10. den na US Open: Na programu jsou zbylá čtvrtfinále. Serenu vyzve Pironkovová, Medveděva čeká nebezpečný krajan Rubljov

9. 9. 2020, 12:00
Previews 299
V rámci desátého hracího dne letošního ročníku US Open se zkompletují semifinálová obsazení. Serenu Williamsovou v souboji matek vyzve vracející se Cvetana Pironkovová, letos v New Yorku neporažená Viktoria Azarenková se utká s Elise Mertensovou. Mužské dvouhry nabídnou ruské derby mezi Daniilem Medveděvem a Andrejem Rubljovem a souboj favorizovaného Dominica Thiema s Alexem de Minaurem.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Čtvrtfinále dvouhry žen •
Pironková (Bulh.) - S. Williamsová (3-USA) | Arthur Ashe Stadium (18:00 SELČ)
Azarenková (Běl.) - Mertensová (16-Belg.) | Arthur Ashe Stadium (čtvrtek 1:00 SELČ)
• Čtvrtfinále dvouhry mužů •
Rubljov (10-Rus.) - Medveděv (3-Rus.) | Arthur Ashe Stadium (19:30 SELČ)
de Minaur (21-Austr.) - Thiem (2-Rak.) | Arthur Ashe Stadium (čtvrtek 2:30 SELČ)


• Čtvrtfinále dvouhry žen •
Cvetana Pironkovová (-) - Serena Williamsová (8.) | Arthur Ashe Stadium (18:00 SELČ)
Cvetana Pironkovová se pokusí pokračovat ve svém pohádkovém návratu proti jedné z největších favoritek Sereně Williamsové. Zatímco Pironkovová, která hraje svůj první turnaj po tříleté mateřské pauze, je ve čtvrtfinále US Open poprvé v kariéře a jejím maximem na grandslamech je semifinále Wimbledonu 2010, majitelka 23 grandslamových trofejí Williamsová bude hrát čtvrtfinále domácího grandslamu posedmnácté. Hráčky se potkávají po pěti letech, všechny čtyři předchozí souboje vyhrála Williamsová.

Senzační jízda Pironkovové by dnes měla skončit, a to nejen kvůli rozdílům v kvalitě hry obou aktérek, ale také kvůli fyzické kondici Bulharky. Pironkovová totiž v posledních dnech bojuje se zraněním levého stehna. Williamsová by i proti stoprocentní Pironkovové byla jasnou favoritkou.

Tip: Williamsová ve dvou setech

Aktuální forma
Pironkovová to před mateřskou pauzou nejvýše dotáhla na 31. příčku žebříčku a na kontě má jeden turnajový triumf na hlavním okruhu. Svůj poslední turnaj odehrála před více než třemi lety ve Wimbledonu, kde zároveň dosáhla svého dosavadního grandslamového maxima (semifinále 2010).

Cesta turnajem
Bulharka zatím prožívá pohádkový návrat na kurty, na US Open bez ztráty setu vyřadila Ljudmilu Samsonovovou, Garbiñe Muguruzaovou i Donnu Vekičovou a v osmifinále zvládla téměř tříhodinovou třísetovou bitvu s Alizé Cornetovou.

Historie na US Open
Pironkovová hraje hlavní soutěž amerického grandslamu podvanácté a teprve podruhé dokázala přejít přes druhé kolo. Jejím předchozím maximem bylo osm let staré osmifinále.

Cvetana Pironkovová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: první turnaj
Největší úspěchy na venkovních betonech: první turnaj
Bilance: 4-0
Bilance z posledních 10 zápasů: přes tři roky nehrála
Bilance na venkovních betonech: 4-0
Bilance proti hráčkám Top 10: 0-0 (kariérní 12-37)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 1-2)
Grandslamy: Australian Open (nehrála)

Cvetana Pironkovová - US Open
Kariérní bilance: 12-11
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2020)
Loňský výsledek: nehrála
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Samsonovová (6-2 6-3), (10) Muguruzaová (7-5 6-3), (18) Vekičová (6-4 6-1), Cornetová (6-4 6-7 6-3)

Aktuální forma
Williamsová je po restartu sezony velmi aktivní. Na domácí půdě se zúčastnila malého turnaje v Lexingtonu (ve čtvrtfinále prohrála bitvu s krajankou Shelby Rogersovou), i přípravné akce právě ve Flushing Meadows, kde v osmifinále nedopodávala souboj právě se Sakkariovou. Ve všech pěti zápasech musela do rozhodující sady.

Cesta turnajem
Dvousetového vítězství se dočkala až na US Open proti krajance Kristie Ahnové, set neztratila ani s Margaritou Gasparjanovou. Ve třetím kole po obratu vyhrála bitvu šampionek se Sloane Stephensovou a v osmifinále po třísetové bitvě oplatila dva týdny starou porážku Sakkariové.

Historie na US Open
Williamsová hraje své jubilejní dvacáté US Open a útočí na 11. finále. Se šesti triumfy a 105 výhrami je nejúspěšnější hráčkou turnaje. V posledních dvou letech padla až ve finále, nejprve s Naomi Ósakaovou a loni s Biancou Andreescuovou.

Serena Williamsová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Auckland (vítězka)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Auckland (vítězka)
Bilance: 15-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 14-3
Bilance proti hráčkám mimo Top 100: 1-1 (kariérní 102-4)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 38-14)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo)

Serena Williamsová - US Open
Kariérní bilance: 105-13
Nejlepší výsledek: vítězka (1999, 2002, 2008, 2012 - 2014)
Loňský výsledek: finále
Bilance ve čtvrtfinále: 13-3
Generálka: Lexington (čtvrtfinále), New York (osmifinále)
Cesta turnajem: Ahnová (7-5 6-3), Gasparjanová (6-2 6-4), (26) Stephensová (2-6 6-2 6-2), (15) Sakkariová (6-3 6-7 6-3)


Viktoria Azarenková (27.) - Elise Mertensová (18.) | Arthur Ashe Stadium (čtvrtek 1:00 SELČ)
Dvojnásobná grandslamová šampionka a bývalá světová jednička Viktoria Azarenková je ve čtvrtfinále grandslamů poprvé po mateřské pauze. Mezi nejlepší osmičku se na podnicích velké čtyřky naposledy dostala na Australian Open 2016. Na US Open, kde je jejím maximem finále z let 2012 a 2013, dokonce po pěti letech. O své první semifinále od US Open 2013 zabojuje v premiérovém souboji s Elise Mertensovou, jež bude útočit na vyrovnání svého grandslamového maxima (Australian Open 2018).

Azarenková ve Flushing Meadows vyhrála všech devět letošních zápasů, ovšem v posledním utkání šla s formou trochu dolů. I tak by její série nemusela ještě skončit, přestože, s ohledem na formu, má dnes proti sobě asi nejtěžší soupeřku ze všech hráček, které letos v New Yorku potkala. Mertensová teď hraje výborně a do čtvrtfinále prošla bez ztráty setu. V premiérovém souboji, jenž určitě nabídne spoustu dramatických dlouhých výměn, vyhraje ta, která lépe udrží nervy. Zkušenosti jsou na straně Azarenkové.

Tip: Azarenková ve třech setech

Aktuální forma
Azarenková kvůli osobním problémům a částečně i pandemii koronaviru od loňského US Open odehrála jen tři turnaje a přes rok čekala na výhru. Dočkala se před týdnem právě ve Flushing Meadows, kde si nakonec senzačně dokráčela pro 21. titul a první od dubna 2016.

Cesta turnajem
Na skvělé výkony navazuje i na US Open, kde bez ztráty setu a větších potíží přehrála Barbaru Haasovou, nasazenou pětku Arynu Sabalenkovou a Igu Šwiatekovou. Set ztratila až v osmifinále, v němž po obratu zdolala poslední českou naději na turnaji Karolínu Muchovou.

Historie na US Open
Azarenková hraje své 13. US Open, ve druhém týdnu je pošesté a konkrétně ve čtvrtfinále popáté. Jejím maximem je finále z let 2012 a 2013, ve kterých podlehla Sereně Williamsové. Loni skončila již v prvním kole na krajance Aryně Sabalenkové.

Viktoria Azarenková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: New York (vítězka)
Největší úspěchy na venkovních betonech: New York (vítězka)
Bilance: 9-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 9-2
Bilance proti hráčkám Top 11-20: 2-0 (kariérní 53-29)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 7-9)
Grandslamy: Australian Open (nehrála)

Viktoria Azarenková - US Open
Kariérní bilance: 38-12
Nejlepší výsledek: finále (2012 - 2013)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 2-2
Generálka: Lexington (1. kolo), New York (vítězka)
Cesta turnajem: Haasová (6-1 6-2), (5) Sabalenková (6-1 6-3), Šwiateková (6-4 6-2), (20) Muchová (5-7 6-1 6-4)

Aktuální forma
Mertensová má po pauze vynikající formu. Po překvapivém vyřazení v prvním kole na antuce v Palermu si na dalším antukovém podniku v Praze zahrála finále a na generálce ve Flushing Meadows až v semifinále prohrála s Naomi Ósakaovou.

Cesta turnajem
Na US Open dosud neztratila set. Postupně si poradila s Laurou Siegemundovou, Sarou Sorribesovou a Caty McNallyovou, proti níž musela likvidovat dva setboly, a v osmifinále přehrála vítězku letošního Australian Open a nasazenou dvojku Sofii Keninovou.

Historie na US Open
Zatímco při svých dvou úvodních startech v hlavní soutěži US Open skončila Mertensová hned v prvním kole, teď třikrát za sebou postoupila do druhého týdne. Čtvrtfinále je jejím maximem, loni v něm nestačila na pozdější vítězku Biancu Andreescuovou.

Elise Mertensová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Praha (finále);  New York (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: New York (semifinále)
Bilance: 23-8
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 17-6
Bilance proti hráčkám Top 21-30: 2-0 (kariérní 12-7)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 1-1)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

Elise Mertensová - US Open
Kariérní bilance: 11-4
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2019 - 2020)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-1
Generálka: New York (semifinále)
Cesta turnajem: Siegemundová (6-2 6-2), Sorribesová (6-3 7-5), McNallyová (7-5 6-1), (2) Keninová (6-3 6-3)


• Čtvrtfinále dvouhry mužů •
Andrej Rubljov (14.) - Daniil Medveděv (5.) | Arthur Ashe Stadium (19:30 SELČ)
Andrej Rubljov postupem do čtvrtfinále vyrovnal své grandslamové i newyorské maximum. O první semifinále si zahraje se svým úspěšnějším krajanem a loňským finalistou Daniilem Medveděvem. Oba aktéry čeká druhé grandslamové čtvrtfinále v kariéře. Všechny tři předchozí souboje bez ztráty setu vyhrál Medveděv.

Rubljov má letos naprosto skvělou formu a tentokrát by konečně Medveděvovi mohl alespoň sebrat set. Medveděv je však na US Open zatím velice suverénní, přestože měl mnohem slabší soupeře, a po diskvalifikaci Novaka Djokoviče je oprávněně považován za jednoho z největších favoritů. I čtvrtý vzájemný souboj nejspíše půjde za Medveděvem, ale tentokrát by to mohla být alespoň čtyřsetová bitva.

Tip: Medveděv ve čtyřech setech

Aktuální forma
Rubljov do letošní sezony vstoupil famózně, když vyhrál 11 zápasů v řadě a ovládl turnaje ATP v Dauhá a Adelaide. Skvělou formou se prezentoval i v Melbourne, kde uhrál osmifinále. Vůbec poprvé v letošní sezoně se do závěrečných kol nepodíval až na Masters přesunutém do New Yorku, v prvním kole nestačil na Daniela Evanse.

Cesta turnajem
Na US Open ale formu naladil, bez ztráty setu vyřadil Jérémyho Chardyho, Grégoira Barréreho i Salvatora Carusa a v osmifinále oplatil loňskou porážku turnajové šestce a loňskému semifinalistovi Matteovi Berrettinimu.

Historie na US Open
US Open je pro Rubljova jednoznačně nejúspěšnějším grandslamem. V hlavní soutěži startuje popáté a potřetí je ve druhém týdnu. Postupem do čtvrtfinále vyrovnal své maximum z roku 2017. Loni v osmifinále nestačil na Mattea Berrettiniho.

Andrej Rubljov - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Adelaide,  Dauhá (vítěz)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide, Dauhá (vítěz)
Bilance: 19-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 17-3
Bilance proti hráčům Top 10: 1-1 (kariérní 6-13)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-1)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

Andrej Rubljov - US Open
Kariérní bilance: 11-4
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2017, 2020)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-1
Generálka: New York (1. kolo)
Cesta turnajem: Chardy (6-4 6-4 6-3), Barrére (6-2 6-4 7-6), Caruso (6-0 6-4 6-0), (6) Berrettini (4-6 6-3 6-3 6-3)

Aktuální forma
Medveděv vypadá po dlouhé koronavirové pauze konečně odpočatě. Ve slušné formě se představil na přípravné akci právě ve Flushing Meadows, kde nedal šanci Marcosovi Gironovi ani Aljažovi Bedenemu a ve čtvrtfinále ve třech setech podlehl Robertovi Bautistovi.

Cesta turnajem
Na US Open je zatím nekompromisní a ještě neztratil jediný set. Postupně si poradil s Federicem Delbonisem, Christopherem O'Connelem, J. J. Wolfem a Francesem Tiafoem.

Historie na US Open
Medveděv hraje US Open pátým rokem v řadě, počtvrté v hlavní soutěži. Do druhého týdne se dostal až loni, kdy ve finále po pětisetové bitvě podlehl Rafaelovi Nadalovi.

Daniil Medveděv - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: New York (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: New York (čtvrtfinále)
Bilance: 14-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 13-3
Bilance proti hráčům Top 11-20: 3-2 (kariérní 18-10)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 1-0)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

Daniil Medveděv - US Open
Kariérní bilance: 12-3
Nejlepší výsledek: finále (2019)
Loňský výsledek: finále
Bilance ve čtvrtfinále: 1-0
Generálka: New York (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: Delbonis (6-1 6-2 6-4), O'Connell (6-3 6-2 6-4), Wolf (6-3 6-3 6-2), Tiafoe (6-4 6-1 6-0)


Alex de Minaur (28.) - Dominic Thiem (3.) | Arthur Ashe Stadium (čtvrtek 2:30 SELČ)
Alex de Minaur si poprvé v kariéře zahraje čtvrtfinále na grandslamových turnajích. Jeho soupeřem bude trojnásobný grandslamový finalista Dominic Thiem, který bude stejně jako jeho dnešní soupeř útočit na první newyorské semifinále. Jeden ze dvou předchozích soubojů se odehrál před třemi lety v prvním kole právě ve Flushing Meadows, tehdy jasně zvítězil Rakušan. S australským mladíkem si o rok později poradil i v Davis Cupu.

De Minaur předvádí velmi dobrou formu, ale na rakouskou jedničku by to stačit nemělo. Thiem už na začátku turnaje patřil k největším favoritům a po diskvalifikaci Novaka Djokoviče bude chtít konečně ukořistit premiérový grandslamový vavřín. De Minaur by mu v postupu do dalšího kola zabránit neměl.

Tip: Thiem ve třech setech

Aktuální forma
De Minaur se na začátku roku v ATP Cupu představil ve skvělé formě, ale zdravotní potíže mu znemožnily zúčastnit se domácího Australian Open a před pauzou stihl už jen jeden zápas v Acapulku. Po restartu sezony se vrátil jasnou porážkou s Janem-Lennardem Struffem.

Cesta turnajem
Na US Open si však vede podstatně lépe, postupně vyřadil Andreje Martina, Richarda Gasqueta, po pětisetové bitvě nasazenou jedenáctku Karena Chačanova a v osmifinále bez ztráty setu přehrál Vaska Pospisila.

Historie na US Open
Už před startem letošního ročníku bylo US Open pro de Minaura nejúspěšnějším grandslamem. Do druhého týdne ještě na žádném z dalších grandslamů nepostoupil, loni v osmifinále prohrál s Grigorem Dimitrovem.

Alex de Minaur - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: US Open (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: US Open (čtvrtfinále)
Bilance: 6-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 6-4
Bilance proti hráčům Top 10: 1-1 (kariérní 4-14)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (nehrál)

Alex de Minaur - US Open
Kariérní bilance: 9-3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2020)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: New York (1. kolo)
Cesta turnajem: Martin (6-4 6-3 7-5), Gasquet (6-4 6-3 6-7 7-5), (11) Chačanov (6-4 0-6 4-6 6-3 6-1), Pospisil (7-6 6-3 6-2)

Aktuální forma
Finalista letošního Australian Open Thiem během koronavirové přestávky nelenil a odehrál celkem 28 zápasů s bilancí 25-3. Po restartu sezony se ale v dobré formě nepředvedl, na přípravném turnaji ve Flushing Meadows skončil hned na úvod po výprasku od Filipa Krajinoviče.

Cesta turnajem
Na US Open ale hraje v úplně jiné formě. Po cestě do čtvrtfinále ztratil jen jeden set. V úvodním kole mu vzdal Jaume Munar, následně si poradil se Sumitem Nagalem, ve čtyřech setech se šampionem ročníku 2014 Marinem Čiličem a v osmifinále s Felixem Augerem-Aliassimem.

Historie na US Open
Thiem se obvykle závěrečného grandslamu sezony účastní posedmé. Nejhorší výsledek zaznamenal loni, kdy hned v prvním kole prohrál s Thomasem Fabbianem. Jeho maximem je čtvrtfinále.

Dominic Thiem - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Australian Open (finále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (finále)
Bilance: 13-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 11-4
Bilance proti hráčům Top 21-30: 1-1 (kariérní 36-13)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 1-0 (kariérní 5-1)
Grandslamy: Australian Open (finále)

Dominic Thiem - US Open
Kariérní bilance: 19-6
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2018, 2020)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-1
Generálka: New York (2. kolo)
Cesta turnajem: Munar (7-6 6-3 skreč), Nagal (6-3 6-3 6-2), (31) Čilič (6-2 6-2 3-6 6-3), (15) Auger-Aliassime (7-6 6-1 6-1)

US OPEN 2020 - PROGRAM 10. HRACÍHO DNE
• ARTHUR ASHE STADIUM • (od 18:00 SELČ)
1. Pironková (Bulh.) - S. Williamsová (3-USA)
2. Rubljov (10-Rus.) - Medveděv (3-Rus.)
3. Azarenková (Běl.) - Mertensová (16-Belg.) / nejdříve ve čtvrtek v 1:00 SELČ
4. de Minaur (21-Austr.) - Thiem (2-Rak.)
Kompletní program 10. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

299
Přidat komentář
smazaný uživatel
Vika vykony ake ju zdobili za starych cias.Perfektna na returne,problemy na servise a perfektna obrana z ktorej dokaze prejst do utoku,vyborna dlzka uderov a agresivne returny
Reagovat
FulnekUltras
ale postup Viky je teď prostě v zájmu civilizace - potažmo WTA. Tady je mnohem větší pravděpodobnost, že v semi dokáže krakatici vyvěsit za chapadla. Finále s Jenni by pak za daných okolností byl sen.
Reagovat
ttopi
Medvedev vypada jakoby kazdej uder hral hop nebo trop. Proste bouchne a bud ruzek, nebo 2 metry za lajnu. Dalsi micek znova.
Reagovat
smazaný uživatel
Má to pod kontrolou

Cely zapas dneska kontroloval, Rublev tam byl na ozdobu. Vypadalo to vyrovnané, ale Rublev prohraval 90% výměn
Reagovat
smazaný uživatel
Nejslabší účastník čtvrtfinále GS za posledních několik let.

Nijak neublížil; nic nepredvedl, hlava slaboucka.

ATP250 je jeho cíl, na více nikdy nebude mít.
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ta H2H ho totálně sezrala. Medvedev měl cele utkání absolutně pod kontrolou. I když měl Rublev 3x setball, tak ani jednou neměl sanci ho využít.

Jednoduše slaboucky hráč, hlava není, Medvedev vyhrál s totálním přehledem
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak uplne pod kontrolou to nemel, kdyz si musel brat takticke MTO, ze...

Jinak zase prehanis :D Hlavne s tim, ze nikdy na vic nez 250tku mit nebude...

Medved se na nej dost dobre takticky pripravil. A to myslim asi nejvic toho Rubljova dostavalo, ale i tak zahral dobry match...cekal jsem take vic, ale nejsem zase nejak uplne zklamany, zebych musel psat, ze nic nepredvedl:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Rublev hrál dobře a Medved věděl, ze vyhraje 3:0.smile
Reagovat
Fandina
Proti Berrettinovi hrál super a dneska také. Medvěd byl lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Berrettini je soupeř přesně pro nej. Útočný hráč, který se po pěti úderech vyhodí.

Na toho Rublev umí. Na defenzivní hráče neumí; tam dela komparz
Reagovat
Vlk-v-trave
Hlavne Matti s tema slajsma utocil jak drak:D
Reagovat
paddy
zbytečné sledovat
Rublev vždy odchází spráskaný bez jediné kopějky

na sety už 9:0 smile
Reagovat
Fandina
Jakožto rublov má kopějky i tak, ale dneska byly dva TB, takže možná příště už bude i smileset.
Reagovat
farr
Ne je to fakt radost na něj koukat když přepne Medvěd z pinkalisty na vřaždící bestii pak na hardu ani BIG3 nemá na růžích utláno...
Reagovat
Patik
Rublev sa snaží je mi ho trošku ľúto lebo nehrá vôbec zlý tenis..ale to je tak keď na druhej strane kurtu stojí Ľudo Štúr s vynikajúcou obranou..
Reagovat
smazaný uživatel
Rublev je labilni dítě, které má maximálně titul někde v Aucklandu.

Tyhle turnaje jsou pro velké hráče a to on nikdy nebude. Neumí vyhrávat důležité míče, důležité gamy. Po jednom prohranem setu se slozi jako domeček z karet.

Bohužel, ale je to tak.
Reagovat
Patik
Potrebuje nejaký úder navyše ..nejaký dropshot slice..pôsobí na mňa ako Ferrer..ten tiež hral tento štýl a prehrával veľké zápasy s veľkými hráčmi pritom tenista bol kvalitný..
Reagovat
Ondřej.Jirásek
nebuď zas tak krutej, je mu teprve 22, Medveděv je o dva roky starší a začal pořádně aspirovat na největší tituly až loni ve 23 letech, takže Rubljov má ještě rok nebo dva čas.
Reagovat
smazaný uživatel
Už teď vidím; ze nemá co nabídnout a tohle se věkem nezmění
Reagovat
Vlk-v-trave
dalsi provokacka pro prodavacky z Billy?:D
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D

Vždy mě odhadneš

Ale byl to Lidl ne? smile
Reagovat
Nola
Medved na svoju vysku beha ako srna a myslim, ze je hotovo, a nielen iba v tomto zapase zrejme
Reagovat
FulnekUltras
Vlka tady dnes už zřejmě neuvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem Ramose v kurzu 2,2 a live za 7,2

Výsledek ze 4;0 ve třetím prohrál 6:7 v TB

Další zapas Rublev set

Z 5:1 6:7

Čekám, ze Mertens bude mít 17 matchballu a prohraje. Tím se manic wednesday u Kamila uzavře smile
Reagovat
smazaný uživatel
2:6 2:6 a bude
Reagovat
Frantz
Kopějka si hraje na elegána smile
Reagovat
ipko
som sa čudoval, že Rublev je v dlhších výmenách trpezlivejší, ale tie dva najdôležitejšie body na podaní prehralsmile
Reagovat
Blondie
labilní chlapi smile
Reagovat
paddy
žadný warning za ten exces?
Reagovat
farr
Tomu se říká po Kvitovsku pros*at TB smilesmile
Reagovat
Patik
to bol taký Federer blackout style..
Reagovat
farr
Jojo "Bozskej GOAT Roger" tohle taky umí dokonale. Nj kazdej nemuze bejt rapl Jugoš co ty TB tak dlouho pinká a pinká až soupeře ufrustruje ksmrti smile .
Reagovat
Nola
jj, pozri si TB na AO, prvy setsmile
Reagovat
Ereinion
Medvěd si tu otočku z většiny uhrál sám...
Reagovat
farr
No neudělal hloupy chyby což je v TB půl úspěchu. BTW: Teď už si ho Daniil namaże do chleba, Thiem bude následovat a Finale už jen formalitka, zasloužil si vyhrát už loni, osud mu to snad letos vrátí smile .
Reagovat
smazaný uživatel
Rublev přišel do klubovny za kamosema

Mladenovic
Tsitsipas
Ramos

Traged v hlavě, nemá na to. Když o nic nejde, tak je skvělý, přijde rozhodující moment. DF, UE, UE,UE, UE, DF

Nemá na to
Reagovat
smazaný uživatel
Fuu, tak pozor.

Medvedev za stavu 3:6 predviedol top tenis, dostal sa presne do toho módu, ktorý si vyžadoval od Rubleva lepší výkon, než do stavu 6:3..
Reagovat
smazaný uživatel
DF a dvě UE byly čisté Rubleva. Je to zase Rublev kterého známe.
Reagovat
ipko
vyčítal by som mu iba ten forehand do tesného outu, potom zas Medvedev druhý bod vyhral neskutočnou obranou
Reagovat
Ereinion
ten míček za stavu 6:6 podle mě nebyl UE, spíš FE, Medvěd to tam skvěle vybral a pak dopodával...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, presne...

Pozorné oko vidí.

Medvedev za stavu 3:6 extremne pevný, pevnejší než ocel, Rublov nezareagoval.
Reagovat
Patik
Mmmm...to nasere..
Reagovat
smazaný uživatel
Tragedos
Reagovat
Nola
Ivan to nakoniec nedal, nervicky a H2H urobili svoje
Reagovat
Patik
ešte keby mal šancu napraviť to a pokračovať v tiebreaku..ale Medvedev mu tam hodil hneď kliniec s Esom..
Reagovat
Fandina
Tak jak je to tedy. Umpire vyslovuje Rublev, komentátorka na ES Rublov.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
??????

v češtině je správně RUBLJOV
Reagovat
Ondřej.Jirásek
nahoře má být v azbuce jeho jméno, ale nevezme to diskuse, ale správně je RUBLJOV
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
Jon61
V azbuce má ve jméně ë (jo), takže je to podné jako hokejista Sjomin, i když ho v angličině psali a četli Semin.
Reagovat
paddy
anglický přepis
Reagovat
smazaný uživatel
Rublov sa brutálne zlepšil.

Je omnoho trpezlivejší a naučil sa aj bránit.
Reagovat
Nola
snad mu to vydrzi a nerozpadne sa
Reagovat
smazaný uživatel
Zapasu to prospeje.

Medved sa bude musiet zlepsit.
Reagovat
Nola
supol tam hned DF, teraz sa vyhodil, este nakoniec rupne v TB
Reagovat
Tomas_Smid_fan
v podstatě oba hrajou dobře, ale moc koukatelný to není...
Reagovat
Nola
je super, ze vypadol obraz na ES....
Reagovat
Patik
oni kvôli tomu aj prestali hrať ? kým nefungujú kamery a ľudia to nevidia tak sa nehrá..?
Reagovat
Nola
netusim ani live score nebezi
Reagovat
Ondřej.Jirásek
teď čtu na Twitteru, že je výpadek elektřiny ve Flushing Meadows, nehraje se smile
Reagovat
Nola
vdaka, zase asi nejaka habadura smile
Reagovat
Patik
vedel som to..robot to vyskratoval..
Reagovat
FulnekUltras
přepnuli na Bidenovy žárovky asi smile
Reagovat
smazaný uživatel
Rublev je výborně připraveny
Reagovat
Nenela
Proc si ti chlapi po kazdem odehranem micku povytahuji to triko? Zenske to nedelaji.
Reagovat
Patik
a mohli by začať..
Reagovat
Patik
Ten Medvedev je strašná stena jeho hra ma tak nebaví až ma úplne baví..ten jeho forehand vyzerá akoby mal ruku v sádre..

mimochodom ten jeho tréner by si už mohol povoliť ten náhrdelník veď mu exploduje hlava..
Reagovat
Jon61
Ve slovenštině a češtině nepoužíváme na rozdíl například od němčiny zájmeno ten před podstatným jménem. smile
Reagovat
Nenela
NO ja myslim, ze se ten ta to pouziva pomerne casto, i kdyz to neni samozrejme pravidlo jako napr. v nemcine, jak pises.
Reagovat
sojka1
ja jsem se uz pristihla pri takovych jazykovych hroznostech, ze jsem si naordinovala cetbu Capka.... myslim, ze i to "ja" je spatne... :-))
Reagovat
gigin
Já zkusím toho Dostojevského. I ten Gulbis to čte...
Reagovat
sojka1
:-))) ja tu starou ruskou literaturu taky zeru....
Reagovat
Jon61
Čeština Čapka je opravdu úžasná, máme jeden z nejvíc květnatých jazyků na světě, vlastně nepřeložitelný, zdrobněliny, slovesa pro různé děje. Mám rád i Wericha.
Reagovat
smazaný uživatel
Paitik je mimoň, keď si ho vezmete do Čiech darujeme vám všetko naše zlato.
Reagovat
LordMutademus
Díky, ale už máme Babiše.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Medvěděvů je spousta, takže zájmeno TEN, v tomto případě, jeho osobu konkretizujesmile
Reagovat
gigin
Dobře ale to by měl napsat ten tenista Medvědev či?
Reagovat
Nola
Ivan z Mrazika musi byt trpezlivy a hrat ako Bautista, ak chce uhrat aspon set
Reagovat
Patik
podľa mňa to nedá..Medvedev bol naprogramovaný niekde na Sibíri pod zemou v tajnej základni..už som ho prekukol..vždy keď vyhrá ani sa neteší..nemá to v programe..
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile

Cvetance patří za návrat absolutorium.

Ještě dvě šance jak zabránit nejhoršímu pořád zůstávají...
Reagovat
paprikovygulas1
Pre teba je výhra Sereny vlastne tiez výhra. Čim viac je Serena v turnaji, tým máš väčšiu možnosť hejtovat a uputavat na seba pozornosť a dokazovať si že vlastne žiješ. Prezradím ti tajomstvo, ak vyhrá US Open na tvojom živote sa nič nezmení, stále buď stať za hóvno. Čo ale vlastne budeš robiť keď raz ukončí kariéru, premiestniš sa na jej Instagram?
Reagovat
FulnekUltras
co, ty zkyslá žgrndo, dneska tě jako večerní rozvoz zbytků už vychrstli i bezdomovci ??? smile
Reagovat
paprikovygulas1
Preloží mi to niekto?
Reagovat
FulnekUltras
třeba čaputka - bude to pro ni tak nějak tématicky bližší smile
Reagovat
paprikovygulas1
Koľkokrát si absolvoval psychiatrické liečenie? Opäť raz prosím nejakého človeka, ktorý ho pozná alebo jeho ošetrovateľa o vysvetlenie a obzvlášť prečo sem zaplietol Slovensku prezidentku?
Reagovat
Jon61
Je to zakomplexovaná stará struktura (jak se říkalo v Listopadu 1989). Vybíjí si zde své frustrace.
Reagovat
Nenela
tak tak, nebrat vazne
Reagovat
FulnekUltras
tak teď jsi to vystihl naprosto přesně ;-))))))))))))
Reagovat
FulnekUltras
jako ostatně vždy smile
Reagovat
sojka1
je bourak... :-)
Reagovat
LordMutademus
Spíš bych řekl buldozer.
Reagovat
sojka1
http://www.dragtimes.com/images/7523-1963-Chevrolet-Corvette.jpg

ale jinak muzes nadale zasilat prispevky do souteze, kdo napise na Sercu hrubsi nadavku ci nizsi ubohost, mne je to jedno.....
Reagovat
kada.tom
Serena krásně nakonec, v první setu byla strašlivě neptrpělivá, pak zlepšila obranu, seřídila mířídla a už se to začalo převracet na její stranu :-)

SF bude určitě zajímavé
Reagovat
paddy
oproti očekávání to bylo docela vzrušující smile

místo lehkého dezertu po obědě to byl tvrdý chlebíček
vypadnout s matkou bez rankingu by byla ostuda

Elík to zítra dokončí smile
Reagovat
Blondie
Hezky, Serena smile
Reagovat
com
smile Azarenka ji vyprovodi smile
Reagovat
Nola
Vika uz postupila?
Reagovat
zfloyd
piraňě začíná asi hlodat brouk v hlavě jako by se bála
Reagovat
FulnekUltras
bohužel - teď už je to špatný...
Reagovat
Jon61
Seerny bych se bál i já, když vidím to monstrum, jak se kývá ze strany na stranu na příjmu. smile
Reagovat
FulnekUltras
sviť světýlko, plápolej, hrubou sílu udolej...
Reagovat
paprikovygulas1
Celkom tma
Reagovat
Ondřej.Jirásek
hoř, světýlko, plápolej, tupo sílu udolej smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
*tupou
Reagovat
Jon61
Ať to vyhraje a zmizne z kurtů! Po nechutném vystoupení v zápase s Naomi je u mne odepsaná.
Reagovat
Nola
jj a co Naomi, ktora zrusila jeden hraci den pod zastitou BLM a odstupila z turnaja 2 x v Cincy?
Reagovat
paprikovygulas1
Aj tuším spomínala v rozhovore, že sa ponáhľa do hotelu lebo čítala práve koment Jon 61 ne českom webe a nechce ho zbytočne dráždiť.
Reagovat
Nola
Serena zije zadarmo v tvojej hlave....
Reagovat
smazaný uživatel
Naše Kája Plíšková by se měla podívat na Světlanu P. jak vypadá pohoda při hře i když se zrovna nedaří. Na tuhle pohodu už dávno zapomněla.
Reagovat
Patik
Už je to sílené..nezvláda to fyzicky..on zlomí rekord a momente asi ukončí kariéru..to je asi to jediné čo ju drží..
Reagovat
Nola
kto je on?
Reagovat
Patik
no táák..vieš že som to zle napísal a myslím Serenu :)
Reagovat
Jon61
Cvetana si musí připadat jako kdyby šla s páratkem na nosorožce, Serena to je brutální síla.
Reagovat
Patik
Musí ju rozložiť a ťažiť z jej veku..ona keby narazila na Medvedeva v ženskej podobe tak ona po prvom sete zomrie..
Reagovat
smazaný uživatel
"Žádost o rozvod je pouze ´formálním´ krokem."
Reagovat
FulnekUltras
snad už holka konečně přijde trochu k rozumu smile
Reagovat
FulnekUltras
spláchni tu tenisovou ostudu do hayselu, kočičko NAŠE smilesmilesmile
Reagovat
paprikovygulas1
Ani nevedel že ta kočička posledné 3 roky existuje. Ale za to vedel že jeho objekt hejtu stále existuje, a vďaka tom má možnosť sa aspoň nejako prejaviť a ukázať že žije aj keď iba na tenisportali.
Reagovat
annah
2:0. Myslím, že je hotovo. Tohle velematka už nepustí.
Reagovat
Nola
asi tak, ale vezme jej to velmi vela sil a ona uz fakt nie je najmladsia, jedine, ze by zasiahla zase nejaka vyssia moc a superku vo finale jej vyradi nejaka nahoda, trebars pozitivny test
Reagovat
com
hmm tak asi zas nic smile
Reagovat
FulnekUltras
bachyně už funí jak v posledním tažení
Reagovat
paddy
pro myslivce zážitek smile
Reagovat
FulnekUltras
a nakonec pěkně mezi světla smile
Reagovat
paprikovygulas1
Asi tak, ako keď ty musis prejsť do druhej miestnosti pre ovládač.
Reagovat
paddy
Serena pohybově nestačí, tak už hraje levou rukou (min 2x)

fyzicky to bude pro obě peklo
Reagovat
paddy
už zítra je SF, tak jí příp. doklepne někdo jiný
Reagovat
Nola
Serena si prehadzuje raketu aj do lavacky, aj Masha to robila, ked nestihala :D
Reagovat
Ondřej.Jirásek
trénuje na RG, pokud teda pojede, viděla, že Nadal vyhrává a je levák, tak se taky zkouší předělat z praváka na leváka.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
* viděla, že Nadal hraje jako levák
Reagovat
Ondřej.Jirásek
už podruhé levácký forhend na returnu smilesmilesmile
Reagovat
Mantra
s kým to prohrál ten Veselejch ? fí
Reagovat
paprikovygulas1
Vukic, pozeral som záver prvého setu a musím povedať že hra dosť slušne. Hlavne si vie pomoc kvalitným servisom a potom zatlačiť forehandom. Pohybovo je na tom síce slabšie, no potenciál v ňom na top 100 je a trúfam si povedať že zachvíľku tam aj bude ak sa nezrani. Celkovo hra vydarený turnaj, porazil 4 hráčov všetko rankingovo vyššie postavených.
Reagovat
paddy
utíkal do stadionu nepovoleně koučovat?
Reagovat
paprikovygulas1
Áno, ale pred tebou nikto nič neutaji?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tahle parádní bitva si ho zaslouží :)
Reagovat
paprikovygulas1
Presne, dufam že to nebude jednoznačný priebeh.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak spíš myslím by bylo lepší, kdyby nebyl...
Reagovat
Patik
to čo bolo za forehandový slice..no pironková už nepoužíva hlavu zrejme..
Reagovat
Patik
Serene stačí jedna dlhšia výmena a je hotová..
Reagovat
Nola
hra dobre, ale cely zapas udrzat hru na rovnakej urovni asi nie je mozne, vypadky pridu snad u kazdeho a Serena neskutocne preziva ten zapas, tak hucat som ju snad este nevidela
Reagovat
FulnekUltras
snad se vyvrátí ještě před koncem špílu
Reagovat
paprikovygulas1
Však nemáš čas,či?
Reagovat
Nola
:DDD
Reagovat
annah
Zdá se, že velematka vyhraje nad matkou... :-)
I když doufám v opak.
Reagovat
FulnekUltras
ale mastodont už má v gatích
Reagovat
Tomas_Smid_fan
uff
Reagovat
paddy
slice z FH a Serena hned do autu smile
Reagovat
zfloyd
na co má serena ty obří hodinky ? asi aby nepřišla pozdě na večeři
Reagovat
FulnekUltras
vypni dnes tu varietní maškaru na hodně dlouho, prosím.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
se asi pěkně nas.... a čeká nás možná ještě bombovější zápas smile
Reagovat
Jon61
Serena se naštvala, začala řvat a mlátit do míčků.
Reagovat
Krisboy
Ona neřve, když je nasraná, řve když jí soupeřka přehrává, tak se jí snaží rozhodit. smile
Reagovat
paprikovygulas1
Schválne by som sa spýtal Pironkovej či vnímala aspoň jeden zvuk. Ťažko to pochopiť keď tenis nehrávaš.
Reagovat
Krisboy
smile
smile
Reagovat
paprikovygulas1
No v tomto prípade bolo lepšie ani nereagovať. Došli slova keď prišli na rad smajlici?
Reagovat
FulnekUltras
na teba škoda slov smile
Reagovat
paprikovygulas1
Škoda slov keď sa nevieš vyjadriť.
Reagovat
FulnekUltras
teď už na tebe vážně nemám čas smile
Reagovat
paprikovygulas1
Zvláštne, ale na to aby si mi napísal, že nemáš na mna čas, máš čas.
Reagovat
Krisboy
Na tvoji hloupou a demagogickou poznámku to byla naprosto adekvátní odpověď.
Reagovat
FulnekUltras
jsi vážně ohon smile
Reagovat
paprikovygulas1
Prečo?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Prosím tě, teď se jí na nic neptej - má plný nohy
a ruce prácesmile
Reagovat
paprikovygulas1
No však práve ani tu moju otázku by nevnímala.
Reagovat
Mantra
teď to bude jen o hlavě, ruce na to má, tak drž holka drž, je to daleko, 5 servisů, chtělo by to doublebreaksmile
Reagovat
paprikovygulas1
Predpokladám že dlhoročná fanynka Bulharky, či? smile
Reagovat
Mantra
máš v tom guláš
Reagovat
paprikovygulas1
A ty nie?
Reagovat
Patik
už pracuje hlava..Serena jej tým revom brnká na nervy..
Reagovat
paddy
blbost, Cvetana je zvyklá na řvaní děcka smile
Reagovat
paprikovygulas1
Ono možno je to pre vás novinka ale profesionálny hráč počas hry ani nevníma tie zvuky.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tak tím bych si nebyl jistej, protože hodněkrát už jsem četl, že jim právě ten řev vadí, protože potřebují slyšet, jak soupeř míč trefil
Reagovat
paprikovygulas1
Tak áno, keď sú to zvuky ako v zápase V. Williams a Záhlavovej tak to vníma hráč. No obyčajne si to už ani nevšímaš, obzvlášť keď hrajú proti sebe už niekoľkykrat. A čo sa týka zvuk pri údere, to som zatiaľ nezaregistroval že by niekto potreboval počuť. Čo taký Duck Hee Lee potom
Reagovat
paddy
"Ono možno je to pre vás novinka ale" hráčky si už v minulosti stěžovali na soupeřky, které hekají
Reagovat
FulnekUltras
pirátek guláš je expert na vše smile
Reagovat
paprikovygulas1
Tomu ver, aspoň niekto. A zase niekoho vrcholom je napísať do komentu slovo Svazacek.
Reagovat
FulnekUltras
svazáček nebo pirátek, to je úplně totéž smile
Reagovat
paprikovygulas1
Áno keď hráš proti niekomu prvýkrát a začne tam zrazu produkovať vysoké decibely, tak to zaregistruješ, no tak či tak počas zápasu to prestaneš vnímať. A keď hráš proti niekomu x krát tak to už vôbec neregistruješ.
Reagovat
Mantra
novinka jsi pro mě ty tady smile
Reagovat
Krisboy
To ne, já si ho pamatuju. Vždycky to byl dmnt.
Reagovat
paprikovygulas1
Som sa Vám nabúral do vašej bublinky, že? Aj uvedieš dôvody prečo som dement, či to ostane nezodpovedané ako ten vrchný koment?
Reagovat
Krisboy
Budeš se muset smířit s tím, že na tebe seru a za jakékoliv vysvětlování mi nestojíš. smile
Reagovat
Patik
mne to príde že Pironkova cíti že Serena je zúfalá a pridala na sile a intenzite kriku..nedokáže ju doraziť..urobiť bodku v dôležitých chvílach..
Reagovat
blixa
To jediné ji zachraňuje ! smile
Reagovat
paprikovygulas1
No tak si na mna zvykaj dievča.
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
klasická stará komedie smile
Reagovat
paddy
překvapivý začátek

je vidět, že Cvetana má zkušenosti i porod za sebou, takže se ze Sereny hned nesesype

hraje chytře, loby byly ukázkové, Serena u sítě stála jako kůl
rozběhat a do rohu je také účinná taktika
první set u žen nic neznamená, ale lepší než drátem do oka

Serena si do ručníku frustrovaně oddechla
snad se utkání dohraje důstojně a nebude další diskvalifikace

kdo neskáče není kůl! smile
Reagovat
zfloyd
2 set začíná dobře
Reagovat
zfloyd
beru zpět
Reagovat
paddy
rozdíl proti Sakkari je, že Sereně vyhovují oboustranné rány, takže silově tu druhou přetlačila

neortodoxní hra je cesta, slabší FH Pir jen Serenu rozhodí
Reagovat
Jon61
Cvetana má už brejk v 2. setu. Vsadil jsem, že vyhraje celý US Open. Dneska matka musí porazit Black Big Mother.
Reagovat
Ela-fon-isi
s Plašilem na Radiožurnálu a říkala, že po porodu už zná důkladně možnosti svého těla a nevyvíjí na sebe takový tlak.
Reagovat
FulnekUltras
oproti nematkám je ta hlava někde jinde
Reagovat
Patik
Serena narozdiel od Federera už hrá adekvátne k svojmu vyššiemu veku..silu má ale už jej chýba načasovanie..pôsobí unavene po každej lopte..
Reagovat
paprikovygulas1
S pohybom je to už dlhšie problém, a určite sa to v jej veku nebude už zlepšovať. No keď je pri tých loptach včas tak je to stále svetová trieda.
Reagovat
Patik
Možno keby schudla trošku zlepšilo by jej to pohyb..predsa len s hentakými stehnami sa ťažko beží je to na nej aj vidieť..
Reagovat
annah
Je na ni dost hrozný pohled. Ale stejně nechápu, jak se může vypracovat do takové hory masa. Vždyť musí být denně v pohybu, polykat tréninkové dávky...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Před Pirožkem všechny klobouky dolů a jestli to dotáhne, pak ještě jedensmile
Reagovat
com
eště set smile
Reagovat
FulnekUltras
teď je potřeba nedat primátovi čuchnout
Reagovat
com
jo uz si snad ani necuchne.. brejk smile
Reagovat
FulnekUltras
uvidíme ve třetím
Reagovat
Krisboy
smilesmilesmile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
někdo tady předevčírem psal, že Pironkova hraje jako dorostenkyně, nebo co, taky bych chtěl teda umět hrát aspoň na úrovni dorostenek smile
Reagovat
Patik
Serena dosť kazí..
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ale Pirožek ji k tomu dost nutí, hraje výborně, W-UE 11-5, Serena 12-11, pod "dost kazí" si představuju tak dvojnásobek UE oproti W :)
Reagovat
dappe
Při tomhle stylu bude kazit vždycky, hlavní důvod je zatím ten, že Pironkova první set odehrála parádně.
Reagovat
Patik
hrá famózne nepochybne..Serena len pozerá po niektorých loptách..
Reagovat
blixa
Tak to víte, tady jsou "opravdoví experti" ! smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ono jako by jí to od rakety i nějak pěkněji letělosmile Možná opravdu tvrdší výplet. Fakt je, že hraje krásně s lehkostí a pak udeří. Skoro podobně jako Vé.
Reagovat
dappe
Snad Pironkova vydrží fyzicky.
Reagovat
Mantra
podle mě bude důležitá hlava
Reagovat
Mantra
doteĎ jsem každé kolo tipoval proti serenádě a dnes to vyjde smile
Reagovat
FulnekUltras
kéž by, kwa fix...
Reagovat
Krisboy
Já vsadil na Pirožek 16 korun. Je pro mě otázkou bytí a nebytí, aby vyhrála. smile
Reagovat
zfloyd
okradli obryni o fiftýn
Reagovat
Ondřej.Jirásek
hraje luxusně smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
nevíte někdo, proč ty údery Pirožky zní jinak než u ostatních, u kterých je to takový bum, kdežto u Pirožky je to takový... no... jak když zabrnkáte na strunu? smile
Reagovat
smazaný uživatel
mozno kvoli napnutiu?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
asi jo, není to pořád, podle mě jen, když to trefí čistě.
Reagovat
Krisboy
Hele toho jsem si všimnul u více hráčů... jestli to není tím prázdným prostorem a ozvěnou...?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
já jsem si toho ani nikde nijak extra nevšiml, ale u Pirožky často.
Reagovat
Krisboy
Možná hraje nerezovou raketou a vyplétá kytarovýma strunama, jinak nevím.
Reagovat
Krisboy
Hele toho jsem si všimnul u více hráčů... jestli to není tím prázdným prostorem a ozvěnou...?
Reagovat
FulnekUltras
hlavně ať jí vydrží noha smile
Reagovat
Mantra
hlava
Reagovat
FulnekUltras
o tu strach nemám, vážně ne
Reagovat
FulnekUltras
její sterilně afektované kamón působí jako předem nahraná odpověď ze záznamníku - ještě před dvěma lety, možná i rokem, to byla celkem normální holka - teď už jen robotický puppet smile
Reagovat
com
Serena uz nemuze smile
Reagovat
paddy
Clijsters se v r. 2009 vracela po mateřské a hned na prvním GS (USO) vyhrála titul, přičemž porazila i Serenu

Pironkova je letos ve stejné pozici, a když zopakuje historii, tak se snad nikdo zlobit nebude smile

tak snad bude mít dnes Piraňa dobře nabroušené zoubky smile smile
Reagovat
Patik
prečo vlastne nedoprajete tej Serene GS ? :)
Reagovat
paddy
to byl koment o Pironkove a historických podobnostech, tak tady nepleť Serenu

co bys stejně mohl říct, proč tahám do tenisu mateřskou
Reagovat
Patik
takže ti nezáleží natom kto vyhrá tento zápas..
Reagovat
paddy
já fandím Pironkove, ale budu jí fandit i ve finále, kde by hrála s někým jiným, takže jsi mimo smile

polož si sobě otázku: proč nedopřeješ vítězství protihráčům tvého favorita?
Reagovat
Patik
Takže som mimo ? veď ja som ťa neobvinil že nepraješ Serene..len sa pýtam prečo jej tu viacerí nefandia..
Reagovat
paddy
tvoje otázka byla divná
Reagovat
Grape
To je sice pravda, ale kvalitativně byla Kim vždycky o dost jinde než Cveta. Ta kromě trávy byla vždy průměr. Nechápu, kde se to v ní vzalo. smile
Reagovat
paddy
nejde o kvalitu, ale ojedinělou historickou souvislost
Reagovat
Grape
Uznávám, chápu jak to bylo myšleno.
Jen podotýkám z jakého důvodu je pro mě tažení Cvety ještě mnohem větším překvapením, než tomu bylo u Kim.
Reagovat
zfloyd
tak Piraňo zkus tosmile
Reagovat
blixa
Je to sice starý tuhý maso ale to dáš !!! smile
Reagovat
Krisboy
smile
smilesmile
Reagovat
Krisboy
Taková steroidová kýta, to musí bejt pošušňáníčkosmile
Reagovat
com
souboj matek se blizi smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Ramos má nakoukaného Tsitsipase.

4:0, za 20 minut 5:6

smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Lopez vede 6:4 na antuce, na které 2 roky nevyhrál zápas.

To je fakt klauniáda tohle prvního řádu smile
Reagovat
smazaný uživatel
Osaka hra inak krásny tenis. Ženy som vzdy podcenoval, ale Osakej level je velmi vysoko.

Serenu vypráši, nemá súperku momentálne.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta neztratí už set.
Reagovat
paddy
Dneska ne, ale v příštích dnech ano smile
Reagovat
smazaný uživatel
hej Osaka ma slusny tenis,ale dakedy aj tej prepne a sype tam UE . Pamatam zapas vo fed cupe na antuke proti Sorribes to bolo myslim,3837482 ue
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Davis Cup nikoho nezajímá.

Ale koukám na Kitzbuhel a ten Novak je strašný tragéd smile
Reagovat
smazaný uživatel
No Osaka mi vyhodila do vzduchu uz pár tiketov, ze by sa ani v Hirošime za to nehambili.

Ale ked jej ide, švihá tymi ručičkami, jedna radost.

Inak, ona má 180cm

Dalsi priklad ako kamera strasne skresluje.
Reagovat
smazaný uživatel
*nehanbili :)
Reagovat
smazaný uživatel
no aj Goffin ma tolko cm a vzdy vyzera jak keby mal 160 cm
Reagovat
Ondřej.Jirásek
a tobě přijde Osaka malá na kamerách, jo? :) mně hele ani ne, spíš mě překvapilo, že Ostapenko má 177cm smile
Reagovat
blixa
Ostapenko klame tělem ! smilesmile
Reagovat
Fandina
Málo, nebo hodně. Mně připadá vyšší, ale tady na té fotce zase ne.
https://pbs.twimg.com/media/DeAv6z5U0AIPiw2.jpg
Reagovat
tommr
dneska doufám ve výhry Pironkový a Mertensový, ale překvapilo by mě kdyby k tomu došlo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Počkám do večera, pak bude kurz na Mertens tak 2,5, všichni tam práší Azarenku.

Pak to vsadím.

Serena půjde max 6:4 6:4, Pironka toho má mraky v nohách, minulý zápas byl strašně těžký, noha obvázaná.

Dostane podle mě strašně naloženo.
Reagovat
smazaný uživatel
nohu mala obviazanu uz s Vekic a zapasy predtym som nevidel,mozno uz aj tam....taka Pegula ma nohu obviazanu kazdy zapas,podla toho sa neriad
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ono je to hrozně sporný, Pironkova sice mlela z posledního, ale ve třetím setu s Cornet ožila a hrála, jak kdyby to byl první set smile

jinak Azarenka s Mertens, to bude asi bitva jako řemen, tam bych si vsadit neodvážil, max tak set na Azarenku, ale to asi nebude pro tebe nijak zajímavej kurz.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si právě tady myslím, že to bude pro Pironku hořké rozloužení s USO. Navíc ta H2H 0:4, Serenu jsem viděl hrát dva zápasy. No chance, dávám tam 2:0 Serena, podle mě není o čem.

No a Mertens naskočí v kurzu a když je to vyrovnané, tak to má smysl dát.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
já taky věřím Sereně, že to ve dvou dá, ale nedivil bych se, kdyby Pirožka minimálně set dala, já už se nedivim ničemu smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Je videt, ze WTA mas celkem dobre zmaklou, tam je hlavni pravidlo, nicemu se hlavne nedivit:D Jinak by clovek nevysel z uzasu snad nikdy,...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Já se dívám na dnešní výsledky a to je něco.

80% outsiderů s kurzem 2+ vyhrává. smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
kdyby to tak člověk věděl dopředu smile
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no, už mě to stálo asi 300,-Kč a to je teprve 15:06 smile
Reagovat
paddy
Poslední ze dvou černých klisen (Mertens) bude muset k zisku titulu porazit 4 GS šampionky v řadě
A to je sakra tvrdý oříšek smile
Popelce stačilo rozlousknout jen 3 oříšky a ještě jí pomáhal Jurášek.
Snad to Elík zvládne, když už druhá černá klisna (Sakkari) byla hodně blízko smile

Bez 6 top10 hráček je QF komické, když Osa a Ser mají walkover přes 2 hráčky, které by se na Premier Mandatory nedostaly do hlavní soutěže

Kutil Thiem si půjde pro povinné vítězství nad knírkovaným pornohercem z NDR

Horní polovina mužů je slabá jak čaj a celkově stačilo počkat na zaváhání (čti mentální kolaps) favoritů v prvním týdnu a výsledky druhého týdne by poskládal i klouček z mateřské školky

Ne nadarmo klouček sleduje Méďu Béďu, který míří za titulem smile
Reagovat
tommr
ještě není zdaleka jistý, že Mertensová bude muset porazit 4 GS šampionky v řadě. Brady může Osakaovou klidně porazit a ani Pironkova není proti Sereně úplně bez šance ...
Reagovat
paddy
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tvoje příspěvky mě hrozně baví, jen tak dál smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja jsem vklidu a pockam si na sobotu a nedeli:)
Naomi je trestidlo a obcas dokaze velke veci:)
Matka Viktorie ma zivotku:) Ale porad musi porazit 3 souperky. Ovsem vypada hodne dobre.
Matka Serena musi hlavne vyhrat ve finale, to je posledni dobou jeji nejvetsi prekazka,...takze ani ne spis souperka, jako ona sama... ale jeste nevime jak bude reagovat uz na tu prvni Matku.
Trebas si budou s Kvetou vypravet na lavicce mezi gemama o problemech vymeny plenek atd. Coz ji hrozi i v SF, takze snad se matky nezakecaji nekde za empajrem a stihne se to finale odehrat v sobotu.
Nakonec se take mohou vsichni kroutit hlavou, chytat se za bradu, a mit divny pocit, ze brady mame dve.

Ze v skolni druzine sleduji Medu Bedu neni zadne prekvapeni, jako to, ze dospeli sleduji spise toho Kutila Thiema. Mnoho sazkaru uz urcite ceka jake budou kursy na pocet DFek Zvereva v Semifinale, ve kterem je favoritem a stoji milimetry od finale GS. Fandinka se ale sazkama zabyvat nebude, spise bude mit dilema jestli Busticka nebo Sasenka...no, nic, co by nekdo zavidel...
Meda Beda uz vychvaluje ruskou menu, a rika, ze bude patrit mezi top10. Nevim co na to NjuJorska burza, ale asi rubl vuci euru pritvrdi.

Dospeli hlavne doufaji, ze kutil vyjde na dvorek a zepta se prez plot souseda, jak nepodelat celou praci, a nevyhodit oknem cele usili, ktere vlozil do budovani uspechu ziskat GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Ak Pironkova bude v pohode s tou nohou tak kludne moze prekvapit.Podla starych h2h uhrala zo 4 zapasov 3 velmi vyrovnane a to bola Serena uplne niekde inde a Pironkova mi nepride horsia ako kedysi,skor naopak v este lepsej forme
Reagovat
Krisboy
...a sedí jí povrch.
Reagovat
Mayo
Dnes fandime: smile

Serena
Danill
Vikina
Dominic
Reagovat
blixa
smilesmilesmile
Reagovat
tommr
ty ženský máš špatně ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nenesmile
Reagovat
Krisboy
Dnes fandíme hlavně Peťovi Saganovi, aby si vzal zpátky zelený dres smilesmilesmile
Reagovat
blixa
smilesmile
Reagovat
paddy
Chybí ti jeden panáček smile
Reagovat
blixa
Ne, chybí tam smile smile
Reagovat
Krisboy
Tak dneska asi ještě ne smile
Reagovat
blixa
No jo, ale to přijde. Doufám že ho nedisknou smile
Reagovat
Krisboy
85. Něco se stalo? Neviděl jsem, jsem na ????, kouknu večer. Snad neměl pád bo něco...
Reagovat
Krisboy
Jsem na smile tam mělo být
Reagovat
Cico93
Dlho sme sa z 2 miesta netešili...
https://dennikn.sk/minuta/2033595/?ref=mpm

Tento rok sa asi zelenať nebude.
Reagovat
Krisboy
Aha, až teď to čtu...no tak to měl teda pěkný štěstí. Ty spurty jsou fakt o hubu - doslova i obrazně. Po tom šíleným pádu v Polsku před měsícem na to budou organizátoři jistě ještě přísnější, musí si dávat pozor.
Ale věřím, že se zazelená. Přijdou kopcovité etapy, který Benetka, Ewan a další nepřejedou.
Reagovat
Fandina
Domovi, jinak je mi to jedno smile.
Reagovat
kada.tom
přesně takhle budu dnes fandit :-)
Reagovat
HutaGalung
Videl jsem posledni zapasy obou hracu a muzu doprucit sayku na Rubleva @4 a pro ty co maji strach, tak ze da set @1.5
Reagovat
Krisboy
Pozdě. Už jsem naložil majlant na 3:0smile
Reagovat
ttopi
Zase ten Adolf Chaplin de Minaur smile
Reagovat
Patik
on s tými fúzami môže lákať deti do dodávky..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jestli není na ženský, leccos by to vysvětlovalo...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist