Šwiateková končí už ve čtvrtfinále! Světová jednička nestačila na vracející se Svitolinovou

11. 7. 2023, 17:57
Aktuality 97
Iga Šwiateková (22) sice zkompletovala čtvrtfinálové účasti na všech grandslamech, ale z letošního Wimbledonu bude bezpochyby odjíždět zklamaná. Světová jednička totiž ve čtvrtfinále nepotvrdila roli jasné favoritky proti Elině Svitolině (28) a na pátý grandslamový titul si bude muset minimálně nějakou dobu počkat. Ukrajinka, jež se v dubnu vrátila po roční mateřské pauze a zvítězila 7:5, 6:7, 6:2, zaútočí na premiérové grandslamové finále proti Markétě Vondroušové (24).
Profily hráčů
Iga Šwiateková (© AFP)

Iga Šwiateková ovládla v roce 2018 juniorku ve Wimbledonu, ale na profesionální tour na nějaký výraznější výsledek na trávě stále čeká. V posledních týdnech sice dosáhla na své premiérové čtvrtfinále a zároveň semifinále na nejrychlejším povrchu a v All England Clubu zkompletovala čtvrtfinálové účasti na všech grandslamech, nicméně i tak bude s probíhající částí sezony zklamaná.

Na londýnském pažitu, kde loni přišla o historickou 37zápasovou neporazitelnost, začala třemi suverénními výhrami. Už v osmifinále ale koketovala s koncem na turnaji, když odvracela dva mečboly proti Belindě Bencicové. A v souboji s bývalou světovou trojkou Elinou Svitolinovou už další obrat nedokonala.

Statistiky zápasu Šwiateková - Svitolinová

Světová jednička vedla 5:4 a měla možnost úvodní sadu dopodávat. V následujících třech hrách však získala dohromady jen dva fiftýny. Náskok brejku neudržela ani ve druhém dějství, ovšem rozhodující set si přece jen vynutila, ačkoli v tie-breaku prohrávala už 1:4. Také v něm však pokračovala v nezvykle vysokém počtu nevynucených chyb a uhrála pouhé dva gamy.

Šwiateková může v příštím vydání žebříčku přijít o post světové jedničky. Čtyřnásobnou grandslamovou šampionku a vítězku nedávného French Open může sesadit Aryna Sabalenkové, které k tomu stačí postoupit do finále.

Svitolinová se v dubnu vrátila po mateřské pauze a už stihla triumfovat na nejvyšším okruhu (Štrasburk) a také dojít do čtvrtfinále obou grandslamů. Zatímco v Paříži neuspěla, ve Wimbledonu si podruhé zahraje semifinále. Od půlky května má skvělou zápasovou bilanci 13:2 a středečním vítězstvím vylepšila svou úspěšnost proti světovým jedničkám na 7:6.

Mezi nejlepším kvartetem na grandslamech je potřetí, dál se nepodívala na US Open 2019 ani v témže roce právě ve Wimbledonu. O první finále na majorech a celkově 21. na nejvyšším okruhu se utká s Markétou Vondroušovou. Nad Češkou, která vyřadila světovou čtyřku Jessicu Pegulaovou, vede 3:2, ovšem poslední dva souboje prohrála.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

• WIMBLEDON •
Londýn, Velká Británie, tráva, 44.700.000 liber
úterní výsledky (11. 7. 2023)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Vondroušová (ČR) - Pegulaová (4-USA) 6:4, 2:6, 6:4
Svitolinová (Ukr.) - Šwiateková (1-Pol.) 7:5, 6:7 (5:7), 6:2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

97
Přidat komentář
aligo
Jak dlouho je vlastně vkuse Iga jednička?
Reagovat
IngStavinoha
rok cca nejmíň
Reagovat
arvncr
67 týdnů. Chybí jí 4 týdny do historické top 10, kterou uzavírá Wozniacki. Můj tip je, že jí tam Sabalenka prozatím nepustí.
Reagovat
Krisboy
Hrdinům sláva! smilesmile
Reagovat
stefankelner
Veď nadržiavala Ukrajine... či?
Reagovat
Pavol
Veď aj nadržiava. To je nový projekt peniaze pre Ukrajinu. smilesmile
Reagovat
IngStavinoha
tak jedna z ukropolského bloku "jediné povolené pravdy" ven nakonec musela smile
Reagovat
Drzymalski
Stavinoha! Pozor! Vítkovy
udavačské bojůvky nespí!
Reagovat
Drzymalski
V All England Clubu jsou už teď orosení z představy z finále Sviťolína - Sabalenka (Rybakina). Rýsuje se nám takové malé společenské a diplomatické faux pas.
Reagovat
IngStavinoha
tak to by mělo grády ;-)
Reagovat
Krisboy
smile
Reagovat
frenkie57
To za a) a za B) čistě slovanské finále, zase by anglosaský západ utřel.smile
Reagovat
smazaný uživatel
"Rýsuje se NÁM..." ale tak snad to dezoláti přežijete.
Reagovat
Drzymalski
Co si gigante pod pojmem dezolát vlastně představuješ?
Reagovat
IngStavinoha
ten jak má říct něco sám za sebe, tak vidíš jen čistě vybílenou myslivnu ;-)))
Reagovat
turista
smile
Reagovat
turista
Nadávku dezolát tady nechceme!
Reagovat
IngStavinoha
já už to dnes beru jako běžný verbální kolorit rádoby progresivistických primitivů se silně omezenou slovní zásobou
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že tady jako Fulnekův pohůnek zoufale fajfkuješ žumpoidní inženýrovy komentáře, tak označení dezolát je výstižné.
Reagovat
IngStavinoha
;-)))))

tak konečně taky něco čtivějšího ;-)))
Reagovat
Dobry-den
Postup Igy jsem bral jako tutovku. Ani nevím, jestli se radovat nebo ne. smile
Ale spíš ne, případná SF prohra s Igou by tolik nevadila, ale se Svitolinou? To by byla promarněná příležitost. smile
Reagovat
Fandina
Na Eurosportu od začátku říkali, že Iga na trávě moc úspěšná není a i v průběhu to nebylo nic moc. Takže žádné extra překvapení její prohra není.
Reagovat
Liverpool22
Ano - tráva je nejslabší povrch Igy a tak její vyřazení není moc velké překvapení. Hlavní favoritky jsou Aryna a Rybka + možná Žába může překvapit.
Reagovat
tommr
světovou jedničkou už Swiatek asi dlouho nebude. Pokud Sabalenka postoupí do finále vystřídá jí na trůnu ...
Reagovat
Mantra
mohla by se ale Medizn hecnout smile
Reagovat
Fandina
Škoda, Sabalenka je děsná.
Reagovat
Ianny
Já sice dneska fandil Elině, ale to bych zase Ize nepřál, aby ji vystřídala jako jednička Sába
Reagovat
Fandina
Sabalenka vystřílí kde koho. Nebude divu, když se stane jedničkou. Zatím jí ale není, takže uvidíme.
Reagovat
Drzymalski
Karma je zdarma Iguš. Za bikoloru na kšiltovce. Krutá prohra ve Wimblu právě od téhle arogantní Ukrajinky.
Reagovat
tommr
smile
Reagovat
Liverpool22
smile No hlavně je divné, když Polka hraje proti Ukrajince a na kšiltovce má vlaječku soupeřky/Ukrajiny - měla si to alespoň na tento zápas sundat, ale Iga je prostě Iga - to je zbytečné komentovat smile
Reagovat
IngStavinoha
smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Vyhrála s ní 10 turnajů z toho 3 GS a tuším celkem 100 zápasů a asi 15 proher. Nemá důvod si ji sundavat. smile
Reagovat
annah
Doufám,ze si jí tam nechá i dál.
Reagovat
Fandina
Jj. Já bych jí určitě nesundala. Navíc je mi její postoj sympatický. Nebojí se dát svůj názor najevo. Navzdory rejpalům.
Reagovat
Liverpool22
Iga, když takto "brzy" vypadla by si měla do ruky vzít knížku dějepisu a cosi si nastudovat o polsko-ukrajinských vztazích nebo se podívat na film Volyň. Pak by možná nenosila na kšiltovce vlaječku UA. Navíc v Polsku stejně jako u nás začínají Ukrajinci dělat bordel či napadat lidi nožem a to vyvolává jen napětí jak u nás v Česku, tak v Polsku nebo na Slovensku. Např. v Brně už se nám natvrdo uhnízdila ukrajinská mafie, začíná kvést obchod s bílým masem + najedou se nám tady ztrácejí nezletilé holky atd.
Navíc lidi podvědomě cítí, že cosi nesedí - Ukrajinci s dětma jedou od nás či z Polska na prázdniny vlakem do Kyjeva, kde má být údajně válka smile
A závěr je, že všichni Poláci určitě nejásají, že Iga nosí na kšiltovce vlaječku UA - všichni vědí jaký má názor a není potřeba to furt připomínat - to lidi spíš irituje zvlášť po útocích nožem vyholených makovic z Ukrajiny, kteří navíc mají bojovat za vlast a nikoliv páchat trestnou činnost v Česku či Polsku.
Reagovat
milik254
Prosím o zdroje k tvrzením, která uvádíš. Pokud sis jenom teda nevymýšlíš, že?
Reagovat
Liverpool22
O tom se mluví dokonce v hlavních zprávách např. na Primě - napadení Romů + vražda v Brně. Stačí se zajet podívat do Brna či Plzně. Ohledně zmizelých holek je možné vše dohledat na stránkách policie. Také velká kauza byla, kdy ukrajinská matka chtěla prodat svoje malé dítě - to bylo tuším na Slovensku. Tohle je na UA normální - obchod s bílým masem, orgány, dětma......A teď už to máme i u nás a bude hůřsmile
Reagovat
IngStavinoha
že se ukrajinským mužům nechce bojovat za ten jejich ksindl neobanderovský režim žaludových mužíčků, se ani moc nedivím - jednoho mám docela nablízku a plně mu to schvaluju smile
Reagovat
turista
smile
Reagovat
milik254
Aha, takže se o tom jenom mluví a nemáš pro svá tvrzení jediný zdroj, statistiku. Jsem z Brna a žádný obchod s bílým masem tady neprobíhá.
Reagovat
IngStavinoha
zkus se projít takhle v pátek nebo v sobotu večer od role kolem šulina dál k severu ;-)
Reagovat
milik254
Potkám tebe, co?
Reagovat
IngStavinoha
to by už muselo být ;-))) ale občas jsem tuto trasu v uvedeném čase poslední dobou absolvoval - a třikrát stačilo... smile
Reagovat
com
šalinó at jede smilesmile
Reagovat
IngStavinoha
stínadla samozřejmě nechávám bokem - to je kapitola sama pro sebe i přes den ;-)))
Reagovat
Liverpool22
Vražda v Brně byla či nebyla? Napadení nožem Ukrajincem v Pardubicích bylo či nebylo? Napadení ženy v Plzni opilým UA bylo či nebylo?....A ohledně obchodu s bílým masem, dětma, orgány....vše probíhá skrytě. Každý normální a příčetný rodič/prarodič, který má děti, vnoučata..... s tímto nemůže souhlasit. TY asi chodíš s klapkama na očích - vše je OK a UA jsou andílci, ale opak je pravdou - kriminalita díky UA v Česku roste a bohužel do budoucna může být mnohem hůře.
Reagovat
milik254
Probíhá to skrytě, ale ty o tom víš? To ke přinejmenším podezřelé
Reagovat
Liverpool22
O tom ví např. každý detektiv, psycholog..., který se specializuje na podobnou problematiku. Většinou se jedná o mafie, které mají např. bordel, nevěstinec, diskotéku.....To není nic tajného - to je všeobecně známá věc a každý kdo se zajímá např. o práva + ochranu dětí ví jak vše funguje.....
Reagovat
milik254
To jsou samé argumentační fauly. Každý ví toto a každý ví tamto. Ale nemáš to ničím podložené. Konec diskuze asi.
Reagovat
Liverpool22
smile ano - konec diskuze. Zdroje jsem Ti dal - Krimi zprávy na Primě nebo stránky české policie, kde si můžeš najít pohřešované osoby - toho jsou i plné sociální sítě, že po příchodu UA najednou mizí mladé holky. Já vždy budu bojovat za práva a ochranu dětí/holek, které se nemůžou bránit smile
Reagovat
Dave6969
s tím bych i souhlasil smile
Reagovat
Ondra979
no zkousis to sice o neco chytreji nez "kolega" stavinoha, ale ve vysledku je to nemlich to same. proste Polaci maji jasno,ze podporovat ukrajinu napadenou agresivnim ruskem je naprosto spravne a je to v jejich zajmu, nehlede na slozitou historii, o ktere vedi,ale dnes je situace naprosto jasna a vedi proc to delaji, je to v jejich zajmu i v nasem zajmu.my jsme na tom o trochu hure, ale jeste relativne dobre, proti slovensku nebo madarsku, tam je to silene, tam by skoro polovina obyvatel snad vitala ruske okupanty jako "osvoboditele" kdyby tam nahodou prisli, coz nastesti zatim nehrozi, ale je to dost otresne..takze polaci vedi moc dobre, co je soucasne russko za obludny rezim, a my vesmes taky a jeste ze tak..
Reagovat
Liverpool22
Nic nezkouším - jen popisuju realitu co tady Ukrajinci páchají - tady máš andílky z UA:

Pohřeb v Brně - ubodaný Rom Ukrajincem:
https://www.youtube.com/watch?v=ZjYXZlbKpNE

Napadení ženy v Plzni - opilý UA napadl ženu:
https://www.youtube.com/watch?v=dfIheVX7BDw

napadení nožem mladého kluka v Pardubicích:
https://www.youtube.com/watch?v=gJpGdqqJdRI&t=3s

A takovýchto incidentů je mraky např. v Chomutově, Ostravě, nyní nově v Přerově a klíčová otázka je - co tady muži z Ukrajiny dělají - nemají doma bojovat proti Rusku? Problém je, že nejen k nám do Česka přišlo z UA nekontrolovatelně mraky kriminálníků, mafiánů....a kdo za to nese zodpovědnost víme.
Reagovat
Ondra979
v kazdem narode jsou kriminalnici, takze je logicke, ze se sem nejaci dostali, navic to neni zdaleka tak jednoznacne, hnedocesi provokovali cikanskou ferovkou a narazili, samo, ze zabiti neni adekvatni odveta, ale pak necht je dotycny potrestan a posedi si v bani jako kazdy kdo spacha podobny trestny cin. smesujes tady totiz agresi zeme kde vladne mafiansky rezim a konkretni trestne ciny, ktere tady pachaji nebo pachali samozrejme i rusove, polaci, slovaci atd..kdyby nebylo russke agrese, tak sem navic neprisli, coz je napr pro nas napjaty pracovni trh zatim rozhodne prinosne, protoze nektrere prace jaksi cechum moc nevoni jak vime...
Reagovat
IngStavinoha
mafiánský režim sedí především na současnou Ukrajinu - a takovýto extrémně nacionalistický fašizoidní ksindl ušáci proti Rusku vždy rádi využijí, stejně jako to udělali v případě Hitlera (potažmo Banderovy UPA či ještě předtím Pilsudského Polska), dokud ovšem SSSR u Stalingradu nepootočil kormidlem vývoje o 180° opačným směrem - pak najednou začali dotovat nové "spojence", ale zase jen tolik, aby jim v Evropě nepřerostli přes hlavu a USA ještě stačily otevřít západní frontu smile
Reagovat
Ondra979
ty noty z kremlu co jedes jsou uz dost ohrane, ale pobavilo me, jak nekdo koncem lonskeho roku si rusaci chvili nebyli jisti, jestli "denacifikuji", nebo dokonce "desatanizuji" ukrajinu..ale nakonec je to jedno, beznej rus jim spapa sebevetsi nesmysl, stejne jako ty, zivot je pak hned veselejsi, jen asi v rusku je dnes mozne vyvolat ozbrojenou vzpouru, sestreli par letadel a zabit par vlastnich vojaku, a za chvili jakoby se nic nedelo a vse je uplne v poradku, nic se vlastne nestalo...no rusove na sobe holt nechaji klidne drivi stipat, kdyz ani toto jim nevadi, ale az vypadnou z ukrajiny, tak doma at se zabijeji jak chteji, skoda jich nebude..a oni vypadnou, je toj en otazka casu!
Reagovat
IngStavinoha
příznačné, jak jedinci tvého ražení jsou aspoň navenek ;-) přesvědčeni o tom, že protistrana jede nějaké "noty" nebo "papá ruskou propagandu" - holt vaše vlastní myšlení nula nula nic, což jste ostatně prokázali už za kovidu smile
Reagovat
Ondra979
kdyz papouskujes to co kreml, tak se nemuzes divit.. nacionaliste a fasiste tam jsou jako vsude, ale v rusku jich je vic. co rikas na to, ze jeden gangster prigozin vzal zpatecku a dohodli se s druhem zlocincem putinem..to je uplne normalni ze...tak urcite haha..tohle by se v jakztakz fungujicim state coz ukrajiny nebyt ruskych okupantu by byla nikdy stat nemohlo, jen v mafineskem prolezlem skrz naskrz korupci..
Reagovat
IngStavinoha
tak trochu "podivní" žoldáci jsou na všech stranách konfliktu - jinak už by se možná dávno nebojovalo - a je logický fakt, že eusa mediální prostředí si vychutnává hlavně toho Prigožina ;-)
Reagovat
Ondra979
proc by si ho nevychutnali, je to solidni a viditelny gangster,oligarcha a zaroven si umi delat dobre PR, to se musi nechat. i putin z nej ma evidentne nahnano, jinak by s nim zatocil, to je jiste.
Reagovat
Liverpool22
OK - končím debatu. Pokud Ti nevadí, že kriminalita v ČR po příchodu UA stoupla, tak není o čem. TY a další lidé žijí v bludu, že Ukrajina je ráj na zemi, ale realita je jiná, kdy na UA vládnou náckové, fašouni, Banderovci a podobná zvěř. Jednou pravda vyjde najevo - vše se totiž monitoruje a dříve nebo později se vše zveřejní tzv. vojenské zpravodajství. Lidi jako TY budou pak v šoku co se na UA dělo a děje viz. tajné bio laboratoře, mučení dětí, obchod s orgány, bílým masem, dětma......
PS: A ještě jedna věc - zásadní rozdíl mezi Ruskem a Ukrajinou je v tom, že většina Rusů nejsou rasisti - je to multikulturní země, kde žijí např. muslimové zatímco hodně Ukrajinců jsou rasisti což můžeme nyní vidět i u nás, kdy reálně hrozí "občanská válka" mezi Romy a Ukrajinci - MY ostatní v tom lepším případě budeme muset žít.....
Reagovat
Ondra979
jj konci, jedes na russke vlne..ukrajinci jsou pro nas rozhodne prinos, kdo to nevidi, je uplne slepy nebo ... a ze romove je nesnasi je jejich problem, jsou to holt nemakacenka..nasili je spatne z obou stran, ono se to zase uklidni..ostani fantazie nema cenu komentovat..
Reagovat
Liverpool22
OK - dobrou noc smilesmilesmile
Reagovat
lars
Proc jsou Ukrajinci (mimo tech , co maji v CR vojensky vycvik ) v CR , kdyz na Ukrajine je mobilizace ?
Reagovat
Ondra979
to se zeptej ukrajincu. navic dnes se sem uz taky jen tak kazdy nedostane, to slo kratce po zacatku konfilktu kdy byl chaos..ted je to urcite prisnejsi ale detaily nevim a ani me to nezajima..pokud tady pracuji, tak je to za me ok..pokud treba dealji bordel nebo neco horsiho tak samo ne, ale to je resitelne
Reagovat
IngStavinoha
protože myslí hlavou a ne žlutomodrým hadrem nebo trojzubcem
Reagovat
turista
Přesně tak.
Reagovat
Ondra979
myslet hlavou = kapitulovat a vzdat se nepriteli, z tveho pohledu "ochraniteli" mocnemu rusku, ktere sice bude loupit a drancovat, ale co uz, takovi byli vzdycky..tak zase proc ne, neni kazdej hrdina nebo valecnik, ale kdyby to byl vetsinovy postoj ukrajincu, tak uz je russak i ve Lvove, o kyjevu nemluve..ale jaksi drzi zuby nehty co zabral a i s tim muze mit brzy problem..tady neco nehraje
Reagovat
IngStavinoha
většina Ukrajinců byla bohužel poslána na jatka ultranacionalistickým státním aparátem bez nejmenšího slitování - USA hodlají prostřednictvím Zelenského režimu bojovat na ukrajinském válčišti zřejmě opravdu až do posledního z nich, a pak je samozřejmě v zásobě ještě početný kanonfutr z NATO satelitů, zvlášť tak tupě poslušných jako současný čekofialistán
Reagovat
Ondra979
jj, spravne je se vzdat a odevzdat vlastni zemi nepriteli bez boje.. jako v 38 u nas nebo pak v 68..njn to je pech..takhle bude muset voloda zase prehodnotit cile..on se nakonec s tim kouskem donbasu asi spokoji, to bude megasukces, pres 200k mrtvych, obrovkse ztraty techniky, o financich ani nemluve, ted uz to na russky rozpocet dopada naplno :) a urvali jsme maly kus cizi zeme, uraaa my molodci!!
Reagovat
IngStavinoha
Ukrajina je přirozeným strategickým předpolím Ruska, nikoliv USA, a nikdy tomu nebude jinak, i kdyby se všichni dolaroví slouhové na hlavy stavěli - eusa média prorokovaly bankrot Ruska už po třech měsících fungování "balíčků sankcí" - a další dlouhé měsíce inzerovanou ukroprotiofenzívu (samo že s masivní, fakticky vedoucí rolí sil a prostředků NATO, které tam operuje už prakticky od zinscenovaného převratu v roce 2014) nikdo ještě pořádně neviděl - takže asi tak... ;-)
Reagovat
Ondra979
no hezke..ty bys mohl delat putlerovi mluvciho misto peskova..uplne stejne kydy. tak s tim "predpolim" je prave konec, rusak to sice nechce pochopit, ale nakonec to pochopi, sankce zacinaji fungovat teprve ted, kdyz uz nejsou zdaleka takove prijmy z plynu a ani ropy..teprve ted jde rusky rozpocet do velkeho deficitu, doted to nejak vykryli, ted uz tezko..dusledek bude inflace a dalsi devalvace, no budou to zajimave casy pro russaky ale presne to potrebuji..az se vypakujou z ukrajiny, ktera uz nikdy nebude "jejich" tak bude zase klid a je to jen otazka casu, kdyby se NATO zapojilo poradne, tak uz je konec blizko a snad se tak i brzy stane
Reagovat
IngStavinoha
uvidíme, uvidíme... USA v Evropě každopádně už dávno nemají co smrdět a BRICS je brzy definitivně pohřbí i ekonomicky - Ukrajina je v tomhle všem jen poslední hřebíček do rakve nabubřelého ušáckého imperialismu i s jeho bezpáteřními eusa nohsledy smile
Reagovat
Ondra979
tak USAcky imperialismus je mi asi milionkrat sympatictejsi nez ten russacky..a USA v evrope zatim urcite budou, o tom nepochybuj. a svet se meni, dochazi a bude dochazet k postupne deglobalizaci, coz bude pro nas jenom dobre, pro cinu uz asi tolik ne,ale to je jejich problem..je to nutne a vyplati se to bohate v dlouhodovem meritku!!
Reagovat
turista
Vyplatí se to tak že např. Mizuno Wawe Rider nebudou stát 3900Kc ale 8000Kc a notebook kategorie za 10000Kc bude stát 22000Kc. Nejsem si jistý tím, že to všichni uvítají.
Reagovat
IngStavinoha
co uvítají - ti největší ideologicky zmasírovaní omezenci tomu ještě budou nadšeně aplaudovat a cvrkat si při tom do textilu - na to vemte libovolný SÚKLem schválený jed, pane doktore! ;-) smile
Reagovat
smazaný uživatel
Sleduj radši Big údery Rybakiny, ty dezinformátore.
Už to, že si kvituješ s Fulnekem, je vypovídající.smile
Reagovat
Liverpool22
Já se snažím vyjít s každým i když někdy to je složité. A to platí i tady na TP - dokážu oddělit tenisové a politické názory - furt máme ještě svobodu slova smile
PS: Žádného Fulneka neznám - to jsem tu ještě nebyl registrovaný - takže nevím co tady kdo psal v minulosti smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ty seš teda adept na šíření poplašných zpráv jak podle šablony smile Lepší, když se držíš tenisu.
Takovou snůšku nesmyslů, cos tu vylil, dozajista nemáš z vlastní hlavy. Jsem kritický ke všem zprávám, ať jdou zleva nebo zprava, ale od tebe je to vuď záměrná nebo stupidní manipulace. Takže která z nich?
A btw, zaspal jsi dobu - ohledně Volyně už proběhlo vstřícné gesto usmíření, jakkoli ze dne na den se na něco takového nezapomene. Ale lepší něco nežli nic a už vůbec nežli ty tvoje jedy.smile
Reagovat
annah
Přesně tak! A nebyl vůbec žádný důvod si stuzku sundavat na zápas se Svitolinou. Nešlo přece o podporu hráčky na druhé straně kurtu, ale o podporu její země napadené agresorem.
Reagovat
flex
Ani na noc.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vy jste se tu sešlismile No, aspoň máme my lepšoidi přehledsmile
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tu samej "českej" nacista!
smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Možná tu nějakej bude, ale spíš bych to viděl, že to jsou strécové od koz a ovcí, co viděli černošku jednou v životě a to ještě z vlaku. A doplňují je gaučáci, co čumí na Novu, Barrandov a denně listují v Blesku a nadávají na všechno a na všechny.
Reagovat
Mantra
že tam nebyla BeBe - no co už, teď má Markéta dobrou možnost
Reagovat
misa
Jak se mohla ta protivná Ukrajinka tak rychle po návratu dostat do formy? smile
Reagovat
Ianny
Trénuje s Gaelem
Reagovat
Drzymalski
Ten trénuje někde na jachtě.Jeho taneček ukazovali na ES. Zdá slavil výhru Svíťolíny nebo se chystal skočit na nějakou modelku nebylo patrné.
Reagovat
tommr
jen aby něco nezobala ... smilesmile
Reagovat
Liverpool22
Všimnul jsem si, že o pauzách Svitolina cca 2x cosi čichala a to jsem viděl jen malou část zápasu. smile
Reagovat
farr
Porod neni zraneni, stacilo zas zacit makat a je tam kde byla pár let zpatky v top formě. Za mě velkej obdiv, že to dává... Třeba taková pseudohvezda Bárty se na to vykašlala asi uz úplně, což je docela docela bruh z No.1. Buď chci bejt top tenistka nebo máma za plotnou oboje si plánovat to teda nevím no...smile
Reagovat
Fandina
Barty se třeba zase vrátí. Nebylo by to prvně.
Reagovat
misa
Barty není pseudohvězda, ale vítězka několika grandslamů a bývalá světová jednička.
Reagovat
Kuzzie
Já zas nechápu,proč by to nemohla udělat přesně tak,jak to udělala,já na jejím místě bych to asi udělala stejně. Vyhrála toho dost, slušně se zabezpečila a když už jí to neuspokojovalo dostatečně a chtěla rodinu,tak prostě skončila.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Na TP ví každý nejlíp, jak by měl druhý žít svůj život smile
Reagovat
smazaný uživatel
farr je troll
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist