Voráčová Renata

Voráčová Renata

40
žena
Česká republika
Datum nar.:
6. 10. 1983
Výška:
176 cm
Váha:
62 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 74.
čtyřhra: 215. / 29.

38letá deblistka Voráčová přerušila sérii osmi porážek a má první letošní výhru na turnaji WTA

Renata Voráčová na 15. letošním turnaji ve čtyřhře teprve potřetí slaví vítězný start. Na antuce v Budapešti v prvním společném zápase s Američankou Ingrid Neelovou porazily 6-2 7-5 dvojici Dzalamidzeová/Rachimovová a 38letá česká deblistka přerušila sérii osmi porážek. Na okruhu WTA letos vyhrála poprvé od loňského listopadu a šňůře devíti nezdarů.

WTA: Hráči by měli být naočkováni. Ale Voráčová neudělala nic špatně, je to nešťastné

Renata Voráčová, která po týdenním pobytu v Melbourne přišla o australské vízum a místo účasti na Australian Open se vrátila domů, neudělala podle ženské tenisové asociace WTA nic špatně. WTA v prohlášení uvedla, že jde o nešťastnou situaci.

Voráčová je z Austrálie doma, na tenis nemá pomyšlení

Renata Voráčová je z Melbourne doma. Po stresu prožitém v posledních dnech, kdy ji Australané na základě případu Srba Novaka Djokoviče zrušili víza, je unavená, bude řešit australská víza na další roky a možná žádat i finanční kompenzaci. V rozhovoru pro web iSport uvedla, že na tenis aktuálně nemá ani pomyšlení.

Voráčová názor nezměnila. Dnes z Austrálie odletěla směr Dubaj

Renata Voráčová, která v Austrálii přišla o vízum kvůli neuznání výjimky z očkování, odletěla z Melbourne. S odkazem na vládní zdroje to uvedla agentura AFP. Aktuálně 81. deblistka světa, jež plánovala účast na grandslamovém Australian Open, dnes pozdě večer místního času nasedla na letadlo do Dubaje. O tom informoval australský zpravodajský web televize ABC.

Voráčová: Očkování jsem po minulé sezoně nestihla, chytila jsem covid

Místo příprav na úvodní grandslam sezony Australian Open je tenistka Renata Voráčová zavřená na hotelu. Bývalá semifinalistka Wimbledonu ve čtyřhře dodatečně přišla o vízum, které původně dostala po získání výjimky z očkování, protože covid-19 před Vánoci prodělala. V Melbourne ji i vyslýchali, a to vše nejspíše kvůli Novaku Djokovičovi, který je zavřený na stejném hotelu, přesto prvnímu hráči světa přeje, aby u soudu uspěl.

Voráčové v Austrálii zrušili víza a zavřeli ji do hotelu jako Djokoviče. Češka poletí domů

Renata Voráčová má v Austrálii podobný problém jako Srb Novak Djokovič a měla by zemi opustit. Aktuálně 81. deblistka světa sice tento týden hrála v Melbourne turnaj, ale po přehodnocení zdravotních výjimek jí bylo vízum zrušeno a je umístěna ve stejném karanténním hotelu jako první hráč světa. Česká tenistka se dnes rozhodla vzdát se startu na Australian Open a opustit zemi.

Italka Paoliniová v Portoroži postoupila poprvé do finále. O titul se utká s Američankou Riskeovou

WTA PORTOROŽ - Turnaj WTA 250 v Portoroži už zná obsazení finálového duelu. Jako první se do něj dostala 25letá Italka Jasmine Paoliniová, která ve svém premiérovém semifinále na okruhu WTA zdolala 1-6 6-3 6-4 druhou nasazenou Kazašku Julii Putincevovou. V druhém semifinále uspěla třetí nasazená Američanka Alison Riskeová, jež si poradila 6-0 6-4 s domácí Kajou Juvanovou.

18letá Dánka Tausonová v Lyonu prolétla z kvalifikace až do finále

WTA LYON - Clara Tausonová v hale v Lyonu pokračuje v životním turnaji. Osmnáctiletá Dánka, která měla před tímto týdnem na okruhu WTA jedinou výhru, dnes porazila 7-5 6-1 Španělku Paulu Badosaovou a bez ztráty setu prolétla z kvalifikace až do finále. V něm narazí Švýcarku Viktoriji Golubicovou.

Los čtyřher na Australian Open: Do hry zasáhne deset českých deblistek v čele se Strýcovou

V Melbourne byly rozlosovány také turnaje ve čtyřhře. V ženském pavouku Australian Open je celkem deset českých deblistek včetně Barbory Strýcové, která tvoří nejvýše nasazený pár s Tchaj-wankou Su-Wei Hsieh. Mezi muži je jediným želízkem v ohni Roman Jebavý.

Kristýna Plíšková v Lucemburku prohrála maraton s Puigovou

WTA LUCEMBURK - Kristýna Plíšková v utkání druhého kola v hale v Lucemburku odvrátila všech 16 brejkbolů a nastřílela 28 es, přesto s předloňskou finalistkou Mónicou Puigovou po téměř tříhodinovém maratonu prohrála. Puigová, která vyhrála dva zápasy v řadě poprvé od French Open a do čtvrtfinále se probojovala po téměř půl roce, bude o semifinále bojovat se Soranou Cirsteaovou, nebo obhájkyní titulu Julií Görgesovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist