10. den v Indian Wells: O finále se utkají Azarenková s Ostapenkovou a Džabúrová s Badosaovou, muži budou dohrávat čtvrtfinále

15. 10. 2021, 14:00
Previews 40
V rámci desátého hracího dne BNP Paribas Open se rozhodne o finalistkách letošního ročníku. O možnost zahrát si o jednu z nejcennějších trofejí budou bojovat dvojnásobná šampionka Viktoria Azarenková s Jelenou Ostapenkovou a Ons Džabúrová s Paulou Badosaovou. Muži mají na programu druhou polovinu čtvrtfinálových duelů, ty obstarají Nikoloz Basilašvili se Stefanosem Tsitsipasem a Taylor Fritz s Alexanderem Zverevem.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Semifinále žen •
Azarenková (27-Běl.) - Ostapenková (24-Lot.) | Stadium 1 (sobota 3:00 SELČ)
Džabúrová (12-Tun.) - Badosaová (21-Šp.) | Stadium 1 (sobota 4:30 SELČ)
• Čtvrtfinále mužů •
Basilašvili (29-Gruz.) - Tsitsipas (2-Řec.) | Stadium 1 (20:00 SELČ)
Fritz (31-USA) - Zverev (3-Něm.) | Stadium 1 (21:30 SELČ)


• Semifinále žen •
Viktoria Azarenková (32.) - Jelena Ostapenková (29.) | Stadium 1 (sobota 3:00 SELČ)
Dvojnásobná šampionka a nejúspěšnější hráčka BNP Paribas Open za poslední dekádu Viktoria Azarenková bude v souboji o finále čelit Jeleně Ostapenkové. Grandslamové šampionky a bývalé členky elitní desítky žebříčku WTA se dosud střetly pouze jednou, předloni na antukovém French Open ve dvou těsných setech vyhrála Azarenková.

Dvaatřicetiletá Azarenková podnikne útok na své 41. kariérní finále, první v letošní sezoně a 13. na akcích WTA 1000. Rodačka z Minsku je jedinou běloruskou tenistkou, která v kalifornské poušti hrála finále.

O osm let mladší Ostapenková si letos finále už dvakrát zahrála a může si zajistit svou jubilejní desátou finálovou účastu. Na nejprestižnějších turnajích okruhu WTA byla ve finále dvakrát, před pěti lety v Dauhá a o dva roky později v Miami, na první trofej stále čeká. Lotyšsko ještě zastoupení ve finále "pátého grandslamu" nikdy nemělo.

Azarenková má letos výbornou a stabilní formu, kdyby ji netrápila častá zranění, mohla dosáhnout na ještě lepší výsledky. Ostapenková se naopak celou kariéru prezentuje nevyrovnanými výkony, možná i proto je favoritkou na postup zkušenější Běloruska, která po cestě do semifinále neztratila jediný set.

Tip: Azarenková ve třech setech

Aktuální forma
Azarenková se na konci loňské sezony dostala do své nejlepší formy, jenže letos se trápí zdravotně. V letošní sezoně absolvovala 13 turnajů a z pěti z nich musela v průběhu odstoupit. Do konce nedohrála ani poslední generálku v Chicagu, kde nenastoupila k osmifinále.

Cesta turnajem
V kalifornské poušti jí na úvod vzdala Magda Linetteová, poté si po skvělých výkonech a bez ztráty setu poradila v souboji dvojnásobných grandslamových vítězek se svou dlouholetou rivalkou Petrou Kvitovou, krajankou Aljaksandrou Sasnovičovou, která si vyšlápla na dvě grandslamové šampionky, i domácí Jessicou Pegulaovou.

Historie na BNP Paribas Open
Azarenková je se dvěma triumfy nejúspěšnější hráčkou poslední dekády tohoto turnaje a díky letošnímu výsledku se dostala přes hranici 30 výher. Dále než do druhého kola "pátého grandslamu" postoupila poprvé od triumfu v roce 2016, v semifinále je počtvrté.

Viktoria Azarenková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Berlín, Dauhá (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dauhá (semifinále)
Bilance: 27-8
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 17-5
Bilance proti hráčkám Top 21-30: 6-0 (kariérní 61-22)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 12-6)
Grandslamy: Australian Open (1. kolo), French Open (osmifinále), Wimbledon (2. kolo), US Open (3. kolo)

Viktoria Azarenková - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
32-8
Nejlepší výsledek: triumf (2012, 2016)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 2. kolo
Bilance v semifinále: 2-1
Generálka: Chicago 2 (osmifinále)
Cesta turnajem: volný los, Linetteová (7-5 3-0 skreč), (7) Kvitová (7-5 6-4), Sasnovičová (6-3 6-4), (19) Pegulaová (6-4 6-2)

Aktuální forma
Ostapenková i letos jasně ukazuje, že vyrovnané výsledky od ní prostě očekávat nemůžeme. V letošní sezoně absolvovala 18 turnajů a pouze třikrát prošla alespoň do čtvrtfinále. Zatímco na antuce v Římě v této fázi skončila, na trávě v Eastbourne získala titul a v lucemburské hale hrála finále. Poté se představila ještě v ostravské hale, kde vypadla ve druhém kole.

Cesta turnajem
V Indian Wells na úvod smetla veteránku Su-Wei Hsieh, pak ve třech setech zdolala Julii Putincevovou, v osmifinále překvapivě a snadno přehrála turnajovou dvojku Igu Šwiatekovou a ve čtvrtfinále potřebovala rozhodující sadu proti domácí Shelby Rogersové.

Historie na BNP Paribas Open
V Indian Wells hraje počtvrté a poprvé došla dál než do třetího kola.

Jelena Ostapenková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Eastbourne (triumf);  Lucemburk (finále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells (semifinále)
Bilance: 31-17
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 12-8
Bilance proti hráčkám Top 31-50: 6-1 (kariérní 33-27)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 2-2)
Grandslamy: Australian Open (1. kolo), French Open (1. kolo), Wimbledon (3. kolo), US Open (nehrála)

Jelena Ostapenková - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
7-3
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 3. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Lucemburk (finále), Ostrava (2. kolo)
Cesta turnajem: volný los, Su-Wei Hsieh (6-3 6-0), Putincevová (6-3 2-6 6-3), (2) Šwiateková (6-4 6-3), Rogersová (6-4 4-6 6-3)


Ons Džabúrová (14.) - Paula Badosaová (27.) | Stadium 1 (sobota 4:30 SELČ)
Ons Džabúrová si postupem do svého premiérového semifinále na akcích WTA 1000 zajistila debut v elitní desítce. Další soupeřkou Tunisanky, která má letos na kontě nejvíce výher na tour, bude Paula Badosaová. Španělka vyrovnala své maximum na podnicích této kategorie (letošní Madrid) a bude stejně jako její dnešní protivnice útočit na největší finále v kariéře. Vzájemná bilance je vyrovnaná 1-1, obě aktérky mají velkou šanci se podívat na letošní Turnaj mistryň, Badosaovou dělí jediná výhra od debutu v Top 20.

Sedmadvacetiletá Džabúrová bude pozicí v Top 10 znovu přepisovat historii arabského tenisu. Sedmadvacetiletá Tunisanka bude útočit na své třetí letošní a páté kariérní finále a případně druhý triumf. Její země ještě nikdy zastoupení ve finále takto velkého turnaje neměla.

Třiadvacetiletá Badosaová může navázat na Conchitu Martínezovou, jedinou španělskou finalistku v historii turnaje (1992 a 1996). Také rodačka z amerického New Yorku má na dosah své největší finále, na nejvyšším okruhu o titul bojovala zatím jen letos v Bělehradu a uspěla.

Džabúrová je favoritkou na postup, což není žádným překvapením. Letos jasně ukazuje, že má skvělou formou nehledě na povrch, kdežto Badosaová excelovala hlavně na tom nejpomalejším. I Španělka se ovšem na betonech prezentuje velmi solidně, hlavně v posledních dnech v Indian Wells. Džabúrovou tak nečeká vůbec nic jednoduchého, rychlejší podklad by ale pro ni mohl být mírnou výhodou. Letošní souboj v Miami byl velice vyrovnaný a podobná bitva může být k vidění i v tomto střetnutí.

Tip: Džabúrová ve třech setech

Aktuální forma
Džabúrová má letos skvělou bilanci 48-17 a vlastní nejvíce výher na tour. Jejím letošním maximem jsou tři finále, na trávě v Birminghamu se radovala ze zisku premiérového titulu na nejvyšším okruhu. To poslední odehrála na generálce v Chicagu, kde vyřadila Elinu Svitolinovou či Jelenu Rybakinovou a ve finále podlehla Garbiñe Muguruzaové.

Cesta turnajem
Do akce v kalifornské poušti vstoupila třísetovým vítězstvím nad Anastasijí Sevastovovou a pak se ztrátou pouhých čtyř gamů smetla domácí Danielle Collinsovou a kvalifikantku Annu Kalinskou. Ve čtvrtfinále vyřadila rozjetou Anett Kontaveitovou.

Historie na BNP Paribas Open
V Indian Wells startuje počtvrté a poprvé se dostala dále než do druhého kola.

Ons Džabúrová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Birmingham (triumf);  Chicago 2,  Charleston 2 (finále);  Charleston (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Chicago 2 (finále)
Bilance: 48-17
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 25-11
Bilance proti hráčkám Top 21-30: 5-3 (kariérní 11-15)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo), French Open (osmifinále), Wimbledon (čtvrtfinále), US Open (3. kolo)

Ons Džabúrová - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
5-2
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 1. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Chicago 2 (finále)
Cesta turnajem: volný los, Sevastovová (6-2 6-7 6-3), (22) Collinsová (6-1 6-3), Kalinská (6-2 6-2), (18) Kontaveitová (7-5 6-3)

Aktuální forma
Badosaová letos excelovala hlavně na nejpomalejším povrchu, antukové jaro zakončila s bilancí 17-3, v Bělehradu vybojovala svůj první titul a na French Open se poprvé dostala do čtvrtfinále grandslamů. Na venkovních betonech je jejím letošním maximem čtvrtfinále z olympiády a Cincinnati. Po vypadnutí ve druhém kole US Open se představila v Ostravě, i z českého halového podniku odjížděla s bilancí 1-1.

Cesta turnajem
V Indian Wells začala třísetovým vítězstvím nad Dajanou Jastremskou, pak smetla Cori Gauffovou a po dalších výborných výkonech přehrála favorizované Barboru Krejčíkovou a finalistku posledního ročníku Angelique Kerberovou.

Historie na BNP Paribas Open
Badosaová v hlavní soutěži "pátého grandslamu" debutuje.

Paula Badosaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Bělehrad (triumf);  Madrid,  Charleston 1,  Lyon (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells (semifinále)
Bilance: 39-15
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 15-7
Bilance proti hráčkám Top 11-20: 5-0 (kariérní 5-2)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0-1 (kariérní 0-1)
Grandslamy: Australian Open (1. kolo), French Open (čtvrtfinále), Wimbledon (osmifinále), US Open (2. kolo)

Paula Badosaová - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
4-0
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: kvalifikace
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Ostrava (2. kolo)
Cesta turnajem: volný los, Jastremská (6-4 2-6 6-2), (15) Gauffová (6-2 6-2), (3) Krejčíková (6-1 7-5), (10) Kerberová (6-4 7-5)


• Čtvrtfinále mužů •
Nikoloz Basilašvili (36.) - Stefanos Tsitsipas (3.) | Stadium 1 (20:00 SELČ)
Nikoloz Basilašvili v 29 letech absolvuje své premiérové čtvrtfinále na Masters. Nejlepší gruzínský tenista v něm narazí na řeckou jedničku Stefanose Tsitsipase, který už trofej z těchto podniků má a ve čtvrtfinále byl desetkrát. Oba předchozí souboje se odehrály na venkovních betonech a v sezoně 2019, pokaždé se z postupu radoval Tsitsipas.

Basilašvili se svým nejlepším tenisem dokáže porazit kohokoli na tour. Jenže rodák z Tbilisi neoplývá vyrovnanou formou, a proto je Tsitsipas docela jasným favoritem. Třetí hráč světa je ovšem po prohraném finále French Open hodně zranitelný a nic jednoduchého ho nečeká, Basilašvili mu v obou předchozích duelech dokázal sebrat set.

Tip: Tsitsipas ve třech setech

Aktuální forma
Basilašvili letos triumfoval na venkovních betonech v Dauhá a antuce v Mnichově. Na 15 turnajích ovšem ztroskotal na úvodním protivníkovi. Vyrovnanou formu nemá ani v posledních týdnech, v Cincinnati prohrál v prvním kole, na US Open a v hale v Métách zvládl dva zápasy a na poslední generálce v San Diegu byl nad jeho síly hned Lorenzo Sonego.

Cesta turnajem
V Indian Wells si na úvod poradil s domácím kvalifikantem Christopherem Eubanksem, poté měl namále proti Albertovi Ramosovi, který dokonce podával na postup, a v osmifinále přehrál trápícího se Karena Chačanova.

Historie na BNP Paribas Open
Hlavní soutěž "pátého grandslamu" absolvuje počtvrté, při předchozích startech se nedočkal jediné výhry.

Nikoloz Basilašvili - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Mnichov,  Dauhá (triumf);  Halle,  Cagliari (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dauhá (triumf)
Bilance: 32-24
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 16-10
Bilance proti hráčům Top 10: 1-3 (kariérní 5-17)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (1. kolo), French Open (2. kolo), Wimbledon (1. kolo), US Open (3. kolo)

Nikoloz Basilašvili - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
3-3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Méty (čtvrtfinále), San Diego (1. kolo)
Cesta turnajem: volný los, Eubanks (6-4 6-3), Ramos (4-6 7-6 6-2), (24) Chačanov (6-4 7-6)

Aktuální forma
Tsitsipas má letos na kontě nejvíce výher na tour, a to hlavně díky fenomenálnímu úvodnímu půlroku letošní sezony. Po prohraném finále French Open, v němž vedl 2-0 na sety proti Novakovi Djokovičovi, se však dostavila krize. Od poloviny června je teprve počtvrté ve čtvrtfinále, jeho maximem jsou semifinále z podniků Masters v Torontu a Cincinnati.

Cesta turnajem
Svou nejlepší formu nemá ani v kalifornské poušti, kde sice začal hladkým vítězstvím nad Pedrem Martínezem, ale pak musel otáčet souboje s trápícími se Fabiem Fogninim i Alexem de Minaurem.

Historie na BNP Paribas Open
V Indian Wells se v minulosti představil dvakrát, v obou případech pro něj prestižní turnaj skončil ve druhém kole.

Stefanos Tsitsipas - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Lyon,  Monte Carlo (triumf);  French Open,  Barcelona,  Acapulko (finále);  Cincinnati,  Toronto, Rotterdam,  Australian Open (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Acapulko (finále); Cincinnati, Toronto, Australian Open (semifinále)
Bilance: 53-15
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 26-7
Bilance proti hráčům Top 31-50: 10-3 (kariérní 42-14)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 3-2 (kariérní 7-3)
Grandslamy: Australian Open (semifinále), French Open (finále), Wimbledon (1. kolo), US Open (3. kolo)

Stefanos Tsitsipas - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
4-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: volný los, Martínez (6-2 6-4), (25) Fognini (2-6 6-3 6-4), (22) de Minaur (6-7 7-6 6-2)


Taylor Fritz (39.) - Alexander Zverev (4.) | Stadium 1 (21:30 SELČ)
Taylor Fritz ve svém prvním čtvrtfinále na Masters vyzve jednoho z nejtěžších možných soupeřů a majitele pěti trofejí z akcí této kategorie Alexandera Zvereva. Jeden z největších favoritů ve vzájemné bilanci vede 3-1, naposledy se potkali letos ve Wimbledonu.

Zverev po vyřazení v osmifinále Wimbledonu zvládl 19 z 20 zápasů a je zaslouženě jasným favoritem. Fritz v Indian Wells ještě neztratil set a zaskočil Mattea Berrettiniho a Jannika Sinnera, ovšem na rozjetou německou jedničku by to stačit nemělo.

Tip: Zverev ve dvou setech

Aktuální forma
Fritz se letos čtyřikrát probojoval do semifinále, ale na první finálovou účast od loňského března stále čeká. V posledních dvou měsících neměl dobrou formu, po semifinále v Atlantě dokázal uspět jen ve dvou ze sedmi utkání, dokonce měsíc čekal na vítězství a prošel si sérií čtyř porážek.

Cesta turnajem
V Indian Wells ovšem překvapuje. Bez ztráty setu přehrál svého talentovaného krajana Brandona Nakashimu i nejlepší dva italské tenisty v žebříčku Mattea Berrettiniho a Jannika Sinnera.

Historie na BNP Paribas Open
V Indian Wells startuje pošesté a vylepšil své maximum na turnaji, tím předchozím bylo osmifinále z roku 2018.

Taylor Fritz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Atlanta,  Los Cabos,  Cagliari,  Dauhá (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Atlanta, Los Cabos, Dauhá (semifinále)
Bilance: 25-18
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na venkovních betonech: 19-12
Bilance proti hráčům Top 10: 0-4 (kariérní 6-21)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo), French Open (2. kolo), Wimbledon (3. kolo), US Open (2. kolo)

Taylor Fritz - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
8-4
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 1. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: San Diego (2. kolo)
Cesta turnajem: volný los, Nakashima (6-3 6-4), (5) Berrettini (6-4 6-3), (10) Sinner (6-4 6-3)

Aktuální forma
Zverev letos triumfoval v Acapulku a na Masters v Madridu a po smolné porážce v osmifinále Wimbledonu si vede ještě lépe. Nejlepší německý tenista získal zlato z olympijských her, ovládl Masters v Cincinnati a až v semifinále US Open se jeho vítězná série zastavila na 16 zápasech. Po závěrečném grandslamu sezony se představil jen v Laver Cupu, v němž zdolal Johna Isnera.

Cesta turnajem
V Indian Wells začal třísetovým vítězstvím nad domácím talentem Jensonem Brooksbym a poté poprvé našel recept na bývalou světovou jedničku Andyho Murrayho i Gaëla Monfilse. Z posledních 20 duelů má 19 výher.

Historie na BNP Paribas Open
V kalifornské poušti nikdy úspěšný nebyl. "Pátý grandslam" hraje pošesté a jeho nejlepším předchozím výsledkem bylo osmifinále, které si zahrál při svém debutu v hlavní soutěži v roce 2016.

Alexander Zverev - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Cincinnati,  OH Tokio,  Madrid,  Acapulko (triumf);  US Open, French Open (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Cincinnati, OH Tokio, Acapulko (triumf); US Open (semifinále)
Bilance: 46-12
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 28-5
Bilance proti hráčům Top 31-50: 10-2 (kariérní 61-20)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 2-0 (kariérní 5-4)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále), French Open (semifinále), Wimbledon (osmifinále), US Open (semifinále)

Alexander Zverev - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
8-4
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: volný los, Brooksby (6-4 3-6 6-1), A. Murray (6-4 7-6), (14) Monfils (6-1 6-3)

BNP PARIBAS OPEN 2021 - PROGRAM 10. HRACÍHO DNE
• STADIUM 1 • (od 20:00 SELČ)
1. Basilašvili (29-Gruz.) - Tsitsipas (2-Řec.)
2. Fritz (31-USA) - Zverev (3-Něm.)
3. Azarenková (27-Běl.) - Ostapenková (24-Lot.) / nejdříve v sobotu ve 3:00 SELČ
4. Džabúrová (12-Tun.) - Badosaová (21-Šp.)
• STADIUM 2 • (od soboty 3:00 SELČ)
1. Karacev/Rubljov (Rus.) - Puetz/Venus (Něm./N. Zél.)
2. Peers/Polášek (7-Austr./SR) - Dodig/Melo (8-Chorv./Braz.)
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

40
Přidat komentář
paddy
fricek překvapivě také vypadl, ti mladí nic nevydrží smile smile smile
Reagovat
sojka1
ale kdeze, Taylor je mladsi... :-)
Reagovat
paddy
Myšleno mladá generace favoritů, donedávna zerogen
Reagovat
Pe3k
zerogen pro ně není férový nick smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Co se tam stalo? Zápas jsem přestal sledovat myslím za stavu 5:2 pro Zviřesmile Taylor byl v tu chvíli nemožný a dělal chybu za chybou. Předtím hrál poměrně slušně, ale na hraně/možná za hranou rizika.
Reagovat
Pe3k
Zverev i Tsitsipas venku? Ve finále nikdo z top 20?Neočekávaný průběh IW. Snad si Grigor trochu odpočinul, večer ho čeká další "šichta".
Reagovat
turista
Finále Basilashvili v.s. Norrie by bylo zajímavé.
Reagovat
Mony
Hráčů a hraček z druhé půlky TOP 50. I u těch nejlepších forma nevydrží po celý rok a zátěž se projevi
Reagovat
smazaný uživatel
PavlíncesmileDobře to dopadlosmile
Reagovat
Mony
Gratulace Paule! Ons více kouzlila, ale i kazila. V 10.gamu na returnu vedla Ons 40:0,ale pokazila si to sama.
Reagovat
steve79
Od prohry na French Open to je jiny Tsipsipas.
Reagovat
Mony
Na kazdyho to prijde
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A od letošních výher je to jiný Bazalkasmile
Reagovat
Alien
Bazalka? Jaká zase Bazalka?
Reagovat
zfloyd
jestlipak někdo kouká na ostapenko x azarenka ?
Reagovat
Mony
Jasně! Obě holky, nebo dáma a holka hrály svůj TOP tenis. Důstojné SF. Viky se umí vyhrabat z ošklivých situaci.. Na závěr vypila láhev Sunaru, aby se jí dobře kojilo
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
paddy
fricek Zverev by to měl zvládnout smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
ale jósmile
Reagovat
paddy
Federer letos ve 2. zápasu po návratu a ve stařeckém věku sice prohrál s Basiliškem, ale dostal se aspoň k MB

Tsitsipas je v nejlepších letech a přesto nestačí... smile smile smile
Reagovat
paddy
Hurkacz také vyhučel a slušela by mu změna jména na Huczak smile
Reagovat
Pe3k
Na vegana hraje dobře.
Reagovat
Nola
najzabavnejsi komentator na okruhu, je to Michal Sima? so komentuje Tsi vs Nicoloz? vzdy sa bavim
Reagovat
Nola
Bazil to nakoniec zvladol, Tsi kopiruje sezony Doma, kopec turnajov, nakoniec dojde na unavu....
Reagovat
Pe3k
Bazilovi sedí povrch.
Reagovat
Nola
povrch by mal sediet aj Stefanovi, Rafa aj Dom tento turnaj dokazali ovladnut, podla vyjadrenia Medveda je to ako hrat na antuke
Reagovat
FulnekUltras
neodepisujte třicátnice
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ani tebesmile?
Reagovat
FulnekUltras
ani milion "propadlých" hlasů, za které Šlachta dostane Sorosův Bilderberský kříž I. stupně (II. stupeň obdržel už před osmi lety za "odhalené kabelky" a hlavně odstavení Nečase, který se tehdy předběžně dohodl s "nežádoucími" Rusy na dostavbě Temelína - jo, za vším hledej nějakého toho "filantropa")

smilesmilesmile

https://www.youtube.com/watch?v=bZjW3TPF7as
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Pe3k
Tak Šlachtu financoval Soros? Já myslel, že ten má Piráty. A co to video ze šilerovou, tam se člověk dozví co?
Reagovat
blixa
Všechny financuje Soros !!! To nevíš ??? smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
Soros, Bakala a podobný neoliberální křivácký šmejd tady léta podporovali vše, co by mohlo jakkoliv pomoci k odstranění Babiše. Goebbelsovskou dehonestační masáž v médiích lze srovnat snad jedině s topolánkovsko-kubicovskou štvanicí na Paroubka před volbami 2006. Nenápadné odsávání "liberálům" nepohodlných hlasů pak silně připomíná volby 1998, kdy se přes Kremličkovu stranu důchodců podařilo ze sněmovny vytlačit Sládkovy republikány. A už jen doplním, že když se nedávno přezkoumávalo hlasování v některých částech USA Trump vs. Biden, vyšlo najevo, že finální sběr dat a export procentových "sloupečků" probíhal ve dvou počítačových firmách na území Španělska a Německa, které mají finanční napojení na globalistické "filantropy". Takže asi tak... smilesmilesmile
Reagovat
Pe3k
Že volby Trump vs Biden byly "čisté" si může myslet jen ovca.
Reagovat
FulnekUltras
dobře, žes mi připomněl... ;-)

(za ...KTpub19 bez mezery)

https://img.cncenter.cz/foto/ovcacek-schillerova-crop/Zml0LWluLzk5OXg5OTkvZmlsdGVyczpxdWFsaXR5KDg1KTpub19 1cHNjYWxlKCkvaW1n/5892590.jpg?st=LR6yPv44rSdMsGVjfaIGnMhq0_9V48qQYMBDFbScsdg&e=2145916800
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
blixa
A hele, Ultras se probral z povolební opice smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
com
Džabérku na TM nechci smile ..snad ji jeste nekdo vysoupne smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist