Zimonjic Nenad

Zimonjic Nenad

47
muž
Srbsko
Datum nar.:
4. 6. 1976
Výška:
191 cm
Váha:
91 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 184.
čtyřhra: - / 1.

Listopadové finále Davisova poháru obstarají Francie a Belgie

DAVIS CUP - Finalisty letošního ročníku nejprestižnější mužské týmové soutěže se staly Francie a Belgie. Francie na domácí antuce v Lille porazila 3-1 oslabené Srbsko. Belgie uspěla na antuce v domácí bruselské hale proti Austrálii, kterou po obratu přehrála 3-2. Finále je na programu od 24. do 26. listopadu. Domácím týmem bude Francie.

Do finále Davis Cupu mají po čtyřhrách blíž Francie a Austrálie

Se dvěma mečboly půjdou do zítřejších dvouher v semifinále Davis Cupu australští a francouzští tenisté. Australané v Bruselu jasně ovládli čtyřhru a po dnešku vedou 2:1 na zápasy. Jediný bod chybí k postupu do finále i Francii, která v deblu rovněž ve třech setech zdolala Srbsko.

Francouzi postoupili přes Brity do semifinále Davis Cupu. O finále si zahrají se Srby

Tenisté Francie si jako první tým zajistili postup do semifinále Davisova poháru. Rozhodující třetí bod pro devítinásobné šampiony vybojovali v duelu s Velkou Británií ve čtyřhře Julien Benneteau a Nicolas Mahut, kteří před domácími fanoušky v Rouenu porazili pár Jamie Murray, Dominic Inglot 7-6 5-7 7-5 7-5. O finále si francouzští tenisté zahrají s týmem Srbska, který v domácím Bělehradu přehrál výběr Španělska.

Štěpánek mění spoluhráče, bude hrát s Pospisilem

Radek Štěpánek ukončil po vyřazení v prvním kole US Open spolupráci se Srbem Nenadem Zimonjičem. Český hráč dokončí sezonu ve čtyřhře v páru s Kanaďanem Vaskem Pospisilem. "Vašek je skvělý deblista a chceme spolu útočit vysoko," řekl sedmatřicetiletý český tenista.

Ramos si vyšlápl na Raonice a je ve čtvrtfinále French Open

Albert Ramos na French Open porazil světovou devítku Kanaďana Milose Raonice a postupem do čtvrtfinále už potřetí vylepšil své grandslamové maximum. O semifinále si osmadvacetiletý Španěl zahraje s obhájcem titulu Stanem Wawrinkou.

Štěpánek mění parťáka, Nestora nahradí Zimonjič

Radek Štěpánek mění deblového partnera. Na sociálních sítích dnes oznámil, že ukončil spolupráci s Kanaďanem Danielem Nestorem a hrát bude se jiným velezkušeným deblistou Srbem Nenadem Zimonjičem.

Francie a Itálie jsou ve čtvrtfinále. Hewitt Austrálii k bodu ze čtyřhry nepomohl

DAVIS CUP - První kolo Davisova poháru dnes pokračovalo zápasy ve čtyřhře a postup do čtvrtfinále si v ní už zajistili týmy Itálie a Francie. V Austrálii se do vedení dostal tým Spojených států, když domácímu výběru nepomohlo ani nasazení kapitána Lleytona Hewitta. Do problémů se dostali Srbové, za které do deblu nastoupil i Novak Djokovič.

Belgičané jsou po 16 letech v semifinále Davis Cupu, čeká je cesta do Argentiny

DAVIS CUP - Tenisté Belgie a Argentiny si jako první zajistili účast v semifinále letošního ročníku Davisova poháru. Belgičané o svém postupu přes Kanadu rozhodli už v dnešní čtyřhře stejně jako jejich příští soupeř Argentina, která hladce porazila Srbsko. Belgie prošla v týmové soutěži mezi nejlepší čtveřici poprvé od roku 1999.

Srbsko s Djokovičem a Francouzi už slaví postup do čtvrtfinále

Lídr světového žebříčku Novak Djokovič dovedl srbské tenisty do čtvrtfinále Davisova poháru, druhým postupujícím už po čtyřhře je Francie. Srbové poslali do baráže Chorvaty, loňští finalisté Francouzi vedou 3:0 v Německu. Zbývající zápasy včetně ostravského souboje Čechů s Australany se rozhodnou až v neděli.

Federer při premiéře v IPTL řádil, nezastavil ho ani Berdych

IPTL - Nová série exhibičních turnajů IPTL se dočkala dalších hvězdných jmen. V indickém Novém Dilíí se dnes v barvách domácího týmu Micromax Indian Aces představil poprvé Roger Federer, který - i za pomoci dvou deblových parťáků - během necelé hodiny a půl zaznamenal tři výhry a zisk osmnácti gamů. Nejvíce práce měl s Tomášem Berdychem, ale i českým tenistou si poradil. Naopak Pete Sampras či Novak Djokovič prohráli.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist