Volandri Filippo

Volandri Filippo

42
muž
Itálie
Datum nar.:
5. 9. 1981
Výška:
182 cm
Váha:
73 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 25.
čtyřhra: - / 120.

Barazzutti po 20 letech skončil. Novým kapitánem Italů je Volandri

Novým kapitánem italské daviscupové reprezentace byl jmenován Filippo Volandri. Bývalý pětadvacátý tenista světového žebříčku a vítěz dvou turnajů na okruhu ATP ve funkci nahradil sedmašedesátiletého Corrada Barazzuttiho, který tým vedl od roku 2001.

Rosol vykročil v Bukurešti za obhajobou

Dvousetovým vítězstvím nad Italem Volandrim odstartoval Lukáš Rosol svou cestu za obhajobu titulu v Bukurešti. Český tenista vyhrál v rumunské metropoli svůj první zápas 6-1 7-6 a postoupil do osmifinále, ve kterém ho čeká Fin Nieminen.

Simon v Casablance triumf z roku 2008 nezopakuje

ATP CASABLANCA - Pro Gillesa Simona skončil první letošní turnaj na antuce v prvním kole. Francouzský tenista v marocké Casablance nedokázal navázat na tři vyhrané zápasy z kvalifikace, když Argentinci Delbonisovi nedokázal ani jednou sebral podání.

Štěpánek nedal šanci Brandsovi a Veselý si poradil s Volandrim. Rosol dohrál

ATP MIAMI - Dva ze tří českých tenistů dnes zvládli zápas 1. kola turnaje Masters v Miami. Radek Štěpánek si po dobrém výkonu poradil s neškodným Němcem Brandsem, Jiří Veselý jen o pár minut později postoupil přes Itala Volandriho. Naopak neuspěl Lukáš Rosol, který nestačil na rakouského mladíka Thiema.

V Buenos Aires jsou ve čtvrtfinále čtyři Španělé včetně Ferrera

ATP BUENOS AIRES - Už pět let turnaji v Buenoa Aires vládnou Španělé a také letos se jim na argentinské antuce daří. Mezi osmičku čtvrtfinalistů se totiž dostalo hned šest španělských tenistů v čele s Davidem Ferrerem.

Prvními semifinalisty v Sao Paulu jsou González a Gabašvili

Finálový turnaj pro úspěšné 'challengerové' hráče má po dvou dnech dva jisté semifinalisty a dva hráče, kteří jsou bez šance na postup. Dvě výhry ze dvou zápasů poslali do závěrečných bojů Rusa Teimuraze Gabašviliho a Alejandra Gonzáleze, který jako šestý Kolumbijec v historii posune do Top 100.

Voda na Štvanici nedosáhla, Prague Open se bude hrát

Praha se v posledních dnech potýká s rozsáhlými záplavami, ani ty však nezhatily plány na challenger na Štvanici. Kurty areálu I. ČLTK Praha jen těsně unikly vodě z rozvodněné Vltavy a hlavní soutěž Prague Open 2013 by Advantage Cars začne v úterý a vyvrcholí v neděli.

Na challenger do Prahy je přihlášen vítěz z Nice Montaňés

Španěl Albert Montaňés by mohl být největší hvězdou pražského challengeru. Čerstvý vítěz turnaje v Nice a 47. hráč světa je přihlášen do turnaje Prague Open 2013 by Advantage Cars, který se hraje v novém termínu od 10. do 16. června.

Anderson vyhrál první letošní zápas na antuce, zastavil Carrenu-Bustu

ATP CASABLANCA - Antuka není jeho oblíbeným povrchem, v Casablance na ní už pouhým postupem do čtvrtfinále vyrovnal své maximum. Druhý nasazený Kevin Anderson potvrdil roli favorita proti Pablu Carrenu-Bustovi ze Španělska, kterému nedovolil vyhrát 40. zápas v řadě.

Nadal po obratu s Berlocqem postoupil do semifinále

ATP SAO PAULO - Rafael Nadal si poprvé po svém comebacku vyzkoušel, jaké to je obracet zápas po prohraném prvním setu. V Sao Paulu dokázal udolat Argentince Carlose Berlocqa a jako jediný z nasazených hráčů postoupil do semifinále. V něm se utká s překvapením turnaje Alundem. O finále si zahraje po 5 letech také Bolelli a Nalbandian, který vyřadil obhájce titulu Almagra.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist