11. den v Indian Wells: Alcaraz v souboji o finále vyzve Nadala, Rubljova čeká Fritz

19. 3. 2022, 14:00
Previews 205
V rámci 11. hracího dne BNP Paribas Open poznáme už i finalisty letošního ročníku mužské dvouhry. Souboje o závěrečné kolo odstartují domácí Taylor Fritz s Andrejem Rubljovem, poté 18letý Carlos Alcaraz vyzve svůj idol a největšího favorita turnaje Rafaela Nadala. Na programu jsou také obě deblová finále.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Semifinále mužů •
Fritz (20-USA) - Rubljov (7-) | Stadium 1 (21:00 SEČ)
Alcaraz (19-Šp.) - Nadal (4-Šp.) | Stadium 1 (22:30 SEČ)
• Finále čtyřhry žen •
Muhammadová/Šibaharaová (7-USA/Jap.) - Y. Xu/Z. Yang (Čína) | Stadium 1 (19:00 SEČ)
• Finále čtyřhry mužů •
Isner/Sock (USA) - González/Roger-Vasselin (Mex/Fr.) | Stadium 1 (neděle 1:00 SEČ)


• Semifinále mužů •
Taylor Fritz (20.) - Andrej Rubljov (7.) | Stadium 1 (21:00 SEČ)

Taylor Fritz si i své druhé semifinále na Masters zahraje v Indian Wells a bude bojovat o své největší finále v kariéře. V cestě mu bude stát 13 zápasů neporažený finalista dvou loňských podniků Masters Andrej Rubljov, který je ve druhém týdnu tohoto podniku poprvé. Ve vzájemné bilanci vede 2-1 Fritz.

Čtyřiadvacetiletý Fritz se popere o své první letošní a celkově šesté finále. V sobotu se pokusí vylepšit svou semifinálovou bilanci 6-8. Posledním domácím finalistou BNP Paribas Open je John Isner (2012), na domácího šampiona "pátý grandslam" čeká už 21 let (Andre Agassi, 2001).

Jeho vrstevník Rubljov se přes čtvrtfinále Masters poprvé dostal loni v březnu v Miami a teď ho čeká už čtvrté semifinále, poslední dvě zvládl. V případě vítězství si již pošestnácté zahraje o titul a bude mít třetí šanci získat svou nejcennější trofej. V Indian Wells překvapivě žádný z Rusů netriumfoval, nejdále byl Andrej Česnokov ve finále ročníku 1992.

Fritz měl snadnější cestu do semifinále, přesto musel v posledních třech zápasech do rozhodující sady a dvakrát vyhrál až v tie-breaku závěrečného dějství. Rubljov naopak ještě neztratil set, má výbornou a stabilní formu, měl by potvrdit roli favorita a prodloužit svou neporazitelnost.

Tip na vítěze: Andrej Rubljov

Aktuální forma
Fritz měl výborný vstup do sezony, v ATP Cupu porazil Félixe Augera-Aliassimeho a Camerona Norrieho a na Australian Open postupem do osmifinále vylepšil své maximum na grandslamech. Na dalších dvou podnicích v Dallasu a Acapulku však překvapivě ztroskotal už na druhém soupeři (Marcos Giron a Jošihito Nišioka).

Cesta turnajem
Nejlepší formou se neprezentuje ani na domácím Masters v Indian Wells, kde až dnes potkává zástupce Top 30. Své působení sice začal demolicí Kamila Majchrzaka, jenže pak potřeboval tie-break rozhodující sady proti antukáři Jaumemu Munarovi i Alexovi de Minaurovi a do třetího setu ho donutil i Miomir Kecmanovič.

Historie na BNP Paribas Open
Hlavní soutěže "pátého grandslamu" se účastní již pošesté, ve druhém týdnu figuruje potřetí. Jeho maximem je loňské a letošní semifinále, které je zároveň i jeho nejlepším výsledkem na turnajích Masters.

Taylor Fritz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Indian Wells (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells (SF)
Bilance: 12-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 10-3
Bilance proti hráčům Top 10: 0-2 (kariérní 9-24)
Bilance v semifinále Masters: 0-0 (kariérní 0-1)
Bilance v semifinále: 0-0 (kariérní 6-8)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Taylor Fritz - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
13-5
Nejlepší výsledek: semifinále (2021-22)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance v semifinále: 0-1
Generálka: Acapulko (2K)
Cesta turnajem: volný los, Majchrzak (6-1 6-1), Munar (6-4 2-6 7-6), (29) de Minaur (3-6 6-4 7-6), Kecmanovič (7-6 3-6 6-1)

Aktuální forma
Rubljov prožívá další povedený vstup do sezony, což potvrzuje bilance 18 vítězství a pouhých dvou porážek. Na Australian Open sice vypadl už ve třetím kole a v Rotterdamu neobhájil loňský triumf, nicméně pak během dvou týdnů ovládl Marseille i Dubaj, kde slavil jubilejní desátý triumf na nejvyšším okruhu.

Cesta turnajem
V Indian Wells na vítězné vlně pokračuje, bez ztráty setu si poradil s Dominikem Köpferem, Francesem Tiafoem, Hubertem Hurkaczem i Grigorem Dimitrovem. Momentálně se veze na vlně 13 výher.

Historie na BNP Paribas Open
V hlavní fázi úvodního Masters sezony hraje počtvrté a poprvé se dostal přes třetí kolo.

Andrej Rubljov - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dubaj, Marseille (T);  Rotterdam (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dubaj (T)
Bilance: 18-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na venkovních betonech: 11-1
Bilance proti hráčům Top 20: 3-1 (kariérní 29-36)
Bilance v semifinále Masters: 0-0 (kariérní 2-1)
Bilance v semifinále: 2-1 (kariérní 16-6)
Grandslamy: Australian Open (3K)

Andrej Rubljov - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
6-3
Nejlepší výsledek: semifinále (2022)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Marseille (T), Dubaj (T)
Cesta turnajem: volný los, Köpfer (7-5 6-4), (28) Tiafoe (6-3 6-4), (11) Hurkacz (7-6 6-4), (33) Dimitrov (7-5 6-2)


Carlos Alcaraz (19.) -  Rafael Nadal (4.) | Stadium 1 (22:30 SEČ)
Druhé mužské semifinále nabídne souboj mezi teprve 18letým Carlosem Alcarazem a jeho velkým vzorem a o 17 let starším krajanem Rafaelem Nadalem. Zatímco teenager předevčírem odehrál své premiérové čtvrtfinále na Masters, jeho občasný mentor Nadal má na kontě 36 triumfů na největších akcích ATP a může vyrovnat rekord Novaka Djokoviče. Jediný předchozí duel se odehrál loni na antukovém Masters v Madridu, Nadal ztratil jen tři hry.

Alcaraz si své první finále na hlavní tour zahrál loni v červenci a zvládl i to druhé před měsícem na antuce v Rio de Janeiru. V semifinálových bojích na nejvyšším okruhu má bilanci 2-3. Po skalpu loňského šampiona Camerona Norrieho se stal druhým nejmladším semifinalistou v historii BNP Paribas Open.

Letos neporažený Nadal bude usilovat o čtvrté letošní a 129. kariérní finále, už 53. na Masters. V sobotu absolvuje své již 71. semifinále na nejprestižnějších turnajích ATP (bilance 50-20), v Indian Wells je v semifinále pojedenácté (4-5), k poslednímu v roce 2019 nenastoupil. Rodák z Manacoru je posledním španělským finalistou i vítězem kalifornského podniku (triumf 2013).

Alcaraz zřejmě předvede mnohem lepší výkon než před rokem v Madridu. V Indian Wells si totiž vede naprosto suverénně, kdežto jeho úspěšnější krajan musel v každém zápase řešit komplikace. Svého idola asi ještě neporazí, ale mohla by být k vidění parádní bitva.

Tip na vítěze: Rafael Nadal

Aktuální forma
Alcaraz zářil už loni, kdy ovládl Umag a Turnaj mistrů pro mladíky, a ve fenomenální formě pokračuje letos. Letos odehrál celkem 13 zápasů a jedinou porážku zaznamenal ve třetím kole Australian Open v tie-breaku rozhodující sady s Matteem Berrettinim. Poté na antuce v Rio de Janeiru vybojoval svůj největší titul a v Davis Cupu potvrdil roli favorita proti Mariusovi Copilovi.

Cesta turnajem
V Indian Wells ještě neztratil set. V úvodním zápase jasně přehrál domácího Mackenzieho McDonalda, pak smetl krajana Roberta Bautistu, v osmifinále porazil Gaëla Monfilse, přemožitele světové jedničky Daniila Medveděva, a ve čtvrtfinále vyřadil obhájce titulu Camerona Norrieho. Momentálně se veze na vlně deseti výher.

Historie na BNP Paribas Open
V poušti si poprvé zahrál loni a hned na úvod nestačil na Andyho Murrayho.

Carlos Alcaraz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Rio de Janeiro (T)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells (SF)
Bilance: 12-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na venkovních betonech: 6-1
Bilance proti hráčům Top 10: 1-1 (kariérní 4-5)
Bilance v semifinále Masters: 0-0 (kariérní 0-0)
Bilance v semifinále: 1-0 (kariérní 2-3)
Grandslamy: Australian Open (3K)

Carlos Alcaraz - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
4-1
Nejlepší výsledek: semifinále (2022)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Rio de Janeiro (T)
Cesta turnajem: volný los, McDonald (6-3 6-3), (15) Bautista (6-2 6-0), (26) Monfils (7-5 6-1), (12) Norrie (6-4 6-3)

Aktuální forma
Nadal musel loňský tenisový rok kvůli zranění ukončit už v srpnu, přesto prožívá nejlepší vstup do sezony ve své kariéře. Přemožitele nenašel na generálce v Melbourne ani na Australian Open, kde získal rekordní 21. grandslamovou trofej, a bez ztráty setu ovládl silně obsazené Acapulko. Letos má stoprocentní bilanci 19-0.

Cesta turnajem
V Indian Wells na vítězné vlně pokračuje, přestože měl potíže ve všech zápasech. V tom úvodním dokonce v rozhodující sadě prohrával o dva brejky se Sebastianem Kordou. Další manko musel řešit v úvodním setu proti Danielovi Evansovi a ve druhé sadě proti Reillymu Opelkovi, s oběma si nakonec poradil bez nutnosti rozhodujícího dějství. Ve čtvrtfinále s Nickem Kyrgiosem na poslední chvíli otočil úvodní dějství a australského bouřliváka nakonec zdolal ve třech setech.

Historie na BNP Paribas Open
V Indian Wells startuje popatnácté, pouze dvakrát se nedostal do druhého týdne a třikrát triumfoval, naposledy v roce 2013.

Rafael Nadal - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Melbourne 1,  Australian Open,  Acapulko (T)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Melbourne 1, Australian Open, Acapulko (T)
Bilance: 19-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na venkovních betonech: 19-0
Bilance proti hráčům Top 20: 6-0 (kariérní 327-130)
Bilance v semifinále Masters: 0-0 (kariérní 50-20)
Bilance v semifinále: 3-0 (kariérní 127-43)
Grandslamy: Australian Open (T)

Rafael Nadal - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
58-10
Nejlepší výsledek: triumf (2007, 2009, 2013)
Loňský výsledek: nehrál
Bilance v semifinále: 4-5
Generálka: Acapulko (T)
Cesta turnajem: volný los, Korda (6-2 1-6 7-6), (27) Evans (7-5 6-3), (17) Opelka (7-6 7-6), Kyrgios (7-6 5-7 6-4)


• Finále čtyřhry žen •
/ A. Muhammadová / E. Šibaharaová - Y. Xu / Z. Yang | Stadium 1 (19:00 SEČ)
Finále ženské deblové soutěže nabídne premiérový souboj mezi americko-japonským tandemem Asia Muhammadová, Ena Šibaharaová a čínským duem Yi-Fan Xu, Zhaoxuan Yang.


Muhammadová s Šibaharaovou spojily síly poprvé a hned je z toho finále na "pátém grandslamu", ačkoli ve třech ze čtyř utkání musely do super tie-breaku. Zatímco 24letá Šibaharaová už na akcích WTA 1000 triumfovala (loni v Miami) a ve sbírce má osm titulů, 30letá Muhammadová se popere o svou nejcennější trofej a celkově sedmou.

Cesta turnajem
1K: Siniaková/Tausonová (6-3 7-6)
2K: Keninová/Riskeová (1-6 6-4 10-1)
ČF: (3) Gauffová/McNallyová (6-2 1-6 10-7)
SF: (5) Dabrowská/Olmosová (7-6 3-6 10-5)


Xu s Yang si zahrají druhé společné finále, loni na WTA 1000 v Dubaji neuspěly. Třiatřicetiletá Xu má na dosah jubilejní desátý vavřín, druhý z nejprestižnějších turnajů WTA (Miami 2017). O šest let mladší Yang bude bojovat o svůj pátý a největší titul.

Cesta turnajem
1K: N. Kičenoková/Olaruová (6-3 2-6 10-8)
2K: H. Chan/Linetteová (6-1 6-3)
ČF: (8) Dolehideová/Sandersová (1-6 7-6 11-9)
SF: Cornetová/Fernandezová (7-5 6-1)


• Finále čtyřhry mužů •
/ J. Isner / J. Sock - / S. González / E. Roger-Vasselin | Stadium 1 (neděle 1:00 SEČ)
John Isner a Jack Sock se pokusí mužskou deblovou trofej ponechat na domácí půdě. Američané, kteří v poušti triumfovali v roce 2018, ve finále letošního ročníku narazí na mexicko-francouzskou dvojici Santiago González, Edouard Roger-Vasselin. Páry se potkávají poprvé.


Isner se Sockem vybojovali obě předchozí trofeje na Masters (Šanghaj 2016 a Indian Wells 2018). Američané spolu nehrají pravidelně, 36letý Isner má na dosah sedmý deblový titul a o sedm let mladší Sock 16. vavřín. Pro oba by se jednalo o čtvrtý triumf na největších akcích ATP.

Cesta turnajem
1K: (1) Mektič/Pavič (7-6 3-6 10-7)
2K: Kokkinakis/Kyrgios (6-3 7-6)
ČF: F. López/Tsitsipas (7-5 6-4)
SF: Golubjov/A. Zverev (6-3 6-2)


Další z nenasazených finalistů González s Rogerem-Vasselinem si hned na svém prvním společném turnaji zahrají o titul. Devětatřicetiletý Mexičan se popere o 19. trofej a tu vůbec nejcennější, o rok mladší Francouz triumfoval 22krát, ale jen jednou na Masters.

Cesta turnajem
1K: Gille/Middelkoop (7-6 6-1)
2K: Bopanna/Shapovalov (6-4 4-6 10-4)
ČF: Karacev/Rubljov (6-2 6-4)
SF: (2) Ram/Salisbury (3-6 6-4 10-7)

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

205
Přidat komentář
steve79
Rozcilujeme, ze nekteri porad pisou, ze tady neni Djokovic. Djokovic nesplnil podminky a tecka.
Reagovat
No-le
A proč by to nemohli psát? Mě to taky štve.
Reagovat
paddy
Píšou, že mu zakazují hrát, což je lež ekvivalentní Putinově propagandě
Rozhodl se dobrovolně. Vyčkává, až se rozvolní restrikce, což sám řekl.

Nejde jen o hraní, ale i cestování, každý stát má právo si stanovit vlastní imigrační pravidla
Očkování vubec nesouvisí s tenisem, ale šlo veřejném zdraví

Někdy člověk musí mít řidičský průkaz, jindy VŠ diplom atp.

Podmínky nemá problém splnit 99% hráčů ATP
Reagovat
soloo
Aj mna stve ze tam nemoze byt Djokovic, hned by Nadal dal hlavu dole
Reagovat
paddy
Až porazí Jyrku, pak můžeme spekulovat smile
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
FulnekUltras
těch tvých bolševických 99% akorát ukazuje, že za desítky let se nic nezměnilo a lidi jsou pod mediální masáží stále stejně blbí jako "druhdy"

realita v širší společnosti je ale naštěstí výrazně odlišná

smilesmilesmile

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-nejdriv-nebyly-ted-konci-v-ohni-cesko-spalilo-skoro-ctvrt-milionu-vakcin-194547#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=YexFycFuRlN-202203202055&dop_id=194547&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
FulnekUltras
patřilo pod paddy
Reagovat
FulnekUltras
největšího z místních novosvazáků
Reagovat
Krisboy
Nadal zcela podle předpokladů. Neviděl jsem ani loptičku, těším se na hajlajc smile
Reagovat
Rafaeoli25
No poslední hodina byla výživná, jedna skvělá výměna za druhou a co Nadal předváděl na síti neskutečný. Tak často na ní snad nikdy nebyl. A fungovalo to skvěle, to by měl praktikovat v každém zápase smile
Reagovat
steve79
Na to, ze je Alcarazovi 18, tak hraje skvele. Bylo to naproste vyrovne a rozhodla zkusenost. Byl to skvely zapas a kdo tvrdi, ze ne tak se dival na jiny zapas asi.
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
mahycek
Zklamal, ale je to poslední zápas,
co s ním Nadal prohrál. Už nikdy s
ním Nadal nevyhraje. To si tady
uložte a pak mě rozmetejte. kdyby
to nebyla pravda. Stejně si myslím,
že tam bylo něco víc !!!!!!! Právě, je
to španělsko, bylo by blbé, kdyby
Nadal prohrál... Ano kdyby... Vlatně Nadal
musel vyhrát. Tečka
Reagovat
elsky
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Sorry, ale tvrdit, že ho Nadal už nikdy neporazí ani na antuce je slušně řečeno nesmysl. Carlos je mimořádný, bezpochyby, ale pořád mluvíš o Nadalovi proboha.
Reagovat
smazaný uživatel
V prvom sete hrali obaja katastrofálne, druhy bola čistá lotéria, ale ano, v tretom to bola reklama na tenis. Obaja ukazali skvelé veci, je neskutočné aký level predvádza Alcaraz v 18. Level z tretieho si ale musi drzat plus minus konstantne. Vela sa hovori o jeho BL hre, ale velmi dobre aj returnuje.

Nadal. Jeho vykonnost je, ako ked zatocite kolesom s cislami od 1-10. Nastastie pre neho, na rozhodujuci set s Nickom aj Carlosom si vytocil 9ku.

Vo finále by mu mala stacit 6-7, dokonca si myslim, ze 5-6. Fritz je urcite najrijemnejsi super zo stvorice Opelka, Kyrgios, Alcaraz. Tak pod si Rafa pre titul.
Reagovat
HolyMotors
Rafa teď neskutečně kouzlil na síti. Ale jinak mi přijde horší, ač podává první, místy vlaje jak čerstvě vyprané trenýrky v průvanu.
Reagovat
HolyMotors
A hned break samozřejmě smile ale tak jo. Aura goatsovství aspoň jede dál. Snad si Patik neublíží..
Reagovat
Patik
Pohodicka.. Čakal som hladsiu výhru.. A ani som to nekukal celé mam nejakú prácu..
Reagovat
Rafaeoli25
Nikdo rozumný nemohl čekat hladkou práci, Carlos hraje už teď neskutečný level a dle předpokladů Nadala velmi prohnal.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, do stavu 3:3 bol mlady lepsi. Nevyuzil dva BB a vzápätí prehral prvý ponuknutý. Ale od výkonu v tretom sa moze odpichnut, Rafa musel ukazat svoj hardový skoro top, aby si to postrazil.
Reagovat
smazaný uživatel
Treti trojhodinový zapas Nadala z posledných piatich. Miami by nemal ako odohrat, aj keby zacina antukova sezóna v auguste.
Reagovat
cesc444444
Ale vůbec ne. Sám říkal na tiskovce, že se cítí úplně v pohodě. Ano, v Miami by se to potom stupňovalo (horší podmínky atd.), ale mezi zápasy jsou dny volna, v Miami by začínal někdy ve čtvrtek zase nebo kdy... Byla to jedinečná šance tam konečně vyhrát, natož získat Sunshine double, taková příležitost už se asi nenaskytne. Je to prostě škoda a velká chyba, ikdyby měl obětovat třeba Monte Carlo, ať už neúčastí nebo nepřipraveností.
Reagovat
cesc444444
A další věc: kdyby náhodou vyhrál i Miami, šel by pravděpodobně na první místo rankingu a mohl si nahrabat nějaký ty týdny na No.1 už teď. Ano, pravděpodobně se tam dostane, ale bůhví kdy. A taky vím, že mu o tyhle statistiky nejde, ale v konečném sumírování o GOATa se bude počítat každý argument...
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal si nepredlzil karieru aby sa nahanal za nejakych sunshine double. Spytaj sa na ulici 100 ludi, co to je a 100 ti povie, ze nema tusenie.

Tyzdne na No1, opat statistika podriadena poctu GS, rozhodne sa nebude v 36. nahanat za béčkovymi stats, zameriava sa na priority a tak to ma byt. Vynechat Miami je super napad a mohol by vynechat aj Madrid, ale to neurobi.
Reagovat
cesc444444
Prioritně jde o ten titul z Miami samozřejmě... Ostatní je přidaná hodnota.
Reagovat
cesc444444
A říkej si co chceš o váze GS. Ano, je to ten nejdůležitější ukazatel, ale není jediný. Jsem obrovskej fanoušek Rafy, ale momentálně bych se nemohl přiklonit na jeho stranu. Djokovič má minimálně 2x Golden masters i GS, Nadalovi chybí Miami, Šanghaj, Paříž a hlavně TM. Djokovičovi jen OH. Počet masters bude dnes snad vyrovnaný. Přidej týdny na No.1 popř. H2H (ikdyž velmi těsné) a ten jeden GS navíc ve prospěch Nadala ti prostě nemůže stačit (pokud jsi objektivní ;) )
Reagovat
smazaný uživatel
Netreba si zamienat komplexnost s kvalitou.

Komplexnejsi, neznamena lepsi.
Reagovat
Rafaeoli25
Je ale fakt, že Miami mohl zkusit, když mu ještě chybí, i kdyby byl následkem třeba i neúspěch v Monte Carlu. Pokud se cítí dobře, měl to zkusit, souhlas s tímhle pohledem.
Reagovat
paddy
V pozdním věku je treba dobře plánovat anehnat se za každým rekordem jako Djokovič na OH, který se kvůli toho fyzicky i psychicky vyčerpal, což ho stálo kalendářní GS

Rozdílný pohled také vedl k odchodu Vajdy

Ať žije Pepe Imaz, se kterým občas udržoval spolupráci i v posledních letech smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile přesně shrnuto. Jako vždy.
Reagovat
smazaný uživatel
V tretom sete sa to uz podobá na tenis.

Skoda tej veternej komedie v druhom..
Reagovat
mahycek
Je to pravda pravdoucí. Rogerovi vítr
víc uškodí, než Rafovi. Ale, znáte
to, pro všechny podmínky jsou stejné.
Jo u fotbalu, ale né při skoky
na lyžích a tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
To v celým eurosportu není nikdo kdo by tomu komentátorovi řekl že tam nejsou rozhodčí? smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zato jsou tam upířismile
Reagovat
mahycek
A mýlil jsem se. Omluvasmilesmile
Reagovat
HolyMotors
Výživný game. Přímo masakr. I při šílených podmínkách několik fantastických výměn, včetně té rozhodující, kdy byl Rafa krásně namazán i důsledně rozetřen na chleba.
Reagovat
mahycek
Jsou to hrozné podmínky.
Reagovat
mahycek
Tak to skončí 6-4 6-4, protože
Alkaraz svůj servis nepodrží.
Reagovat
Kub1s
nechápu proč to nepřeruší
Reagovat
D@nny
Proc by to prerusovali? Musi si zkratka zvyknout, tak hrozne to neni.
Reagovat
RFanousek
tak tohle už je komedie smile
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v tejto chvili to je uz skoro neregulérny zápas. Pripomina to USO 2012, resp. SF RG, kde Federer nebol schopný vyhrat set ani pri veternych podmienkach.
Reagovat
RFanousek
pokud znáš styly obou tak ti logicky dojde, že Rogerovi ten vítr ublížil více než Nadalovi
Reagovat
smazaný uživatel
Domnenka.

Rafa uz prehral x veternych zapasov, Federer mal obrovsku sancu. Pri bezvetri je bez sance, ale ked vietor rozbije hru oboch, logicky z toho ma tazit ten slabsi. Lebo zrazu prichádza novy sport, improvizácia :)

Avsak Federer bol slaby aj z improvizácie, takze zase nic :)
Reagovat
RFanousek
To není pravda že musí těžit ten slabší. Federer miluje halové podmínky, co nejméně okolních vlivů, jeho agresivní styl vyžaduje přesnost. Nadal tam ty svoje kopce vždycky nějak umístí, i ve větru.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne, ze to je pravda. Ked zacne brutálne fukat tak, ze to rozbije hru a zbrane oboch, vzdy je to sanca pre slabsieho, kedze prisiel sice o svoje zbrane, ale tie neziskali ziadny titul, a o zbrane prisiel aj protihrác, ktory vyhral 13 RG titulov. Takze vyhodna situácia pre slabsieho.
Reagovat
RFanousek
Nesouhlasím, protože každý herní styl to rozbije jinak, některý více, některý méně. Za mě by měl určitě Federer větší šanci bez větru, už jen proto že před tím s Nadalem vyhrál pět zápasů v řadě. Ale s tím větrem nebylo o čem.
Reagovat
smazaný uživatel
5 zapasov v rade?..A kolko z nich bolo na antuke?
Reagovat
RFanousek
Já vím, že žádný, ale určitě je rozdíl nastupovat proti někomu s kým jsi prohrál pět zápasů v řadě, a někomu koho jsi porazil před pár týdny v Monte Carlu, Madridu a Římě smile
Ty ten rozdíl nevidíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Nie, Nadal prehral s Djokovicom milion zapasov mimo antuky a potom hrali spolu na antuke a bolo to naopak.
Reagovat
RFanousek
Tak zrovna Djokovič ho porazil na antuce na všech velkých turnajích tak to asi není úplně nej příklad.
Já se jen snažím říct, že v roce 2019 měl Federer šanci odehrát vyrovnané utkání kdyby nebylo větru. Prohrál by i tak ale ne tak jasně, to je můj názor.
Reagovat
HolyMotors
Dobrý a úplně legitimní názor. Nemá ho ovšem vůbec cenu psát Forehandovi, protože Federer. Ten má rudo před očima hned, jak vidí to jméno a úplně se mu zatemní. Ale sympatický pokus.
Reagovat
RFanousek
smile
Reagovat
smazaný uživatel
No vidis. Tak dokonca Djokovic, ktory ho na antuke porazil vsade kde sa dalo nevedel vyuzit hardovu prevahu na to aby ho na antuke 5 rokov porazil v rokoch 17-21..

Tak potom ako to mozes ocakavat od Federera v rovnakom období?
Reagovat
smazaný uživatel
To co robi vietor so zapasom a ci pomaha slabsuemu alebo silnejsiemu vidis v praxi dnes.
Reagovat
RFanousek
No a jak ty poznáš, že Nadalovi ublížil víc? Víš jistě, že bez větru už by byl na tiskovce?
Reagovat
HolyMotors
Vítr ze zásady vždy pomáhá slabšímu, tedy soupeři Rafy, nehledě na to, s kým hraje.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
U větru rozhoduje především styl. Proč Rogerovi vždycky vyhovovaly halové turnaje, kde byl Rafa jalový? Hard ok, ale také ideální podmínky. Velkým spinem udrziš míč na kurtu mnohem snáze než fackovanou. To samé v jiných sportech-když házíś ve větru frisbee musíš kromě jiného přidat hodně rotace, čistá fyzika.
Nicméně se smršti, která kupodivu neodnesla stadion, se oba poprali velmi dobře, i přes Rafovi znechucení podmínkamismile
Kdyby zápas přerušili, což se nabízelo a i komentátoři se podivovali, že nic, možná bychom neviděli tak skvělý tenis, jaký přinesl 3.set.
Reagovat
RFanousek
Jinak moc nechápu tu poznámku že nebyl schopný vyhrát set ANI při větrných podmínkách, když Federer vyhrál v Paříži nad Nadalem čtyři sety v minulých zápasech.
Reagovat
smazaný uživatel
Hej 4 sety, za 15 rokov. Super.
Reagovat
RFanousek
vždyť tam fouká takovým způsobem že to není regulérní
Reagovat
Patik
neviem co je smutnejšie ci Nadalov výkon alebo to ze s tým výkonom každého poráža..ako fakt toto je sezóna na vysokej úrovni..takéhoto Nadala by Djokovic vymazal rámom rakety fakt..hlavne tento zápas je paródia na mužský tenis..fuka tam síce vetrisko ale tí hráči sa doslova ponúkajú jeden druhému..vyhraj to ty.. Nie ty.. ja nechcem.. smile
Reagovat
D@nny
Pricti vitr, plus tve IQ a kvalita jde do minusovych ciselsmile
Reagovat
smazaný uživatel
Najsmutnejsí Paťo je tvoj výkon, byť do druhej hore, aby si zas utrel..Ty musis mat trpezlivost boxovacieho pytla, neskutočný traged. smile
Reagovat
Rafaeoli25
Hlavně, že tím rámem vymazal Veselého. To jsme viděli..
Reagovat
D@nny
Bohuzel, vitr srazil kvalitu zapasu hodne nizko...
Reagovat
fialka
Komentátor jelito. To sa nedá počúvať, čo tam trepe.
Reagovat
mahycek
Přijel jsem z prvního hraní po pandemii, tak trošku unaven, ale v pohodě.
Reagovat
mahycek
Teď mimo hru. Měl by si mladíček
nechat narůst dlouhé vlasy.Byl by pro
světové média zajímavější, když tedy
to je vycházející hvězda. To je jen
můj názor, já jsem rocker i když už to
mám zkrácené, ale né jako Alkaraz.
Vizážisté si ho určitě vezmou do parády,
když bude udávat směr tenisu. No,
zatím tedy ne, to jsou chyby. Ano,
vítr.
Reagovat
smazaný uživatel
Lol, komentátor, ze rozhodcovia piskaju velmi dobre, ziaden hrac si este nevzal jastrabie oko.

Na kurte bez čiarových rozhodcov :)

Paťo, počuvas. Nie si jediný retard :)
Reagovat
Kub1s
Ten komentátor na eurosportu je úplně zmatenej
Reagovat
mahycek
Nestabilní výkony Rafy a mladíček zatím
zklamání.....
Reagovat
Rafaeoli25
smilesmilesmile
Reagovat
D@nny
V takovem vetru by byl kde kdo nestabilnismile
Reagovat
mahycek
Jo, jo, dobře to píšeš Rafaeolismilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Co přesně?
Reagovat
Rafaeoli25
Jestli jde o to podání tak to je bohužel svatá pravda. On normálně podává velmi dobře, ale aby za jeden set nabídl skoro 20 brejkbolů, to je nepochopitelný průšvih.
Reagovat
mahycek
Co Nadal, ale mladíček je zatím
roztřesenej. Co sa zubud ??? Toto jsou
Nadala poslední záchvěvy, jeho úporné
upracované hry, na které se občas nedá
dívat,ale má z ní fantastické výsledky.
Dnes, ještě nevyhrál, tedy pokud mladej
nebude tak připosraně přemotivovanej.
Normálně už musí Nadala přejet. Zatím
je to nenormální výkon mladého. Až
se uvolní, pak to bude jízdasmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
smile. No hlavně na podání bude muset zapracovat, bez jeho zlepšení ho nikdy opravdu předjíždět nebude, určitě ne ještě tento a příští rok minimálně.
Reagovat
Rafaeoli25
*přejíždět. I když vlastně i předjíždět no smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak to už je asi jasné. Carlos zatím velké zklamání, Rafa ten pokračuje v nestabilních výkonech posledních dvou týdnů. Ale je schopný si to i při horším představení pohlídat.
Reagovat
Patik
smilesmile no tak som rad ze si už konečne vytiahol ruku z gatí.. smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si ju tam naopak kludne nechaj. Šanca, ze by ti nejaka žena dopriala jemnejsi dotyk, nez facka sa blizi k šance chlpatej vyhrat Wimbledon.
Reagovat
Rafaeoli25
Jsi trapnej, sorry, ale co na tyhle projevy říct.
Reagovat
Patik
Prepáč no.. Vážne..pokúšal som sa ti to vysvetliť už pár dní pred zápasom..
Reagovat
Rafaeoli25
To, že bude Alcaraz předvádět tohle asi čekal málokdo. Rozhodně má kvality na špičkový tenis, dnes je to ale špatné.
Reagovat
Patik
Alcaraz nehrá vyslovene zle..su tam záblesky..jednoducho ma ešte taký mladicky mindset..Nadal to vníma len ako ďalší zápas.. Alcaraz je len ďalšia prekážka k titulu. .pre mladého je to naopak udalosť. Príležitosť,zazitok..A to jasne cítit na jeho hre a reči tela..on sa stretne s Nadalom ešte 5krat a 5 krát to prehra až kým nedozrie.. Ver tomu..
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa je niekde na svojej 40% vykonnosti. Dost utrpenie sledovat takto pasivny prejav. Pri razancii uderov mam pocit, akoby to bol Nadal, co ma vek a silu stredoskoláka.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak přizpůsobil se soupeři a vidí, že to stačí. V podstatě nevadí, jak hraje, protože i tak kontroluje zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano. Je mozne, ze by pridal, ak by to bolo nevyhnutné.

Inak Alcaraz nema ani nahodou 185cm, ako uvadzaju statistiky. Nadal ma uvedenych 185/186 a na spolocnych fotkach je vyrazne vyssi.

Alcaraz servuje katastrofalne, Nadal mal 17 breakballov.
Reagovat
Rafaeoli25
Nechápu ten špatný servis, to prostě nechápu.
Reagovat
Patik
Nenapísal som to dole? Nie nie to je super talent Nadal bude bojovať o holý život. . Ach jaj vy ste stratení.. smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si taká socka, ze este aj tie svoje uplakané slaboduché predikcie vyhlasujes za expertizy. Pritom si len dopredu nariekal, ale v kutiku svojej ubolenej invalidnej duše si si prial opak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Musim povedat, ze tenis prahbiednej úrovne. Nadal sa uz potrebuje dostat na antuku, tam bude lepší. Hoci pri bilanciu 20:0 to vyznie kuriozne.

Kazdopadne cele IW, az na zablesky nehrá dobre.
Reagovat
smazaný uživatel
Pripomina mi to Rafov prvy zapas s Thiemom na RG, tusim z roku 2014, kedy uz mal Dom skvele vysledky za sebou, ale s Rafom sa extremne povyhadzoval.

Dnes je to len o Alcarazovi, je mozne, ze Nadal vnima, ze sa mlady vyhadzuje, tak ho nechava hrat, osobne vsak od neho ocakavam viac.
Reagovat
Herbert_Hoover
Vamos Rafa champion smile
Reagovat
mahycek
Pokud mladej nebude mít přehnanej
respekt, tak vyhraje. A když né teď,
tak na Roland Garros určitě. Nedá se
to zastavit.
Reagovat
Patik
Sa zobud smile
Reagovat
smazaný uživatel
Alcaraz kazí jak Kvitová keď má zlý deň.
Reagovat
mahycek
Konečně. Ten šeptající koentátor na
Eur. 2 to je hrůza. Barkmane, aspoň
Škorpile zpátky. To se nedá poslouchat.
Reagovat
Patik
Zbytočne premotivovany.. Bude ho to stáť zápas..
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa pasívny, jak Paťovi fotrovci pri výchove.

Pokiaľ nezačne sám hrať, tak bude za chvilu s mankom doublebreaku.
Reagovat
Rafaeoli25
Pokud Nadal vyhraje, tak ve dvou určitě ne. Ale upřímně, trochu jsem čekal, že se Carlos nijak nezalekne. Má to v hlavě srovnané.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa supera nepozná a zatial nevie, čo ma hrat. Vyckáva, oťukáva si ho.

Mladý má oba údery jak terminator, tak sa moc nedivim, ze Rafa vlastne nevie, cez čo sa tlačit.

Zatial je to o mladom, Nadal potrebuje zaktívniť.
Reagovat
Patik
Toto je v tenise bežná vec.. Mladý chlapec ide proti Nadalovi to je hneď dream match nabehne tam ako víchor zobere aj Nadalovi podanie kým Nadal není v prevádzkovej teplote ale vo svojom sa bude trápiť Nadal bude pridávať plyn podľa potreby zvyšok mu Alcaraz pomôže sám..v každej výmene sa snaží ťažko zotriet Nadala.. Toto sú úplne bežné prvokolove zápasy..outsider verzus šampión.. Pozri už to máš tu.. Nadal už otáča a nemusel sa ani snažiť smile
Reagovat
mahycek
Teď jsem dojel. Jen, aby mu to Alkaraz
nenechal??? Jinak musí vyhrát mladý
španěl. Né, že bych mu to moc přál,
ale vlatně jo.... Ať je konec Nadala.
Bude to změna. Tak bojuj mladíčkusmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Ať je konec Nadala, v jakém smyslu, myslíš, že najednou vyklidí pozice, že dne na den? smile
Reagovat
Patik
Len ťažko niečo uhrá.. V každom úderi vidí len winner..Nadal dobre vie ze mu stačí len počkať si. .rutinny zápas v dvoch setoch
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Kamosko, ty si zosratý až za usami. Neskutočný zbabelec smile
Reagovat
Rafaeoli25
Prý rutinní zápas ve dvou setech. Ano, to by byl, pokud by na druhé straně nestál aktuálně plně sebevědomý supertalent.
Reagovat
smazaný uživatel
Ve dvou by to bolo, keby tam je netalentovaný chlpač z Bazileja :)
Reagovat
Patik
smilesmilesmile
Reagovat
Patik
Nadal Fritz..to bude epicke finále ..nemyslim si ze si niekto trufne tipnut favorita finálového zápasu.. Fritz patrí medzi najvyššiu špičku tejto éry takže očakávam úplne otvorený zápas.. Môj skromný tip Fritz v dvoch setoch smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
Haha, retard musi byt. Kks, to musi byt strašny zivot o polnoci sledovat hejtovaného tenistu :)

Musis byt na seba hrdý, tragéd.smile
Reagovat
Rafaeoli25
To je hodně skromný tip, měl bys říct, smete ho 6:1, 6:2, to by bylo slovo chlapa ne?smile
Reagovat
Patik
Ako neviem fakt dúfam ze ho Fritz ušetrí..chcel by som niečo vyrovnané..ja byt Nadalom asi by som odstúpil.. Toto je moc smile
Reagovat
Rafaeoli25
Já taky doufám, že Nadal nedostane dva kanáry. Ale děsím se toho, to jo smile
Reagovat
Patik
Jednoznačne debutanti sú pre grandslamových šampiónov čistá smrť smile
Reagovat
paddy
jestli se náhodou z Rafy nesesype jako naposled smile
Reagovat
Rafaeoli25
Loni ještě zdaleka nemohl být konkurencí.
Reagovat
Rafaeoli25
Navíc ho tehdy v tom zápase v Madridu limitovalo zranění, to bych vůbec nepočítal.
Reagovat
paddy
Rublev s Fritzem v IW vždycky prohrál smile smile

pro příště
je zbytečný sem tahat statistky typu, že Rublev neprohrál 13 zápasů

stačilo se jen podívat, kde se hraje
IW je prostě IW smile
https://www.youtube.com/watch?v=c36t4G0dHXA
Reagovat
paddy
Šla myška Mickey,
nesla dva košíky (prohrané sety)
smile
Reagovat
sojka1
velmi zaslouzene..... ovsem ma neco s nohou, ale ted super!!!! :-)
Reagovat
Rafaeoli25
Opravdu zasloužené, škoda, že takhle nehraje celou sezónu. On má v sobě obrovský potenciál, i k tenisu přistupuje jak se má, je to poctivý kluk..nevím v čem je tedy problém a pořád ne a ne se dostat výš smile
Reagovat
soloo
Fritz dozríva ale pomalu
Reagovat
Rafaeoli25
Tak on byl hned na začátku dobrý, ale pak bohuzek ustrnul a pořád se nehýbe.
Reagovat
smazaný uživatel
Taký typický top 20 hrác :)
Reagovat
annah
Byl to parádní zápas! Zážitek s dobrým koncem...smile
Reagovat
Rafaeoli25
smilesmilesmile
Reagovat
paddy
Co si zase chlastal? smile
Reagovat
Rafaeoli25
Já se opíjím hlavně životem, jak zní jeden hezký celkem známý citát smile
Reagovat
paddy
Proč tam tedy dáváš tu skleničku? smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak to má právě i jiný význam než ten, že tam je nějaká libá tekutina. I život je ale někdy tekutý a třeskutý smile
Reagovat
Rafaeoli25
Zpět k tenisu po těch ubohých žvástech, které by bylo nejlepší vůbec nekomentovat jen ignorovat, protože ignorace je často to nejlepší řešení. Také myslím, že by asi měla rozhodnout Nadalova zkušenost, ač kvalitou a stabilitou výkonu zatím v IW oplývá více Carlos. Rafa ale ví, kdy zapnout a jistě tuší, že dnes musí podat optimální výkon, aby mohl svého následníka porazit. Bude to velmi zajímavé a asi nepřekvapí, když to skončí ve třech setech smile
Reagovat
Carmelo
Dnes padne, nepomůže mu ani abnormální pocení z těch substancí co každý rok bere.
Reagovat
Rafaeoli25
Tapetuj si to tu jak chceš. Když není co říct, vytahují se většinou neubožejší věci, nebyl bys špatný v politice, tam by ti to asi šlo..
Reagovat
Carmelo
Nadal je/byl nastreleny víc jak Lance. Ví to každý, kdo se aspoň trochu pohybuje okolo tenisu. A názory nějakého Rafaeoliho nebo Forehanda na tenisportal na tom nic nezmění.
Reagovat
Rafaeoli25
Jasně a tys byl u toho ty experte viď smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Kamosko. Obklad na čelo a nohy v teple, pamataj.
Reagovat
Rafaeoli25
smilesmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Možná by pomohly i elektrošoky. Potřebovalo by to pořádný Přelet nad kukaččím hnízdem jak to tak vypadá smile
Reagovat
soloo
dost ludi tu si mysli ze Nadal dopuje, okrem forehanda smile
Reagovat
smazaný uživatel
Dost ludom tu Nadal zobral chuť do tenisu :)

Prirodzeny nasledok. 10 rokov ste sa tu bili do hrude, ze Nadal nepredbehne Federa. Teraz, keď ho definitivne zadupal do zeme, tak nezvládate no :)
Reagovat
soloo
Armstrongovi zobrali vsetky tituly, tak sa netes az sa to prevali smile
Reagovat
Rafaeoli25
smilesmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Vsadíme se, že nikdy k ničemu takému nedójdě? smile
Reagovat
soloo
to ano nedojde, ale nekdo by sa mohol vyjadrit napr Shapovalov smile
Reagovat
Rafaeoli25
Ať se vyjadřuje kdo chce, jinak Šapo ať hlavně netrefuje homeruny do očí umpirů..smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, a jedneho dna sa dozvieme, ze Zem je plochá.

Co tam mas dalej?..:)
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Taky mám ten pocit, dokud to vypadalo, že nemá reálnou šanci na nějaké rekordy zaútočit, tak to byl takový terč posměchu, spoustě lidí dělalo dobře, že si z něj mohou střílet, v domnění, že je s ním konec, šest sedm let zpátky. Běda ale, když se před pěti lety vrátil a bylo jasné, že je to nový Nadal, který má opět co nabídnout. Pak začalo být zle..
Reagovat
Rafaeoli25
Definuj dost, říkáš to jako kdyby to byli málem všichni. Trapné vážený, moc trapné a hlavně nízké, velmi nízké smile
Reagovat
annah
Fritz zatím dobrý...smile
Reagovat
Rafaeoli25
Čekal jsem to smile
Reagovat
sojka1
Nolka mu rika "amicky cukrik" a vubec mi to nevadi, dneska ho tlacim vsi silou, co mam a navic bonusove libam sve srdicko na retizku a snazim se libat ho v predstihu a vickrat, nez Andrej svoji Madonku.... :-)))
Reagovat
Rafaeoli25
Proč ho tak tlačíš? smile
Reagovat
sojka1
protoze tenisove roste a navic je mi sympaticky... a dojal me i svoji hooodne predcasne zalozenou rodinou.... neni jednorozmerny, tak snad to vsechno zvlada.... ;-)
Reagovat
annah
On má rodinu? To jsem nezaznamenala.
Vyhrál. Mám radost. A byly to místy úžasné výměny.
Jdu do hajan. Ráno se kouknu, jak Rafa sfouknul derby. :-)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak on se dokonce ženil už v osmnácti, což byl nezvyk i v dávné minulosti, u mužů určitě, natož dnes. Zvláštní.
Reagovat
sojka1
ma, snad uz od sedmnacti, osmnacti.... dneska uzasny vykon, mam radost! A na Rafu taky uz dlabu... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Zapas oničom. Len zdržujú :)
Reagovat
Rafaeoli25
Ale no tak, tohle si nezaslouží, jsi až moc přehlíživý, to není fér smile
Reagovat
sojka1
on je jen jednorozmerny.... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zameraný na kvalitu. Nepomozem si :)
Reagovat
sojka1
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vidis za tym story, rodina a tak.

To je ina optika :)
Reagovat
Rafaeoli25
Sorry, ale právě Rublev hraje posledních pár týdnů skvěle, ten si fakt nezaslouží takové přehlížení.
Reagovat
smazaný uživatel
Nudí.
Reagovat
Rafaeoli25
Tenis není jen Nadal a Djokovic aktuálně, nezužujme to.
Reagovat
RFanousek
kde jsou ty časy kdy byly semifinále masters obsazeny velkou čtyřkou, a sem tam k nim Berdych, Delpo, Ferrer, Tsonga. To byly časy.
Reagovat
Carmelo
ty sračky, co do sebe cpal celou kariéru za asistence doktora Fuentese si začínají vybírat krutou daň. Vypadá jak opelichane kuře.
Reagovat
smazaný uživatel
Kamosko. Takze aj ty si poj*bal barana?..
Reagovat
Carmelo
Nejsem tvůj kámoš. Nevidíš jak Nadal vypadá, jak starý dědek. Proč asi? Hloupému napovez...
Reagovat
smazaný uživatel
Kamosko, ale ved pozri jak sa správaš. Prečo asi?..No Poj*bal si barana. Hlúpemu napovedz.
Reagovat
Rafaeoli25
To říkají často ti praví co, prý hloupému napověz. Vyplodí takovou blbost a ještě jsou drzí..a tak brzy, jak by řekl Vlasta Burian smile
Reagovat
Carmelo
Je to chytrému napovez Buriáne.
Reagovat
Rafaeoli25
Jen proto, že mu padají vlasy vypadá jako starý dědek? Hm, tak to je tedy už kolem třicítky dědků plná populace. To je zase výplod dne, bože..smile
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak ty vypadáš jak, abychom získali představu, jako Sean Connery nebo jako Brad Pitt? smile
Reagovat
Carmelo
V práci mi říkají Ovečkin
Reagovat
smazaný uživatel
Haha, to preto ze si poj*bal Barana.

Žiadny Ovečkin, Baranov :)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak bezzubý Ovečkin vzorem krásy zrovna není smile
Reagovat
paddy
Rublev to bude mít těžké
s Fritzem v IW vždycky prohrál smile
Reagovat
Rafaeoli25
Taky myslím a věřím spíš Fritzovi. Pokud dá každopádně Rubla třetí finále v řadě, tak už to bude na poklonu.
Reagovat
paddy
hlavně si hlídej poklopec smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal v 17r prvykrat zosmiešnil Federera, predtym, než to robil každý rok :)

Dnes coskoro 19r Alcaraz bude mat pred sebou velku vyzvu, som zvedavy ako sa s tym popasuje. Po zápasoch s Medvedevom pre tenisovy svet isto druhy najatraktivnejsi duel sucasnej sezóny. Som zvedavy.
Reagovat
paddy
tak pozor smile
vrchol sezóny zatím byl, když Jyrka vypráskal Djokoviče smile
Reagovat
fialka
Nestraš!
Reagovat
Carmelo
Poslední 4 finále Nadal vs Federer - 0:4
Reagovat
smazaný uživatel
Som rad, ze si nevypisal, ktoré to boli. Je to len dokaz toho, ze boli tak nepodstatné, ze si na ne nevies ani spomenúť smile
Reagovat
Carmelo
Speciálně pro dementy ze Slovakie- poslední 4 finále Nadal vs Federer 0:4
Reagovat
smazaný uživatel
No ved ano, to si uz raz pisal.

Ze si ty nepochopil mojmu prispevku?..:)

Carmelko, s porozumenim. Citaj s porozumenim smile
Reagovat
Paixx
A co celkové finále? smile
Tohle miluju, až skončí jejich kariéry, budou se lidi ptát jak dopadly jejich první 4 zápasy, prostřední 4 zápasy nebo celková bilance, případně bilance na GS, nebo ve finále?
Reagovat
smazaný uživatel
Na GS vyhral Federer 06 a 07, potom 10 rokov nič :)

A potom raz 2017. Goat :)

Samozrejme medzitým prehral čo sa dalo a kde sa dalo.
Reagovat
Krisboy
Kája má výhodu, že teď hrál s levákem. Ty Nadalovy úhly a spiny nebudou tak brutální smile
Ale přesto Nadal vyhraje.
Reagovat
Marduch
Souhlas. Na výhru finále s Matadorem ještě nemá zkušenosti a mindset rivalství, pořád je pro něj Nadal především modlou. I proto bude i přes prohru šťastný.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to semíčko. Mindset ma dobrý, je pre neho dobré, ze to neni finále.
Reagovat
paddy
bude šťastný hlavně za podpis, zejména od krajana smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
kdo, Rafa?smilesmile
Reagovat
Marduch
Ajo. Tak má Carlito trošku šanci.
Reagovat
Rafaeoli25
Určitě má šanci.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist