Wolf Jeffrey John

Wolf Jeffrey John

25
muž
USA
Datum nar.:
21. 12. 1998
Výška:
183 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 102. / 39.
čtyřhra: - / 127.

Kopřiva si poprvé zahraje turnaj Masters, Menšík se v Miami nekvalifikoval

Vít Kopřiva (26) si při svém debutu na Miami Open poprvé v kariéře zahraje hlavní soutěž prestižních podniků Masters. Aktuálně 116. hráč pořadí porazil ve finále kvalifikace 6:3, 1:6, 6:4 domácího favorita Jeffreyho Johna Wolfa (25). Jakub Menšík (18) proti Slovákovi Lukáši Kleinovi (25) nepotvrdil skvělou letošní formu a prohrál ve dvou setech 6:7, 5:7.

Lehečka ve Vídni začal skalpem Wolfa, na dosah má už sedmé letošní čtvrtfinále

Jiří Lehečka (21) úspěšně zahájil svou premiéru v hlavní soutěži prestižního vídeňského podniku série ATP 500. Nejlepší Čech v žebříčku si v úvodním kole v rakouské hale poradil dvakrát 6:4 s Jeffreym Johnem Wolfem (24) a popere se o svou první turnajovou vítěznou sérii po dvou měsících. O sedmé čtvrtfinále na nejvyšším okruhu v probíhající sezoně bude usilovat proti Karenu Chačanovovi.

Fritz neztratil set ani s Wolfem, v Atlantě si vybojoval druhou šanci na triumf

ATP ATLANTA - Taylor Fritz (25) si znovu po čtyřech letech zahraje finále na domácím turnaji ATP 250 v Atlantě. Letos do něj dokráčel bez ztráty setu a jediným prohraným servisem po semifinálové výhře nad krajanem Jeffreym Wolfem (24). O druhý letošní a celkově šestý titul si nejvýše nasazený Američan zahraje s Australanem Aleksandarem Vukicem (27), který ve svém premiérovém semifinále zdolal Francouze Uga Humberta (25).

Fritz na čtvrtý pokus našel recept na Nišikoriho a přibrzdil návrat bývalé světové čtyřky

Taylor Fritz (25) až na čtvrtý pokus našel recept na Keie Nišikoriho (33), který hraje od června své první soutěžní zápasy od roku 2021. Nejvýše nasazený přehrál bývalého čtvrtého hráče světa ve čtvrtfinále v Atlantě 6:4, 6:2 a ukončil jeho první vystoupení na nejvyšším okruhu od předloňského října. O druhé finále v letošní sezoně i v Atlantě bude usilovat proti krajanovi Jeffreymu Johnovi Wolfovi (24).

Ruud v Ženevě vykročil za hattrickem, Fritz za prvním finále na antuce

ATP ŽENEVA - Casper Ruud zvládl na antukovém turnaji ATP 250 v Ženevě i svůj 9. zápas. Norský vítěz posledních dvou ročníků odstartoval letošní generálku na French Open výhrou 6:3, 7:5 nad Američanem Jeffreym Wolfem. Ve čtvrtfinále nechybí ani nasazená dvojka Taylor Fritz, který zahájil útok na první antukové finále obratem proti krajanu Marcosi Gironovi.

Yibing Wu, první Číňan ve finále turnaje ATP. V Dallasu si vyšlápl i na světovou osmičku Fritze

ATP DALLAS - Yibing Wu v hale v Dallasu pokračuje na svém prvním turnaji v roli hráče Top 100 v nečekaném tažení. 23letý Číňan, který nikdy neporazil hráče Top 30 a na okruhu ATP vyhrál jen tři utkání, v semifinále udolal 6-7 7-5 6-4 domácí světovou osmičku Taylora Fritze, zaznamenal životní skalp a jako první čínský tenista na akci ATP postoupil do finále. V něm vyzve dalšího Američana Johna Isnera.

Isner vyhrál rekordních 500 tie-breaků. Je to můj styl, směje se dvoumetrový Američan

ATP DALLAS - Americký tenista John Isner postoupil na turnaji v Dallasu do semifinále i díky 500. vyhranému tie-breaku, kterým znovu vylepšil svůj rekord okruhu ATP. Ekvádorce Emilia Gómeze v pátek porazil 7-6 7-5.

Kdo nejvíce prorazil na Australian Open? Mezi šesticí vybraných jsou dva Češi

V rámci letošního ročníku Australian Open prorazilo hned několik tenistů a tenistek. A nemusí se ve všech případech jednat jen o mladé naděje. Oficiální stránky úvodního grandslamu sezony zveřejnily šest největších průlomů, třetinu z nich tvoří česká želízka v ohni, a to 17letá Linda Fruhvirtová a o čtyři roky starší Jiří Lehečka.

Americký vysokoškolák Shelton poprvé na 'výletě'. Na Australian Open je už ve čtvrtfinále

AUSTRALIAN OPEN - Vysokoškolský student Ben Shelton na podzim ohromil vítěznou sérií na challengerech a nyní udivuje i na Australian Open. 20letý Američan vůbec poprvé v kariéře vyrazil na turnaje mimo USA a na melbournském grandslamu postoupil již mezi osmičku nejlepších. Přitom mohl být ze hry už po prvním kole.

Bez dvou nejvýše nasazených! Po Nadalovi nezvládli 2. kolo AO ani Ruud, Fritz či Zverev

AUSTRALIAN OPEN - Mužská dvouhra na Australian Open bude pokračovat bez dvou nejvýše nasazených hráčů. Po včerejším senzačním vyřazení obhájce titulu Rafaela Nadala neprošel sítem druhého kola ani Casper Ruud, který se loni zúčastnil tří grandslamů a na dvou byl ve finále. Norský tenista nestačil na debutanta Jensona Brooksbyho. V turnaji už nepokračují ani Taylor Fritz, Alexander Zverev či Pablo Carreňo, naopak nezaváhal Novak Djokovič a daří se nenasazeným Američanům.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist