10. den v Miami: O finále se utkají Bartyová se Svitolinovou a Andreescuová se Sakkariovou, muži zkompletují semifinále

1. 4. 2021, 11:00
Previews 60
V rámci desátého hracího dne letošního ročníku Miami Open poznáme letošní finalistky. Semifinálové souboje obstarají obhájkyně titulu a světová jednička Ashleigh Bartyová s Elinou Svitolinovou a Bianca Andreescuová s Marií Sakkariovou. Semifinále mužské dvouhry zkompletují vítězové zápasů Hubert Hurkacz - Stefanos Tsitsipas a Sebastian Korda - Andrej Rubljov.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Semifinále dvouhry žen •
Bartyová (1-Austr.) - Svitolinová (5-Ukr.) | Grandstand (21:00 SELČ)
Andreescuová (8-Kan.) - Sakkariová (23-Řec.) | Grandstand (pátek 2:30 SELČ)
• Čtvrtfinále dvouhry mužů •
Hurkacz (26-Pol.) - Tsitsipas (2-Řec.) | Grandstand (19:00 SELČ)
Korda (USA) - Rubljov (4-Rus.) | Grandstand (pátek 1:00 SELČ)


• Semifinále dvouhry žen •
Ashleigh Bartyová (1.) - Elina Svitolinová (5.) | Grandstand (21:00 SELČ)
Ashleigh Bartyovou dělí už jen dvě výhry od úspěšné obhajoby předloňského triumfu. Světová jednička se v semifinále utká se světovou pětkou Elinou Svitolinovou, která se do semifinále na větších akcích než WTA 250 probojovala poprvé od Turnaje mistryň 2019, kde ve finále přišla o sérii pěti vítězství právě s Bartyovou.

Čtyřiadvacetiletá Bartyová, jež letos ovládla generálku v Melbourne, bude bojovat o své 15. kariérní finále. O dva roky starší Svitolinová je letos v semifinále poprvé a v případě dnešního postupu bude hrát své 19. finále v kariéře a stane se první ukrajinskou finalistkou prestižního floridského podniku.

Svitolinová už dlouho nemá svou nejlepší formu, čehož by Bartyová měla využít. Vedoucí žena světového hodnocení se v Miami prezentuje lepšími výkony než její soupeřka, sérii porážek s ní utla a měla by vedení Svitolinové ve vzájemné bilanci stáhnout na 5-2.

Tip: Bartyová ve dvou setech

Aktuální forma
Bartyová loni po restartu sezony už nehrála a do akce se vrátila až letos na domácích turnajích. Hned na prvním podniku (generálka v Melbourne) získala titul a na Australian Open ve čtvrtfinále prohrála s Karolínou Muchovou. Domácí sérii završila v Adelaide, kde nezvládla úvodní duel s Danielle Collinsovou. Od té doby kvůli zranění nohy nehrála.

Cesta turnajem
V Miami měla hned na úvod obrovské potíže, proti kvalifikantce Kristíně Kučové musela v rozhodující sadě otáčet stav 2-5 a odvracet mečbol. Mnohem lépe si vedla v následujícím zápase proti Jeleně Ostapenkové i trojnásobné šampionce Viktorii Azarenkové.

Historie na Miami Open
Bartyová v Miami debutovala v roce 2017 a uhrála druhé kolo, o rok později osmifinále a poslední ročník ovládla, když v předloňském finále porazila Karolínu Plíškovou.

Ashleigh Bartyová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Melbourne 2 (vítězka)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Melbourne 2 (vítězka)
Bilance: 12-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 12-2
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-0 (kariérní 19-20)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 3-5)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále)

Ashleigh Bartyová - Miami Open
Kariérní bilance: 13-2
Nejlepší výsledek: vítězka (2019)
Výsledek v posledním ročníku 2019: vítězka
Bilance v semifinále: 1-0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: volný los, Kučová (6-3 4-6 7-5), Ostapenková (6-3 6-2), (14) Azarenková (6-1 1-6 6-2), (7) Sabalenková (6-4 6-7 6-3)

Aktuální forma
Svitolinová se letos zúčastnila pěti turnajů a čtyřikrát byla v závěrečných kolech (Abú Zabí, generálka v Melbourne a Dauhá - čtvrtfinále, Australian Open - osmifinále). Poslední vystoupení v Dubaji se jí však nepovedlo, coby nasazená jednička hned v úvodním zápase nestačila na Světlanu Kuzněcovovou.

Cesta turnajem
V Miami až po obratu zdolala domácí Shelby Rogersovou a ve dvou těsných setech porazila Jekatěrinu Alexandrovovou. Další náročný duel absolvovala v osmifinále, svou první soupeřku z Top 10 od Turnaje mistryň 2019 Petru Kvitovou vyřadila až po dvouapůlhodinové bitvě a dalším úspěšném obratu na turnaji. Ve čtvrtfinále si snadno poradila s trápící se Anastasijí Sevastovovou.

Historie na Miami Open
Svitolinová hraje hlavní soutěž Miami Open posedmé a počtvrté je ve druhém týdnu. Postupem do semifinále vylepšila své maximum, kterým bylo čtvrtfinále z roku 2018. Předloni skončila již ve druhém kole na raketě Yafan Wang.

Elina Svitolinová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Miami (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami (semifinále)
Bilance: 13-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 13-5
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-0 (kariérní 34-39)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 4-6)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

Elina Svitolinová - Miami Open
Kariérní bilance: 13-6
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 2. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Dauhá (čtvrtfinále), Dubaj (2. kolo)
Cesta turnajem: volný los, Rogersová (3-6 7-5 6-3), (30) Alexandrovová (7-6 6-4), (9) Kvitová (2-6 7-5 7-5), Sevastovová (6-3 6-2)


Bianca Andreescuová (9.) - Maria Sakkariová (25.) | Grandstand (pátek 2:30 SELČ)
Druhá finalistka vzejde z premiérového souboje mezi Biancou Andreescuovou, která předloni v Indian Wells ovládla první ze dvou podniků Sunshine Doublu, a Marií Sakkariovou, jež bude útočit na své největší finále v kariéře.

Dvacetiletá Andreescuová se během životní sezony 2019 poprvé dostala do finále na hlavním okruhu a celkem o titul bojovala čtyřikrát. Pětadvacetiletá Sakkariová bude útočit na své teprve třetí finále na hlavním okruhu a největší v kariéře. Zatímco Andreescuová má v semifinálových bojích velmi slušnou bilanci 4-2, Sakkariová vyhrála jen dvě z 11. Na Miami Open se každopádně po tomto duelu změní historie, ve finále si totiž poprvé zahraje Kanaďanka, nebo Řekyně.

Premiérový souboj nemá jasnou favoritku, což není žádným překvapením. Andreescuová stále není ve své úplné top formě a Sakkariová je velmi nebezpečnou hráčkou, která je schopná porazit jakoukoli protivnici. Andreescuová je o pět let mladší, přesto má se zápasy na těch největších turnajích více zkušeností. Sakkariová má navíc v semifinále opravdu mizernou bilanci.

Tip: Andreescuová ve třech setech

Aktuální forma
Andreescuová více než rok laborovala se zraněním kolene a na okruh se znovu vrátila až na letošním Australian Open, kde vypadla ve druhém kole. Poté na menší akci v Melbourne v semifinále prohrála třísetovou bitvu s Marií Bouzkovou. Následovala více než měsíční pauza.

Cesta turnajem
V Miami na úvod vyřadila českou kvalifikantku Terezu Martincovou a poté zvládla těžké třísetové bitvy s domácí Amandou Anisimovovou, letos fantasticky hrající Garbiñe Muguruzaovou, která ovládla první letošní podnik WTA 1000 v Dubaji, a Sarou Sorribesovou.

Historie na Miami Open
Andreescuová v Miami debutovala předloni. Na Floridu dorazila po čerstvém triumfu v kalifornském Indian Wells a turnaj nezvládla dohrát, když v osmifinále vzdala Anett Kontaveitové.

Bianca Andreescuová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Melbourne 4 (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Melbourne 4 (semifinále)
Bilance: 8-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 8-2
Bilance proti hráčkám Top 21-30: 0-0 (kariérní 4-0)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 2-0)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Bianca Andreescuová - Miami Open
Kariérní bilance: 7-1
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: osmifinále
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: volný los, Martincová (7-6 6-2), (28) Anisimovová (7-6 6-7 6-4), (12) Muguruzaová (3-6 6-3 6-2), Sorribesová (6-4 3-6 6-3)

Aktuální forma
Sakkariová měla výborný vstup do sezony, když si zahrála semifinále v Abú Zabí i na generálce v Melbourne. Na Australian Open naopak přišla šokující porážka v prvním kole s trápící se Kristinou Mladenovicovou a od té doby už se řecké jedničce tolik nedaří. Na dalších dvou akcích vyhrála jen dva zápasy.

Cesta turnajem
V Miami ovšem suverénně zvládla úvodní kola, v nichž smetla Arantxu Rusovou a kvalifikantku Ljudmilu Samsonovovou. V osmifinále byla šestkrát jediný míček od vyřazení a Jessicu Pegulaovou zdolala až v tie-breaku rozhodující sady. Ve čtvrtfinále ztratila jen čtyři hry s mizerně hrající Naomi Ósakaovou a ukončila její 23zápasovou neporazitelnost.

Historie na Miami Open
Sakkariová na Floridě startuje popáté, počtvrté v hlavní soutěži. Jejím předchozím maximem bylo třetí kolo z roku 2018. Loni skončila o kolo dříve na Petře Kvitové.

Maria Sakkariová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Melbourne 3,  Abú Zabí (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Melbourne 3, Abú Zabí (semifinále)
Bilance: 12-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 12-5
Bilance proti hráčkám Top 10: 2-1 (kariérní 12-15)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 0-2)
Grandslamy: Australian Open (1. kolo)

Maria Sakkariová - Miami Open
Kariérní bilance: 7-3
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 2. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Dauhá (čtvrtfinále), Dubaj (1. kolo)
Cesta turnajem: volný los, Rusová (6-2 6-3), Samsonovová (6-0 6-1), (29) Pegulaová (6-4 2-6 7-6), (2) Ósakaová (6-0 6-4)


• Čtvrtfinále dvouhry mužů •
Hubert Hurkacz (37.) -  Stefanos Tsitsipas (5.) | Grandstand (19:00 SELČ)
Hubert Hurkacz si podruhé v kariéře zahraje čtvrtfinále turnajů Masters a pokusí se v něm poprvé uspět. Do semifinále vede cesta přes Stefanose Tsitsipase, se kterým prohrál šest ze sedmi předchozích soubojů. Také řecká jednička je konkrétně v Miami ve čtvrtfinále poprvé.

Tsitsipas s Hurkaczem se letos už jednou potkali, v hale v Rotterdamu z toho byla třísetová bitva, kterou těsně vyhrál favorizovaný Řek. Postoupit by měl i dnes a vzhledem ke kvalitám obou aktérů by to mělo být suverénnější vítězství než před pár týdny.

Tip: Tsitsipas ve dvou setech

Aktuální forma
Hurkacz měl fantastický vstup do letošní sezony, když vyhrál úvodní podnik roku v americkém Delray Beach a na generálce v Melbourne došel do čtvrtfinále. Jenže právě po překvapivé čtvrtfinálové porážce se Stefanem Travagliou se mu přestalo dařit a na dalších čtyřech akcích vyhrál pouhé dva zápasy.

Cesta turnajem
V Miami zřejmě sérii nezdarů zlomil, když ve dvou setech vyřadil Denise Kudlu a Denise Shapovalova a po třísetové bitvě, která došla až do závěrečného tie-breaku, Milose Raonice.

Historie na Miami Open
Hurkacz si svůj debut na floridském Masters odbyl předloni, kdy ve třetím kole prohrál s Félixem Augerem-Aliassimem.

Hubert Hurkacz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Delray Beach (vítěz)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Delray Beach (vítěz)
Bilance: 11-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na venkovních betonech: 10-3
Bilance proti hráčům Top 10: 0-1 (kariérní 5-10)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 0-1)
Grandslamy: Australian Open (1. kolo)

Hubert Hurkacz - Miami Open
Kariérní bilance: 5-1
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Rotterdam (2. kolo), Dubaj (osmifinále)
Cesta turnajem: volný los, Kudla (7-6 6-4), (6) Shapovalov (6-3 7-6), (12) Raonic (4-6 6-3 7-6)

Aktuální forma
Tsitsipas se i na všech předchozích letošních akcích probojoval do závěrečných kol. Na Australian Open a v Rotterdamu hrál semifinále, v Marseille vypadl ve čtvrtfinále a neobhájil loňský triumf a v Acapulku ve finále prohrál s Alexanderem Zverevem.

Cesta turnajem
V Miami si na úvod poradil s lucky loserem Damirem Džumhurem, poté ve třech setech zdolal bývalou světovou čtyřku a finalistu ročníku 2016 Keie Nišikoriho a v osmifinále proti Lorenzovi Sonegovi potřeboval dva sety a soupeři nenabídl jediný brejkbol.

Historie na Miami Open
Tsitsipas v Miami startuje potřetí a každou účastí si vylepšuje své maximum na turnaji. Při svém debutu v roce 2018 vypadl v prvním kole a předloni v osmifinále po porážce s Denisem Shapovalovem.

Stefanos Tsitsipas - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Acapulko (finále);  Rotterdam,  Australian Open (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Acapulko (finále); Australian Open (semifinále)
Bilance: 17-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 13-2
Bilance proti hráčům Top 31-50: 3-0 (kariérní 33-11)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 4-1)
Grandslamy: Australian Open (semifinále)

Stefanos Tsitsipas - Miami Open
Kariérní bilance: 5-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Rotterdam (semifinále), Marseille (čtvrtfinále), Acapulko (finále)
Cesta turnajem: volný los, Džumhur (6-1 6-4), Nišikori (6-3 3-6 6-1), (24) Sonego (6-2 7-6)


Sebastian Korda (87.) - Andrej Rubljov (8.) | Grandstand (pátek 1:00 SELČ)
Dvacetiletý Sebastian Korda si v Miami připsal své premiérové vítězství v hlavních soutěžích akcí série Masters a také svůj první skalp hráčů Top 10. O další bude usilovat v premiérovém souboji se světovou osmičkou Andrejem Rubljovem, který bude útočit na své první semifinále na Masters a už před startem turnaje se řadil k největším favoritům.

Korda v Miami hraje skvěle, ale o tři roky starší Rubljov je zkušenějším a zatím i kvalitnějším hráčem. Ruský favorit navíc všechny tři zápasy na Floridě zvládl s přehledem a měl by potvrdit fantastickou letošní formu.

Tip: Rubljov ve dvou setech

Aktuální forma
Korda si na začátku letošní sezony na domácí akci v Delray Beach zahrál své premiérové finále na hlavním okruhu a poté ovládl halový challenger ve Francii. Následně se mu trochu přestalo dařit.

Cesta turnajem
V Miami ovšem při svém debutu hraje vynikající tenis. V rámci své teprve čtvrté účasti (druhé v hlavních soutěžích) na podnicích Masters smetl Radu Albota, po obratu vyřadil Fabia Fogniniho, povolil pouhé tři hry senzaci letošní sezony Aslanovi Karacevovi a vyhrál třísetovou bitvu se světovou devítkou Diegem Schwartzmanem (první skalp hráčů Top 10).

Historie na Miami Open
Korda v Miami účinkuje poprvé.

Sebastian Korda - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Delray Beach (finále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Delray Beach (finále)
Bilance: 15-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 9-2
Bilance proti hráčům Top 10: 1-0 (kariérní 1-1)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (nehrál)

Sebastian Korda - Miami Open
Kariérní bilance: 4-0
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: nehrál
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Acapulko (2. kolo)
Cesta turnajem: Albot (6-3 6-0), (10) Fognini (1-6 6-4 6-2), (17) Karacev (6-3 6-0), (5) Schwartzman (6-3 4-6 7-5)

Aktuální forma
Rubljov se i na páté letošní akci probojoval minimálně do čtvrtfinále. Na začátku sezony nejprve Rusku pomohl k triumfu v ATP Cupu, na Australian Open se dostal do čtvrtfinále, poté ovládl halu v Rotterdamu a uhrál semifinále v Dauhá i Dubaji.

Cesta turnajem
V Miami zatím postupuje s přehledem. Šanci nedal Tennysovi Sandgrenovi, Mártonovi Fucsovicsovi ani Marinovi Čiličovi, po cestě do čtvrtfinále neztratil jediný set a v žádném soupeři nepovolil více jak čtyři gamy.

Historie na Miami Open
Rubljov si letos v Miami vede jasně nejlépe. Při předchozích pěti startech totiž jen jednou došel do třetího kola, ve kterém předloni nestačil na Denise Shapovalova.

Andrej Rubljov - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Rotterdam (vítěz);  Dubaj,  Dauhá (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dubaj, Dauhá (semifinále)
Bilance: 19-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 14-3
Bilance proti hráčům Top 50-100: 8-0 (kariérní 67-31)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 0-1)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále)

Andrej Rubljov - Miami Open
Kariérní bilance: 7-5
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Výsledek v posledním ročníku 2019: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Rotterdam (vítěz), Dauhá (semifinále), Dubaj (semifinále)
Cesta turnajem: volný los, Sandgren (6-1 6-2), Fucsovics (6-2 6-1), Čilič (6-4 6-4)

MIAMI OPEN 2021 - PROGRAM 10. HRACÍHO DNE
• GRANDSTAND • (od 19:00 SELČ)
1. Hurkacz (26-Pol.) - Tsitsipas (2-Řec.)
2. Bartyová (1-Austr.) - Svitolinová (5-Ukr.) / nejdříve ve 21:00 SELČ
3. Korda (USA) - Rubljov (4-Rus.) / nejdříve v pátek v 1:00 SELČ
4. Andreescuová (8-Kan.) - Sakkariová (23-Řec.) / nejdříve v pátek ve 2:30 SELČ
Kompletní program 10. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

60
Přidat komentář
smazaný uživatel
Letos z 11 zápasů 8 třísetových. A rozhodující set nezvládla jen s Maruškou.

Předloni bilance třísetových zápasů: 18:5.

Finále AB vs. BA - úřadující vítězky Miami a Indian Wells
Reagovat
paddy
Nejpravděpodobnější scénář smile

https://www.youtube.com/watch?v=iyIOl-s7JTU
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Krisboy
Reagovat
paddy
Waterloo se spíš hodí na dvojčata smile
Reagovat
aape
smile
Reagovat
Drzymalski
Bianca Andreescu: "Sakari! Metelescu blescu! Jdi si po svých...smile
Reagovat
sojka1
nehrala uplny koncert, ale vytahla vzdy presne to, co potrebovala, parada. Zajimavosti - Svita snad pomalu uspesnejsi na saku - slajzovany BH Ash tesne po odskoku - pestre boticky Ash - srvismenka Ash.... :-))
Reagovat
sojka1
*servismenka, jeeee
Reagovat
sojka1
a jeste mozna tluceny BH Ash... :-)
Reagovat
Mr.Pink
ti, co kritizuji jeji cop, si neuvedomuji, jakou zbrani ten jeji slajz je
Reagovat
paddy
navíc s tím jde vyhrát 22 GS smile
Reagovat
sojka1
urcite, byva vnimany jen jako obranny uder nebo cesta k nejake "zmene", ale napr. ten rychly (necekany) hned po odskoku je proste ziletka... :-)
Reagovat
Mr.Pink
ano, z tech jejich copu se velmi tezko utoci, bud donuti souperku k chybe nebo si vytvori cestu pro ten svuj smrtici fh.
ale i ten jeji copovany return je skvely, udrzi tak spoustu balonu ve hre
Reagovat
zfloyd
Ta Barty je rychlá , přesná ,s perfektním servisem
i když je malá ,atletická, BEZ SLABIN - AŽ JE TO CELÝ NECHUTNÝ
Reagovat
Mr.Pink
prave naopak, jeji tenis je velmi chutny
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Alien
Zoufalý výraz ve tváři Jeliny během celého zápasu hovoří jasně a podle toho se utkání také vyvíjí! Go Ashleighu, go!
Reagovat
sojka1
po skvelem zacatku hrozilo prejit v karneval na tabore, ale Ash zpozornela a zpresnila, Svita pomohla rozptylem a prvni set sel za jednickou... :-)
Reagovat
sojka1
:-(
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Čí?
Reagovat
sojka1
Ash
Reagovat
zfloyd
Barty vždy chodí po prvním setu na cigáro
Reagovat
Vlk-v-trave
Skvele Hubert:)
Ac Rublev nebo Korda, v SF to bude bomba:)
Reagovat
jirkaS
Barty x Svitolina ????STV2
Reagovat
jirkaS
???? =smile
Reagovat
FulnekUltras
má vzhledem k další hře a výsledkům kanadské Rumunky už opravdu váhu. smile

Ať to naší zarputilce šlape dál!

smilesmile
Reagovat
sojka1
mne spis prijde, zes ani jeden zapas nevidel. Vykon Andreescu jde rapidne nahoru, ale ona je jako more, takze kurt stejne tak zaplavuje - ve vlnach. Ktere zpocatku jen tak splouchaly a postupne jsou cim dal vyssi a nicivejsi. Takze zase tendencne placas. Tim ale nechci rict, ze byla Martincova spatna, jen mela Biancu nejnerozehranejsi...
Reagovat
Nola
jj, ja som videla zapas 3.set vs Garbine, ale co dokaze Bianca zahrat, ked stoji v strede kurtu, winnery kam si zmysli, to som nevidela ani u panov....kazdy uder zahrala inak, Garbine nevie takto hrat, zial...
Reagovat
sojka1
tak ze stredu kurtu a na stojaka jen rukama to umi (umela) vypalit i ta, jejiz jmeno se zde nesmi ani vyslovit... :-)) jinak by me ale (po vypadnuti Naomi) nevadilo, kdyby to cele vyhrala Ash, sice tady je to sama slajzbaba a jednicka na baterky, ale to, co vytahla (vcetne variaci prvniho i druheho podani) na Amazonku me dost znejistelo, jestli na tom trunu nesedi vlastne pravem... ale uvidime.... :-)
Reagovat
Nola
myslela si Serenu :D, ale kludne jej meno vyslov... Ash - slajzbabe to prajem, vie ako znicit amazonky, ktore hraju bum-bum tenis, ona im tie bomby dokonca vrati nejakym tym slajzikom :D a potom zautoci, Amazonky zial nemaju plan B, ak im to vyjde vyhraju trebars cely turnaj, ak nie, nevedia co hrat...
Reagovat
sojka1
jj... :-)) tvuj okridleny plan B... doufam hlavne, ze ho jeste stale nema Rublev na Sebu... ;-) ted koukam na Stefanose, snad to da...
Reagovat
Nola
plan B je dolezity, ak ti to nejde - to odlisuje dokrych hraov/hracky od tych skvelych.. netusim, aky plan B ma Rublev, ale trebars na neho staci aby ten tvoj Sebi zahral ako Autista, vsetko vratim so skvelou dlzkou uderu, ak to dokaze, moze vyhrat
Reagovat
sojka1
Seba neni vsechno vratim, myslim, ze radeji "planuje"... :-)) Stefanos ted uzasna technicka pasaz, ktera presla v nesmyslne lehkomyslne chyby v nedurazne hre a je brejknuty..... :-((
Reagovat
Nola
d Artagnan nejak stagnuje, hraci si na jeho hru uz zvykli, ale to je uplne bezne, ja trebars nechapem, ze ho dokaze prehravat Medvedik, ktory vsetko vrati, musi zapracovat konecne na plane B... nemoze iba utocit, musi sa naucit hrat aj obranu, winnery sice vyzeraju krasne, ale koho to zaujima, ak nedokazes vratit kvalitny uder supera...
Reagovat
sojka1
Stefanos dnes tradicne projevem prijemne dramaticky (spolu s temnymi mracny na obloze) ale herne stale nedurazny, kratke mice, nejistota, nema to svunk... :-(
Reagovat
sojka1
a je to v loji, oba moji natipovani favorite v cudu... :-(((
Reagovat
annah
Je to v Miami letos pohřebiště favoritů...
Reagovat
Nola
neviem, ja som z neho sklamana, nebudem pisat, ze ma vymenit trenera, ale stagnuje, dnes ho dokaze porazit aj Huta Galung, ako by napisal FH....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Docela nicmoc zápas. Hromady hloupých chyb Hubertovi kupodivu prošly, jakkoli jich spoustu nasekal na BP. O to víc výkonem zklamal Filosof. Asi musel řešit nějakou zapeklitou Platónovu otázkusmile Nevím, proč si to nenechá na hotel nebo do přírodysmile
22UE x 33W je opravdu nedobrá vizitka někoho, kdo pomýšlí na výsluní. Snad ho tahle prohra nakopne, jinak bude spíš pomalu padat dolů ze žebříku...smile Jak to bylo ve Skřiváncích na niti? Filosofujete o nekonečnosti vesmíru a přitom zakopnete o kdejaké lej*o.
Reagovat
Mr.Pink
tyhle slajzbaby a jednicky na baterky musis brat s rezervou. opakuji to stale ti stejni lide
Reagovat
FulnekUltras
omlouvám se, že jsem si troufl Terinku pochválit - skutečnou perspektivu mají dneska přece jenom pcr testy ;-)
Reagovat
paddy
... za epické finále Suckkari - Klitorina smile smile
Reagovat
paddy
a pokud Máňa vyhraje, ta si ji i zazpíváme smile smile

"...tak to vidíš, Máňo, přece jsme tě lízli..."

https://www.youtube.com/watch?v=TupoTqR6U7w&t=21s
Reagovat
vodnaty_prujem
Potvrzeno.

Jessica začíná prodávat NFT sběratelské karty.

https://twitter.com/i/web/status/1377266337786003460
Reagovat
SydneyOpen
com už určitě objednal tak 50ks smile
Reagovat
com
dneska Svitolina a Sakkari a ve finale fandit Svitoline smilesmile
Reagovat
Krisboy
Barty
Andreescu
Tsitsi
Sebi

smile
Reagovat
Alien
Tak už to tam Blanko vyhrej celý!
Reagovat
blixa
Jen to ne ... smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Když porovnáte zápasy Biancy a Sekkyrky, byl by to zázrak, aby postoupila Bianca.
Reagovat
SydneyOpen
omg to neeee ať vyhraje Ash, pro mně je Andreescu nesnesitelná
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tedy Ash vs Sekkyrka? Bianca sice postoupila, ale kdo viděl noční zápas, musí bmu být jasné, že uběhat a umlátit ještě jeden takový je skoro nelidské. Aby zas Bianca neskončila na marodce, ze které se vracísmile
Bianca x Sorribes - podle mě jeden z nejlepších zápasů za loňský a letošní rok! Famózní a neskutečné, co tam obě holky předváděly. Hlavně Sorribes velice mile překvapila tím, co dokázala zahrát. Měla si urvat první set, ve kterém vedla snad 4:1. Bianca ale nenechala míč zadarmo. Z obou stran neskutečné úhly, dropshoty, sprinty, prohozy ( i z otočky), loby, voleje, lifty jak od Rafy. I komentátor myslím vypotřeboval kompletní slovník superlativ a eufemismů.
Prostě pastva pro oči tenisového gurmánasmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Te Sary mi je lito...skoda. Ale zahrala tu skvely turnaj.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Posledním zápasem se zapsala do historie, přinejmenším turnajovésmile
Reagovat
Krisboy
Se na to budu muset podívat, když to tak chválíš smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Rozhodně, byl to mazec. Sice chvílemi kopcovaná, ale to co vždycky následovalo... Krásný, pestrý tenis, díky Sáře, jiné Bianca rozstřílí.
Reagovat
Krisboy
Jj, zrovna jsem koukal na ofiko HL na stránkách WTA. Sice bez zvuku, ale byly tam pěkný momenty. A pěkná gratulace/pokec u sítě. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jj, taky nemyslím, že by byla Bianca nějak extra nesympatická. K úporný hře má prostě přiměřeně úporný projevsmile
Reagovat
Ela-fon-isi
I amatérka to vnímá stejně.smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist