Azarenková po obratu poprvé na grandslamech našla recept na Serenu! O titul se utká s Ósakaovou

11. 9. 2020, 03:45
Aktuality 126
US OPEN - Viktoria Azarenková nepřišla o svou letošní neporazitelnost ve Flushing Meadows ani se Serenou Williamsovou, přestože s ní v minulosti na US Open prohrála všechny tři souboje a na grandslamech všech deset střetnutí. Šestinásobnou šampionku, která ani tentokrát nevyrovná rekord Margaret Courtové, po obratu porazila a proti Naomi Ósakaové, jež rovněž letos v New Yorku ještě neprohrála, zabojuje o svůj třetí grandslamový titul.
Viktoria Azarenková (© AFP)

Viktoria Azarenková kvůli osobním problémům a koronavirové pauze od loňského US Open před letošní cestou do Flushing Meadows odehrála pouhé dva turnaje a přes rok čekala na výhru. V dějišti US Open však předvádí výkony, které připomínají její nejlepší sezony 2012 a 2013, kdy na Australian Open vybojovala obě své grandslamové trofeje a byla světovou jedničkou.

Azarenková se ztrátou jediného setu ovládla generálku Western & Southern Open a získala svůj 21. kariérní titul, první od zkompletování Sunshine Doublu v dubnu 2016 (Indian Wells + Miami).

Fantastickou formou se prezentuje i na US Open, kde po cestě do semifinále svým soupeřkám povolila jediný set (v osmifinále Karolíně Muchové) a mezi nejlepší kvarteto na grandslamech postoupila poprvé od US Open 2013.

I do třetice semifinále newyorského grandslamu zvládla, přestože čelila Sereně Williamsové, se kterou v minulosti na US Open prohrála všechny tři souboje a na grandslamech všech deset střetnutí. Tentokrát ale na tenisovou ikonu recept našla a po obratu ji zdolala 1-6 6-3 6-3. Vzájemnou bilanci tak upravila na 5-18 ze svého pohledu.

Do zápasu přitom nevstoupila vůbec dobře, příliš chybovala a proti Williamsové v úvodním dějství získala jediný game. Poté však v jejím herním projevu přišel obrat o 180 stupňů. Od druhé sady Azarenková svou hru zpřesnila, výborně se bránila, výrazně zvedla úspěšnost trefených prvních servisů a už ani jednou podání neztratila.

Změnou k lepšímu nastartovala velký obrat. Ve druhém setu spáchala jedinou nevynucenou chybu, stejně jako Williamsová si na konto připsala 12 vítězných úderů, jediný brejkbol odvrátila a na podání své soupeřce povolila jen šest fiftýnů.

Rozhodující sadu zahájila udrženým servisem. Williamsová poté měla tři gameboly v řadě na srovnání, při třetím z nich však špatně došlápla a musela si nechat ošetřit levou nohu. Azarenková nakonec slavila brejk a tím celé utkání rozhodla. Náskok si bez jakýchkoli potíží udržela až do konce a po hodině a 55 minutách se po esu, které muselo ověřit jestřábí oko, dočkala premiérového skalpu Williamsové na grandslamech.

"V prvním setu se mi vůbec nedařilo, dostala mě hodně pod tlak. Musela jsem se z toho nějak dostat, míček po míčku. Jsem velmi ráda, že se mi podařilo zápas otočit," uvedla Azarenková. "Jsem vděčná za to, že jsem si mohla v semifinále zahrát s tak velkou šampionkou. Po cestě do finále musíte porazit ty nejlepší," dodala na adresu Williamsové, s níž hodně kamarádí.

Williamsová má za sebou další neúspěšný útok na 24. grandslamovou trofej, kterou by vyrovnala rekord Margaret Courtové. Osmatřicetiletá Američanka si od března 2018, kdy se vrátila po porodu, zahrála finále grandslamů celkem čtyřikrát, v posledních dvou letech právě na US Open, ale vždy přebírala trofej pro poraženou finalistku.

Na US Open startovala jubilejně podvacáté a stanovila dva rekordy. Se 106 výhrami překonala Chris Evertovou a na centrálním dvorci Arthura Ashe jako jediná v historii bez ohledu na pohlaví vyhrála 100 zápasů. Semifinále domácího grandslamu hrála šestinásobná šampionka pojedenácté v řadě.

Jednatřicetiletou Azarenkovou v sobotu čeká 39. kariérní finále. V něm se střetne s Naomi Ósakaovou, s níž měla bojovat už před dvěma týdny ve finále Western & Southern Open, jenže v New Yorku letos rovněž neporažená Japonka do finále kvůli zranění zadního stehenního svalu nenastoupila. Ósakaová v semifinále zastavila senzační jízdu domácí Jennifer Bradyové.

Stějně jako Ósakaová, která už také byla světovou jedničkou, bude útočit na svůj třetí grandslamový titul. Finále na grandslamech absolvuje popáté. Zatímco na Australian Open 2012 porazila Marii Šarapovovou a o rok později Na Li, na US Open v letech 2012 a 2013 prohrála právě s Williamsovou. Pokud tedy Američanku nepotkala, uspěla. S Ósakaovou může srovnat vzájemnou bilanci na 2-2.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 53.402.000 dolarů
čtvrteční výsledky (10. 9. 2020)
• Dvouhra ženy - semifinále •
Azarenková (Běl.) - S. Williamsová (3-USA) 1-6 6-3 6-3
Ósakaová (4-Jap.) - Bradyová (28-USA) 7-6(1) 3-6 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

126
Přidat komentář
Kozoroh
Po tom prvním setu jsem nad Vikou lámal hůl, říkal jsem si, že to projede, protože má Serenu v hlavě, 0-10 na grandslamové zápasy, ale překvapila. smilesmile
Vice přeju, aby získala USO titul, ale očekávám, že Naomi bude nad její síly.
Reagovat
paddy
už včera jsem Kamilosovi vyvracel argument H2H, protože teď je jiná doba

ta Serena, kterou máš v hlavě už neexistuje
Aza je možná taky slabší, ale zase je vytvrzená porodem a soudem o dítě
před SF šla Serena v 8 z 10 posledních zápasů do 3 setů, což ukazuje na formu
+ omezený pohyb a astmatický projev
Reagovat
Fransoas
Dopoledne jsem zapnul tablet a zdálo se mi,že špatně vidím.Musel jsem to ověřit ještě z jiného zdroje.Jsem velice potěšen,že do finále postoupila Viki.Velká gratulace.Finále bude hodně zajímavé.
Reagovat
gigin
Z aeronetu?
Reagovat
Fransoas
Pouze z Tetextu frajere.
Reagovat
com
Velematka konecne venku smile
Azarence patri poklona smile
Reagovat
Krisboy
Co ten prst?
Reagovat
LordMutademus
https://youtu.be/fzDhlZAhBa0
Reagovat
blixa
A pak se divíš, že tě žádná nechce smile
Reagovat
LordMutademus
Tak, jak má Landa v jednom tracku.

Holky ho nikdy nechtěly
Asi proto, že byl příliš nesmělý
Tak je nesnášel

smilesmilesmile
Reagovat
gigin
Landa je blbeček ale.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
...a těžký schizofrenik.
Reagovat
blixa
Ty nejsi nesmělý, ty jsi jenom v tom správném věku neprodělal socializaci. Dá se to napravit ale to by ses musel víc snažit smile
Reagovat
gigin
Tvl blixo, jsi fakt dobrý. Já znám Muta osobně, a trefuješ se do černého.
Reagovat
LordMutademus
Nn, už je pozdě. 26 už je moc, na to začít.
Reagovat
blixa
Ale prd, 26 je úplně v pohodě. V 50 by bylo pozdě ...smile
Reagovat
Krisboy
Wle, v 26ti jsem sral úplně na všechno, byl jsem nesmrtelnej bůh, užíval si plnými doušky... to byly časy.

smile
Reagovat
Pe3k
lol
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pozdě není, jen bych to moc neodkládalsmile
Reagovat
Marduch
26 je o howne, delas si z nas leda prdel.
Reagovat
sojka1
uz se poucene nepodivam, stacilo, co jsi sem daval.... ale tak.... zas alespon vim, do ceho se stylizujes....
Reagovat
LordMutademus
Jj a hrála si tenis, když jsem ještě nebyl na světě, víme.
Reagovat
gigin
Přesně vyjádřeno.
Reagovat
brixner
I tahle verze je dobrá, ale přesto si myslím, že větší "potupa" by pro matku byla další prohra ve finálesmile

Jsou hráčky, které prostě nesnáším a VVV mezi ně patří jednoznačně! A nic na tom nemění, že řádně povila, řádně vodkozila a celkem řádně se navrátila. Ve finále budu fandit Vosakěsmilesmile
Reagovat
kada.tom
Trochu víc jsem to přál Sereně, ale tak nějak jsem tušil, že Vika má docela slušnou šanci tentokrát na GS Serenu porazit. I stalo se :-)

Vice to moc přeju a budu jí přát i titul, bylo by to senzační, ale zasloužené. Po těch dvou finále v NY by si zasloužila ten pohár získat. Naomi už jeden má, ale samozřejmě ve finále bude favoritkou.

S vítězkou spokojen budu tak jako tak, ale Vice to bude přát asi většina lidí, ten její příběh by dostal dokonalou (nikoliv definitivní) tečku :-)
Reagovat
fujtajblick
jiří lehečka
držme pěsti

https://sport.ceskatelevize.cz/zive-vysilani#live
[ Reagovat ]smile
Reagovat
Stan_Borowitz
Škoda, měl to dobře rozehraný, pak ty dva BB na ríbrejk ve třetím vypadaly nadějně, ale nakonec trochu došly síly.
Reagovat
Krisboy
Praserena zkoušela i MTO?
Reagovat
gigin
Jj, zkúšala. Nedoběhla balon a jakože blbě došlápla, což mi nepřišlo, ale tak pravidla neporušila tož co. Ale jak psal níže, nepříjemný člověk na kurtu. Kdybych byl lajnový, tak bych sa fakt bál jí písknút aut, nedaj bože chybu nohou...
Reagovat
sojka1
nejdriv ji Mouratoglou bezel nadopovat, ja jsem teda spala, ale jiste to zase bylo v televizi, no a kdyz to nezabralo, co jineho bys asi vymyslel...
Reagovat
gigin
:DDD

ale fakt tam sojči nebyl vidět nějaký špatný dopad, doskok nohy. Pouštěli to několikrát. Mi MTO nevadí a plně ho chápu. V ten moment Serena nestíhala, Aza si ju tam vodila jak slepého koňa. Navíc komentátor říkal, že je slyšet velmi hlasité dýchání Sereny, a to celý turnaj už, takže nevíme.. Ale tady se ví vše vlastně :DD
Reagovat
Krisboy
Já nic nevymýšlím. Zápas jsem neviděl, proto se ptám (abych si nemusel vymýšlet smile )
Reagovat
paddy
Reagovat
Krisboy
Prej - můžu tady porazit každého smilesmilesmile

https://pbs.twimg.com/media/EhWbQvEWsAE8Kv2?format=jpg&name=4096x4096

Takovýmu nablblovi skutečně nejde ten debakl nepřát :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak za určité, byť krajně nepravděpodobné souhry okolností, bych tam každého mohl porazit i já.

Všechny asi ne, ale každého ano...
Reagovat
annah
Videla jsem jen prvni set a to byla Aza tragická. Uz jsem to videla bledě. Sice je mi mírně nesympaticka, ale palec nahoru za to, ze vyřadila velematku... ještě by mohla dát Osaku, ale tomu moc nevěřím.
Reagovat
Blondie
Gratulace a snad vyjde finále! smilesmile
Vika si to za ty trable z posledních let zaslouží :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Finále už vyšlosmile a tím to doufám končísmile
Reagovat
Krisboy
Jinak mě překvapilo, že jí porazila na GS poprvé smile
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední míček ohlásila Serena jako správný. Historický obrat od uso 2018smile
Reagovat
Nenela
Ty tam teda rvaly obe.
Reagovat
mikimaus321
Až od teď je to ženský turnaj
Reagovat
Mayo
Netrep smile
Reagovat
Krisboy
Jeden zápas není turnajsmile
Reagovat
Krisboy
smilesmilesmile
Reagovat
peek
Paráda. Můj cíl splněn: Ani Djoko, ani Serena. smile
Reagovat
Dobry-den
smile
Reagovat
ttopi
Ted jeste prohra Osakove a budu uplne spokojen.
Reagovat
smazaný uživatel
jedině výhrasmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Ted jeste prohra Osakove a budu uplne spokojen.
Reagovat
Pe3k
přesně smile
Reagovat
turista
Já budu fandit Osakaové.
Reagovat
gigin
Já už vím proč si takový. To napadení feťáků, jak si očumoval tu feťačku to vysvětluje. Škoda, žes to neřekl dřív, nedělal bych si z tebe šoufky.
Reagovat
turista
Neočumoval jsem ji. Pouze jsem se po ni ohlédl. Nic víc. Přitom jasem přemýšlel o zítřejším dědickém řízení po své zemřelé mámě a o tom jak se to má rozdělit s moji ségrou aby to bylo pro oba přijatelné. Takže dedukuješ úplně nesmyslně.
Reagovat
gigin
Půl na půl, co přemýšláš.
Reagovat
blixa
Rozdělíte se bratrsky ? Ty všechno, ona nic ? smile
Reagovat
turista
Bylo to celé v roce 2016. Rozdělili jsme se o majetek nakonec tak, že se spolu se ségrou nadále bavíme a navštěvujeme což je samo o sobě vždycky úspěch. Znám mnoho sourozenců, které dědické spory o majetek bohužel navždycky znepřátelily.
Reagovat
gigin
Vole drž se hesla, čím víc polí, tím víc hlava bolí... Ale tak ty máš ty balkánské pudy, tak jste se určitě bratrsky a sestersky dobře domluvili...
Reagovat
Marduch
Co jinak, mimo TP? Podobne pozitivne-kreativni cile? smile
Reagovat
peek
smile Střídavě. Teď se třeba učím vařit, omáčky mi teda nejdou, zatím to nikomu nechutná. ale makám na tom. smile
Reagovat
brixner
Se pobleju!
Aby ses neposral!
smilesmilesmile
Reagovat
blixa
I vaření vyžaduje talent. Když není, je to marný ... smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Myslím, že nejsi sámsmile
Reagovat
Newcombe
smilesmilesmile Díky za pěkné slunečné ráno
Reagovat
Ondřej.Jirásek
neuvěřitelný pro Viku a naprosto nečekaný před cestou do dějiště US Open! moc jí to přeju a na finále se hrozně těším. jinak jsem teda finále Osaka vs. Aza tipnul správně, tak uvidíme, jestli i vítězku smile

a chtěl bych progratulovat Sereně k semifinále. je jí už 38 let a hraje pořád parádně, dneska tam běhala jak šílená, fyzicky je na tom mnohem lépe než kdykoli předtím po porodu. kdyby nenarazila na Azu a ve finále nečekala Osaka, tak bych jí i na titul věřil. třeba dostane šanci na AO, upřímně bych jí ten minimálně ještě jeden titul přál, protože se mi nelíbí, že rekord drží někdo, kdo má názory takový, jaký má. jinak pro mě je Serena, i kdyby rekord nevyrovnala/nepřekonala, jasně nejlepší hráčka všech dob, tady není debata GOAT třeba.
Reagovat
Andrew89
Souhlas do posledniho slova:)
Reagovat
Andrew89
potvrdila už účast na RG :)
Reagovat
peek
No pokud budeme posuzovat i lidské kvality, tak Serena rozhodně žádnej vzor není smile
Reagovat
Blondie
Nesouhlasím.
Reagovat
Dobry-den
Asi tak. Jedna na vosumnáct a druhá bez dvou za dvacet. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak možná odstrašující příklad (tenisové kvality jí neberu).
A stejně mi není úplně jasné, jak ve 38letech dokázala za relativně krátkou dobu tak zlepšit fyzičku. Nedávné zápasy supěla od 2.setu a totálně nestíhala. Na USO byla schopná hrát opakovaně třetí sety s nepoměrně kvalitnějšími hráčkamismile
Reagovat
blixa
Prostě dobrej koktejl smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jo, to jsem si takhle jednou v Peru v horách nad 3000mnm žvýkal koku (ne koks, aby bylo jasnosmile) s popelem a jak mi to pak běhalosmile Únava nic... Ale právě Amíci jsou na tyhle lístky alergický, takže pokud, tak to vidím na nějakej chemickej sajrajt. Zrovna matka by se tím moc ládovat neměla. Ale v historii sportu se děly různý zvěrstva, jako třeba cílený otěhotnění kvůli MS nebo OH apod.
Reagovat
peek
Zdá se mi, že i trochu zhubla. Aspoň zadek má menší než vloni. Teda pokud to jen opticky vloni nezvětšoval ten přiléhavej trikotek...
Reagovat
Blondie
Podepisuji smile
Reagovat
Stan_Borowitz
No vidíš, a pro někoho jsou zase třeba cennější tituly z dob, kdy sport ještě nebyl hlavně byznys, prošpikovaný různou podpůrnou chemií, tajnými terapeutickými výjimkami a tak...

A pro mne je zase s celkovými 59 tituly z GS turnajů GOATkou ženského tenisu Martina Navrátilová. A to i přesto, že s některými jejími názory naprosto nesouhlasím.

Aneb debata je třeba vždy...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile za tip! Kombinací favoritek sice nebylo až tolik, ale je to WTA a stát se mohlo cokoli. Navíc zklamaly Kája, Mertens a asi i další.
S rekordy je to těžké - ne vždy jdou herní kvality ruku v ruce s kvalitami lidskými... Z tohoto pohledu se mi jako GOAT nelíbí ani jedna z nich.
Nebýt Pirožky, Vika by byla překvapením sezóny.
Ve finále nevím, komu přát, Víku jsem nikdy moc nemusel, ale smekám před návratem, u Naomi uvidíme, jestli to je stále ta sympatická holka z USO 2018 a jen si na něčem ulétla nebo jestli se na ni podepisuje role hvězdy. Každopádně jí můžeme děkovat, že pomáhá držet úroveň ženského tenisu takhle vysoko.
Reagovat
Vlk-v-trave
Muzu se zeptat, jak si to predstavujes jestli jde o ty nazory...?:)
Jako opravdu to ma rozhodovat o tom, jaka hracka ma byt GOATkou? Pominu to honeni za tema Kozama...ale kdyz se tady ty Kozy honi...tak se ptam.

Kdo ma rozhodovat o tech spravnych nazorech?:) Mne celkem prijde, ze co clovek to nazor. Jak se tedy v tom mam orientovat?

...mam dost pochybnosti s tim, zda nazory maji mit nejake misto v takovem ciste sportovnim hodnoceni. A pokud tedy ano, tak kdo je ten spravny a spravedlivy, ktery bude o tom rozhodovat a bude to hodnotit?

Opravdu se ptam, zadna provokacka. Nepotrebuji odpoved za kazdou cenu:)
Reagovat
Vlk-v-trave
A dekuji za ten prispevek. Ihned ve mne probudil takovou vlci vizi:

Rada Nacelniku, Svaz Kmenu "Ruda Linie" 14.09.2020, 12:00

Nacelnik "Drzme se Pospolu":
Bratri, dekuji, ze jsme se sesli, abychom se poradili, o tom, kdo ma byt GOAT v zenske tenisu, to je neco podobneho jak nas lakros, ale omezili to nejakyma lajnama.

Nacelnik "Netrpelivy jak Jelen v Riji"
Koukam, ze Velky Otec z Washingtonu se zas nudi.

Nacelnik "Trefil Sipem v Noci Squaw"
Bratri mne se zda, ze tak nejak zaciname resit kraviny.

Nacelnik "Patolizal"
Tak jiste, jak bychom poslouchali rady Netrpeliveho jak Jelen v Riji a Trefila Sipem v Noci Squaw, tak nemame ani na slanou vodu, a v nasich rezervacich mame prd.

Nacelnik "Klidny ikdyz Ma Prostrelenou Nohu Koltem"
Klid Bratri...Co tedy navrhujes Patolizale?

Nacelnik "Patolizal"
Nevim, dlouho jsem neosedlal oceloveho ore, abych se podival do Washingtonu, takze nevim zda Velky Otec je Bily nebo Cerny. Pokud Bily priznejme to bile, pokud Cerny priznejme to te Cerne, ale hlavne si to poradne zjisteme.

Nacelnik "Bojuje do Posledniho Dechu ikdyz To Vypada, ze Je Vse Ztraceno"
Jak te mohla vubec matka porodit ty kret*ne, hovoris jak bys byl furt nality, vcera mne bratr Sokoli Oko zase vypravel jak si recitoval nejake mantry a lizal travu...vsem jen lezes do zadku. Mrtvy Amik dobry Amik cerny nebo bily, sr*t na ne.

Nacelnik "Netrpelivy jak Jelen v Riji"
Presne tak, souhlasim s Bojuje do Posledniho Dechu ikdyz To Vypada, ze Je Vse Ztraceno;...sr*t na ne.

Nacelnik "Drzme se Pospolu"
Bratri drzme se pospolu a nenechme se unaset nasim hnevem.

Nacelnik "Netrha Mi To Zily"
Hele chlapi, reknu vam to asi tak. Sedime tu, jako hezky si tu debatujem, ale moudrosti v tom moc asi nebude. Mozna zkusit nasi tradici, dve sisky.

Nacelnik "Chyta Lososy Holyma Rukama"
No konecne jsme se pohnuli. Dneska me ceka jeste rybolov, tak zkusme to rozlousknout tema siskama.
Reagovat
Vlk-v-trave
Nacelnik "Patolizal"
Zase ty vase pitome tradice...vubec vam nic nerika demokracie a hlasovni. Jste 100 let za opicema.

Nacelnik "Trefil Sipem v Noci Squaw"
Drz uz hubu Patolizale. Jeste pred chvili si tu navrhoval nejake barvy.

Nacelnik "Patolizal"
Co ta tvoje...Trefile Sipem v Noci Squaw, uz se neboji chodit v noci kolem totemu?

Nacelnik "Drzme se Pospolu":
Ale tak bratri...drzme se pospolu! Necht Nacelnik Netrha Mi To Zily provede tradici dvou sisek. Stvorime kruh, oznacene sisky vyhodime do vzduchu a ktera z nich padne do kruhu ta bude GOAT.

Nacelnik "Patolizal"
Zoufalci...

...Nacelnik Netrha Mi To Zily vzal dve sisky jednu oznacil na bilo, druhou na cerno a vytycil kruh ve velikosti jednoho centu.

Nacelnik "Drzme se Pospolu":
Hele Nacelniku Netrha Mi To Zily, nechci tady vnaset nejake pochybnosti, abych se dobrali konce a mohli jit vklidu domu, ale nezda se ti ten kruh nejak maly? Jako ani pamatny Nacelnik "Trefil z Dalky Mouchu" by to mozna nevyhodil tak, aby do toho "kruhu" neco vubec dopadlo.

Nacelnik "Patolizal"
To jsou ty vase priblble tradice.

Nacelnik "Drzme se Pospolu"
Patolizale, drz fakt uz hubu, nebo mne zacnou rikat Zabil Toho, Ktery Paty Lizal.

Nacelnik "Netrpelivy jak Jelen v Riji"
Souhlas drz uz hubu, nebo mne nudou rikat: Ten, Ktery Pomohl Tomu, Ktery Si Zacal Rikat Zabil Toho, Ktery Paty Lizal.

Nacelnik "Bojuje do Posledniho Dechu ikdyz To Vypada, ze Je Vse Ztraceno"
Dobre, ale neni ten kruh fakt maly?

Nacelnik "Chyta Lososy Holyma Rukama"
No maly...rozhodne mne neprijde vetsi nez ten problem, ktery mame rozlousknout. Mozna je jeste hodne velky...

Nacelnik "Netrpelivy jak Jelen v Riji"
Na Bileho Bizona, kurde uz Nacelniku Netrha Mi To Zily vyhod ty sisky. Bo mne muj syn Jelito, Ktery Neumi Ani Ulovit Jezka vyroste na uplnyho bridila, musim ho naucit ulovit aspon sneka.
Reagovat
Vlk-v-trave
...Nacelnik Netrha Mi To Zily vyhodil dve sisky do vzduchu a obe dopadly mimo vytyceny kruh.

Nacelnik "Patolizal"
Vy jste d*menti :D

Nacelnik "Drzme se Pospolu":
Tak a ted mne Nacelniku Netrha Mi To Zily porad, co mam jako tomu Velkemu Otci z Washingtonu napsat. Jakou zpravu mu ted poslem.

Nacelnik "Netrha Mi To Zily"
Jednoduchou.
Vazeny Velky Bily Otce z Washingtonu. WakanTanka Promluvil a GOATka Koza zustava nadale zahalena Tajemstvim. Cela Priroda rika, ze neni stale rozhodnuto. Je treba pockat jednu zimu.

Nacelnik "Drzme se Pospolu":
Bratri, ja si myslim, zeby to slo. Vlk se nazere a koza zustane cela, pro jistotu navrhuji pro pristi hod sisek, zmensit jeste kruh. Ti kr*teni se budou mezi sebou hadat, a my si vklidu budem lovit lososy mimo rezervaci...Nacelnik "Netrha Mi To Zily" dostane od svazu 10 koni, jednu pusku a moji ceru...

Nacelnik "Patolizal"
Ja si take myslim, ze Nacelnik "Netrha Mi To Zily" je moudry muz. Dobre Rozhodnuti. howgh.
Reagovat
sojka1
Reagovat
Vlk-v-trave
Je to samo-cenzurovana verze:) ale nechtel bych to zabirat moc protoru:D
Reagovat
blixa
Ty ses hodně nudil, což ? smile
Reagovat
Stan_Borowitz
Nudící se (nejen) děcka jsou největší problém současného světa...
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale zrovna Vlka nepodezírám z toho, že by to napsal z nudy---
Reagovat
Andrew89
O chlup vice jsem to pral Serene, ale Viku mam rovnez rad,tak mi to tolik neva. Snad sfoukne tu japonskou nanu. Serena je neslutecna,sice do ni vetsina kope,ale opet udelala Sf na gs ve 38 letech,at uz 24 ziska nebo ne,stejne je to rekordmanka a k ni se jen tak nekdo nepriblizi v soucasny a budouci dobe. Jeji tenis je a vzdycky bude oku lahodici a ja miluju na kurtu emoce a zapal. Snad bude hrat i pristi rok:)

Osace gs nepreju za to divadlo,hraje dobre jen v usa(tady na kurtech),na antuce si zas neskrtne-klasicky a dle meho ji vynecha.
Reagovat
Nenela
smile
Souhlas se vsim.
Reagovat
aape
Dobre hraje i na AO, jak muzou potvrdit nase holky..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
hraje dobře jen v USA, a díky tomu byla No.1 a teď je No.9smile
No, když se hází hnůj, přimotá se tam kde co...
Úroveň tenisu má momentálně na 1.-3.misto. výkyvy ve formě, případně výpadky na jiných površích na tom nic nemění.
Viku si pamatuji z dob před děckem a byla to jedna z nejméně sympatických hráček. Naomi má za sebou první blacksmile out, takže nesoudím. Naštvat se dovede, praštit raketou taky, ale to umí hodně hráček a zvláště mladých...
Ve finále budu přát víc Naomi. Vika se už tím SF stejně zapsala do historiesmile
Reagovat
rybicka
Dnes by mohlo ještě jít

https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=1523449
Reagovat
gigin
https://imgway.cz/1VHj/IMG_20200911_061333.jpg

https://www.facebook.com/1512968832346528/posts/2687238244919575/
Reagovat
Mayo
Vikina beast mode. smile ešte výbor chcelo poraziť Osaku ale bude to náročnejší super ako SW smile
Reagovat
Mayo
*by to
Reagovat
gigin
Q: You served for the match in the 2012 final. Did any of those thoughts creep in?

AZARENKA: ?Oh hell no. Absolutely not. I was young. My ego was way too big.?

#USOpen
Reagovat
gigin
For the first time in Grand Slam history, there is a mother in both the singles and doubles final.
Reagovat
peek
Kam ty na tyhle stats chodíš? Co otcové? smile
Reagovat
gigin
Tvl, tam je otců, kteří ani o tom neví, takže to je z právnického hlediska nejasná, zajímavá situace...
Reagovat
Mantra
no vida, jak tipnu u Sereny, vždy je to naopak - celej turnaj jsem tipoval proti a šla dál, teď jsem hádal postup a ejhle - smile

Jedeme Viko, teď ještě tu druhou černou ženu (žlutou barvu asi nechává ve skříni, páč o tom nikdy nikde nepíše)smile
Reagovat
Dobry-den
Serenka smile Zase ta čtyřiadvacítka nevyšla. Na RG ji nejspíš neuvidíme, takže se na ni budeme moci těšit i v příštím roce. Ona se toho rekordu jen tak nevzdá. smile

Ve finále budu fandit Vice, ale moc šancí jí nedávám. smile
Reagovat
peek
Už ho myslím nezíská a žádná škoda.
Reagovat
jirkaS
JUHŮŮ!
Reagovat
Hector21
Hezky Vika, gratulace!smile
Reagovat
gigin
Reagovat
Cico93
Som skoro neprežil...
A teraz do práce.
Reagovat
gigin
:DD
Reagovat
Cico93
Konečne ju porazila. Však už bola toľkokrát tak blízko...Konečne.

Snáď bude v sobotu platiť do tretice všetko dobre a US Open vyhraje.

Víťazka je pre mňa už teraz!
Reagovat
gigin
Na 11tý pokus. Finále dá. All lives matter vole.
Reagovat
gigin
Já ju prostě neskutečně žeru. Tenis, grimasy, pohyb, všechno. Miláček můj :DD
Reagovat
gigin
Ale kuwa Serence bych nechtěl dlužit...
Reagovat
Marduch
Victoria Amazonka
Reagovat
gigin
No :DD finále kouknu na jachtě. Btw máme ještě 2 místa volné, jestli chcete někdo jet, napište. Zítra vyplouváme ze Sukošanu.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tvl, gigine, já nesnášim houpání na těch malých lodích, jinak bych jel z fleku.

Navíc ty bys jistě nedovolil vypnout při tom finále zvuk, jak tě znám.
Reagovat
gigin
Však já jsem si myslel, že kvůli těmto dvoum kravinám ty nepojedeš...
Reagovat
Cico93
Ona je skvelá žena.
Reagovat
Patik
Ale taká odveta Osaka Williams by tiež nebola zlá..
Reagovat
zfloyd
taktické ošetření - chvilka pro odpočinek
Reagovat
brixner
Nemám rád ani jednu z nich...Ale asi by bylo lepší, aby vyhrála matka a ve finále aby opět dostala na budku od Vosaky. Myslím, že by už konečně poznala, zač je toho loket, popáté ve finálasmile A Vosaka je momentálně opravdu jediná, kdo dokáže mamču sejmout! Takže du proti svému přesvědčení - matko, gosmile
Reagovat
Gracias_Mendoza
Když ji sejme ale Aza, tak bude Vika druhá a to je přece taky dobrý smile
Reagovat
zfloyd
Vika se chytla ted se uvidí jak je na tom serena fyzicky
Reagovat
rybicka
Sereny se bojí i jestřáb smile
Reagovat
rybicka
Jo, Vika se uvolnila a začala být přesvědčivá. Teď jen aby nevypadla z tempa při MTO pro kotník Sereny.
Reagovat
tommr
Azarenka je zatím slabá jako čaj. Vypadá to, že očekávaný drama se konat nebude ... smile
Reagovat
rybicka
Konečně Azarenka brejk
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tady vidím zásadní moment zápasusmilesmile
Reagovat
blixa
Přesně. Perfektní zatomrování v pravý čas rozhodlo zápas !!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist