7. den na US Open: Obhájce Medveděv nastoupí ke šlágru s Kyrgiosem. Na programu jsou i další osmifinálové duely

4. 9. 2022, 11:00
Previews 83
V rámci sedmého hracího dne letošního ročníku US Open se odehraje první polovina osmifinálových duelů. Světová jednička a obhájce titulu Daniil Medveděv bude ve šlágru nedělního programu čelit Nickovi Kyrgiosovi. Do akce půjdou také například Ons Džabúrová, Cori Gauffová, Casper Ruud či Matteo Berrettini.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Osmifinále žen •
Garciaová (17-Fr.) - Riskeová-Amritrajová (29-USA) | Louis Armstrong Stadium (19:00 SELČ)
Shuai Zhang (Čína) - Gauffová (12-USA) | Arthur Ashe Stadium (20:00 SELČ)
Samsonovová (-) - Tomljanovicová (Austr.) | Louis Armstrong Stadium (22:30 SELČ)
Džabúrová (5-Tun.) - Kuděrmetovová (18-) | Arthur Ashe Stadium (pondělí 3:00 SELČ)
• Osmifinále mužů •
Davidovich (Šp.) - Berrettini (13-It.) | Louis Armstrong Stadium (17:00 SELČ)
Moutet (Fr.) - Ruud (5-Nor.) | Arthur Ashe Stadium (18:00 SELČ)
Carreňo (12-Šp.) - Chačanov (27-) | Louis Armstrong Stadium (20:30 SELČ)
Medveděv (1-) - Kyrgios (23-Austr.) | Arthur Ashe Stadium (pondělí 1:00 SELČ)


• Osmifinále žen •
Caroline Garciaová (17.) - Alison Riskeová-Amritrajová (29.) | Louis Armstrong Stadium (19:00 SELČ)
Caroline Garciaová se o své druhé čtvrtfinále na grandslamech (French Open 2017) a zároveň vyrovnání svého nejlepšího výsledku na čtyřech největších akcích utká s Alison Riskeovou-Amritrajovou. Američanka je v osmifinále domácího US Open podruhé v kariéře a po devíti letech a rovněž může vyrovnat své grandslamové maximum (Wimbledon 2019). S Garciaovou vyhrála všechny tři předchozí souboje, dokonce bez ztráty setu. Naposledy na ni narazila na začátku června, těsně před tím, než se Francouzka rozehrála do fenomenální formy.

Garciaová si ještě před třemi měsíci procházela dlouhou krizí. Po deblovém triumfu na French Open se ale postupně dostala do fantastické formy a vyhrála 29 z posledních 33 duelů. Na trávě v Bad Homburgu získala svůj první titul po třech letech a přemožitelku nenašla ani na antuce ve Varšavě a na poslední velké generálce v Cincinnati, kde porazila Marii Sakkariovou, Jessicu Pegulaovou, Arynu Sabalenkovou či Petru Kvitovou a jako první z kvalifikace ovládla podnik série WTA 1000. Na vítězné vlně pokračuje v New Yorku, šanci nedala Kamille Rachimovové, Anně Kalinské ani bývalé šampionce Biance Andreescuové.

Riskeová-Amritrajová v poslední době razí jediný scénář, buď vypadne v úvodních kolech, nebo se dostane hodně daleko. V letošním roce má za sebou 17 turnajů a obě čtvrtfinálové účasti přetavila v postup do finále. V lednu na betonech v Adelaide ani v červnu na trávě v Nottinghamu však triumf neslavila. Nestabilní výkony předváděla i na generálkách, v San José prohrála hned s #240 Elizabeth Mandlikovou a v Torontu vyřadila Jelenu Ostapenkovou a Petru Kvitovou. Na US Open začala hladkou výhrou nad Eleanou Yuovou a pak zvládla třísetové bitvy s Camilou Osoriovou a Xiyu Wang.

Garciaová jen těžko bude mít lepší šanci přerušit s Riskeovou-Amritrajovou sérii nezdarů a poprvé ji porazit. Momentálně se totiž veze na vlně 11 výher, na US Open kosí jednu soupeřku za druhou a možná má ještě lepší formu než během asijské šňůry před pěti lety. Pokud Francouzka hodlá pokračovat v posledních výkonech, měla by suverénně postoupit.

Tip na vítězku: Caroline Garciaová

Caroline Garciaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Cincinnati,  Varšava, Bad Homburg (T);  Lausanne,  Lyon (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Cincinnati (T)
Bilance: 38-15
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na venkovních betonech: 14-8
Bilance proti hráčkám Top 30: 9-5 (kariérní 69-96)
Bilance v osmifinále grandslamů: 0-1 (kariérní 1-5)
Grandslamy: Australian Open (1K), French Open (2K), Wimbledon (OF)

Caroline Garciaová - US Open
Kariérní bilance:
13-9
Nejlepší výsledek: osmifinále (2022)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: Toronto (1K), Cincinnati (T)
Cesta turnajem: Rachimovová (6-2 6-4), Kalinská (6-3 6-1), Andreescuová (6-3 6-2)

Alison Riskeová-Amritrajová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Nottingham,  Adelaide 2 (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide 2 (F)
Bilance: 24-17
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 15-10
Bilance proti hráčkám Top 20: 2-2 (kariérní 23-61)
Bilance v osmifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 1-2)
Grandslamy: Australian Open (2K), French Open (2K), Wimbledon (3K)

Alison Riskeová-Amritrajová - US Open
Kariérní bilance:
8-10
Nejlepší výsledek: osmifinále (2013, 2022)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v osmifinále: 0-1
Generálka: San José (1K), Toronto (OF), Cincinnati (OF)
Cesta turnajem: Yuová (6-2 6-4), Osoriová (6-4 6-7 7-6), Xiyu Wang (6-4 3-6 6-4)


Shuai Zhang (36.) - Cori Gauffová (12.) | Arthur Ashe Stadium (20:00 SELČ)
Shuai Zhang i Cori Gauffová zkompletovaly sbírku účastí ve druhém týdnu na všech čtyřech majorech. Třiatřicetiletá Číňanka bude usilovat o vyrovnání svého grandslamového maxima (čtvrtfinále Australian Open 2016 a Wimbledonu 2019). O 15 let mladší Gauffová, finalistka nedávného French Open, si zahraje o své třetí grandslamové čtvrtfinále a první mimo antukové French Open. Jediný dosavadní souboj letos v Miami vyhrála ve dvou těsných setech Američanka.

Zhang na většině letošních turnajů ztroskotala v úvodních kolech, na druhou stranu ovládla lyonskou halu a o další titul bojovala na trávě v Birminghamu. V posledních týdnech má nejstabilnější formu v dosavadním průběhu sezony, po čtvrtfinále v Cincinnati se mezi nejlepší osmičku probojovala také v Clevelandu, ale jasně nestačila na Alizé Cornetovou. Na US Open využila příznivého losu, v úvodním kole vyřadila trápící se Jil Teichmannovou a set neztratila ani s Annou Karolínou Schmiedlovou a Rebeccou Marinovou.

Gauffová v letošní sezoně pokořila několik milníků, titul sice nezískala, ale na French Open si zahrála své premiérové grandslamové finále mezi ženami a před necelými třemi týdny se stala druhou nejmladší deblovou světovou jedničkou v historii. Přípravu na US Open mohla považovat za vydařenou, v San José ji ve čtvrtfinále zastavila Paula Badosaová a ve stejné fázi v Torontu pozdější šampionka Simona Halepová. V Cincinnati musela kvůli zranění kotníku vzdát utkání prvního kola. Ani ona ještě v New Yorku nemusela do rozhodující sady, postupně vyřadila Leolii Jeanjeanovou, Elenu-Gabrielu Ruseovou a Madison Keysovou.

Obě aktérky do New Yorku dorazily ve velmi solidní formě, lepší výsledky i stabilnější formu má ale v posledních týdnech domácí hvězdička a měla by i tentokrát potvrdit, proč se řadí k největším favoritkám turnaje. Zhang za poslední dva roky slavila jen tři skalpy Top 20, na French Open 2020 vyřadila Madison Keysovou, na letošním Australian Open jí vzdala Jelena Rybakinová a před pár týdny v Cincinnati přehrála trápící se Anett Kontaveitovou.

Tip na vítězku: Cori Gauffová

Shuai Zhang - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Lyon (T);  Birmingham (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Cleveland, Cincinnati (ČF)
Bilance: 31-22
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 14-11
Bilance proti hráčkám Top 20: 2-5 (kariérní 20-66)
Bilance v osmifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 2-1)
Grandslamy: Australian Open (3K), French Open (1K), Wimbledon (3K)

Shuai Zhang - US Open
Kariérní bilance:
10-9
Nejlepší výsledek: osmifinále (2022)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: San José (1K), Toronto (2K), Cincinnati (ČF), Cleveland (ČF)
Cesta turnajem: (30) Teichmannová (6-4 6-2), Schmiedlová (7-5 6-1), Marinová (6-2 6-4)

Cori Gauffová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
French Open (F);  Berlín,  Adelaide 2 (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide 2 (SF)
Bilance: 33-16
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 18-10
Bilance proti hráčkám Top 50: 14-14 (kariérní 35-33)
Bilance v osmifinále grandslamů: 1-0 (kariérní 2-3)
Grandslamy: Australian Open (1K), French Open (F), Wimbledon (3K)

Cori Gauffová - US Open
Kariérní bilance:
6-3
Nejlepší výsledek: osmifinále (2022)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: San José (ČF), Toronto (ČF), Cincinnati (1K)
Cesta turnajem: Jeanjeanová (6-2 6-3), Ruseová (6-2 7-6), (20) Keysová (6-2 6-3)


Ljudmila Samsonovová (35.) - Ajla Tomljanovicová (46.) | Louis Armstrong Stadium (22:30 SELČ)
Rozjetá Ljudmila Samsonovová bude bojovat o své premiérové grandslamové čtvrtfinále, loni v osmifinále Wimbledonu neuspěla. Její soupeřkou bude Ajla Tomljanovicová, která si ve druhém týdnu grandslamů zahraje počtvrté a jejím maximem je čtvrtfinále posledních dvou ročníků Wimbledonu. Vzájemná bilance je vyrovnaná, Samsonovová srovnala účty po obratu na začátku měsíce ve Washingtonu.

Samsonovová před startem US Open Series kromě čtvrtfinále v Adelaide a semifinále ve Stuttgartu vůbec nic neuhrála, navíc do Spojených států přijela s jediným vítězstvím od konce dubna a šesti porážkami z posledních sedmi zápasů. Na americké půdě se však neskutečným způsobem rozjela, po Washingtonu triumfovala i v Clevelandu, dokonce bez ztráty setu. V životní formě pokračuje ve Flushing Meadows, set nepovolila kvalifikantce Sáře Bejlek, loňské finalistce Leylah Fernandezové ani Aleksandře Kruničové.

Tomljanovicová si první solidní výsledek v aktuální sezoně připsala až v dubnu na antuce v Istanbulu. Do čtvrtfinále, které je jejím letošním maximem, se podívala také v Rabatu, Nottinghamu, Wimbledonu a při posledním vystoupení v Cincinnati. Přípravu na US Open absolvovala ještě ve Washingtonu a Torontu, na obou akcích skončila ve druhém kole. Na US Open měla potíže s neustále zraněnou Karolínou Muchovou, Jevgenijí Rodinovou, která se vrátila po více než tříleté pauze a mohla utkání doservírovat, i loučící se Sereně Williamsové.

Vítězství nad Tomljanovicovou bylo pro Samsonovovou jedním z prvních v rámci aktuální neporazitelnosti. Ruska zvládla všech 13 zápasů v rámci sezony amerických betonů a neprohrála už 18 setů v řadě. Tomljanovicová proti ranařce Williamsové předvedla výborný výkon a skvělou psychickou odolnost, ale na další soupeřku vyznávající agresivní styl, která je takto rozjetá, to asi stačit nebude.

Tip na vítězku: Ljudmila Samsonovová

Ljudmila Samsonovová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Cleveland,  Washington (T);  Stuttgart (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Cleveland, Washington (T)
Bilance: 23-14
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na venkovních betonech: 19-7
Bilance proti hráčkám Top 50: 6-5 (kariérní 18-23)
Bilance v osmifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-1)
Grandslamy: Australian Open (2K), French Open (1K), Wimbledon (-)

Ljudmila Samsonovová - US Open
Kariérní bilance:
4-2
Nejlepší výsledek: osmifinále (2022)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: Washington (T), Cleveland (T)
Cesta turnajem: Bejlek (6-3 6-1), (14) Fernandezová (6-3 7-6), Kruničová (6-3 6-3)

Ajla Tomljanovicová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Cincinnati,  Wimbledon,  Nottingham,  Rabat,  Istanbul (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Cincinnati (ČF)
Bilance: 31-20
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 17-11
Bilance proti hráčkám Top 50: 9-11 (kariérní 46-109)
Bilance v osmifinále grandslamů: 1-0 (kariérní 2-1)
Grandslamy: Australian Open (1K), French Open (2K), Wimbledon (ČF)

Ajla Tomljanovicová - US Open
Kariérní bilance:
9-8
Nejlepší výsledek: osmifinále (2022)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: Washington (2K), Toronto (2K), Cincinnati (ČF)
Cesta turnajem: Muchová (6-3 7-6), Rodinová (1-6 6-2 7-5), S. Williamsová (7-5 6-7 6-1)


Ons Džabúrová (5.) - Veronika Kuděrmetovová (18.) | Arthur Ashe Stadium (pondělí 3:00 SELČ)
Ons Džabúrová postupem do osmifinále US Open zkompletovala účasti ve druhém týdnu všech čtyř majorů. Finalistku nedávného Wimbledonu čeká souboj s  neoblíbenou soupeřkou Veronikou Kuděrmetovovou, která tady nikdy předtím nepřešla přes úvodní kolo a může vyrovnat své grandslamové maximum (čtvrtfinále letošního French Open). Všechny tři předchozí duely překvapivě ovládla Ruska, dokonce neztratila set.

Džabúrová se v úvodních měsících sezony trápila se zády, dokonce musela vynechat Australian Open. Pořádně se rozjela až na antuce, na nejpomalejším povrchu triumfovala v Madridu a hrála finále v Charlestonu a Římě. Excelovala i na trávě, po prvenství v Berlíně došla až do finále Wimbledonu. Porážka s Jelenou Rybakinovou ji však zřejmě dost rozhodila, protože generálky se jí vůbec nepovedly, na třech turnajích posbírala dohromady jen dvě výhry. Na US Open si bez ztráty setu poradila s Madison Brengleovou a Elizabeth Mandlikovou a pak otočila souboj s další domácí zástupkyní Shelby Rogersovou.

Kuděrmetovová loni získala svůj první titul, ovšem letošní sezona je v jejím podání ještě úspěšnější. Už třikrát si zahrála finále, na kontě má další dvě semifinále a na French Open si poprvé vyzkoušela účast ve druhém týdnu grandslamových podniků. Solidně si vedla i na generálkách, v San José se probojovala až do semifinále a v Torontu (1K) a Cincinnati (OF) překvapivě ztroskotala na Ajle Tomljanovicové. Na US Open stále neztratila set, postupně si poradila s Donnou Vekičovou, Marynou Zaněvskou a Dalmou Gálfiovou.

Počítat se skutečně dá jen měsíc starý souboj v San José. Džabúrová se v New Yorku oproti generálkám o něco zvedla a mohla by tentokrát uhrát alespoň ten set. Kuděrmetovová má navzdory nijak těžkým soupeřkám vynikající formu, ve Flushing Meadows ještě neztratila podání a ve dvou ze tří zápasů nemusela likvidovat jediný brejkbol. Vzhledem ke vzájemné bilanci a zatím suverénním výkonům mírně favorizujeme Kuděrmetovovou.

Tip na vítězku: Veronika Kuděrmetovová

Ons Džabúrová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Berlín,  Madrid (T);  Wimbledon,  Řím,  Charleston (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: San José, Dauhá, Dubaj, Sydney (ČF)
Bilance: 41-13
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 13-8
Bilance proti hráčkám Top 20: 6-6 (kariérní 24-30)
Bilance v osmifinále grandslamů: 1-0 (kariérní 3-2)
Grandslamy: Australian Open (-), French Open (1K), Wimbledon (F)

Ons Džabúrová - US Open
Kariérní bilance:
10-6
Nejlepší výsledek: osmifinále (2022)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: San José (ČF), Toronto (2K), Cincinnati (OF)
Cesta turnajem: Brengleová (7-5 6-2), Mandliková (7-5 6-2), (31) Rogersová (4-6 6-4 6-3)

Veronika Kuděrmetovová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Istanbul,  Dubaj,  Melbourne 1 (F);  San José,  Hertogenbosch (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dubaj, Melbourne 1 (F); San José (SF)
Bilance: 32-16
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 20-9
Bilance proti hráčkám Top 10: 4-3 (kariérní 10-12)
Bilance v osmifinále grandslamů: 1-0 (kariérní 1-0)
Grandslamy: Australian Open (3K), French Open (ČF), Wimbledon (-)

Veronika Kuděrmetovová - US Open
Kariérní bilance:
3-3
Nejlepší výsledek: osmifinále (2022)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: San José (SF), Toronto (1K), Cincinnati (OF)
Cesta turnajem: Vekičová (7-5 6-3), Zaněvská (6-2 6-3), Gálfiová (6-2 6-0)


• Osmifinále mužů •
Alejandro Davidovich (39.) - Matteo Berrettini (14.) | Louis Armstrong Stadium (17:00 SELČ)
Alejandro Davidovich bude o vyrovnání svého grandslamového maxima (loňské čtvrtfinále French Open) bojovat s bývalým semifinalistou Matteem Berrettinim, který už posedmé v řadě na majorech postoupil do druhého týdne, čtvrtým rokem po sobě v New Yorku. Na jediné předchozí střetnutí došlo loni na antukovém Masters v Monte Carlu, postup slavil Davidovich.

Davidovich se v podstatě v Top 50 drží hlavně díky senzačnímu finále na Masters v Monte Carlu, kde si vyšlápl na Novaka Djokoviče a Taylora Fritze a zastavil ho až Stefanos Tsitsipas. Na kontě má ještě další čtyři čtvrtfinále, ovšem na většině turnajů včetně grandslamů se loučil nejpozději ve druhém kole. Před US Open se zúčastnil dvou generálek a na obou ztroskotal na prvním soupeři. Na US Open už si vyzkoušel všechny scénáře, postupně vyřadil Jošihita Nišioku (tři sety), Mártona Fucsovicse (pět) a Daniela Galána (čtyři).

Berrettini se na začátku června vrátil po tříměsíční pauze a navzdory nepřesvědčivým výkonům ovládl pažit ve Stuttgartu i londýnském Queen's Clubu. Finále Wimbledonu kvůli nákaze Covidem-19 neobhajoval a na dvorce se vrátil finálovou účastí na antuce ve Gstaadu. Na přípravných turnajích si vedl úplně stejně, na akcích Masters v Montréalu ani Cincinnati nevyhrál jediný zápas. V Kanadě uhrál jen pět gamů s pozdějším šampionem Pablem Carreñem a v Ohiu prohrál bitvu s Francesem Tiafoem. Do US Open vstoupil jasnou výhrou nad Nicolásem Jarrym, s Hugem Grenierem a Andym Murraym potřeboval čtyři sety.

Berrettini je celkově lepším hráčem, obzvláště na rychlejších površích a měl by potvrdit roli favorita. Ve Flushing Meadows a obecně na grandslamech je v posledních letech jedním z nejúspěšnějších. Davidovich však umí být velmi nepříjemným protivníkem a rozhodně se popere o každý míč.

Tip na vítěze: Matteo Berrettini

Alejandro Davidovich - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Monte Carlo (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dauhá (ČF)
Bilance: 21-21
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 7-8
Bilance proti hráčům Top 20: 3-9 (kariérní 10-23)
Bilance v osmifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 1-1)
Grandslamy: Australian Open (2K), French Open (1K), Wimbledon (2K)

Alejandro Davidovich - US Open
Kariérní bilance:
6-2
Nejlepší výsledek: osmifinále (2020, 2022)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v osmifinále: 0-1
Generálka: Montréal (1K), Cincinnati (1K)
Cesta turnajem: Nišioka (6-3 7-5 6-3), Fucsovics (7-6 5-7 3-6 6-0 7-6), Galán (6-4 5-7 6-4 6-4)

Matteo Berrettini - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Queens,  Stuttgart (T);  Gstaad (F);  Australian Open (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (SF)
Bilance: 24-9
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 11-7
Bilance proti hráčům Top 50: 10-8 (kariérní 65-48)
Bilance v osmifinále grandslamů: 1-0 (kariérní 4-2)
Grandslamy: Australian Open (SF), French Open (-), Wimbledon (-)

Matteo Berrettini - US Open
Kariérní bilance:
15-4
Nejlepší výsledek: semifinále (2019)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance v osmifinále: 2-1
Generálka: Montréal (1K), Cincinnati (1K)
Cesta turnajem: Jarry (6-2 6-3 6-3), Grenier (2-6 6-1 7-6 7-6), A. Murray (6-4 6-4 6-7 6-3)


Corentin Moutet (112.) - Casper Ruud (7.) | Arthur Ashe Stadium (18:00 SELČ)
Corentin Moutet se jako první lucky loser v historii US Open probojoval do osmifinále a na grandslamech jako první od roku 2014, kdy to na Australian Open dokázal jeho krajan Stéphane Robert. Ve svém premiérovém osmifinále na majorech poprvé vyzve Caspera Ruuda. Finalista nedávného French Open bude bojovat o své druhé čtvrtfinále na podnicích velké čtyřky.

Moutet do aktuální sezony vstoupil skvěle, bývalý člen Top 70 se v Adelaide probil z kvalifikace až do semifinále. Dalšího solidního výsledku na nejvyšším okruhu se ovšem dočkal až v tomto týdnu, ačkoli ve finále kvalifikace US Open prohrál s Yibingem Wuem. V hlavní soutěži využil příznivého losu, po skreči Stana Wawrinky vyřadil loňského čtvrtfinalistu Botice van de Zandschulpa a antukového specialistu Pedra Cachína.

Ruud prožívá další povedený rok, letos už třikrát triumfoval, na French Open se poprvé dostal přes osmifinále grandslamů a až ve finále podlehl Rafaelovi Nadalovi a už celkem devětkrát byl ve čtvrtfinále. Na generálkách posbíral různé výsledky, v Montréalu se podíval až do semifinále a na dalším podniku Masters v Cincinnati senzačně prohrál hned s nezkušeným Benem Sheltonem. Na US Open má čím dál tím více práce, Kylea Edmunda přehrál bez ztráty setu, Tima van Rijthovena ve čtyřech a Tommyho Paula dorazil v pětisetové bitvě kanárem.

Ruud je zaslouženě favoritem, na amerických betonech se mu letos daří, v současnosti právoplatně patří do elitní desítky žebříčku a s velkými zápasy má mnohem více zkušeností. Moutet potkává svého jasně nejtěžšího dosavadního soupeře na turnaji a ještě nikdy neporazil zástupce Top 10 (bilance 0-7).

Tip na vítěze: Casper Ruud

Corentin Moutet - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Adelaide 2 (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide 2 (SF)
Bilance: 27-14
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 12-4
Bilance proti hráčům Top 10: 0-1 (kariérní 0-7)
Bilance v osmifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (2K), French Open (2K), Wimbledon (-)

Corentin Moutet - US Open
Kariérní bilance:
6-4
Nejlepší výsledek: osmifinále (2022)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Wawrinka (6-4 7-6 skreč), (21) van de Zandschulp (6-4 1-6 6-2 6-4), Cachín (6-3 4-6 6-2 7-5)

Casper Ruud - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Gstaad,  Ženeva,  Buenos Aires (T);  French Open,  Miami (F);  Montréal,  Řím (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami (F); Montréal (SF)
Bilance: 41-15
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 14-5
Bilance proti hráčům mimo Top 100: 6-4 (kariérní 159-85)
Bilance v osmifinále grandslamů: 1-0 (kariérní 1-1)
Grandslamy: Australian Open (-), French Open (F), Wimbledon (2K)

Casper Ruud - US Open
Kariérní bilance: 6-4
Nejlepší výsledek: osmifinále (2022)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: Montréal (SF), Cincinnati (2K)
Cesta turnajem: Edmund (6-3 7-5 6-2), van Rijthoven (6-7 6-4 6-4 6-4), (29) Paul (7-6 6-7 7-6 5-7 6-0)


Pablo Carreňo (15.) - Karen Chačanov (31.) | Louis Armstrong Stadium (20:30 SELČ)
Dvojnásobný semifinalista Pablo Carreňo vyzve Karena Chačanova, který si zahraje své první osmifinále na hardových majorech a bude usilovat o vyrovnání svého grandslamového Maxima. Aktéři se potkávají už podeváté a poprvé na podnicích velké čtyřky, poslední tři souboje vyhrál ruský tenista a ve vzájemné bilanci vede 5-3.

Carreňo asi aktuální sezonu ještě před měsícem hodnotil jako podprůměrnou, na kontě měl jedinou finálovou účast a uhrál už jen jedno další semifinále. Do US Open Series však vstoupil tím nejlepším možným způsobem, na Masters v Montréalu v šesti zápasech ztratil pouhé dva sety a získal svou nejcennější trofej. O dva dny později v Cincinnati začal suverénně, ale došly mu síly a prohrál hned s Miomirem Kecmanovičem. Na US Open si se všemi třemi nebezpečnými soupeři poradil ve čtyřech setech, postupně porazil Dominica Thiema, Alexandera Bublika a Alexe de Minaura.

Také Chačanov byl letos v semifinále pouze třikrát, ve všech případech ale na nejmenších podnicích ATP 250 a naposledy na konci dubna na antuce v Bělehradu. Jeho maximem je lednové finále v Adelaide. V letošním roce nepředvádí svůj nejlepší tenis, přesto dosáhl na sedm postupů do čtvrtfinále a stále se pohybuje okolo hranice Top 30 žebříčku. Generálky si vybral hned tři, ve Washingtonu, Montréalu i Cincinnati si připsal maximálně jednu výhru. V New Yorku využil příznivého losu a ve čtyřech setech přehrál domácího Denise Kudlu a antukáře Thiaga Monteira, ve třetím kole mu vzdal rozjetý Jack Draper.

Carreňo sice s Chačanovem prohrál poslední tři souboje a na tvrdých površích čtyři z pěti, nicméně v posledních týdnech má mnohem lepší formu, na US Open dosáhl svých nejlepších grandslamových výsledků a mohl by potvrdit roli favorita. Chačanov navíc s hráči Top 20 prohrál 11 ze 13 letošních střetnutí.

Tip na vítěze: Pablo Carreňo

Pablo Carreňo - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Montréal (T);  Barcelona (F);  Bastad (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Montréal (T)
Bilance: 31-18
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 18-6
Bilance proti hráčům Top 50: 18-11 (kariérní 108-130)
Bilance v osmifinále grandslamů: 0-1 (kariérní 4-4)
Grandslamy: Australian Open (OF), French Open (1K), Wimbledon (1K)

Pablo Carreňo - US Open
Kariérní bilance:
21-8
Nejlepší výsledek: semifinále (2017, 2020)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v osmifinále: 2-0
Generálka: Montréal (T), Cincinnati (1K)
Cesta turnajem: Thiem (7-5 6-1 5-7 6-3), Bublik (4-6 6-4 6-3 7-6), (18) de Minaur (6-1 6-1 3-6 7-6)

Karen Chačanov - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Adelaide (F);  Bělehrad,  Dauhá (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide (F); Dauhá (SF)
Bilance: 29-20
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 15-10
Bilance proti hráčům Top 20: 2-11 (kariérní 26-62)
Bilance v osmifinále grandslamů: 0-1 (kariérní 2-5)
Grandslamy: Australian Open (3K), French Open (OF), Wimbledon (-)

Karen Chačanov - US Open
Kariérní bilance:
8-6
Nejlepší výsledek: osmifinále (2022)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: Washington (OF), Montréal (2K), Cincinnati (1K)
Cesta turnajem: Kudla (3-6 6-1 6-2 6-2), Monteiro (6-3 6-3 5-7 6-4), Draper (6-3 4-6 6-5 skreč)


Daniil Medveděv (1.) - Nick Kyrgios (25.) | Arthur Ashe Stadium (pondělí 1:00 SELČ)
Jasným šlágrem dnešních osmifinálových duelů bude souboj světové jedničky a obhájce titulu Daniila Medveděva, který pro setrvání na tenisovém trůnu potřebuje dojít minimálně do finále, s finalistou nedávného Wimbledonu Nickem Kyrgiosem, jenž si osmifinále US Open zahraje poprvé v kariéře. Ve vzájemné bilanci má navrch australský bouřlivák, nedávno v Montréalu oplatil Medveděvovi porážku z lednového Australian Open a zvýšil vedení na 3-1.

Medveděv ve finále lednového Australian Open zahodil jasný náskok proti Rafaelovi Nadalovi a od té doby se trápí. Asi si nepředstavoval, že na letošní US Open přijede po jediném triumfu v tomto roce, který navíc slavil na podniku nejnižší kategorie. Přípravu na US Open sice zahájil zmíněným prvenstvím v Los Cabos, nicméně v Montréalu se loučil hned po zápase s rozjetým Nickem Kyrgiosem a přesvědčivě nepůsobil ani na další akci Masters v Cincinnati, v semifinále prohrál se Stefanosem Tsitsipasem. V New Yorku si bez ztráty setu poradil s domácím Stefanem Kozlovem, Arthurem Rinderknechem i rozjetým Yibingem Wuem.

Kyrgios má letos motivaci a hned je to vidět na výsledcích. V aktuálním roce dokončil deset turnajů a na sedmi z nich prošel minimálně do čtvrtfinále. Až na vyřazení ve druhém kole v Cincinnati, nejspíše i kvůli náročnému programu, má za sebou parádní dva měsíce. Ve Wimbledonu ho až ve finále zastavil Novak Djokovič, ve Washingtonu získal svůj první titul po přesně třech letech a v Montréalu se dostal mezi nejlepší osmičku. Na US Open si vede solidně, postupně přehrál Thanasiho Kokkinakise, Benjamina Bonziho a Jeffreyho Johna Wolfa, dohromady ztratil jeden set.

Kyrgios už jasně ukázal, že Medveděva dokáže porazit. Ve formátu na tři vítězné sety to však bude mít s houževnatým soupeřem mnohem těžší, což platilo i na letošním Australian Open. Medveděvovi se na rozdíl od Kyrgiose na US Open už několik let daří a má velkou šanci svému sokovi oplatit pár týdnů starou prohru. Australan se může pochlubit pozitivní letošní bilancí 5-4 s hráči Top 10. Vítěz tohoto duelu bude největším adeptem na postup do finále z horní poloviny pavouka.

Tip na vítěze: Daniil Medveděv

Daniil Medveděv - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Los Cabos (T);  Halle,  Hertogenbosch,  Australian Open (F);  Cincinnati,  Acapulko (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Los Cabos (T);  Australian Open (F);  Cincinnati,  Acapulko (SF)
Bilance: 37-12
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 26-7
Bilance proti hráčům Top 30: 9-8 (kariérní 82-62)
Bilance v osmifinále grandslamů: 1-1 (kariérní 6-4)
Grandslamy: Australian Open (F), French Open (OF), Wimbledon (-)

Daniil Medveděv - US Open
Kariérní bilance:
23-4
Nejlepší výsledek: triumf (2021)
Loňský výsledek: triumf
Bilance v osmifinále: 3-0
Generálka: Los Cabos (T), Montréal (2K), Cincinnati (SF)
Cesta turnajem: Kozlov (6-2 6-4 6-0), Rinderknech (6-2 7-5 6-3), Yibing Wu (6-4 6-2 6-2)

Nick Kyrgios - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Washington (T);  Wimbledon (F);  Halle,  Stuttgart, Houston (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Washington (T)
Bilance: 34-9
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 20-5
Bilance proti hráčům Top 10: 5-4 (kariérní 26-41)
Bilance v osmifinále grandslamů: 1-0 (kariérní 3-4)
Grandslamy: Australian Open (2K), French Open (-), Wimbledon (F)

Nick Kyrgios - US Open
Kariérní bilance:
11-8
Nejlepší výsledek: osmifinále (2022)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: Washington (T), Montréal (ČF), Cincinnati (2K)
Cesta turnajem: Kokkinakis (6-3 6-4 7-6), Bonzi (7-6 6-4 4-6 6-4), Wolf (6-4 6-2 6-3)

US OPEN 2022 - PROGRAM 7. HRACÍHO DNE
• ARTHUR ASHE STADIUM • (od 18:00 SELČ)
1. Moutet (Fr.) - Ruud (5-Nor.)
2. Shuai Zhang (Čína) - Gauffová (12-USA)
3. Medveděv (1-) - Kyrgios (23-Austr.) / nejdříve v pondělí v 1:00 SELČ
4. Džabúrová (5-Tun.) - Kuděrmetovová (18-)
• LOUIS ARMSTRONG STADIUM • (od 17:00 SELČ)
1. Davidovich (Šp.) - Berrettini (13-It.)
2. Garciaová (17-Fr.) - Riskeová-Amritrajová (29-USA)
3. Carreňo (12-Šp.) - Chačanov (27-)
4. Samsonovová (-) - Tomljanovicová (Austr.)
• COURT 17 • (od 17:00 SELČ)
1. Krejčíková/Siniaková (3-ČR) - Aojamaová/H. Chan (15-Jap./Tchaj-wan)
• COURT 7 • (od 17:00 SELČ)
5. Bartoň (ČR) - Williams (USA)
• COURT 8 • (od 17:00 SELČ)
1. Nicod (11-ČR) - Fonseca (Braz.)
• COURT 12 • (od 17:00 SELČ)
5. Havlíčková (2-ČR) - Hamiltonová (USA)
Kompletní program
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

83
Přidat komentář
vavrinec
Zajímavé, takže podle iDnes je to Džábirová, podle vás je to Džabúrová smile a já vás ujišťuji, že ani jedno, ani druhé není dobře. Co takhle přenechat jazykotvorbu odborníkům a zůstat u WTA přepisu Jabeur ?
Reagovat
paddy
já používám Džibaruvčenka smile
Reagovat
annah
Tak to byla radost hned po ránu! Obě Rusandy out a Meda Beda taky.smile Nick je hrdina! Ale nevěřím, že by svůj heroický výkon zopakoval. A Rafovi můžou ten pohár předat už dnes. Nemá tam soupeře.
Reagovat
Ela-fon-isi
Medveděv v posledním setu odpadl. Fyzicky i psychicky. Nick neměl žádné výpadky ani excesy. V pozápasovém rozhovoru říkal, že se tvrdě připravuje a vůbec mluvil jako dospělý a vyrovnaný muž. Pokud bude hrát jako včera vyhraje celý turnaj.
Douška pro ženy: Nick má nádhernou barvu hlasu.
Reagovat
Pe3k
říká se tomu černá smile
Reagovat
Martan1
Nick Kyrgios je napůl Řek ve a napůl Malajec, tak těžko černá barva hlasu.smile
Reagovat
Pe3k
Takže Řekové podle tebe nemají černé vlasy?
Malajci mají vlasy jaké podle tebe bílé?
Když si zadáš jeho jméno do googlu a podíváš se na jeho fotky, tak jakou barvu vlasů tam má?
Reagovat
gigin
Hlasu vole.
Reagovat
Pe3k
smile aha ty vole tak toho bych si nevšiml smile dík smile
Reagovat
gigin
:))) jsem byl taky zpočátku zmatený o čem točíš.
Reagovat
Pe3k
A já myslel, že mě tady bude někdo přesvědčovat o tom, že barva jeho vlasů není černá, tady na tp už bych se skutečně nedivil ničemu...,ale tak v tomto případě jsem za chuja já, jelikož neumím číst.
Reagovat
Martan1
smilesmilesmile
Reagovat
Paixx
Fanoušci Nadala by se s tebou hádali určitě
Reagovat
Pe3k
Od nich bych právě čekal, že budou popírat černou barvu jeho vlasů, ale zase by se jim moc líbila moje poslední věta.
Reagovat
makro99
:D mě teda ráno při letmým shlídnutí ta poznámka taky zaujala tou nezvyklou banálností a vono takhle...:)
Reagovat
Krisboy
Kéž by mu to vydrželo!
Reagovat
Krisboy
Hmm, tak to jsem nečekal. Bravo, Nicku. Vidíš, že to jde.
Reagovat
smazaný uživatel
Podobně jako Alja pěkná otočka v 1. setu.smile

Sympatické složení čtvrtfinalistek: Coco, Caroline, Ajla, Ons.smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
makro99
Ajla moc hezky, jak jsem jí docela věřil proti současné Sereně, že to hlavou dá, tak proti rozjeté střelkyni už jsem si myslel, že to tenisově nebude stačit.. na druhou stranu, Ajla je todle léto taky na vlně, tak třeba se dočkáme dalšího životního výsledku; Jabeur je za mě z té nabídky osmifinalistek okolo zase nejvstřícnější los :)
Reagovat
Liverpool22
Ajla potřebuje vyladit hlavu, psychiku....pak může konečně prolomit prokletí a udělat BIG výsledek. Je to trošku jako u naší Káji i když ta je zatím o level výš. Kája už byla 2x ve finále GS a už chybí udělat jen ten poslední krůček na Everest.
Reagovat
vavrinec
Tak kdo to letos vyhraje? Já to vidím tak, že utkání (předpokládané) Jessica Pegula vs Iga Świątek bude předčasné finále a vítězka už to nějak dokope ke zdárnému konci. Ala sázet, zvláště vyšší obnosy, bych na to nechtěl.
Reagovat
Petra86
Tu dnes vyřadí Petra.
Reagovat
brixner
A nestačím se divit, jak najednou dokáže udržet míče ve hře!!! A vyhrabat se z mečbolů...Petruno, zraješ, tady je letos obrovská šance!!!smilesmilesmile
Reagovat
Mony
Pořád je to stará Petra - nahoru dolu. Krásné úseky, ale někdy jsem to už chtěl vypnout. Ale nastavena je zase skvěle. Stará dobrá Lvicesmile
Reagovat
Mony
Zatímco loni to tu byla revolta nastupujících mladí, letos to vypadá na znovuzrození starých matadorek (Raducanu, Fernandes vs Garcia, Kvitová, Plisková, Azarenka, Tomljanovic, aj)
Potvrdí to zápas Gauff vs Zhang?
Reagovat
Mony
No taksmile.. Výjimka potvrzuje smilepravidlo
Reagovat
SpacialRecognition
Vyhraje Garcia smile
Reagovat
Ela-fon-isi
A Nick.
Reagovat
zfloyd
Teď jsem koukal jak nastupujou Zhang a Gauff ,
Zhang nesla jednu kabelu s raketama asi ,ale Gauff táhla dvě obří tašky skoro to nepobrala , co může v tý druhý mít , co ta druhá zřejmě nepotřebuje a ona jo ??? smilesmile
Reagovat
Ela-fon-isi
Taky jsem o tom přemýšlela.smile Zápas tedy paradní.
Reagovat
elsky
tedy nepřeju, ale musím uznat, hraje pěkně.
Reagovat
tommr
zápas Lucky byl přesunutej na kurt číslo 4 jako čtvrtej zápas. Pokud se nestane něco mimořádnýho tak by měl začít někdy okolo 23 hodiny našeho času ...
Reagovat
com
ATP zas zdrzuje.. Jeste, ze dneska nehrajou nase smilesmile
Reagovat
makro99
Nase :)
Reagovat
com
tak zatim sou tam dve.. Kvitovic-Vankovic avizovala, ze uz nema zadnou fyzickou ani psychickou silu na pristi zapas.. Takze ocekavam od Peguly jasnou demolici smile
Reagovat
tommr
já bych Petru nepodcenoval. Během toho volnýho dne se může dát zase do kupy ...
Reagovat
brixner
Nikdy, opakuju nikdy, jsem neměl rád ani tu tlustou, ani tu tenkou a jak někdo píše, že ta tenká je hezká-není ani jedna, není! Jenže...ta tlustá má hromadu titulů a vůbec nevěřím, že jí některá dala něco zadarmo, všechno si to vybojovala a to je zahrnuto do celkových, nutno dodat, že fantastických, statistik a ty už tady zůstanou navždycky. Byla jen jedna jediná hráčka, proti níž hrála matka a já matce fandil-Šarapka, jinak ani jednou! Ale to je fuk, tímto končím i svoje moudro. Je dobře, že je konec.
Reagovat
dadaft
Jenže každý konec je přece i nový začátek.

(((Já nefandil ani jedné, ale musím říct, že spousta zápasů, které mě sejmuly a pamatuju si je navždycky, byly právě se Šarapkou .......... třeba ten se Samanthou Stosurovou jednou ve Stuttgartu, nebo s Pennettou na USO, kdy bylo takové vedro, že tam Flavia házela šavle přímo na kurtu a spousta dalších... )))
Reagovat
tommr
dneska až nečekaně snadná výhra ... smile
KrejSi mají turnaj skvěle rozehranej. Po překvapivém konci turnajových jedniček a dvojek jsou největší favoritky a jejich šance na zkompletování kariérního GS nikdy nebyla tak velká ...
Zároven dneska udělaly další krok k účasti na letošním TM a Katka se opět přiblížila k návratu na post deblový jedničky ...
Reagovat
Diskord
no to mě snad ani nebaví holky smile
Reagovat
paprikovygulas1
Ver tomu, že ani ich to nebaví, štvorhru majú už iba na zarobenie peňazí.
Reagovat
zfloyd
dlouhá a krátká číňanka zatím nekladou moc odpor první set s přehledem smilesmile
Reagovat
annah
Je na ně úsměvný pohled. Takoví Pat a Patachon z němých grotesek. Podobně působí Isner se Schwartzmanem, když spolu hrají.
Reagovat
frenkie57
Jednou si Schwartzman přinesl židli k saku, aby mohl ishnera obejmout jako rovný s rovným
. Oba se na sebe krenili a diváci se náramně bavili. smile
Reagovat
Krisboy
Nebyl to Sela a Karlovič?
Reagovat
EllNino
ano
Reagovat
makro99
a udělal teda něco podobnýho i Schwartzman, nebo ne? Je to sice Argentinec, ale musím říct, žena mě nepůsobí, že zrovna hýřil vtipem...
Reagovat
Krisboy
Argentinec židovského původu. Jeho předci utekli před Putinem, sorry...Hitlerem z Polska a Ruska myslím... takže není ani gaucho ani mestic.
Reagovat
annah
Jo, to si pamatuju. Byl to od Swarcika dobrý fór. Ale oni spolu kdesi hráli i čtyřhru.
Reagovat
paddy
až na to, že hraje Japonka s Tchajwankou smile smile
Reagovat
Jon61
Pro některé je každý Asiat Číňan. smile
Reagovat
tommr
maličká Aoyama byla docela nebezpečná, ale ta Tchajwanka byla dneska úplně mimo ...
Reagovat
Jon61
Chan je vysoká, ale zazdila několik smečí, kupodivu malá Japonka byla úspěšnější.
Reagovat
Mantra
Menšík skvěle!

Ale co předvádí dlouhodobě Jonáš je fakt na zamyšlení, tam je nějakej těžkej šprajc. Ten kluk dnes prohrál v pozici obřího favorita (dle bookies snad v kurzu 1.05), už jsem u něj dlouho neviděl "zelenou fajfku" smile
Reagovat
magnus
Určite vás zaujíma komu fandím v dnešných zápasoch a kumu by som doprial postup dalej,tak podme na to.
Moutet*Ruud-jednoznačne Ruud,jediny Nor ktory sa može na grandslame dostat takto daleko
Davidovich Fokina-Berretini-tu je to celkom vyrovnane,ale viac budem fandit talianovi
Carreno Busta-Khachanov-španielovi
Medvedev-Kyrgios-nooo tu je to tažke ale asi Kyrgios o trošku viac.

Ženy:S.Zhang-Gauff-činanke,lebo činske hračky su väčšinou skromne a pokorné,Gauff budu fandiť všetci a to nie len preto že je američanka.
Garcia-Riske-Garcia je sympatická a hrá zatial vyborne,takže tu je to jednoznačne
Samsonova-Tomljanovič-fandim Samsonovej,v ženskom tenise sa často stáva že ked priemerna hračka vyradi favoritku v dalšom kole vypadne a to sa stane aj dnes
Jabeur-Kudermetova-jednoznačne Kudermetova spolu s Pegulou hráčka ktorej najviac fandim z tych hračok čo ešte zostali v turnaji.
Reagovat
Mantra
nezajímá, sorry, ale po té nafoukané první větě jsem hned klikl na tlačítko odpovědět, abych tě o tom ujistil smile
Reagovat
Liverpool22
U holek máme stejné preference - Veronice taky dost fandím smile Pouze v zápase Samson-Ajla budu neutrální - je mi jedno jak to dopadne....smile
Reagovat
tommr
já tom mám taky podobný. Hlavně aby dneska vyhrály Zhang a Kudermetova. U těch dalších dvou zápasů je celkem jedno kdo vyhraje protože všechny hráčky jsou docela sympatický ...
Reagovat
lukasmarek2001
Tak dnes začíná Juniorka. Už první den nás čeká spousta zajímavých zápasů. Nejvíce nás jako smile fanoušky asi bude zajímat zápas Havlíčková - Hamilton, ale k vidění toho bude mnohem více. Highlightem dnešního dne by měl být zápas Eala - Xu. Dnes si také odbyde grandslamovou premiéru mladá smile hvězdička Jamrichová.

Určitě je hned první den na co se těšit. smile Všechny zápasy z dívčí části jsou k dispozici zdarma zde https://www.freakwtageek.com/live-scoring-streaming
Reagovat
dadaft
Tak jsem to zvážil a finále Petra - Coco by se mi fakt líbilo. smile
Reagovat
Hornych
prosím, mohl by mi někdo prozradit, kde se dá sledovat na internetu dnešní finálový zápas naší naděje Menšíka myslím, že zápas začíná v 12,30, moc děkuji
Reagovat
makro99
15:52? trošku s křížkem po funuse.. po svatbě, ne?
Reagovat
paddy
na kurtu to bude 45/45
zbývajících 10% na to, že se zápas nedohraje

už se těším až zítra ráno na mě internet vyflusne ten výsledek smile
Reagovat
paddy
v souvislosti s letošním děním je třeba se vrátit do minulosti a připomenout, že Djokovič nemohl na USO pít alkohol až do 21. roku života

byl přitom zdravý a nic mu nebránilo

toto je další případ diskriminace hráče z východu, šikana ze strany establishmentu je dlouhodobá

smile
Reagovat
Maisterstich
lidi jak ty by ho raději neměli pít vůbec, pak plodí podobný nesmysly
Reagovat
Ondrej2280
A tento ich nezmysleny zakon o zakaze pitia alkoholu ho pripravil o moznost vyhrat niekolko dalsich GS,takz zas to bolo politicky vsetko pripravene proti srbskemu hrdinovi:)
Reagovat
Patik
dúfam že dnes to vyhrá Medvedev v opačnom prípade by to premňa znamenalo koniec US Open..Danil ešte môže zachrániť zbytky už tak zbytočnej a bezvýznamnej sezóny..bolo by to lepšie jak ten španielsky hypochonder..takže dneska sorry Nick mám ťa rád ale Danil tu má väčšiu misiu než len titul..je to pre vyššie dobro..
Reagovat
Katreska
Koniec USO bude pre teba az ked vypadne Nadal, podla toho, co tu sledujem. Jeho nezdar je hlavny zmysel tvojho zivota tenisového, možno aj skutočného.
Reagovat
Patik
Mýliš sa FH.
Reagovat
Katreska
Ano vsetci su forehand
Reagovat
Patik
Nie všetci iba ty.
Reagovat
Ondrej2280
Ved to je klasicky traged ten Patik,ten nefandi nikomu,len svojej stupidite..
Reagovat
Katreska
A jemu to nevadí?
Reagovat
Ondrej2280
Povedal,ze nevadi a toto mu teda nahodou verim:)
Reagovat
soloo
Patik kašľi na to nech to vyhra Nadal. u mna je vitaz Djokovic ked dal jasne najavo zdravie pred titulmi
Reagovat
Patik
veď nech vyhrá..rožky lacnejšie nebudú..tomu ver konečne niekto..
Reagovat
Paixx
I pro mě je tohle Novakovo gesto hodně sympatický. Hodně tím zvýšil moje sympatie k němu jako člověku.
Reagovat
annah
Proboha jaké gesto? O čem to mluvíte? Má z očkování strach jako hodně lidí, kteří vyznávají alternativní výživu. Ve svém nejbližším okolí jednoho takového znám, a vůbec mu nejde o žádná gesta, prostě se té očkovací látky bojí, takže si vakcínu dát nenechá. Není na tom nic hodné obdivu ani odsouzení. Stejně tak u Noleho. Akorát tomu to možná poškodí kariéru. Nebýt covidu, už by tím GOATem skoro byl.
Reagovat
paddy
když může mít Djokovič vlastní názor, tak proč by ho neměl mít např. Hawke

oběma smile smile
Reagovat
Patik
Strach z vakcíny? Prečo by mal mať strach..Djokovic nepodporuje ani obyčajne analgetiká..to vôbec nieje o strachu.. a prečo by sa mal vôbec očkovať kvôli vírusu ktorý prekoná s prstom v nose.
Reagovat
Paixx
Co hned ta toxicita? Řeknu, že Novaka uznávám za to, jak k tomu přistoupil a že dal přednost přesvědčení před honbou za tituly a ty mě tady sjedeš, vy musíte mít všichni dobrou depku, kdo nefandíte Rafovi...
Reagovat
Martan1
To moje sympatie jsou stejné. Nechápu jak může u někoho vyvolat sympatie neočkování. To že je to pro mladého zdravého člověka zbytečné je dneska už jasné ale nebylo tomu tak vždycky. Někdo a byli to i mladí a zdraví na kovid dojeli když se s ním setkali poprvé.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist