7. den v Indian Wells: Kvitová, Krejčíková a Plíšková zabojují o čtvrtfinále, Vondroušová se utká s Muchovou

14. 3. 2023, 12:00
Previews 210
V rámci sedmého hracího dne letošního ročníku BNP Paribas Open jsou na programu všechny osmifinálové duely. Petra Kvitová bude hrát s domácí Pegulaovou, Barbora Krejčíková s Běloruskou Sabalenkovou, Karolína Plíšková s Řekyní Sakkariovou a v derby se střetnou Markéta Vondroušová s Karolínou Muchovou. V obhajobě titulu budou pokračovat Iga Šwiateková a Taylor Fritz.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Kar. Plíšková (17-ČR) - Sakkariová (7-Řec.) | PREVIEW LS | Stadium 3 (19:00 SEČ)
Krejčíková (16-ČR) - Sabalenková (2-) | PREVIEW LS | Stadium 2 (20:30 SEČ)
Vondroušová (ČR) - Muchová (ČR) | PREVIEW LS | Stadium 3 (22:00 SEČ)
Kvitová (15-ČR) - Pegulaová (3-USA) | PREVIEW LS | Stadium 1 (23:00 SEČ)
• Cesta za obhajobou titulu •
Fritz (4-USA) - Fucsovics (Maď.) | PREVIEW LS | Stadium 1 (20:30 SEČ)
Šwiateková (1-Pol.) - Raducanuová (Brit.) | PREVIEW LS | Stadium 1 (úterý 4:00 SEČ)
DALŠÍ PREVIEWS ŽENY | DALŠÍ PREVIEWS MUŽI


• Češi v akci •
Karolína Plíšková (17.) - Maria Sakkariová (7.) | Stadium 3 (19:00 SEČ)
Karolíně Plíšková už zbývá jen jeden krok k její již páté čtvrtfinálové účasti na "pátém grandslamu". V osmifinálové fázi vyzve loňskou finalistku a světovou sedmičku Marii Sakkariovou. S řeckou jedničkou celkem suverénně vyhrála tři z posledních čtyř soubojů a ve vzájemné bilanci vede 3-2.

Plíšková musela v lednu poprvé od srpna 2014 do kvalifikace a na obou generálkách v Adelaide ztroskotala hned na úvod hlavní soutěže. Na Australian Open naopak využila příznivého losu a dostala se až do čtvrtfinále, v němž nečekaně prohrála s Magdou Linetteovou. Na Blízkém východě se zúčastnila všech tří turnajů a nejlépe si vedla na tom posledním v Dubaji, kde vyřadila Markétu Vondroušovou, Marii Sakkariovou a Anhelinu Kalininovou. Ke čtvrtfinále proti Ize Šwiatekové nenastoupila. Na kurty se vrátila v Indian Wells, po parádním obratu přehrála Annu Kalinskou a pak povolila jen šest gamů světové jedenáctce Veronice Kuděrmetovové.

Sakkariová pořád čeká na svůj druhý kariérní triumf na nejvyšším okruhu a i na první letošní finále. Po zklamání v podobě vyřazení ve třetím kole grandslamového Australian Open s Lin Zhu prohrála semifinále v Linci s Petrou Martičovou a v Dauhá s Jessicou Pegulaovou. V Dubaji se loučila hned po úvodním zápase a výprasku právě od Plíškové. Chuť si bude chtít spravit v Indian Wells, loňská finalistka však stále nemá svou nejlepší formu a domácí Shelby Rogersovou i Anhelinu Kalininovou zdolala až po obratu.

Plíšková hraje od začátku Australian Open ve velmi solidní formě a Sakkariovou smetla nedávno v Dubaji. Řekyně však hrála mizerně a tentokrát se dá očekávat z její strany mnohem lepší výkon. Šance na postup jsou vyrovnané, v Dubaji byla favoritkou Sakkariová. V letošní sezoně ovšem prohrála s antukovou specialistkou Martinou Trevisanovou, Lin Zhu či Petrou Martičovou a přesvědčivě na rozdíl od Plíškové nepůsobí ani v Indian Wells, kde potřebovala tři sety proti Shelby Rogersové i Anhelině Kalininové.

Tip na vítězku: Karolína Plíšková

Karolína Plíšková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dubaj,  Australian Open (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dubaj, Australian Open (ČF)
Bilance: 15-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 15-5
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-1 (kariérní 38-45)
Grandslamy: Australian Open (ČF)

Karolína Plíšková - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
21-8
Nejlepší výsledek: semifinále (2016-17)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v osmifinále: 4-1
Generálka: Dauhá (1K), Dubaj (ČF)
Cesta turnajem: volný los, Kalinská (2-6 6-0 6-4), (11) Kuděrmetovová (6-1 7-5)

Maria Sakkariová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dauhá,  Linec (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dauhá (SF)
Bilance: 13-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 10-4
Bilance proti hráčkám Top 20: 2-2 (kariérní 43-54)
Grandslamy: Australian Open (3K)

Maria Sakkariová - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
10-4
Nejlepší výsledek: finále (2022)
Loňský výsledek: finále
Bilance v osmifinále: 1-1
Generálka: Dauhá (SF), Dubaj (2K)
Cesta turnajem: volný los, Rogersová (2-6 6-4 6-0), (27) Kalininová (3-6 6-2 6-4)


Barbora Krejčíková (16.) - Aryna Sabalenková (2.) | Stadium 2 (20:30 SEČ)
Osm zápasů neporažená Barbora Krejčíková bude útočit na své první čtvrtfinále v kalifornské poušti. O to samé bude usilovat i vítězka letošního Australian Open Aryna Sabalenková. Nedávno ve čtvrtfinále v Dubaji došlo na jejich třetí vzájemný souboj, Krejčíková ho vyhrála po famózním obratu a nakonec si došla pro titul.

Krejčíková hraje v dosavadním průběhu sezony velmi slušně, v tuto chvíli má bilanci 13-4 a všechny čtyři porážky zaregistrovala proti někomu z Top 20 žebříčku. Za sebou má pět turnajů a jen na jednom nepřešla přes první soupeřku. Po zklamání v podobě vyřazení ve druhém kole v Abú Zabí a v úvodním v Dauhá se rozjela v Dubaji, kde jako teprve pátá v historii porazila na jedné akci světovou jedničku, dvojku i trojku a po skalpu Igy Šwiatekové slavila svůj premiérový triumf na podnicích WTA 1000. V Indian Wells začala hladkým vítězstvím nad Dajanou Jastremskou a snadno si poradila i s Xinyu Wang, tedy až na zaváhání ve druhé sadě.

Sabalenková se rozjela po slabším období už ve druhé půlce předchozí sezony a v té letošní exceluje. Za sebou má 15 utkání a na kontě jedinou porážku, kterou utrpěla ve čtvrtfinále v Dubaji právě s Krejčíkovou. Na australském kontinentu dominovala, když bez ztráty setu ovládla silně obsazenou generálku v Adelaide a na Australian Open prohrála v sedmi zápasech jediný set a stala se zbrusu novou grandslamovou šampionkou. V Indian Wells jí stačila na postup do osmifinále jediná výhra, Jevgeniji Rodinové povolila dva gamy a Lesja Curenková odstoupila.

Vítězka se tipuje velmi těžko. Krejčíková je jedinou letošní přemožitelkou Sabalenkové, ovšem v Dubaji prohrávala už 0-6 1-3. Otázkou je, jaký výkon tentokrát předvede. Sabalenková si totiž drží stabilní formu a i tentokrát je favoritkou. V rozhodování nám moc nepomůže ani povrch, pomalejší podmínky mohou vyhovovat i škodit oběma aktérkám. Na údery budou mít totiž sice více času, ale zároveň bude pro obě těžší zahrát vítězný úder.

Tip na vítězku: Aryna Sabalenková

Barbora Krejčíková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dubaj (T)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dubaj (T)
Bilance: 13-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 13-4
Bilance proti hráčkám Top 10: 4-2 (kariérní 11-14)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Barbora Krejčíková - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
4-1
Nejlepší výsledek: osmifinále (2021, 2023)
Loňský výsledek: nehrála
Bilance v osmifinále: 0-1
Generálka: Dauhá (1K), Dubaj (T)
Cesta turnajem: volný los, Jastremská (6-1 6-2), Xinyu Wang (6-2 6-7 6-2)

Aryna Sabalenková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Australian Open,  Adelaide 1 (T)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open, Adelaide 1 (T)
Bilance: 14-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 14-1
Bilance proti hráčkám Top 20: 3-0 (kariérní 45-35)
Grandslamy: Australian Open (T)

Aryna Sabalenková - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
5-3
Nejlepší výsledek: osmifinále (2019)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v osmifinále: 0-1
Generálka: Dubaj (ČF)
Cesta turnajem: volný los, Rodinová (6-2 6-0), Curenková (bez boje)


Markéta Vondroušová (105.) - Karolína Muchová (76.) | Stadium 3 (22:00 SEČ)
Český tenis bude mít ve čtvrtfinále letošního ročníku BNP Paribas Open minimálně jedno zastoupení. V osmifinále se totiž utkají Markéta Vondroušová, která je v této fázi v kalifornské poušti už počtvrté a může vyrovnat své zdejší maximum, a debutantka Karolína Muchová. Oba předchozí souboje vyhrála Vondroušová.

Vondroušová se na konci října vrátila po půlroční pauze a celkem hned se jí začalo dařit. Na nejvyšším okruhu se znovu objevila až na začátku letošní sezony, v Adelaide prošla do čtvrtfinále, na Australian Open do třetího kola a v hale v Linci až do semifinále. Na všech třech turnajích si připsala minimálně dvě výhry. Tato série skončila v Dubaji, kde dohrála v prvním kole po derby s Karolínou Plíškovou. Následovalo vypadnutí z Top 100. V Indian Wells začala hladkou výhrou nad Rebeccou Marinovou, ve druhém kole deklasovala trápící se krajanku Marii Bouzkovou a ve třetím vyřadila světovou čtyřku Ons Džabúrovou.

Muchová se loni v březnu vrátila po zranění a zdravotně se trápí i nadále. Letos má solidní bilanci 10-3 a všechny tři porážky byly velmi těsné. Ve čtvrtfinále v Aucklandu podlehla Rebece Masárové a na Australian Open loňské finalistce Danielle Collinsové, v Dauhá prohrála bitvu s Caroline Garciaovou a v Dubaji po skalpu Belindy Bencicové nenastoupila ke čtvrtfinále. Stále tak čeká na první semifinále od Australian Open 2021, do Top 100 už se vrátit dokázala. Svou premiéru v Indian Wells odstartovala vydřenou výhrou nad Julií Putincevovou, pak ve dvou setech přehrála dvojnásobnou šampionku Viktorii Azarenkovou a naposledy zvládla "tříseťák" s antukovou specialistkou Martinou Trevisanovou.

Obě české zástupkyně se často trápí zdravotně. Více sil by mohla mít v osmifinále Vondroušová, která má za sebou přece jen o něco snadnější a suverénnější cestu mezi nejlepší šestnáctku. Vzájemná bilance nám nic moc neřekne, jelikož se skoro pět let neutkaly. Vondroušová má s Češkami bilanci 22-7, Muchová podstatně horší 26-19.

Tip na vítězku: Markéta Vondroušová

Markéta Vondroušová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Linec (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide 1 (ČF)
Bilance: 10-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 7-3
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 3-1 (kariérní 42-24)
Grandslamy: Australian Open (3K)

Markéta Vondroušová - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
12-4
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2019)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance v osmifinále: 1-2
Generálka: Dubaj (1K)
Cesta turnajem: Marinová (6-2 6-2), (28) Bouzková (6-1 6-1), (4) Džabúrová (7-6 6-4)

Karolína Muchová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dubaj,  Auckland (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dubaj, Auckland (ČF)
Bilance: 10-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 10-3
Bilance proti hráčkám mimo Top 100: 2-1 (kariérní 134-68)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Karolína Muchová - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
3-0
Nejlepší výsledek: osmifinále (2023)
Loňský výsledek: nehrála
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: Dauhá (2K), Dubaj (ČF)
Cesta turnajem: Putincevová (6-3 4-6 6-4), (14) Azarenková (7-6 6-3), (23) Trevisanová (6-4 3-6 6-4)


Petra Kvitová (15.) - Jessica Pegulaová (3.) | Stadium 1 (23:00 SEČ)
Petra Kvitová má na dosah vyrovnání svého maxima na BNP Paribas Open, celkově třetí čtvrtfinále a první od roku 2016. Její soupeřkou bude domácí jednička Jessica Pegulaová, také ona byla v minulosti v tomto dějišti nejdál mezi nejlepší osmičkou, a to předloni. Kvitová vyhrála poslední souboj v letošním United Cupu a zvýšila své vedení ve vzájemné bilanci na 3-1. Všechna čtyři střetnutí skončila ve dvou setech.

Kvitová měla parádní vstup do letošní sezony, první ztracený set a porážku zaznamenala až v pátém utkání, a to se zástupkyní Top 10 světového hodnocení Darjou Kasatkinovou. Po čtvrtfinále v Adelaide se mezi nejlepší osmičku zatím nedostala, na Australian Open překvapivě vypadla už ve druhém kole s Anhelinou Kalininovou, v Dauhá ve stejné fázi podlehla Cori Gauffové a v osmifinále v Dubaji uhrála pouhých pět gamů s krajankou a pozdější šampionkou Barborou Krejčíkovou. V úvodním zápase v Indian Wells neměla proti domácí divoké kartě Elizabeth Mandlikové daleko k rozhodující sadě a ve třetím kole absolvovala utkání jako na horské dráze s Jelenou Ostapenkovou.

Pegulaová se výrazně podílela na triumfu své země v premiérovém ročníku týmového United Cupu a na všech letošních individuálních akcích postoupila minimálně do čtvrtfinále, ačkoli její výkony nejsou tak stabilní, jak jsme u ní zvyklí. Po dalším nezdaru ve čtvrtfinále Australian Open schytala ve finále v Dauhá výprask od světové jedničky Igy Šwiatekové a v semifinále v Dubaji uhrála ve třech setech jen osm gamů s pozdější vítězkou Barborou Krejčíkovou. V Indian Wells překvapivě potřebovala všechny tři sady proti Camile Giorgiové i Anastasii Potapovové.

Obě aktérky měly silný vstup do sezony a pak jim začala forma klesat, výsledkově zaznamenala podstatně větší propad česká jednička. Pegulaová ale nehraje od jasné porážky ve čtvrtfinále Australian Open s Viktorií Azarenkovou v nijak oslnivé formě a ztratila set například s Viktorijí Tomovovou a v Indian Wells v obou duelech. Šance Kvitové se tím zvyšují, přestože sama nemá svou nejlepší ani stabilní fazónu. Vzhledem k podmínkám v kalifornské poušti, které dvojnásobné wimbledonské šampionce nikdy nevyhovovaly, stejně jako sázkové kanceláře favorizujeme Američanku.

Tip na vítězku: Jessica Pegulaová

Petra Kvitová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Adelaide 2 (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide 2 (ČF)
Bilance: 10-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 10-4
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-2 (kariérní 61-69)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Petra Kvitová - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
17-11
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2013, 2016)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v osmifinále: 2-1
Generálka: Dauhá (2K), Dubaj (OF)
Cesta turnajem: volný los, Mandliková (6-1 7-5), (24) Ostapenková (0-6 6-0 6-4)

Jessica Pegulaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dauhá (F);  Dubaj (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dauhá (F); Dubaj (SF)
Bilance: 15-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 15-4
Bilance proti hráčkám Top 20: 4-2 (kariérní 23-34)
Grandslamy: Australian Open (ČF)

Jessica Pegulaová - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
6-4
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v osmifinále: 1-0
Generálka: Dauhá (F), Dubaj (SF)
Cesta turnajem: volný los, Giorgiová (3-6 6-1 6-2), (26) Potapovová (3-6 6-4 7-5)


• Cesta za obhajobou titulu •
Taylor Fritz (5.) - Márton Fucsovics (84.) | Stadium 1 (20:30 SEČ)
Taylor Fritz bude pokračovat v obhajobě svého největšího triumfu proti Mártonovi Fucsovicsovi, který má po necelých třech letech znovu na dosah své premiérové čtvrtfinále na turnajích Masters. Bude se jednat o první vzájemný souboj.

Fritz se v lednu výrazně podílel na prvenství své země v premiérovém ročníku týmového United Cupu, ale pak přišla šokující porážka ve druhém kole Australian Open s Alexejem Popyrinem. V nejlepší formě nehrál ani v posledních týdnech, ačkoli nenašel přemožitele v Delray Beach a na dalších dvou turnajích prošel do semifinále. V Dallasu prohrál souboj o finále s Yibing Wuem a v Acapulku semifinálovou bitvu s krajanem Tommym Paulem. V Indian Wells měl problémy hned v úvodním zápase s talentovaným krajanem Benem Sheltonem, ovšem v dalším kole smetl Sebastiána Báeze.

Fucsovics zahájil sezonu triumfem na challengeru v Manámě a ve třetím kole Australian Open vedl 2-0 na sety proti favorizovanému Jannikovi Sinnerovi. Po zahození náskoku se začal trápit a z následujících šesti zápasů dokázal vyhrát jediný. O to překvapivější je jeho suverénní jízda v kalifornské poušti, v Indian Wells začal jasně prohraným setem, nicméně pak nedal šanci domácímu Jeffreymu Johnovi Wolfovi, vítězi generálky v Acapulku Alexovi de Minaurovi ani Alexovi Molčanovi.

Fucsovics si vede v Indian Wells skvěle, ovšem se zástupci Top 10 má katastrofální kariérní úspěšnost 2-22 a na Masters jasně prohrál obě předchozí osmifinále. Fritz by tak měl potvrdit roli favorita, i když ho čeká rozjetý soupeř a možná bude muset o postup bojovat nejvíce v dosavadním průběhu turnaje.

Tip na vítěze: Taylor Fritz

Taylor Fritz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Delray Beach (T);  Acapulko, Dallas (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Delray Beach (T); Acapulko (SF)
Bilance: 16-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 14-3
Bilance proti hráčům Top 50-100: 6-1 (kariérní 70-49)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Taylor Fritz - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
17-5
Nejlepší výsledek: triumf (2022)
Loňský výsledek: triumf
Bilance v osmifinále: 2-0
Generálka: Delray Beach (T), Acapulko (SF)
Cesta turnajem: volný los, Shelton (4-6 6-4 6-3), (30) Báez (6-1 6-2)

Márton Fucsovics - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Indian Wells (OF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells (OF)
Bilance: 11-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na venkovních betonech: 10-4
Bilance proti hráčům Top 10: 0-0 (kariérní 2-22)
Grandslamy: Australian Open (3K)

Márton Fucsovics - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
4-4
Nejlepší výsledek: osmifinále (2023)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: Dauhá (1K), Dubaj (Q)
Cesta turnajem: Wolf (1-6 6-0 6-3), (16) de Minaur (6-4 6-2), Molčan (6-4 6-2)


Iga Šwiateková (1.) - Emma Raducanuová (77.) | Stadium 1 (úterý 4:00 SEČ)
Iga Šwiateková stále může obhájit loňský triumf v Indian Wells. Světovou jedničku čeká další souboj šampionek US Open, tentokrát s Emmou Raducanuovou, která bude bojovat o své premiérové čtvrtfinále na podnicích série WTA 1000. Dosud se potkaly pouze loni na antuce ve stuttgartské hale, Polka vyhrála ve dvou setech.

Šwiateková loni posbírala osm titulů, přidala další dva grandslamové vavříny a je suverénní světovou jedničkou. Na začátku letošního roku však nedominovala, v United Cupu schytala výprask od Jessicy Pegulaové a na Australian Open skončila již v osmifinále na pozdější finalistce Jeleně Rybakinové. Od té doby ovšem zase exceluje, při obhajobě v Dauhá ztratila ve třech zápasech jen pět gamů a snadno prošla do finále i v Dubaji. V něm ale po slabším výkonu jasně prohrála s Barborou Krejčíkovou. V Indian Wells na úvod zničila domácí Claire Liuovou a set nepovolila ani Biance Andreescuové.

Raducanuová stále jako jediná ovládla grandslam z kvalifikace, od šokujícího triumfu na US Open 2021 se však trápí výsledkově i zdravotně a velmi často střídá trenéry. Loňskou sezonu zakončila s negativní bilancí 17-19 a na zranění má smůlu i v letošním roce, v němž hraje teprve třetí turnaj. V Aucklandu musela vzdát souboj o čtvrtfinále a na Australian Open skončila už ve druhém kole na Cori Gauffové. V Indian Wells absolvuje svou první akci po téměř dvouměsíční pauze, po cestě do osmifinále přehrála Danku Koviničovou, Magdu Linetteovou a ve třech setech světovou třináctku Beatriz Haddadovou Maiaovou.

Šwiateková sice měla v předchozím kole potíže s Biancou Andreescuovou, nicméně stále si drží skvělou formu, která ji provází od vyřazení v osmifinále Australian Open. Její útok na úspěšnou obhajobu by neměla ukončit ani Raducanuová, jež má za sebou tři souboje s hráčkami Top 10 a v ani jednom neuhrála set. Britka hraje v Indian Wells velmi slušně, ovšem na suverénní královnu žebříčku by to stačit nemělo.

Tip na vítězku: Iga Šwiateková

Iga Šwiateková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dauhá (T);  Dubaj (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dauhá (T); Dubaj (F)
Bilance: 14-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 14-3
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 5-0 (kariérní 46-7)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Iga Šwiateková - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
10-1
Nejlepší výsledek: triumf (2022)
Loňský výsledek: triumf
Bilance v osmifinále: 1-1
Generálka: Dauhá (T), Dubaj (F)
Cesta turnajem: volný los, Liuová (6-0 6-1), (32) Andreescuová (6-3 7-6)

Emma Raducanuová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Indian Wells (OF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells (OF)
Bilance: 5-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 5-2
Bilance proti hráčkám Top 10: 0-1 (kariérní 0-3)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Emma Raducanuová - BNP Paribas Open
Kariérní bilance:
4-2
Nejlepší výsledek: osmifinále (2023)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v osmifinále: 0-0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Koviničová (6-2 6-3), (20) Linetteová (7-6 6-2), (13) Haddadová Maiaová (6-1 2-6 6-4)

BNP PARIBAS OPEN 2023 - PROGRAM 7. HRACÍHO DNE
• STADIUM 1 • (od 19:00 SEČ)
1. Medveděv (5-) - Zverev (12-Něm.)
2. Fritz (4-USA) - Fucsovics (Maď.)
3. Kvitová (15-ČR) - Pegulaová (3-USA) / nejdříve ve 23:00 SEČ
4. Alcaraz (1-Šp.) - Draper (Brit.) / nejdříve ve středu ve 2:00 SEČ
5. Šwiateková (1-Pol.) - Raducanuová (Brit.) / nejdříve ve středu ve 4:00 SEČ
• STADIUM 2 • (od 19:00 SEČ)
1. Gauffová (6-USA) - Petersonová (Švéd.)
2. Krejčíková (16-ČR) - Sabalenková (2-)
3. Tiafoe (14-USA) - Tabilo (Chile)
4. Cirsteaová (Rum.) - Garciaová (5-Fr.) / nejdříve ve středu ve 2:00 SEČ
5. Paul (17-USA) - Auger-Aliassime (8-Kan.)
• STADIUM 3 • (od 19:00 SEČ)
1. Kar. Plíšková (17-ČR) - Sakkariová (7-Řec.)
3. Vondroušová (ČR) - Muchová (ČR)
Kompletní program
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

210
Přidat komentář
Blondie
Mimochodem, vybavil se mi ten úchvatný a kulervoucí match s Caroline W. v Dauhá (tuším). Tam to bylo podobně napínavé, přelívačka a breaky na konci setu :) tak jsem doufala, že to dopadne stejně...
Reagovat
Mony
U Petry už infarkt nehrozí. Ta bude už to srdce mít vytrenované ze zeleza
Reagovat
Mony
Tak na tvé zápasy.. kam se hrabou všechny horory! Ale Boží hra tam jesmile Ty těsne auty v závěru při servisu?! A pak kroucení hlavou před podáním Peguly na MB..Já také věděl, že tohle nemůžeš prohrat..Ten odvážný cross Winner? To dělá championky..Ta závěrečná lajna? To už je jen Boží úsměv za větší odvahu,než souperkasmilesmile
Reagovat
Blondie
Neskutečný.... ten TB byl taková houpačka, že se vlastně nedivím, že se obě u sítě chechtaly XD a že se raketka proletěla.
Reagovat
Mony
Tohle se musí prochechtatsmile..I pro porazenou životní zazitek
Reagovat
Blondie
Jojo... mně je Jess sympatická, obě dvě to mají podle mě v hlavě a srdci dobře srovnané :) i ta objímačka po bolestivé prohře byla moc milá.
Reagovat
Mony
Jo určitě...Jess je dcerou miliardáře
Reagovat
Blondie
Já vím :-) ale kdyby ji uspokojovalo jen to hmotné zajištění, není tam, kde je. Taky má bojovného ducha. Je strašně fajn, jak hezky to ukončily.
Reagovat
zfloyd
je to nějaký mrtvý zápas , chybí tomu trochu vzrůšo , prostě moc klidný
Reagovat
hanz
No nic, hodně hodin. Alespoň se nemusím rozčilovat.smile
Reagovat
Drzymalski
Výborný špíl. Vyhrála šťastnější hráčka. Krejčíková je zpátky. O tom není pochyb. Aryna byla místy zoufalá s chytré hry soupeřky. Nakonec to umlátila.
Reagovat
aape
škoda no
Reagovat
zfloyd
ta vypadá , podle mě obvaz asi jo , ale ta černá izolepa je k ničemu , možná tak na psychiku , že si myslí ,že to pomáhá, smile
Reagovat
Drzymalski
Je obalená jak pumpa..
Reagovat
aape
tak snad vyhraje Markéta, byla by škoda skreče ve čtvrtfinále..
Reagovat
EllNino
Ta už snad na sobě nemůže mít ani víc těch obvazů smile
Reagovat
aape
tak nakonec budeme rádi za derby Maki s Kájou M.
Reagovat
EllNino
Tak Petra, Karolína i Bára měly top 10 protivnice, tam je to prostě těžké, ale nebylo to zase tak daleko no ...

Petře nevěřím, ale většinou, když jí nevěřím, tak je to dobré smile
Reagovat
hanz
Beztak vypadnou obě dvě, jedna teď, druhá hned záhy. IW bylo vždy o ničem, to je jen pro pinkalky typu Halep, Swiatek, Korýsek, ... ostatní hráčky si myslím, že tenhle turnaj absolutně nemůže tankovat s tak pomalým povrchem a línými míči.
Reagovat
aape
tak Sabalenka mi jako pinkalka úplně nepřipadá
Reagovat
hanz
Tak taky měla namále, ta poletí s pinkalkou Korýskem.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Dobry-den
Tak Aryna ukázala, že i na tomto povrchu se dá dobře servírovat. 11 es při 4 DF. smile A to Bára není na returnu žádný béčko...
Nakonec opravdu rozhodl ten jediný blbě vyházený gem Báry ve 3. gemu 3. setu...
Reagovat
budul
smile
Reagovat
budul
Jeden propálený gem a to ještě nakoplo Sabu jinak nevím, nevím..
Reagovat
zfloyd
no každopádně jedna naše postoupí , jedině , že by vyhrála Muška a pak odstoupila ze zdravotních důvodů smilesmile
Reagovat
hanz
Naše dámičky se ve třetích setech předvedly.... hnus fijalovej od obousmile
Reagovat
EllNino
Doufám, že se koukal celý minulý týden a nehodnotíš jen podle dnešku, protože spoustu tříseťáku vyhrály :) A pokud jsi fér, tak to uznáš, nechceš být přece podvodník jako Sakkari
Reagovat
hanz
Nekoukal jsem na vše, ale stačilo mi bohatě vyházení Krejči ve třetím, a o lenochodovi ani nemluvě.
Reagovat
EllNino
takže jsi na stejný úrovni se Sakkari :)
Reagovat
hanz
Co zasejc sem motáš tu semiprohru? Ta mi absolutně nezajímá. smile
Reagovat
EllNino
Kdybyste radši prohrály 2:6 2:6 :/ Tohle je hrozný
Reagovat
frenkie57
Poslední možnost na returnu. Záměrně nepíšu šance, neboť ta je malá.
Reagovat
frenkie57
Nakonec ta šance přišla, ale Aryna jí rázně odmítla a vyšla jí odveta za Dubaj. Zatím vše běží dle předpokladů, nikdo zatím nepřekvapil.
Reagovat
petrulinka
Sabalenka šla Fantoci. Fuj ????. A ještě zašít hubu, aby nevypadala jak vytlemená žába i
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Co sis dala?smile
Reagovat
zfloyd
mě se její ústa moc líbí , jsou sexy
Reagovat
Alien
Aryna je na rozdíl od tebe krásná a spanilá. Velká gratulace a dobrou noc!
Reagovat
aape
smile
Reagovat
budul
A jak se říká..nedáš tak dostaneš..pojď Báro
Reagovat
Drzymalski
Pět brejkbolů? Hmm. Aryna urazila pánaboha. A zaplatí za to.
Reagovat
frenkie57
5 odvrácených BB, slušný. Ale moc chyb Bára dělá a bojím se, že Sábu nebude schopná brejknout.
Reagovat
hanz
Šílený, co dokáže minout, a nejhorší je, že ty chyby přichází, když má na ty míče čas.smile
Reagovat
Dobry-den
Lehečka se všem, co do něj po povedeném AO vkládali naději, opět pěkně vykálel na hlavu.
Opět zahozený setbol, nedopodávaný 1. set a následné tradiční mentální vyšumění.smile
Reagovat
hanz
Ježiši, co se divíte, takovýhle blikance předvádí ímrvére, na něj nemá cenu koukat, akorát dokáže nas.at.
Reagovat
hanz
Krejčo, takhle to pohnojit svýma chybama a dostal Sobolenku do hry smilesmilesmile. Jestli prohraje díky tomuhle brejku, tak jí může Sobolenka poděkovat.
Reagovat
zfloyd
je třeba aby Aryně trochu vypadl první servis , jestli jí vydrží , je to v háji
Reagovat
Dobry-den
To bylo darované.
Ale kdyby do stavu 5:1 v prvním setu nechrápala, tak vůbec nemuselo na 3. set dojít.
Prostě dneska to bylo hratelné...
Reagovat
hanz
Přesně, Saba je tam poloviční.
Reagovat
Alien
Kam zmizel ten věhlasný tipér COM-ediant? ( 16 : 39 ) ?
Reagovat
EllNino
Tak to bylo naprosto zbytečný vyházení, když je Aryna dole
Reagovat
lvicek
Smarja Baro... Takovy slusny zacatek setu a pak tohle.
Reagovat
Drzymalski
Krejčíková... té podvodnici snad nejde fandit.
Reagovat
zfloyd
Aryna tápe , neví teď co na Báru hrát smile
Reagovat
Vlk-v-trave
I ve druhem setu se Bara zlepsila:)))
Dost progresivni... tak sup do tretiho.
Reagovat
Mony
ale zase nervní game na servisu, a už se veze
Reagovat
frenkie57
Amazonka se poctivě vyházela, druhý set jde za Bárou.smile
Reagovat
budul
Nicméně se Bára hodně zlepšila a na returnu si věří..
Reagovat
frenkie57
To rozhodně, šance tu je a ne malá.
Reagovat
tommr
Bára se ve druhém setu zlepšila a Sabalenka už nevypadá tak nehratelně ... smile
Reagovat
Titan
Ono to půjde, Bára je prostě fenomén...
Reagovat
zfloyd
zvýšila agresivitu tak o 100% a navíc se pěkně trefuje do kurtu , ono to půjdesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
V Dubaji začala kanárem, druhý set tekla brejk...pak až našlacestu...
...tady v prvním uhrála 3 gemy, a rychleji nachází cestu na molitanu, jak ji přehrát... Bára prezentuje skvělý tenis...ale uvidíme, co s tím dnes udělá Aryna...
Reagovat
jirkaS
ty trenkysmile
Reagovat
frenkie57
smile
Reagovat
zfloyd
podle mě jí celkem sluší , ale já jsem nekritický fanoušek Arynky
Reagovat
frenkie57
Ale nemusela by si je vytahovat tak vysoko.smile
Reagovat
zfloyd
je vidět , že to není žádná obryně , ale normální holka krev a mlíko
Reagovat
jirkaS
kdysi nosila pěkný Vika
Reagovat
A211
Ne ne ne trenky ne ne .
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hit 80's - lesklé trenkysmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Bára zaznamenala obrovské zlepšení v prvním setu:)
Třínásobné...dokonce brejkla Arynu, ale jinak ten pouštní molitan...je příšerný...
Efektní jsou na něm občas ty Bářiny zatáčky s pěkným odrazem. Fajnšmekra ty malé věci i nadchnou, ale celkově...
Reagovat
zfloyd
asi zapomněla formu u arabů a Aryna začala méně chybovat
Reagovat
SpacialRecognition
https://twitter.com/i/web/status/1635744804171571202

Komplětně změnil trajektorii, a prý to sakkari necítila smile
Reagovat
EllNino
To je vtip, podobně jako Lucka Hradecká s vlasy :))
Reagovat
Mony
tohle je horší, vlasy trajektorii nezměnily
Reagovat
Mony
a Lucku mám pořád rád, Sekyru přestávám mít rád
Reagovat
Mony
ano tady je to jasné..tak opět ten respekt k ní, který jsem dnes nabyl, ztrácím... tohle bylo horší, než Řím. Tam to bylo hlavně o sudích, tady "úspěch nade vše"
Reagovat
Blondie
Ale bez legrace nevíš, zda o tom věděla, nebo ne. Mně se několikrát stalo, že jsem naprosto upřímně přísahala, že jsem se míčku nedotkla, vůbec jsem to necítila. A další 2 lidi mi řekli, že to na 100 % viděli.
Reagovat
Mony
100% tohle musíš cítit...u těch vlasů Lucky to 10% nebylo, ale tohle bez spekulací
Reagovat
Mony
100% nebylo
Reagovat
tommr
ve třetím setu jí úplně odešel servis. V první hře ještě dokázala odvrátit 10 brejkbolů ale to jí paradoxně víc uškodilo než pomohlo. Pak už byla tak vyčerpaná že ztratila všechny svoje zbývající servisní hry ... smile
Dnešní porážka s podvodnicí Sakkari mrzí dvojnásob. A to má ještě Sakkari tu drzost vyhlašovat že jsou s Karolínou kamarádky ...
Reagovat
Alien
Marie je podvodnice? Tomu nerozumím?
Reagovat
tommr
nerozumíš nebo nechceš?
Reagovat
jirkaS
neviděl si legendární zápas v Římě?
Reagovat
Alien
Tak v Římě na velice špatném verdiktu měla hlavní podíl polská rozhodčí! Co se stalo dnes nevím, sledoval jsem Rebecu s Coco!
Reagovat
Krisboy
V tom Římě to nebylo jen o rozhodčí. Ta špína Sakkari řekla, že dopad neviděla. smile
Reagovat
jirkaS
s tím kamarádstvím mi to něco
připomíná
Reagovat
EllNino
Mladenovic Fed Cup 2016 smile
Reagovat
jirkaS
smile
Reagovat
Blondie
Ale o Sakkari hezky mluvila i Plíšková...
Reagovat
lvicek
"Kamosi jak hrom jsou Jerry a Tom". Nejak mi to pripomina velke kamaradky Maki a Bencic a pak ten zapas na OH...
Reagovat
EllNino
Tom a Jerry fakt byli kamarádi ale :))
Reagovat
zfloyd
klasický závěr - dvojchyba , ach jo smile
Reagovat
EllNino
Karolíno, nic si z toho nedělej, radši prohrát čestně než vyhrát podvodem :)

Sakkari už tich excesů měla tolik, že u mě spadla na úplné dno

Dobrý turnaj, Karolína dělala, co mohla, na tomhle medu prostě Sakkari vše vrátí, nejsme v Dubaji ...

Vyhrát za každou cenu, dnešní trend :) Díky bohu za naše holky smile
Reagovat
Mony
Škodasmile.. Ace Queen asi už má odslouženo, ale jinak dobrý..Sekerka si to dnes zasloužila více
Reagovat
Blondie
Úplně famózní zápas... jako fakt hustě obě.
Reagovat
Dobry-den
Podvodnice postupuje, ale bohužel zaslouženě. Kdyby proměňovala brejkboly, tak by konec už dávno.
Karolína je bez servisu úplně průměrnou hráčkou.
Reagovat
EllNino
Evidentně tečovala ...
Reagovat
EllNino
ten gem už měl bejt Karolíny ))
Reagovat
EllNino
evidentně jsou tu někteří schopní vyhrát za každou cenu ... Karolína by si tohle nikdy nedovolila
Reagovat
Dobry-den
Ona už je prostě taková. Proti Karolíně to je už podruhé, jednou to zkoušela i proti Báře v Dubaji, kde jí chtěla sebrat míč, který se měl opakovat. Tam naštěstí neuspěla. Ale je mi z ní fakt zle...
Reagovat
EllNino
jsem se na dnešek fakt těšil, a tenhle zápas mě dokonale otrávil :))
nevadí, jdeme dál
Reagovat
Mony
jseš si jistý?
Reagovat
EllNino
ve zpomaleném záběru to je jasně vidět
Reagovat
Dobry-den
Ano, míček viditelně změnil trajektorii.
Reagovat
vergus
Sakkari už zase podvádí smile
Reagovat
zfloyd
ty vole ona má asi tak tři metry a nedá jednoduchý smeč , tím to asi prohrála celý
Reagovat
Mony
1 servis těžce vybojovaný a 3 lehce ztracenésmile
Reagovat
EllNino
ano, bylo to Pyrrhovo vítězství, Karolínu to úplně vyšťavilo, paradoxně by bylo lepší, kdyby ten servis prohrála s tou nulou
Reagovat
SpacialRecognition
Tenhle pomalej beton je fakt za trest, hrát proti hráčce typu Sakkari která všechno vrátí smile
Reagovat
EllNino
to je jasný, v Torontu a Dubaji se Sakkari v podstatě nechytala
Reagovat
tommr
tak teď tomu dala Karolína tím nepovedeným smečem korunu. Vypadá to že ve třetím schytá skrytýho kanára ... smile
Reagovat
EllNino
Jsem neskutečně otrávenej a to ještě hraje Krejča a Petra, u holek je to jedno
Reagovat
com
tak asi konecna smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Luxusní smeč. Poslední hřebíček do rakve. smile
Reagovat
zfloyd
na scéně
Reagovat
jirkaS
Barboritasmile
Reagovat
Dobry-den
Karolína už toho má fakt dost.
K tomu ještě ten komentátor, co furt slintá nad Řekyní. smile
Reagovat
jirkaS
milášek
Reagovat
zfloyd
já mám asi jiného , ten přeje spíš Káje
Reagovat
EllNino
to je neskutečný
Reagovat
makro99
ha ha
Reagovat
EllNino
Reagovat
tommr
Karolína už nestíhá ...
Reagovat
Baybay
Tak Kája má zase takovou smůlu, takovou smůlu ... co se jí lepí na tenisky smile
Reagovat
tommr
Karolína v první hře třetího setu odvrátila 10 brejkbolů a pak odevzdá další dvě servisní hry prakticky bez boje ... smile
Reagovat
com
vedeni 2:0 je v tahu smile
Reagovat
EllNino
kdyby vedení, tak ok, ale už je brejk dole
Reagovat
EllNino
Nezdolná obrana :))
Reagovat
Mony
2* za sebou neudržet servis může být osudové
Reagovat
EllNino
Myslela si, že se to dohraje samo, a přestala úplně hrát
Reagovat
SpacialRecognition
ale už nemá energii a nefunguje servis, je zle
Reagovat
lars
1. game 3. setu ji asi vzal moc enegie :(
Reagovat
Baybay
Dá se tohle dívat? Dá se na tohle dívat? smile
Reagovat
frenkie57
Dá, ale nervová soustava dostává zabrat.smile
Reagovat
zfloyd
si to chce asi užít , měla o jednu shodu víc než Muška , ta jich měla jen deset a neodvracela tolik brejkballů
Reagovat
vergus
Měl bych asi být nervózní, ale ta Sakkari je takový uzlíček nervů, že se tomu musím smát smile
Reagovat
GaelM
Ale docela pevně uvázaný uzlíček... smile
Reagovat
Dobry-den
Karolína odvrátila snad 10 brejkbolů, přestože jí vůbec nefungoval servis. Tohle může Mariu hodně nalomit...
Reagovat
frenkie57
Ale hru ještě nezískala.
Reagovat
EllNino
dávno
Reagovat
frenkie57
Už jo.Ale dobře nám Kája zabrnkala na nervy, zase otáčela z 0:40.
Reagovat
EllNino
máš asi pomalej internet :)) už vede 2:0
Reagovat
frenkie57
Internet mám opravdu rychlej, ale stream je vůči reálu asi o 30-40s opožděnej.
Reagovat
SpacialRecognition
nedala v prvním gemu třetího setu 10 Brekbolu, to se jen tak nevidí smile
Reagovat
EllNino
ale jakým způsobem je zahazovala smile
Reagovat
com
jo bitva o prvni hru zaverecnyho setu probehla teda poradne smile
Reagovat
tommr
tak teď musí Karolína poděkovat soupeřce která se dočista zbláznila a doslova jí darovala set 3 dvojchybama v poslední hře ... smile
Reagovat
zfloyd
opičí se po některých češkách
Reagovat
frenkie57
Trošku Sekyrku zradila hlava, vyčítat jí to ale nebudeme.smile
Reagovat
frenkie57
další dva SB! Kajo, pojĎ!
Reagovat
frenkie57
Super, srovnáno! A navíc bude Karolína zase jako první na servisu, což je určitě výhoda.
Reagovat
EllNino
evidentně
Reagovat
Mony
zrovna jsem chtěl psát, že Sakkari si začíná získávat můj respekt...a hele!smile
Reagovat
com
3 dvojchyby za sebou a set je tam smilesmilesmile
Reagovat
Dobry-den
Díky za pomoc, Mášo. 3 DF po sobě, takovou šanci nedokáže odmítnout ani Karolína. smile
Reagovat
Titan
Karolíno, na kurt čekají hráčky, který tenis berou vážně...
Reagovat
Titan
Takže ještě jeden set utrpení. A já se těšil na Krejčíkovou...
Reagovat
EllNino
ta ale hraje po Gauff
Reagovat
Titan
Díky, nestačím to sledovat, jen se dívám, jak se to posouvá...
Reagovat
tommr
to neproměnění dvou setbolů na returnu asi bude Karolínu stát zápas ... smile
Reagovat
frenkie57
Asi půjdeme do TB, tam se může stát cokoliv. Každopádně škoda těch SB, to byla velká šance.
Reagovat
tommr
soupeřka naštěstí Karolíně nabídla reparát a napodruhý to už Karolína dala ... smile
Reagovat
SpacialRecognition
Karolíno smile
Reagovat
frenkie57
Těch 0:40 v deváté hře, to byl zatraceně kritický moment, který Kaja výborně ustála.smile
Reagovat
zfloyd
tak teď utekla doslova hrobníkovi z lopaty , doufám že to k něčemu bude
Reagovat
Mony
tohle by si také zasloužilo alespon QF nebo SF.
V Káje se znovu probouzí šampionka...je ten servis už nějak nepomáhásmile
Reagovat
frenkie57
Máš pravdu, sledujeme výborný tenis.
Reagovat
EllNino
Komentátor řekne dvě slova :))
Když Sakkari zahraje haluz, exceptional winner smile
Reagovat
EllNino
Ty jsi fakt kopyto -_-
Reagovat
dadaft
Rebecca Peterson srovnala s Coco na 1-1. Ona od podzimu začala vyhrávat spoustu zápasů, výpadek na AO pro ni musel být krutý, ale teď už zase dost vyhrává ............. IW by mohlo být náhradou za AO.
Každopádně hraje teď dobře a stoupá, jedna z těch, u kterých jsem to nečekal.
Reagovat
makro99
jj, za mě typická hráčka spíš až třetí padesátky, v části kariéry nepochopitelně ustřelená nahoru... ještě v září si ji Linda F. docela povodila;
ale poslední dobou mě ty její výsledky taky překvapivě zaujaly..
Reagovat
aape
Sakkari s těma osvalenýma pažema skoro ke kolenům vypadá trochu jak Pepek námořník
Reagovat
tommr
tak teď si to Karolína sama pohnojila ... smile
Reagovat
zfloyd
po hrozném začátku se vše obrací správným směrem
věřím , že je to trvalé smilesmile
Reagovat
EllNino
bože, tyhle řeči
Reagovat
Mony
Věřím, že to Kája dá. Maria dnes skvělá, ale Kája také v pohodě. Jen ten servis už prostě nepíše.
Nevěřím, že Maria ten level udrží do konce
Reagovat
tommr
zdá se že na tvoje slova dojde ...
Reagovat
tommr
Karolína zachrápala na začátku a ztrátu dvou brejků už v prvním setu nedokázala dohnat ... smile
Snad se to ve druhém setu nebude opakovat ...
Reagovat
com
no aspon, ze od toho stavu 0:3 pak uz neztratila svuj game, tak snad ji to uz ted vydrzi smilesmile
Reagovat
EllNino
Nahazovani Karoliny je opravdu desne
Reagovat
EllNino
Anglicky komentator by si Sakkari asi nejradsi vzal za zenu
Reagovat
EllNino
Neskutecna zaujatost smile
Reagovat
tommr
a to se mu líbí Sakkari jako ženská nebo její hra?
Reagovat
EllNino
Hrozne ji fandi
Reagovat
Enterprise
Tak to má celkem silnou konkurenci, Maria chodí se synem řeckého premiéra pokud se nic nezměnilo.
Reagovat
Dobry-den
Ona zahraje skvělý return a pak tam další úder pinkne jak Maruška. smile
Reagovat
com
At Sakkari nedopodava smilesmile
Reagovat
EllNino
Nech si dát kanára ... pak vyhraješ smile
Reagovat
zfloyd
Kájo probuď se a začni to tam sázet , takhle to nepůjsmilede !!!smile
Reagovat
Mony
to teda ne
Reagovat
jirkaS
coin toss:
Bacchi:... or trophy?
Sakkari: coffee?
smile
Reagovat
Blondie
Postup:

Muška, Karo P., Bára a bohužel Jess :(
Reagovat
Dobry-den
Dneska to vidím na postup Markéty (70 %) a docela věřím i Káje (55 %), pokud nebude mít jeden z těch horších dnů na servisu.
Menší šance dávám Báře (40 %) a nejmenší naději vidím u Petry (25 %).
Reagovat
Alien
To si nemyslím. Mám to přesně obráceně! Petro do toho, Petro!
Reagovat
tommr
dneska to nevidím moc optimisticky a obávám se že postup bude z našich slavit jen vítězka českýho derby. Jakákoli výhra některé z tria Krejčíková, Kvitová, Plíšková by pro mě byla velkým překvapením ...
Co se derby týče tak to asi přece jen budu víc přát Markétě protože ta body potřebuje víc aby se vrátila do první stovky. Navíc je u ní podstatně větší šance že bude hrát dobře i v následujícím kole zatímco u Mušky stále hrozí skreč nebo odstoupení před zápasem ...
Reagovat
zfloyd
dnešní tipy
každá může vyhrát i prohrát , každopádně bude to pěkný maraton , už se na to těším
v českém souboji bude záležet na zdraví Mušky i když už včera byla načatá , tak jsem zvědav , jestli dohraje
Reagovat
com
Dnesni tipy:
postup - Karolina smile , Vondrousova, Krejcikova
vypadnuti - Muchova (skrec), Kvitovic

Ale Kvitovic dneska fandime, protoze v dalsim kole proti Karoline Peguli nechci smilesmile
Reagovat
Alien
Mé dnešní tipy: Postup - naše nejlepší a nejúspěšnější tenistka, vítězka 2GS Petra Kvitová! Vypadnutí - Ida Raskenovic! Ostatní netipuji!
Reagovat
smooke1
Takže opět všechny favoritky vyhrajou;)tak určitě:D
Reagovat
George_Renel
https://www.idnes.cz/sport/tenis/karolina-muchova-indian-wells-triky-udery-zraneni-pribeh.A230314_072752_tenis_ikuc
Reagovat
Vlk-v-trave
Kdo ví jak to dneska všechno dopadne, ale ve finále očekávám z horní části pavouka Rybku, nebo Igu... a z dolní části, Báru nebo Arynu.

jiné hráčky budou buď milým, nebo jiným překvapením...:)))
Reagovat
EllNino
mně se tu zatím hrozně líbí Markéta, mohla by dojít do semi proti Ize
Reagovat
Mony
No Ons ji musela pomocí, jinak nějak nedominovala...S TOP10 tenistkami nevím nevimsmile
Reagovat
Patapuff
Čím ji pomohla?
Reagovat
Mony
Chybama
Reagovat
Patapuff
Aha. A ty znáš nějakou hráčku, která vůbec nechybuje?
Reagovat
Mony
ne, ale tohle byl hodně velký její nadprůměr. S tím by se do finále Wimblu nedostala.. Prostě se do toho ještě nedostala po dlouhé pauze
Reagovat
Patapuff
Chybovala adekvátně tomu, jak se snažila lepit míče do rohů a k lajnám, což se jí v určitých fázích i dařilo. Ale tohle nemůže vycházet pořád. To, že hrála nadprůměrně na jednom turnaji, neznamená, že tak musí hrát pořád.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist