Zavatska Katarina

Zavatska Katarina

24
žena
Ukrajina
Datum nar.:
5. 2. 2000
Výška:
172 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 182. / 103.
čtyřhra: 459. / 337.

Češky se kvalifikovaly na finálový turnaj BJK Cupu! O vítězství nad Ukrajinkami rozhodla Vondroušová

BJK CUP - České tenistky si zahrají na listopadovém finálovém turnaji Billie Jean King Cupu. Do dnešního dne vstupovaly s náskokem 2-0 proti Ukrajinkám, ale Barbora Krejčíková překvapivě nedokázala navázat na svou první singlovou výhru v této soutěži a prohrála souboj týmových jedniček s Martou Kosťukovou. Markéta Vondroušová však další překvapení nepřipustila a po vítězství nad Katarinou Zavackou zajistila postup z kvalifikace.

Češky vedou nad Ukrajinkami 2-0. Bodovaly suverénní Vondroušová a poprvé v singlu i Krejčíková

BJK CUP - České tenistky úspěšně rozehrály kvalifikační zápas o postup na finálový turnaj Billie Jean King Cupu. Na antuce v tureckém Beleku vedou po prvním dnu nad Ukrajinkami 2-0, když Markéta Vondroušová smetla 6-2 6-1 Martu Kosťukovou a Barbora Krejčíková si po nervózním výkonu proti Katarině Zavacké připsala první singlovou výhru v soutěži.

BJKC: Duel proti Ukrajinkám zahájí Vondroušová proti Kosťukové. Pak nastoupí Krejčíková

V tureckém Beleku byl rozlosován program kvalifikačního zápasu Billie Jean King Cupu mezi ukrajinskými a českými tenistkami. Souboj o postup na finálový turnaj v pátek rozehraje od 10:00 SELČ Markéta Vondroušová proti domácí jedničce Martě Kosťukové, do druhé dvouhry pak nastoupí Barbara Krejčíková a trochu nečekaně Katarina Zavacká.

Plíšková v Charlestonu vydřela první letošní výhru, Fruhvirtová podlehla Bencicové

WTA CHARLESTON - Karolína Plíšková, která kvůli zlomenině ruky přišla o začátek sezony, si na třetí pokus připsala první letošní výhru. Na zelené antuce v Charlestonu třicetiletá Češka zdolala v zápase kvůli dešti rozděleném do dvou dnů 5-7 7-5 6-4 Ukrajinku Katarinu Zavackou (215. v WTA). Naopak vypadla šestnáctiletá Linda Fruhvirtová, jenž ve stejné fázi podlehla olympijské vítězce Belindě Bencicové ze Švýcarska.

Boj Plíškové o první letošní výhru přerušil déšť, Fruhvirtová si zahraje s Bencicovou

WTA CHARLESTON - Karolína Plíšková včera večer zahájila na zelené antuce v Charlestonu boj o první letošní výhru, zápas s Katarinou Zavackou ale přerušil déšť a dohrávat se bude dnes za stavu 5-7 a 3-2 z pohledu české tenistky.

Čerstvá členka Top 200 Linda Fruhvirtová v Charlestonu porazila Konjuhovou. Kvitová vzdala

WTA CHARLESTON - Linda Fruhvirtová zvládla svůj první zápas v roli hráčky Top 200. Na zelené antuce v Charlestonu 16letá Češka porazila 4-6 6-1 6-3 Chorvatku Anu Konjuhovou a počtvrté v kariéře vstoupila vítězně do turnaje WTA. Naopak Petra Kvitová svůj úvodní duel kvůli svalovému zranění vzdala.

Úspěšný český den v kvalifikaci. Prvním kolem v Ostravě prošly Martincová, Krejčíková i Bouzková

WTA OSTRAVA - Tři české tenistky dnes v Ostravě vstoupily do dvoukolové kvalifikace podniku WTA Premier a všechny začaly boj o místo v hlavní soutěži nejkvalitněji obsazeného turnaje žen na území Česka vítězně. Tereza Martincová po třísetovém boji udolala Američanku Bernardu Peraovou, Barbora Krejčíková smetla Slovinku Kaja Juvanovou a Marie Bouzková si večer poradil s Ukrajinkou Katarinou Zavackou.

Kristýna Plíšková v Taškentu vydřela první letošní čtvrtfinále na betonech, Martincová další výhru nepřidala

WTA TAŠKENT - Kristýna Plíšková v Taškentu, kde v roce 2016 vybojovala svůj jediný dosavadní titul, zdolala Katarzynu Kawaovou a poprvé v sezoně postoupila na okruhu WTA do čtvrtfinále na tvrdém povrchu. Tereza Martincová naopak skvělou příležitost zahrát si své první čtvrtfinále na okruhu WTA od července 2017 nevyužila, když nestačila na Katarinu Zavackou.

Krejčíková vyhrála už 15 zápasů a 3 turnaje ITF v řadě!

ITW WIESBADEN - Rozjetá Barbora Krejčíková vyhrála třetí turnaj ITF během pěti týdnů. Dnes dotáhla k triumfu své snažení na antukovém podniku s dotací 60.000 dolarů v německém Wiesbadenu, když ve finále zdolala devatenáctiletou Ukrajinku Katarinu Zavackou a svou neporazitelnost prodloužila na 15 utkání. Celkově třiadvacetiletá Češka získala 14. titul.

Krejčíková ve Wiesbadenu deklasovala i jedničku Blinkovovou a je potřetí v řadě ve finále

ITF WIESBADEN - V parádní formě hrající Barbora Krejčíková na antukovém turnaji ITF s dotací 60.000 dolarů v německém Wiesbadenu deklasovala nejvýše nasazenou Rusku Annu Blinkovovou a se ztrátou pouhých deseti gamů ve čtyřech utkáních prolétla na třetí akci po sobě do finále. V něm se čtrnáct zápasů neporažená Češka utká s loňskou finalistkou Ukrajinkou Katarinou Zavackou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist