Bulharka Najdenovová dostala doživotní distanc za korupci

21. 11. 2020, 16:57
Aktuality 10
Bývalá hráčka třetí světové stovky Aleksandrina Najdenovová z Bulharska dostala doživotní zákaz startů za korupci a ovlivňování výsledků, za což navíc zaplatí pokutu více než tři miliony korun. Trest podle Jednotky pro bezúhonnost tenisu zohlednil i to, že osmadvacetiletá vítězka deseti turnajů nižší úrovně ITF při vyšetřování nespolupracovala.
Profily hráčů
Aleksandrina Najdenovová (© AFP)

Najdenovová byla shledána vinnou ve třinácti případech z let 2015 až 2019, kdy ovlivnila na elitním okruhu WTA i nižším ITF výsledek. Spolu s doživotní suspendací jí jednotka uložila i pokutu 150.000 dolarů (3,3 milionu korun).

Turnajů ITF vyhrála Najdenovová deset ve dvouhře (nejcennější titul získala na akci s dotací 25.000 dolarů) a čtrnáct ve čtyřhře, v níž se ve světovém žebříčku dostala nejvýše na 95. místo. V singlovém pořadí byla nejvýše na začátku třetí stovky (218.).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
FulnekUltras
aby mohli vykazovat nějakou aktivitu.

Dokud nepadne Kong, je to všechno jen maskovací tyjátr pro veřejnost. smilesmile
Reagovat
turista
Malé ryby holt mají smolíka. U nás Rath bručí v báni, myje tam záchody a Bakala, Kožený a další velcí tuneláři jsou vysmátí a na svobodě.
Reagovat
misa
už spekulují o přesunutí Australian Open.
https://twitter.com/9NewsMelb/status/1330047298626269184

Jsem rád, že žiju v normální zemi a ne mezi dementy.
Reagovat
tommr
naše vláda sice nestojí za nic a připadám si tu jako v Kocourkově, ale proti těm australskejm vypatlancům je to u nás ještě relativně v pohodě. V Austrálii zřejmě hodlají bojovat proti koronaviru na věčné časy a nikdy jinak ... smile
Reagovat
misa
Stačí se podívat na jejich světovou jedničku.
Reagovat
misa
Kdyby Australané museli žít českou realitu, tak polovina z nich se posere strachy a ta druhá rovnou spáchá sebevraždu.
Reagovat
FulnekUltras
Prymula dnes opět prohlásil, že naočkované ovce budou mít usnadněno cestování a nebudou muset nosit roušky. Tím definitivně potvrdil, odkud vítr fouká. Ať si jen gatesovští zkurvenci zkusí něco takového realizovat.
Reagovat
tommr
obyvatelé tzv. Západu se měli příliš dobře příliš dlouho a úplně zdegenerovali ... smile
Reagovat
blixa
A takhle končí každá vyspělá civilizace. Nepoučíme se nikdy.
Reagovat
Frick
Pěkná moderátorka smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist