně vyhrála zápas v hlavní soutěži. Martincová se přiblížila Top 100

WTA PETROHRAD - Kateřina Siniaková v Petrohradu ztratila pouhé tři gamy s Belgičankou Kirsten Flipkensovou a po půl roce postoupila do 2. kola turnaje WTA. V něm se utká s domácí Margaritou Gasparjanovou, která vyřadila bývalou šampionkou Mladenovicovou. Vítězně v Rusku odstartovala také Tereza Martincová, která porazila Švýcarku Stefanii Vögeleovou a jediná výhra ji dělí od premiérového posunu do Top 100.

Linec: Sabalenková smetla Vögeleovou, Mertensová vydřela výhru nad Zvonarevovou

WTA LINEC - Největší favoritka Aryna Sabalenková v Linci po hladké výhře nad Švýcarkou Vögeleovou postoupila do čtvrtfinále a zatím bez problémů míří za třetím letošním titulem. Mezi osmičkou nejlepších je i druhá nasazená Belgičanka Elise Mertensová, která však musela i ve druhém vystoupení absolvovat třísetový souboj.

Krejčíková v Linci postoupila do 2. kola, Martincová vzdala souboj kvalifikantek

WTA LINEC - Z tria českých tenistek zvládla vstup do turnaje WTA v Linci pouze Barbora Krejčíková, jež si ve třech setech poradila s Francouzkou Harmony Tanovou. Dnes naopak neuspěla Tereza Martincová, která kvůli bolestem břicha vzdala souboj s Chorvatkou Janou Fettovou a nenavázala tak na úspěšnou kvalifikaci.

Poslední den třetího dílu souboje týmů Plíškové a Kvitové skončil nerozhodně

Na tvrdém povrchu centrkurtu na pražské Štvanici se odehrál poslední den třetího dílu Tipsport Elite Trophy. Ten s předstihem již včera ovládl tým Petry Kvitové a poprvé porazil výběr české jedničky Karolíny Plíškové. Dnes si oba týmy připsaly po dvou bodech.

Tým Kvitové na tvrdém povrchu na Štvanici po prvním dni vede 3-1

V poledne odstartoval další, již třetí díl Tipsport Elite Trophy. Tým Petry Kvitové na tvrdém povrchu centrkurtu na pražské Štvanici usiluje o první celkové vítězství nad výběrem Karolíny Plíškové a po prvním dnu má k němu nakročeno. Za celek české jedničky sice na úvod bodovala Karolína Muchová, ale pak už se body připisovaly jen Růžovému týmu. O otočení skóre na 3-1 se postaraly Belinda Bencicová, Viktória Kužmová a ve čtyřhře Barbora Strýcová se Stefanií Vöegeleovou.

Polka Šwiateková ovládla exhibiční turnaj ve Švýcarsku. Hvězda Svitolinová vypadla už ve skupině

O víkendu se na antuce ve švýcarském Montreux uskutečnila exhibice Elle Spirit Open, na které se během tří dnů střetlo osm tenistek formátem Turnaje mistryň. Akce se zúčastnilo šest domácích hráček a dvě tenistky ze zahraničí. A zatímco největší hvězda světová pětka Elina Svitolinová skončila už ve skupině, devatenáctiletá Polka Iga Šwiateková soutěží prošla se ztrátou jediného setu.

Kristýna Plíšková si v Nanchangu poradila s Vögeleovou

WTA NANCHANG - Kristýna Plíšková vstoupila do turnaje WTA v čínském Nanchangu vítězstvím nad 117. hráčkou světa Stefanií Vögeleovou, se kterou si poradila potřetí v řadě. O první letošní čtvrtfinále na tvrdém povrchu si zahraje s domácí Shuai Peng.

Pavljučenkovová v oblíbeném Monterrey řádila. Podruhé v kariéře vyhrála 6-0 6-0

WTA MONTERREY - Anastasia Pavljučenkovová podruhé během necelého roku i v kariéře vyhrála zápas bez ztráty gamu. Včera Ruska nadělila dva kanáry Srbce Ivaně Jorovičové v mexickém Monterrey, ze kterého má ve sbírce čtyři trofeje pro vítězku turnaje.

Babosová finále v Monterrey neobhájí a trápí se dál. Bogdanová letos prohrála i posedmé

WTA MONTERREY - V Mexickém Monterrey se v pondělí představilo několik tenistek, které prožívají nepovedený vstup do sezony. Bývalá šampionka Timea Babosová prohrála už devátý z dvanácti letošních turnajů, Rumunka Ana Bogdanová se první výhry v sezoně nedočkala ani na sedmý pokus. Jen Magdaléna Rybáriková si po obratu připsala druhou letošní výhru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist