Djokovič vyrovnal rekord Australian Open. Stejně jako Agassi před 19 lety neprohrál už 26 zápasů

25. 1. 2023, 11:52
Aktuality 251
AUSTRALIAN OPEN - Novak Djokovič v Melbourne znovu po dvou dnech dominoval. Dnes deklasoval 6-1 6-2 6-4 Andreje Rubljova a svou neporazitelnost na Australian Open prodloužil už na 26 utkání, čímž překonal své maximum z let 2011 až 2014 a vyrovnal rekordní sérii v podání Andreho Agassiho. V semifinále, které v minulosti nakonec pokaždé a celkem devětkrát proměnil v triumf, se utká s Američanem Tommym Paulem.
Novak Djokovič (© AFP)

Novak Djokovič se letos do Austrálie vrátil po roční pauze zaviněné loňskou deportací ze země kvůli chybějícímu očkování proti Covidu-19. A přestože od 7. ledna laboruje s bolestmi levého hamstringu, stále nenašel přemožitele. 

Navíc v posledních dnech ho zranění limituje čím dál méně a Djokovič i s ohledem na pošetření sil své poslední dva soupeře na Australian Open převálcoval po zhruba dvou hodinách hry. Po domácím Alexi de Minaurovi dnes nedal šanci ani sousedovi ze světového žebříčku Andreji Rubljovovi.

A stejně jako s Australanem nepřišel o podání, přestože ve třech různých gamech odvracel celkem pět brejkbolů. Ve třetím setu začal brejkem a náskok si už bez potíží pohlídal, když po servisu získal 20 z 24 bodů.

"Dnešní výkon byl podobný tomu před dvěma dny. Hodnotím ho jako druhý nejlepší v sezoně," pochvaloval si Djokovič, který letos odehrál 10 zápasů a vyhrál 25 ze 27 setů. 

"Se svou hrou můžu být spokojený. Hrál jsem solidní tenis, za těchto podmínek s bočním větrem se mi hraje dobře. Tohle je pro mě kurt číslo 1, je nejblíže mému srdci," řekl na kurtu, na němž slavil nejvíce svých grandslamových triumfů.




Na Australian Open rekordní devítinásobný šampion Djokovič hraje poosmnácté v kariéře a podesáté je v semifinále. V minulosti pokaždé, když překonal čtvrtfinále, už v Melbourne neprohrál a triumfoval. Předloni dokonce i s natrženým břišním svalem. Letos ho pro změnu nezastavují potíže s nohou.

"V posledních dnech jsem byl připojený na spoustu různých přístrojů, víc než kdykoliv předtím. Zkoušel jsem různé způsoby, jak tomu svalu ulevit a dát ho do pořádku. Funguje to, ale stále na léčbě pracuju. Ve dnech volna mezi zápasy netrénuju, musím na to jít chytře a zbytečně tělo nezatěžovat," řekl rodák z Bělehradu ke svému zdravotnímu stavu.

Pokud letos svou melbournskou sbírku 'zakulatí' o desátou trofej, vyrovná ziskem 22. grandslamového titulu rekord Rafaela Nadala a vrátí se na post světové jedničky.


Na Australian Open Djokovič neprohrál 26 zápasů v řadě, vyrovnal svou nejdelší sérii z let 2011 až 2014 a vyrovnal historicky nejdelší šňůru bez porážky, které jako první dosáhl v letech 2000 až 2004 Američan André Agassi.

 


25letý Rubljov hrál čtvrtfinále grandslamu posedmé v kariéře, ale ani tentokrát v něm neuspěl a neukončí čekání na první velký triumf. V minulosti ve čtvrtfinále prohrál také na na US Open 2017 (Rafael Nadal), US Open 2020 (Daniil Medveděv), French Open 2020 (Stefanos Tsitsipas), Australian Open 2021 (Medveděv), French Open 2022 (Marin Čilič) a US Open 2022 (Frances Tiafoe).

Djokovič se v pátečním semifinále utká poprvé s nenasazeným Američanem Tommym Paulem, který si dnes poradil s krajanem Benem Sheltonem a v Melbourne už podruhé překonal své grandslamové maximum.

"On nemá co ztratit. Bude to pro něj první semifinále. Za poslední rok se očividně hodně zvedl, pomohla mu změna trenéra," dodal ke svému příštímu soupeři Djokovič, který si své první semifinále na grandslamu zahrál už před 16 lety na French Open. O necelý rok později v Melbourne slavil první z dosavadních 21 triumfů.



První semifinálovou dvojici vytvořili už v úterý přemožitel Jiřího Lehečky Řek Stefanos Tsitsipas a Karen Chačanov.

• AUSTRALIAN OPEN 2023 •
Melbourne (Austrálie), tv. povrch, 76.500.000 australských dolarů
středeční výsledky (25. 01. 2023)
• Dvouhra mužů - čtvrtfinále •
Djokovič (4-Srb.) - Rubljov (6) 6-1 6-2 6-4
Paul (USA) - Shelton (USA) 7-6(6) 6-3 5-7 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

251
Přidat komentář
DJOKERTHEGOAT
https://www.sport.cz/clanek/tenis-australian-open-at-zije-car-putin-djokovicuv-otec-na-australian-open-s-fanousky-provolaval-slavu-rusku-3932046#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest203_personalizovany_layout_varCC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
Tennisfan77
Ten jeho fotr je totální vylízanec, to fakt nemá obdoby.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Je to tak, Srdjan je jediná černá skvrna Novaka Djokovice. A je velice pravděpodobné, že Srdjan je jediný člověk, před kterým je Novak maličký. Ale nikdo není dokonalý, ani Nole.
Reagovat
Tennisfan77
Tak Djokovič s těmi extremistickými skupinami má také své historky. Já mu tu jeho hru na milovníka davu nevěřím už od začátku kariéry, je pomstichtivý nacionalista a to že se chová jak se chová vůbec neznamená, že není stejný retard jako jeho otec.
Reagovat
Amputace
smile
Reagovat
wojtop
Svojho casu sa Djokovic vyjadril k niektorym problematickym vyjadreniam svojho otca v tom zmysle, ze mu nemoze diktovat, co ma alebo nema robit/hovorit. Zjavne si nechcel narusit rodinne vztáhy, ale z kontextu bolo citit, ze mu to casto nie je po chuti. Co uz, dieta za svojich rodicov nemoze.
Reagovat
Marduch
Podle mě Nole nikdy natvrdo proti otci nepůjde, snad jen kdyby ten vyrobil nějaký ale kolosální průser.. když si uvědomíme, co všecho defakto celá jeho rodina obětovala pro Noleho kariéru do nějakých jeho 18 let.
Reagovat
peRFect
mladej na tom není o moc lépe
Reagovat
steve79
Djokovice by meli diskvalifikovat, pojed bude jeho tata nadale v lozi pri zapasech.
Reagovat
turista
Zbláznil ses.
Reagovat
Pe3k
Ten Novakův otec, to je jiná liga smile

Když se na to podívám z druhé strany, tak Novak je v podstatě borec, protože nehledě na všechny jeho chyby, tak fakt, že on pochází z tohoto individua a přesto se většinu času chová normálně a mluví inteligentně je až zarážející...U nich je asi ta normální mamka a Novak je asi spíše po ní.
Reagovat
Tennisfan77
Aby se Štefan zítra nedivil. smile
Reagovat
woody
Novak na AO2022 - Novak tam neměl vůbec jezdit, měl dodržet co říkal, že v pŕípadě, kdy bude nutné pro vstup do země potřeba očkování, tak prostě nepojede.

Jeho šance na titul na AO2022 by byla stejně mizivá, vzhledem k tomu tlaku kolem očkování a mizerná příprava před AO2022, kdy přijel na poslední chvíli. Titul vyhrál Nadal a nutno dodat,že zasloužene.

RG 2022 - tohle mé mrzí daleko víc, tady měl Nvoak vyhrát, už od Říma hrál výborně a do utkáí s Nadalem hrál výborně také. Bohužel zápas s Nadalem mu nevyšel, nbylo vidět,že není ve své kůži, i když Nadal tak skvěle nehrál.

US2021 - nezvládnuté od Novaka, věřím,že chtěl hrát na OH a US open, ale pokud skutečně chtěl získat kalendářní GS, neměl jezdit na OH. Zranění ramene, prostředí a vedro, které mu vůbec nesedělo ho vysálo psychicky i fyzicky. Novak si to finále s Medvěděvem neprohrál ten den, ale tou přípravou předtím.

AO2023 - forma vypadá velmi dobře, Novak má dobře našlápnutou, doufejme,že noha vydrží jako v posledních dvou zápasech a pak se uvidí.
Reagovat
Usm
jen bych dodal OH - když už tam hrál, tak proboha měl zůstat jen u singlu, ale ne hrát ještě mix čtyřhru
Reagovat
Tennisfan77
Mix čtyřhra je pro elitní hráče taková zábava místo večerního Netflixu, nevezme jim to žádné síly. Já jsem amaterský tenista a čtyřhru můžu hrát klidně celý den, nic na tom není. OH je obecně taková společenská událost, nevidím důvod proč nehrát všechny soutěže.
Reagovat
Usm
no jenže tam panovaly naprosto extrémní podmínky, obrovská vlkhost - tam tělo dostalo zabrat jen u blbý procházky - velká vlhkost ucpává póry a zabranuje se tělu přirozeně ochlazovat
Reagovat
Tweener
Letos muže nastat opět situace z roku 21, Djoko muže vyhrát i RG (50%) i W (95%) a pak pokus o kalendářní GS (tentokrat žádné OH a další kraviny v přípravě, hezky odpočinek), a korunu by tomu dali Amíci, kdyby ho v takové situaci nepustili hrát, by asi BicMc řádil
Reagovat
Patik
Na jednu stranu by to bolo smutné ak by zvládol opäť všetky tri GS (čo nieje vôbec nereálne) a nepustili by ho na štvrtý ale na druhú stranu aspoň by ľudia opäť videli o čom je tenis bez Djokoviča a budúcej svetovej jednotky a teda o ničom v určitom zmysle.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Tak pro zdravého a o rok mladšího Djokovice by bylo AO 2022 jasnou záležitostí (vzhledem k tragické kvalitě finalistů). Je na místě se domnívat, že by vyhrál i RG 2022 v případě startu na AO 2022. Jednak by se s Nadalem neutkal už ve čtvrtfinále, ale asi až v semifinále či finále. A hlavně, Nadal hrál úplně stejně jako v roce 2021 na RG (možná byl ještě slabší). Bohužel Djokovič se značně zhoršil v r. 22 oproti 21. Kvůli Austrálii na něj byl extrémní psychický tlak, Nadal mohl, Djokovič musel. Psychicky absolutně nebyl v zápasu čtvrfinále, fyzicky Novak též nehrál jako v roce 2021 (zkrátka i když hrál antukovou sezónu, tak neúčast v Austrálii a IW či Miami se s ním táhla), kompletně odpadl + publikum, které se chovalo nechutně. Platí, že v letech kdy Djokovič uspěl v Paříži, tak uspěl i v Austrálii. To je přímá úměra a FAKTA. Nicméně nebudu shazovat vítězství Nadala na FO 2023, fair play to him, zvládl to na kurtu proti GOATOVI. S AO 2022 je to samozřejmě jiné, to byl výsměch, který neměl se sportem nic společného.

Takže ano, je docela stěžejní, aby vyhrál toto AO, pakliže chce vyhrát FO 2023.smile
Reagovat
turista
Bylo by to fajn. Novak loni vyhrál pošesté na pomalé antuce v Římě cenný velký titul a celkem 5 turnajů navzdory obstrukcím a přestávkám. Sezóna 2022 pro něj tak byla úspěšná. Na RG postrádal potřebnou rozehranost. Jinak by tam s Nadalem neprohrál. Věřím tomu, že letos nějakou úspěšnou bitvu proti Nadalovi na antuce Novak vybojuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic odohral pred RG 14 zapasov na antuke, Nadal 5..

Vybavené, zhasla fajka :)

Ak by to mali naopak, Nadal by pravdepodobne vyhral 3:0, resp. Djokovic by sa do stvrtfinále ani nedostal.
Reagovat
turista
Djokovič odehrál před RG 2022 16 zápasů s přestávkami, zatímco Nadal asi 30 zápasů, z toho sérii 3 titulů za sebou. Novak se musel taky vypořádat se skandalizaci. Ale je to už historie.
Reagovat
mahycek
Jen nechápu, jak nikdo z mladíků, nebo tedy o
5-10 let mladších ho nedokáží zastavit ?? Vždyť
už musí mlet z posledního, to zdraví není také
z pravé švédské ocele.... To je hanba těch mladších. Jágr bude mít 15.2. 51 let, sice nemůže
sprintovat, jako v 35 letech, ale jeden gól mu
chybí ke 1039 trefám v profesionálních soutěží.
teď s Waynem na 1038. Samozřejmě není nejlepší,
ale z Kladna je mezi 5 z mužstva. Z 25 hráčů.
To také není normální, to je fantastickej
přírodní úkaz, kde je. To samé asi Djoko. I když je to individuální sport, a Jágr je kolektivní sport. Ale, těch 15 let mezi Jágrem
a Djokem se dá srovnat v těch sportech. A za
další, soupeři těchto nestárnoucích superhvězd
jsou, když to přeženu, sráči, žabaři, málo tomu
dávají. Ale, to je úděl dnešní doby.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Nesrovnával bych individuální sport s kolektivním. V individuálním je na jedince vytvářen mnohem větší tlak, nemá šanci se opřít o tým atd.

Proto bude Ali, Djokovic, Karelin, Bolt, Phelps vždycky nad Jágrem, Gretzkym a dalšími. Ačkoli si vážím i Pelého a Jordana, tak stejně je musím s těžkým srdcem dát do druhé skupiny.
Reagovat
Amputace
Pěkně stupidní a krátkozraký pohled na věc. Ale líbí se mi, jak máš svým fanatickým a naprosto nezdravým přístupem ve všem jasno.

U kolektivního sportu se dá zase tvrdit, že tlak na jednotlivce daleko více zvyšuje, že to může zkur.vit ostatním, že nehraje jen sám za sebe, ale má nějakou kolektivní zodpovědnost. Když jde sám na bránu, není to stejné, jako když jde tenista smečovat. Mít zodpovědnost jen sám za sebe je psychologicky daleko snadnější, než mít ji ve vztahu k jiným lidem.

Kolektivní sportovec se sice může opřít o tým, ale úplně stejnou měrou je vázán ke svému týmu i zodpovědností. Vše, co udělá na hřišti, neudělá jen pro sebe, ale třeba pro 10 dalších lidí, co jsou tam s ním.

Zkrátka obojí má své pro a proti, což někdo s myslí nastavenou tak fanaticky jako ty, může těžko pochopit.
Reagovat
Tennisfan77
Tady souhlasím, individuální sport je mnohem jednodušší, nemáš se na co vymlouvat, vše jde za tebou.

V kolektivní sportu mimo to co zmínil Amputace navíc hrají velkou roli společenské vztahy mezi hráči/hráčkami, každý se 100% nesnese, sportovci to pak mají v hlavě, máš mnohem více výčitek že jsi nehrál dobře a proto tým prohrál atd.

Tenis má kouzlo v tom, že vše co se stane na kurtu je výsledkem tvé hry. Samozřejmě jsou někdy zápasy, kde nemůžeš udělat nic protože soupeř se dobře vyspal, ale v 95% případů ty ovlivňuješ výsledek zápasu, což se u kolektivního sportu říct nedá. V hokeji můžeš dát tři góly, ale když je brankář po chlastačce dostanete pět i přesto že jsi byl nejlepší, nevyhraješ a máš v sobě pachuť.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Jelikož jsem provozoval, jak individuální, tak kolektivní sporty, tak je to samozřejmě nesmysl, co píšeš.

Pakliže kolektiv není toxický, tak tě podpoří, když se nedaří a jde do tuhého. Uděláš chybu, někdo ji může napravit. Nedaří se ti? Můžeš se stále svést s celým týmem nebo tým změnit. Je zde veliký prostor pro alibismus.

V individuálním sportu je všechno krásné, když se daří, ale jakmile se dařit přestane, tak se teprve projeví skutečný charakter, protože pád může být hluboký. Např. takový tenis je hra milimetrů a jemné motoriky, perfektní rovnováhy, footworku, je extrémně komplexní, jak po fyzické, tak po psychické stránce. Každá slabina se naplno projeví.

V boxu je člověk sám, neoznačuje se "the loneliest sport" pro nic za nic. Stačí jedna chyba a můžeš být permanentně zmrzačený. Opět technicky extrémně náročný sport, psychicky ještě více.

Ne nadarmo sportovci jako Ali nebo Djokovič či Bolt vítězí v anketách o nejlepší sportovce planety.

A co když se profesionální boxer či tenista zraní? Kdo je bude platit? Tým? Mheh. Vůbec nevíš, o čem mluvíš. Jsi demagog v tomto ohledu. Teoretik, který rád uráží no. :)
Reagovat
Amputace
Ukaž mi ty ankety. Takový Ali není ani nejlepší boxer, natož sportovec.
Reagovat
Krisboy
Tak jsem konečně zkouknul higlights Djokoviče s Rublevem a musím říct, že ten Ježíš nehraje vůbec špatně. Podle mě bude mít Tommy co dělat. Snadné to nebude.
Reagovat
Usm
Já viděl sestřih taky, Djokovič nedává žádný pecky, ale háže to neuvěřitelně přesně k lajnam
Reagovat
Krisboy
Mě naopak tvrdost některých jeho úderů překvapila. Respektive lehkost, s jakou je hraje.
Jako Berďa v nejlepších letech smile

Vypadá skutečně ve velké pohodě, Rubleva k ničemu nepustil. Ale co si budeme povídat, Rubl není pro Djoka měřítko formy. Paul by ho mohl zaskočit (nevím, jestli spolu nikdy hráli), ale že si to pohlídá, o tom nená pochyb. Tsitsipas by musel podat svůj top výkon a hlavně ho udržet celý zápas, což nepředpokládám.
Reagovat
Tweener
A úplně stejně by to vypadalo loni, kdyby ho pustili hrát. Aspoň ti nevěřící uvidí, jak vypadá automatický titul. Jako Rafa a x let v Paříži.
Reagovat
smazaný uživatel
Udalosť A v tomto prípade nepotvrdzuje udalosť B, len posilňuje domnenku jej uskutočnenia. Rozhodne žiadna garancia.

Djokovič minulý január možno nemal takú formu a hlavne čelil by úplne inému žrebu.

Paula, ktorého má dnes v semifinále by mal v druhom kole, v QF Berretiniho, v semifinále Nadala a vo finále Medvedeva, ktorý ho v nedávnom vzájomnom GS finále v podstate vymazal z kurtu. Úplne iný príbeh.
Reagovat
Usm
automatický titul by to jistě nebyl, ale ta šance na titul by byla určitě nejméně 50%ní. Medvedev ho porazil na US open, naopak předtím v Austrálii ho Djokovic vcelku pohodlně smáznul 3-0. A ohledně Nadala - ten má za posledních 8 let na hardu z Djokovice takovou depku, že by byl brejk dole ještě před zápasem
Reagovat
paddy
50% je pouze hod mincí, což velký rozdíl oproti 100%
automatické např. je, když někdo odstoupí před turnajem a automaticky ho nahradí LL
Reagovat
smazaný uživatel
50% mi príde fér predikcia.

Vidím to podobne, je to zosobnené Možno áno/Možno nie.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Djokovič v Austrálii 2022 by Medvedeva vystřelil z kurtu během 2 a půl hodin ve třech setech. US Open 2021 by bylo kompletně irelevantní.
Reagovat
Ondrej2280
Aha, tak kuzelne BY, KEBY :)) Poznas to s tym psom, ze KEBY pes....tak vies co sa s nim stane :))
Reagovat
Pe3k
Samozřejmě je to je další nesmysl od ženy z Petržalky. Prý "nedávné" finále bylo před rokem a půl a mezi tím Djokovic Medvedeva 4x porazil...Medvedev je hotový a neuhrál set s Kordou.

Nadal není schopen uhrát set se světovou 60, proti Djokovicovi by neuhrál gem...Letos je jeho největší soupeř jeho noha, loni by neměl soupeře žádného.
Reagovat
Ondrej2280
Nadal toho medvedeva 2x vo finale porazil a djokerik dostal klepec,tak tu nebluzni o tom ,ako by medvedeva vo finale GS djoker porazil.Ked to dokaze,potom sa ozvi:)
Reagovat
Pe3k
Já vím, Rafa Medvěděva 2x porazil tak, tak v 5 setech s maximálním úsilím za přispění všech svatých a injekcí od DR Fuentese smile

Djokovic porazil Medvědva na AO 2021 3:0 na sety.7:5,6:2,6:2. Čili Medvěděv v Austrálii neuhrál proti Djokovicovi ani set...
Reagovat
Ondrej2280
A ktori z tych superdolezitych zapasov,ktore djoker vyhral bolo finale GS?..osviez mi pamat pls:))
Reagovat
Pe3k
Proč finále? Nadal skončil ve druhém kole a Medvěděv ve třetím...smile
Reagovat
Ondrej2280
Nerob zo seba vola:)
Reagovat
Pe3k
V tom si odborník ty smile
Reagovat
Ondrej2280
Myslel som to v dobrom aby si sa nehral na hlupaka..zvladnes to?:)
Reagovat
wojtop
Prehra Djokovica s Medvedevom vo finale USOpen bola viac o tom, ze Djokovic jednoducho neuniesol historicky vyznam mozneho triumfu (ziskat sezonny Grand Slam) a jeho vykon nebol ani standardny, takze pri vtedajsej forme Medvedeva to skratka nestacilo. Znevazovat to vyrazom klepec je iba nenavistny zaslepeny pohlad hatera, ktory si vzdy hlada, coho sa chytit a znevazuje vsetko, co by objektivny fanusik bez problemov uznal. Ani Nadal, ani Federer takuto sancu nemali nikdy za celu svoju karieru, len tak na okraj. A este dodam, ze neustale potvorit mena hracov, len preto, ze ich zo srdca neznasas, svedci najma o tvojej dusevnej "urovni" a tiez o tom, ako ta ich uspechy v skutocnosti seru (sorry za vyraz). Keep hating if that is what you need for your life.
Reagovat
Ondrej2280
Goatkovic sa ti paci viac?:)...len tak mimochodom tento nick vymyslel pomateny fanusik srba.
A 3:0 na sety bez tajbrejku je klepec,a mozes si o tom mysliet co len chces.Vysledok je jasny.
Reagovat
Usm
Pleteš hrušky s jablkama... Australian open a US open jsou dva odlišné grandslamy s dost odlišným povrchem. A pokud vím, tak se bavíme o teoretickém vítězí Australian open 2021, ne us open
Reagovat
Usm
Oprava - 2022
Reagovat
Ondrej2280
Bolo to finale GS a je jedno na akom povrchu.
Reagovat
Usm
Tak teď si akorát potvrdil svou neznalost
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
smile Je to gaučový povaleč, to že by Ondra dostával stejné nakládačky v tenise bez ohledu na to, na jakém povrchu hraje, nemění nic na tom, že pro zkušené tenisty (obzvláště profíky) jsou i minimální rozdíly povrchů stěžejní. Jenže v případě AO a US Open povrchů jsou ty rozdíly obrovské ve vlastnostech povrchu. Medvedev je neškodný klouček v konfrontaci s Djokovičem na AO. Danil se může jenom modlit k bohu, aby Djokovič zestárnul a ten AO slam mu tak daroval. :)
Reagovat
Ondrej2280
Ja ti pisem o tom, ze dostal nakladačku vo finale GS a nebavim sa tu s tebou o povrchoch :) Nechcel by si nahodou aby sa hrali v roku tri GS na tom istom povrchu ?:) Ze by sa Medvedev ulutostil a presunul by sa kvoli tomu na to finale do Australie, aby chudak Simulant neplakal a mal nejaku sancu ?:)
Reagovat
Usm
je to marný, je to marný, je to marný...asi tolik. Tak ještě jednou - bavíme se o AUSTRALIAN OPEN 2022, ty další tvoje nesmysly ani nemá cenu komentovat
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Krásně jsi ho věčně rozebral. Clinic. Jako Djokovič. smile
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
smile Přesně USM.smile
Reagovat
wojtop
Nick, ktory si da nejaky sukromnik na YT je jeho vec a nikoho nim neuraza, cakal by som, ze majster sveta tvojho kalibru by toto mal pochopit. Mne je srdecne jedno, aky nick si dotycny Srb pre seba vymyslel, to som vobec neriesil. Vyjadril som sa k tvojmu neustalemu znevazovaniu a snahe zosmiesnit tvojho "neoblubenca". Nedari sa ti to, ale je to tvoja vec, mozem len viac-menej zopakovat - keep hating and be happy.
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
Ondrej2280
Ani jeden z jeho nickov som ale nevymyslel ja,places u nespravneho.
Reagovat
Amputace
A Petřík to ještě lajkne :D To je neskutečná banda.
Reagovat
Amputace
Promiň, ale v prvním setu toho zápasu Medvěděv nevyhrál, tuším, pouze dva míče na svém servisu. Byl naprosto nehratelný, s tímto by nic nezmohl žádný hráč. Pak se postupně hra začala vyrovnávat, protože Medvěděv pochopitelně tak brutální servis nemohl udržet, a Djokovič měl své šance. Přesto to byl ale pořád v první řadě o skvěle hrajícím Medvěděvovi, kterému v tom zápase vše vycházelo a hrál svůj top tenis, navíc (na rozdíl od finále AO s Djokem) úplně s klidnou hlavou. Někteří zaslepení fanoušci Djokoviče to celé házejí na tlak, který byl na Novaka vyvinut, ale byť tento faktor mohl hrát svoji roli, určitě nebyl hlavním důvodem Djokovičova selhání - tím byl zcela jednoznačně skvěle hrající Medvěděv, který v tom zápase prakticky neměl slabinu; kdykoli byl v úzkých a Djokovič se začínal nadechovat, zahrál nějaký over the top. Nebylo o čem.
Reagovat
Ereinion
souhlas, to byl nejlepší zápas Medvědovy kariéry, prakticky nehratelný
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Medvěd z US Open 2021 by si proti Djokovičovi na AO 2022 ani neškrtnul. Celá jeho "zázračná" hra z US Open 2021 by se na odlišném australském povrchu rozsypala během pár her jako domeček z karet a mýtus by byl rozprášen na prach. Na začátku druhého setu už by se třásl jako ratlík a riskoval druhé servisy proti bezchybnému Djokovičovi. :)
Reagovat
Amputace
:DDD

Tomu se dá vážně jenom smát. Takovou absenci soudnosti jsem u nějakého fanouška ještě neviděl. Jen mimo téma: volíš Babiše?
Reagovat
turista
Brundibár hrál na US Open 2021 excelentně. Ale Novak tu možnost vyhrát kalendářní GS b hlavě neustál.I na něj to bylo moc.
Reagovat
Ondrej2280
Aspon ty si trosku sudny clovek , nie ako to pomatene pako nad tebou:)

Treba uznat Medvedov vyborny vykon a Djokovic priemerny, plus mu uplne odisla hlava a preto prehral.
Reagovat
Amputace
Ne, je to úplně naopak: Medvěděv hlavně zahrál skvěle a až v druhé řadě se dá mluvit o nějakém neustání tlaku. Byla tam spousta momentů (zvláště prakticky celý první set), se kterými by vůbec nic nezmohl ani Djokovič, který by pod žádným tlakem nebyl.
Reagovat
Patik
Dobre napísané..Djokovič vtedy na tlačovke aj povedal že ten zápas bude hrať akoby šlo o posledný zápas jeho kariery..a dostal 3:0 neskôr uviedol že je rád že už je po všetkom lebo ten tlak bol obrovský..čiže áno zožralo ho to celého ale ak by sa mu to podarilo znovu tak už by to podľa mňa uhral..minimálne by to nebolo v troch setoch..aspoň ďalší bod do goat debaty neviem si vôbec predstaviť že by Nadal vyhral tri GS a US Open urobil ešte finále v 34-35 rokoch.
Reagovat
Amputace
Naprosto donebevolající dehonestace toho, jak naddimenzieálně v tom zápase zahrál Medvěděv. Pro fanouška Djokoviče nic neobvyklého.
Reagovat
Ondrej2280
No vidis ..minuly rok bral Rafa 2 GS a o finale tretieho ho pripravil zraneny sval.
Aj ked sice, djokovic s podobnym zranenim vyhral AO :))
Reagovat
turista
Wimbledon by už Nadal loni nevyhrál. Djokoviče by tam prostě neporazil.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Je to tak, Nadal by dostal mimo antuku další nakládačku od krále. Ale chytře vypustil už semifinále Wimbledonu, protože se jeho ego bálo prohry od jeho "oblíbence" Kyrgiose. :DDD
Reagovat
Ondrej2280
To by sa videlo v tom finale, ci by porazil alebo nie.
Ale hypoteticky si myslim, ze Nadal by taku sancu na US uz nepustil, zožral by Medveda aj s teniskami:)

Kazdopadne, BY , Keby v sporte neexistuje:)
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Reč je o finále AO2022 a teda finále z US Open 2021 mozno povazovat za nedávne.

Petrik, opat raz so suverenitou sebe vlastnou demonštroval aký vygumovaný mozog so slamou v hlave v sebe nosí, a v jeho prípade aj so slamou v topánkach.

Jednoduchý prosťáček z Ostravy, ktorý pomyselné vitazstvo Djokovica na AO2022 s Medvedevom bude obhajovat tym, ze Djokovic vyhral vo vzajomnom zapase o rok neskor..

Ludia, ruku na srdce, ako sa niečo také hlupe mohlo narodiť. čo myslite?..Evolučná chyba?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
děláš si ze mě legraci po tom, co jsme si psali ve vzkazech?
Reagovat
smazaný uživatel
Reakcia na OPATOVNU Petrikovu provokáciu.

Tenisová diskusia sa pred jeho vstupom uberala sviežim tenisovým smerom.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
on tě nazval ženou z Petržalky, za což si můžeš jenom ty sám... a rozhodně to není důvod psát takhle nechutnou reakci na adresu živý osoby.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak on je prosťáček z Ostravy, za to si tiez moze sám.

Moze sa napriklad dovzdelávať, prípadne sa prestahovat do ekonomicky a spoločensky vyspelejsieho mesta a popracovať na sebe.

Každopádne, myslim si, ze kto si za čo može je v tomto smere úplne irelevantné.

Je to prvý náznak agresivity, impulz, ktorý strháva fajn tenisovu diskusiu smerom dole. Na tom sa snad zhodneme. Pokial sa nebudú trestať prvé agresivne vstupy a invektíva, zmena kultúry k lepšiemu nie je na TP možná.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ty ale nebudeš rozhodovat o tom, jak se kdo bude trestat... a už vůbec nebudeš reagovat takhle, to si dělej v jiných diskusích na jiných portálech, tady ti to tolerovat nebudu.

a ještě ho urážíš znovu... takže za tebe je špatně někoho urážet v prvním příspěvku, ale reagovat urážkou mnohonásobně horší je v pořádku. to přece není normální.

mám sto chutí tě okamžitě znovu zabanovat, protože žádná změna po obnovení nicku nenastala a před pár dny jsem ti jasně něco psal po tvé diskusi s Tenisovy.nadsenec. proberu to s vedením, aby sis nemyslel (opět), že jsem zaujatej. rozhodne o tom tedy někdo jiný než já, dostane veškeré tvoje komentáře + ty, na které jsi reagoval, aby to bylo fér (tedy celé vlákno). doporučím ti si vyměnit kontakty s lidmi, se kterými se tu bavíš, protože to na 99% vypadá na ban bez možnosti se vrátit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemam v umysle o comkolvek rozhodovat, nikdy som neprejavil takú ambíciu, píšem len svoj názor.

Áno, agresor a iniciátor konfliktu nesie logicky väčší podiel viny v kontexte zlej atmosféry na TP. Je to naopak, úplne, ale úplne normálne.

Rusko taktiez zaútočilo na Ukrajinu ako prvé, takže mŕtvy ruský vojak je len následkom ruskej agresie. A nikoho nenapadne argumentovat, ze za to, ze si nam "len" strielal na školy, dostať gulku do hlavy?.. To je predsa neprimerané.

Moja reakcia na tvoj príspevok bola len ironickým poukázaním na irelevanciu toho, že osobné invektívum je v pohode, ak si za to človek može sám. Nie, nie je.

K tomu ostatnému, kľudne si poslúž. Samozrejme, ak chceš dostať Legitimny objektivny pohlad, treba všetko zoraditl do korektnej časovej stopy. Svoju objektivitu si vyjadril svojim 99.9%.

Spýtaj sa aj beznych slusnych ľudi na TP, čo si o dnešku a pasivnej agresivite myslia, a kde je kameň úrazu.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
už to s tebou dále řešit nebudu. poslední informace pro tebe:

Pe3k dostal varování za provokaci. tvoje příspěvky z posledních dní, tzn. diskuse s tenisovym.nadsencem a dnešní reakce na Pe3ka budou poslány osobě, která rozhodne o tom, jestli ban dostaneš, nebo ne. ta osoba má samozřejmě přístup do systému a vyfiltruje si všechny tvé komentáře a celá vlákna, takže si může najít tvé urážky ostatních i mimo tyto dvě diskuse.

já té osobě do rozhodnutí mluvit nebudu, samozřejmě dostane informaci o dřívějším banu spolu s informací, že jsi tu přispíval pod jinými nicky (což ti asi nepřidá), aby ta osoba chápala, proč tě Pe3k dnes oslovil tak, jak tě oslovil.
Reagovat
smazaný uživatel
Do rozhodovani mluvit nebudeš, len ho trochu nasmeruješ :)

V poriadku smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
už jsem ti to psal do vzkazu, ale ať je to vidět i tady:

ten člověk si vyfiltruje tvoje příspěvky, jen bude LOGICKY doporučeno se podívat na to, proč tahle situace vznikla.
Reagovat
Ondrej2280
Ma pravdu, bavili sme sa spolu v odkazoch ak si pamatas a pisal som ti, ze to Pe3k nevydrzi, a nevydrzal:)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ty se prosím nevyjadřuj, tebe se to netýká, děkuji.
Reagovat
Ondrej2280
Tyka sa ma to, pretoze si to pisal aj mne aby sme neprovokovali Pe3ka. Provokovat zacal on, takze si mal verejne napisat jemu.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
netýká se tě to vůbec, o tobě tady nikdo nemluvil. tak se přestaň angažovat.

Pe3k neměl Forehanda oslovit takto, ale to nic nemění na tom, že si Forehand tohle oslovení zavinil sám. tady jde o jeho reakci, která je naprosto neadekvátní tomu, co napsal Pe3k, ať už to Pe3k myslel jako provokaci nebo ne. s ním si to vyřídím také.
Reagovat
Ondrej2280
budem sa angazovat kde chcema a kedy chcem a ak chcem nieco okomentovat, tak to spravim, bez toho aby mi niekto radil, co mam robit.
Reagovat
Krisboy
Zapomněl jsi na smajlíky, kašpare
Reagovat
Tennisfan77
A když mi bude někdo radit co mám dělat, tatínek vám vyhlásí válku. smile
Reagovat
Ondrej2280
Smajlik si necham pre teba :)trulo..
Reagovat
Amputace
Jen pro úplnost: Petřík si to oslovení a následnou reakci taky zavinil sám. Zaútočil na FH na základě něčeho, v čem se sám mýlil. Tvrdil, že US 21 a AO 22 od sebe byly rok a půl, že mezi tím Medvěděv Djokoviče 4x porazil atd. Za to se mu FH zcela pochopitelně vysmál. Není to poprvé, co tuhle "kauzu" sleduju, kdy Petříkovi je zcela evidentně odpuštěno, jeho výroky a rétorika je čímsi banálně absurdním omluvena (že si to FH zasloužil, WTF? co je to jako za vysvětlení?), zatímco u FH to funguje zcela opačně. Krása před těmi volbami :)
Reagovat
Pe3k
"Zaútočil na FH na základě něčeho, v čem se sám mýlil"

Ty máš stejně jako ostatní fandové Nadala ve zvyku být neustále mimo...Přitom je to tak jednoduché, že to tentokrát možná pochopí i Forehand, ale pochybuju smile

Za provokaci z mé strany je považováno oslovení žena z Petržalky (může si za to sám, jelikož se tady on sám za ženu vydával). Myslet si že "US 21 a AO 22 od sebe byly rok a půl, že mezi tím Medvěděv Djokoviče 4x porazil" že tohle je na někoho útok může opravdu jen a pouze fanoušek Nadala, tentokrát s přezdívkou amputace...
Reagovat
Amputace
Za označení "evoluční chyba" si též můžeš sám, když nejsi schopen si ani ověřit ty úplně nejzákladnější fakta, než se s někým pustíš do hádky a snažíš se ho navíc zesměšnit. Kdybys pak tu chybu alespoň uznal. Měl tě oslovit prostě hlupáček z Ostravy, protože pak by bylo vše fakticky v pořádku - někdo, kdo tvrdí, že mezi US 21 a AO 22 musí být přece hlupáček. Fakta.
Reagovat
Amputace
je rok a půl*
Reagovat
Pe3k
Já ovšem nepsal, že mezi AO22 a US 21 je rok a půl smile

Samozřejmě si zase napsal jen hromadu nesmyslů, ale v pořádku od tebe nikdo nic jiného nečeká...

"Za označení "evoluční chyba" si též můžeš sám"

Samozřejmě tohle nějakou logikou nemá nic společného. Podle toho nesmyslu by každý člověk co se někdy splete měl být označen za evoluční omyl, což by pro tebe konkrétně znamenalo, že by si tady byl označen za evoluční omyl prakticky každý den...

"Měl tě oslovit prostě hlupáček z Ostravy, protože pak by bylo vše fakticky v pořádku"

Další důkaz, že jsi naprosto mimo. Já totiž nejsem z Ostravy. Jen ten fakt, že opakuješ nesmysly, které tady píše člověk co dostal 6 banů mluví za vše...Píšeš tady o ověřování faktů a pak napíšeš, že sem z Ostravy což je čirá lež.
Reagovat
Amputace
Řešilo se, že na AO 22 by měl Djokovič jasný titul, protože podívejme se, jak suverénní je letos (příspěvek Tweenera). To FH rozporoval s tím, že v nedávném zápase ho Medvěděv zničil, co je tedy jistého na tvrzení, že by to měl na AO 22 automaticky ložené?

Tvá reakce: "Samozřejmě je to je další nesmysl od ženy z Petržalky. Prý "nedávné" finále bylo před rokem a půl a mezi tím Djokovic Medvedeva 4x porazil...Medvedev je hotový a neuhrál set s Kordou."

Ty jsi ani nebyl schopen zachytit, o čem je ta diskuze. Takže ta oslovení, kterými tě FH označil, jsou možná ještě zbytečně vstřícná.
Reagovat
Pe3k
Tak vstřícná, že za ně dostane pernamentní ban smile smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
už tady nechci vidět žádnej další komentář, tohle téma je uzavřené. řešte si to mezi sebou ve vzkazech.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Pardon, psal jsem delší příspěvek Amputaci kvůli jeho tlaku na adminy, nevšiml jsem si tvého příspěvku, napsal jsi ho zatímco jsem psal já ten svůj. Už se nebudu dál zapojovat.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
smazáno, nechci tady už vidět žádný další reakce, napiš si mu to do vzkazů, tam si to řešte třeba do konce života.
Reagovat
Tennisfan77
Jste jak banda děcek. Radši sem napište něco co má přínos pro lidi, třeba nějaké tipy. smile
Reagovat
Ondrej2280
Myslis asi tak automaticke ako Paul v semifinale GS?:)..
Reagovat
Patik
Djokovic si ide za svojím.. Pravdepodobne mu nič nezabráni co je fajn ze nemusi celú jar zase hľadať kondíciu a hľadať pľúca v prvých kolách turnajov s Fokinom do antukovej časti nastúpi konečne vo forme v pozícii pravdepodobne ako svetová jednotka čiže nielenže bude mať formu ale aj top hráčov postretne v neskorších fázach..vzhladom nato co predvádza na každom GS bude najväčší favorit tentokrát už aj na French Open myslím si nehovoriac wimbledon.. Budúcnosť tejto sezóny vyzerá veľmi sľubne pre srba a jeho fanúšikov.
Reagovat
Usm
Na RG bude stále favorit číslo jedna Nadal, i kdyby to byl jeho první turnaj po zranění... první tři kola má favorit většinou hráče na rozehrání, takže se stihne i rozehrát... jediný otazník by byla případná kondice. Je dost možné, že po Wimbledonu to bude 23-23, pokud si Djokovič udrží formu, tak nevím, kdo by ho měl na trávě na tři vítězný porazit. Tam už převzal pozici Federera.
Reagovat
turista
Pokud Djokovič takhle bude hrát na RG tak to na 37 letého Nadala stačit bude.
Reagovat
Ondrej2280
Never tomu, stacit mu to nebude, ako mu to nestacilo uz mnohokrat predtym:)
Reagovat
turista
Stačit mu to bude. Taky tam Nadala může porazit Alcaraz. Ve 37 letech už se GS prostě nevyhrávají. Jediná výjimka byl Rosewall v roce 1972 na AO jinak nikdo nikdy po dosažení věku 37 let GS nevyhrál.
Reagovat
Tennisfan77
Nadal RG podřídí úplně všechno, klidně bude hrát na lécích i kdyby to znamenalo ihned po finále tři měsíce v nemocnici a konec kariéry. Čili pořád je třeba ho porazit.
Reagovat
Usm
přesně...on antukový sezoně vždy podřidil všechno a klidně se tam zdravotně dorasí. Je zvláštní, že při těch všech jeho zraněních ještě ani jednou nevynechal RG, přičemž pouze jednou během jeho průběhu odstoupil kvůli zranění.
Reagovat
Tennisfan77
On sám několikrát řekl, že RG je pro něj nejvíce. Podle toho to vždy vypadá. Jednou fakt zdravotně nemohl, takže odstoupil, nicméně ve většině případů je 100% ready, injekce, léky, udělá cokoliv. Je to takový antukový Babiš. smile
Reagovat
Davor1
Takto dominantného Djokoviča si dlho nepamätám, na väčšine posledných GS, kde triumfoval, hral množstvo štvor aj päťsetových zápasov a niekedy to z neho išlo ako z chlpatej deky. Toto AO hrá v porovnaní s ostatnými ako z iného vesmíru, podobný rozdiel, ako Nadal vo svojom prime na RG.

Vyzerá to tak, ako keby čítal TP a fanúšikov Nadala, ktorí ho stále považujú za dvojku za Rafom, keďže má o jeden GS menej a tak chce udôvodniť, že on je tá neoddiskutovateľná jednotka a najlepší hráč histórie.

Ak v tomto tempe vydrží ešte tie posledné 2 zápasy, tak je jasné, že Nadala dolepí a na RG to bude neskutočne vyhecovaný súboj o ten rekordný 23-tí GS titul. Asi sa ešte nestalo, aby do nejakého GS nastupovali s rovnakým rekordným počtom titulov...
Reagovat
GaelM
Tak hlavně aby je los na RG neposlal proti sobě zase předčasně smile Tentokrát to může být klidně i v osmifinále, Nadal je zraněný a může reálně vypadnout z top8.
Reagovat
smazaný uživatel
Na RG sa tusim od roku 2012 stretavaju vzdy najskor ako mozu. Teda ak su jednotka a dvojka, tak tam finále, akonahle maju ine nasadenie tak mam pocit, ze vzdy alebo s jednou vynimkou najskor ako mozu. Akoby orgsnizátor nechcel riskovat ze by k zapasu nedoslo. Da sa to dohladat, ak sa niekomu chce :)
Reagovat
magnus
Djokovič to celé vyhrá nie je o čom. Vo finále zdolá Tsitsipasa a bude hotovo. Vítazmi tak vo dvojhre v mužskej aj ženskej časti budú Slovania z vychodnej europy.smile
Reagovat
mahycek
Není to určený, v tom AO webu to také hledám,
sleduji, ale nejde to ještě rozkliknout. Myslel
jsem, že máš ještě něco přesnějšího. Dcera má
dceru, tak zitra se jdu opít, né to né, ale popít
a když se bude hrát alespoň od 7.00 v pátek
nešeho času, tak pohoda. smile
Reagovat
Marduch
https://www.idnes.cz/sport/tenis/australian-open-ctvrtfinale-tommy-paul-postup-matka.A230125_145451_tenis_czo
Reagovat
mahycek
V kolik hodin našeho času se v pátek budou hrát
mužské semifinále ?? Tedy, v jakém pořadí ??
Zítra třeba Sabalenka hraje nejdříve v 11 hod
našeho času. A u mužů jsou obě dvojice zatím
psané na 04.00. To se ale změní a kde to hledat??
Reagovat
Krisboy
Zřejmě to ještě není určené:

https://ausopen.com/schedule#!32131
Reagovat
Vlk-v-trave
Pro tenisty i přes to všechno co tu se děje, Novak Djokovič je stále favoritem.

Tsitsipas má možnosti a může mu ve finále zkomplikovat život, ale Novak bude vždy favoritem.

V tomto ročníku jsme stále svědky překvapení a nedivil bych se, kdyby turnaj nakonec vyhrál outsider Stefan. Tohle je nejvyrovnanější Slam, jaký si za poslední roky pamatuji.

Je to Grand Slam plný překvapení, řekl.

https://www.puntodebreak.com/2023/01/25/mcenroe-tsitsipas-podria-complicarle-vida-djokovic-final

***
BigMac dává šanci Tsitsipasovi ve finále, čili může se zrodit poslední finalove překvapení...:)

Tím ale nepřímo vyjádřil šance Karena a Tommyho v SF... což asi Tommyho nepotěší...:) takže SF si můžeme už odškrknout a přeskočit - rovnou přejít k finálovému duelu, možná by ho mohli udělat na dva vítězné zápasy.
Teď to jen oznámit Karenovi a Tommymu, že už jsou vyřazeni:)
Reagovat
Vlk-v-trave
BigMac si vyslužil u fans trochu kritiky, že na toho Karena s Tommym zpomněl, ale já bych nebyl něj tak tvrdý, třebas má jen také výpadky paměti jako Djokovič:)

Nakonec, kdo si má pamatovat ty všechny pavouky, když komentuje "kde-jaký" zápas, turnaj, exhibice a plno jinych...:)

Možná ho zítra drsne překvapí, že Karen a Tommy ještě hrají...v turnaji. To bude teprve Slam plný překvapení:D
Reagovat
turista
Možné je všechno. Kdo se na GS dostane do SF tak tam není jen do počtu protože musel překonat 5 soupeřů na 3 sety. To není jen tak.
Reagovat
paddy
Slabší složení SF za mnoho let bylo jen v roce 2018

Kuriozitou letošního ročníku je, že jeden z semifinalistů má kurz 13 na postup do F smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Djokovičova potleskem oceněná reakce na napadání ze strany některých médií.

Novak Djokovič se v uplynulém týdnu musel několikrát bránit útokům medii. Ať už kvůli problémům během zápasů, nebo kvůli těm, kteří zpochybňují jeho zranění, se Srb rozhodl, že už nebude mlčet tváří v tvář tomu, co považuje za nespravedlnost. Dnes byl na to všechno dotázán, zda si myslí, že je možné, aby se k němu tisk choval spravedlivěji. Jeho zdvořilá a přesná odpověď sklidila velký potlesk.

Pro mě osobně je důležitý respekt, ne jednorozměrné vyprávění, které se soustředí jen na jednu stranu příběhu a píše pouze tím jednim směrem. Líbí se mi, když se na věc díváte z ruynych úhlu pohledu a snažíte se být trochu objektivnější. Vážím si vaší profese a chápu, že bez vás by náš sport nebyl tak globální, jaky je. Nakonec jsme všichni součástí jednoho týmu.

Chápu také, že jsou lidé, kteří jsou více zaujatí a mají mě méně rádi. Je opravdu těžké definovat správný pohled," řekl.

https://www.puntodebreak.com/2023/01/25/aplaudida-respuesta-djokovic-ataques-ciertos-sectores-prensa-internacional

***
Konečně ty novináře také někdo pochválí...;)
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Reagovat
Vlk-v-trave
Chci hrát s Djokovičem

Nikdy spolu nehráli a Paul jasně říká, že se chce se Srbem utkat, což je jasným důkazem jeho soutěživé povahy.

Vím, že bych měl větší šanci vyhrát, kdybych hrál s Rublevem, ale hrát s Novakem na této scéně by bylo velkolepé.

Už jsme spolu párkrát trénovali, ale rád bych se této výzvy ujal.

Vím, že je tu téměř neporazitelný, ale hraju nejlepší tenis v životě, takže si myslím, že je ideální čas to zkusit.

Mám pocit, že moje práce zde ještě neskončila, řekl.

***
https://www.puntodebreak.com/2023/01/25/paul-quiero-enfrentarme-djokovic-no-doy-satisfecho

V jeho nadšení je vidět, že s ním ještě soutěžní zápas nehrál...
,,,ale já bych mu tu radost nekazil.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to zdravý pristup, bez velkého tlaku na vysledok, velmi sympatický.

Rublev naopak pred zapasom vyhlasil, ze s Djokovicom nikto nechce hrať. Z toho je naopak citit stres a strach este pred vykročenim na kurt.
Reagovat
Tennisfan77
Moje řeč, Djokovič 3:0 smile
Reagovat
Krisboy
Tommymu by mohla hrát do karet Ježíšova nerozehranost. Přeci jenom už si několik dní pořádně nezahrál.
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
vladka
Nějak jsem ho nikdy nemusela, ale jeho tenis miluju...smile
Reagovat
Vlk-v-trave
dostal slušný klepec, ale ani si nemyslím, žeby se nesnažil. nebojoval, nějak drsně fejloval, Djok hrál prostě hodně dobře...ale nevadí, jede se dál:0)

Zahrál velmi dobrý turnaj, s tím Runem udělali skvělý zápas...

Tommy bude mít tedy ohromnou výzvu, a pokud to nezvládne, tak to ani nehovořím o případném finalistovi... Stefan/Karen
Reagovat
Kozoroh
No1e znovu předvedl masterclass výkon. smilesmile Parádně fungující defenziva i ofenziva, spousta míčů zahraných po lajně, skvělé načasování úderů a taktika. Tímto No1e svým soupeřům posílá zprávu, že titul bude jeho, ostatně pokaždé, když dosáhl SF na AO, dosáhl vítězství. smile
Reagovat
Marduch
Noha se zlepšila, proto chytnul vítr do plachet. "Now I'm feeling free on the court".
Ale dopředu vyhlašovat tutový trumf je blbost.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Čím víc zápasů, tím se zranění zlepšuje, to dá rozum smilesmile
Reagovat
Amputace
smilesmile
Reagovat
Patik
Tomu ver fanúšikovia Nadala to poznajú.
Reagovat
Pe3k
Rafa to má jinak. Čím víc prohrává, tím víc je zraněný...
Reagovat
Paixx
Čili čím více hraje, tím se zranění zhoršuje, tedy přesně jak by to mělo být... Ne naopaksmile
Reagovat
Ondrej2280
Ano, ale u Goatkovica to samozrejme funguje opacne a jeho ovčaci mu to papaju aj s navijakom:) Je to vlastne jediny clovek na svete u koho to takto funguje:))
Reagovat
Usm
No u steroida to fungovalo na french open taky dobře. Každý další zápas měl být dle tiskovky jeho poslední v kariéře a běhal jak ve 20ti :)
Reagovat
Amputace
Neběhal. V tom je ten rozdíl. Anebo je také možnost, že jsi ho ve dvaceti běhat neviděl, protože jsi na to ještě nečuměl...
Reagovat
Ondrej2280
Žiadne svalove zranenie sa nelieci zvysenou zatazou na sval,ale vzdy opacne.Ak sa teda zrovna nejedna o šach..:)Pekne to povedal de Minaur,ze asi je teda tak slaby hrac ,ze nedokaze porazit ani zraneneho supera. Na jeho obranu poviem iba to,ze super zraneny nebol a neni:)
Reagovat
Patik
na FO si pamätám keď Nadal po druhom sete proti Djokovičovi úplne odpadával lialo z neho ledva dýchal a chodil človek čakal že odpadne aj tuto Amputace vtedy písal si pamätám že hotovo Rafa je úplne rozbitý niečo v tom zmysle..následne Djokovič už neuhral ani set..Nadal ho totálne vybehal smile
Reagovat
Amputace
Já jsem to psal v souvislosti s FO 2021, trubko ;)
Reagovat
Patik
Nie písal si to v súvislosti s FO 22 keď Djokovič dorovnal na 1:1 na sety keď spravil otočku niekoľko gemov v rade Nadal odpadával napísal si niečo v tom zmysle že Djokovič už dorovnal že Nadal vyzerá vyšťavený prehral si niekoľko podaní po sebe a ja som ti vtedy písal že Nadal to vyhrá a tak sa aj stalo.
Reagovat
Amputace
Ty jsi vážně úplně mimo, chlapče. Během zápasů s Djokovičem na FO 21 i 22 jsem tady nenapsal ani slovo, protože jsem se na oba ty zápasy díval v hospodě a nebyl vůbec na internetu :D
Reagovat
Patik
teraz som si to všetko vyhladal a na FO 22 počas ich zápasu si bol aktívny a reagoval si normálne počas zápasu.
Reagovat
Patik
Já docela jsem, když je k tomu důvod. Třeba loni jsem byl velkým optimistou, protože jsem vycházel z dosavadních výkonů obou na turnaji a z toho, že Novak by mohl mít v hlavě 2020. Teď naopak nevidím moc cest, jak by Rafa mohl vyhrát.

To bolo po druhom prehratom sete..tak len toľko k tomu..myslím že si nieje čo vyčítať čo sa umierania na kurte týka.
Reagovat
Amputace
Tak omluva i z mé strany. Spletl jsem si to s finále smile Na čt s Djokovičem 2022 jsem vlastně čuměl doma...
Reagovat
Pe3k
"Ty jsi vážně úplně mimo, chlapče. Během zápasů s Djokovičem na FO 21 i 22 jsem tady nenapsal ani slovo"

Klasika další důkaz o tom, že ani nevíš co sám píšeš. Patik, který s tím co tady píšeš nemá nic společného, ví lépe než ty co a kdy si tady psal smile
Reagovat
Amputace
Já ale na rozdíl od tebe dokážu tu chybu chybu uznat a následně se za ni i omluvit. Ty se raději budeš jako dítě dál prát, i když je dávno všem jasné, že pravdu nemáš.
Reagovat
Pe3k
Ty jen nejsi schopen něco jako "pravdu" vůbec posoudit...smile
Reagovat
Amputace
V tomto případě jsem: že jsem v průběhu čt RG 2022 psal něco o tom, že Nadal už nemůže a je vyšťavený, jsem nikdy nenapsal ani slovo.
Reagovat
Patik
Nie, ospravedlňujem sa ti vyhladal som si to a zmýlil som sa..to že Rafa už nevládze a už nemôže po druhom sete písal druhý človek pod tebou..našiel som si to a ty si písal toto

Tenhle byl klíčový. Ztratit dva breaky a vedení 3:0, z toho už se Rafa nevyhrabe.
Reagovat
Amputace
smilesmile
Reagovat
Nola
smile
Reagovat
kolapse
destrukce obyčejná destrukce, kdo další ?smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
https://www.youtube.com/watch?v=mGi9VKMIPU4

Upozornění: spot obsahuje vulgární výrazy.smile
Reagovat
expert69
Naprostá dominance, ale zase se to neobešlo bez komedie tento turnaj. Proč musí djokovic být jako člověk takový imbecil? Asi geny po rodičích... Doufám, že už nebude nacvičovat své teatrální pády (jako že mu něco je) a pak smaže soupeře 6:1... Jako tenista možná nejlepší v historii, jako člověk se skrze své vyjadřování jeví jako naprostý hlupák.
Reagovat
sysel
naprosty souhlas smilesmilesmile
Reagovat
aligo
smilesmilesmile
Reagovat
woody
ač jsem velký fanoušek jeho tenisu a hlavně jeho pohybové komplexnosti (podle mě jedna z nej ve sportovní historii) tak některé jeho výlevy chování také nechápu a radši to (na chvíli) vypnu...
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Asi bych vynechal všechna ta "jeho", pak by to byl mnohem akurátnější a výstižnější popis tvé osoby.

Jsi všeobecně fanoušek tenisu a pohybové komplexnosti. A na tom není nic špatného, já to nekritizuji.

PS emoce k tenisu patří, je to show. Fotbal šel neskutečně do kopru poté, co skončila éra 90. let a 2000-2010. Je to sterilní a příliš korektní. Vytrácí se napětí.... nikdy nechce na hřišti 11 pobíhajících skautíků či na kurtu 2 pobíhající těla bez duše. Život je o kontrastech.smile
Reagovat
woody
:DDDD

kamaráde já jsem Novakův fanoušek od roku 2006, 99% všech jeho zápasů jsem viděl buď živě nebo aspoň HL, to jedno 1% přidávám ze skromnosti.

A někdy i jako jeho velký fanda jeho chování prostě nechápu (myslím hlavně teatrálnost v nékterých případe), že je horká hlava a občas se vzteká na fanouška, do lóže, nebo na rozhodčího chápu...
Reagovat
woody
živě myslím v smile
Reagovat
Amputace
Ty a ten blázen jste jako nebe a dudy. On se za Djokoviče modlí, není schopen vidět žádnou chybu, jeho projev připomíná spíše rétoriku věřícího než sportovního fanouška, ty naopak působíš střízlivě, uznáš kvalitu a jsi schopen vidět a pojmenovat chyby - ve zdejším táboru Djokoviče je to velmi netypická vlastnost. Snad to tady nezabalíš podobně jako plno jiných rozumných diskutérů, kteří to pod tlakem sebranky typu Petříka či teď nově Tenisového.blázna nevydrželi a přestali přispívat.
Reagovat
Pe3k
Takže ty si největší místní fanda Djokovice.
Reagovat
woody
Největší nevím, ale nějakou dobu to už táhnusmile
Reagovat
turista
Novak není žádný imbecil. Akorát vy jste jeho typičtí hateři. Zatím ani tento titul ještě nevyhrál. Hnojomety vysírají a karavana jede dál.
Reagovat
peek
Jako sorry, ale mají pravdu. Ještě bych doplnil, že kdykoliv se mu nepovede úder, teatrálně jakoby zaškobrtne a dlouze se vyčítavě dívá na podlahu, co mu to provedla. No má to zapotřebí?
Reagovat
Tennisfan77
Jo jo, nebo dneska se několikrát u BH který zahrál do saka prolomil jak šíp aby všichni viděli, že ta chyba nebyla jeho, ale že za to může kurt. smile
Reagovat
NoletheBest
Tady je zase nablito od frustrovanych exotů. Naprostá vetsina hráčů po nevydarenem uderu kontroluje struny a povrch dvorce, ackoliv je téměř vzdy chyba v postoji. Nekdo se vycitave diva na struny, Novak na dvorec. Je velmi usmevne, ze pak nevadi ani stourani v rit.i smile
Reagovat
Krisboy
Demagogie par excelance, gratuluji! smile
Reagovat
NoletheBest
Jasně, nemam logicke argumenty tak davam nalepky, stejne tak, je to kampaň smile. Jestli bych Novakovi neco vycital, tak určitě ne, ze si prehrava pozicni stopu s vycitavym pohledem.
Reagovat
Krisboy
Já jsem mluvil jen o tý poslední větě o řiťošťouralovi, ale to je fuk smile
Reagovat
NoletheBest
Tak to stourani na podani a prijmu je daleko horssi na udrzeni koncentrace protihrace, protoze ho sledujes primo pres zahajenim hry.Kdezto pokud se nekdo vykuli po hre, tak ma cas se na dalsi hru mentalne pripravit. Takovych her je tam vic.
Reagovat
Amputace
Novakovi jde samozřejmě vyčítat plno věcí. Především jeho přímo brutální teatralita. Pomocí ne moc podařeného logického klamu (konkrétně "úhybného manévru") se ho snažíš dostat na stejnou úroveň se všemi ostatními a píšeš o jakémsi čumění do strun apod. Fakt je ale ten, že nikdo není tak okatě teatrální jako Novak (myslím z té úplné špičky). Když se chvilku nedaří, bývá ten nejunavenější, nejvíce trpící a nejublíženější sportovec na světě, pak ale nemá nejmenší problém zahrát 25+ výměnu a soupeře úplně rozsypat. Dělá to, i když nemá zranění - fejkuje únavu, totální fyzickou vyčerpanost a stejně běhá a hraje ještě víc a víc brutální tenis. Nenormální projev kvazimučedníka. Věřit mu, že to všechno skutečně prožívá a není to jen divadlo, je asi tak na podobné úrovni, jako věřit, že hlavním zájmem Babiše je mír.
Reagovat
NoletheBest
Logicky klam, úhybnej manévr, ten byl dobrej smile Jinak lze se domnívat, ze muze přehrávat, ale on s hamstringem problém opravdu má. A vzhledem k tomu jak se chovalo jeho telo na limitu na Master v Paříži a ATP final loni, bych se neodvazil tvrdit, ze vic orehrava nez ze se podvědomě brani zhoršení zranění. Jinak naštěstí uz skoncil s tema srdíčkama.
Reagovat
Amputace
Mít zranění a současně se chovat teatrálně se nijak nevylučuje. A zatím pokaždé, co byl na tomto turnaji v úzkých, dokázal zabrat, zahrát špičkový tenis, po nějaké bolesti najednou ani známky, přitom v jednom kuse řečí těla signalizuje, že má problémy. Přitom na hře, na pohybu, nebo servisu se to neprojevuje. Netvrdím, že si to kompletně vymyslel. Tvrdím, že to velmi systematicky využívá k mind-games - a to přímo na kurtu. V tom je rozdíl mezi Djokovičem a Nadalem. Ano, Nadala můžeme oprávněně podezírat, že se svými zraněnými hrává mind-games na tiskovkách (na druhé straně: pořád jen odpovídá na to, na co se ho ptají novináři), kdežto Djokovič to předvádí v přímém přenosu, přímo na kurtu a v tom právě spočívá ta teatralita. Hraje divadlo. Jednodušeji se to říct nedá.
Reagovat
Ondrej2280
Jednoducho je to divadelny GOAT,to bez debaty. Nikto nevie krajsie padnut na zem po pokazenom udere..je to trapne.Tenista je fakt vyborny ale toto je fakt hanba.
Reagovat
Amputace
Ano. Je trapné, jak moc je to průhledné. Herecký goat to právě vůbec není, protože tomu bychom to sežrali :) Ale prostě když po jedné výměně padne na zem a vypadá, že umře, aby o minutu později odehrál 30 úderů a pak ještě hecoval diváky - to se zkrátka nemůže divit, že ho nemá rádo tolik lidí jako dvojici Fedal, která lidem vždy připadala autentická.
Reagovat
Ondrej2280
Ale musis uznat,ze pri tych padoch na zem ho to pekne lame v kolenach :) uz chyba len vykrik a zahodenie rakety do hladiska a predstavenie sa konči:) Skoda ,ze uz nedava tie srdiecka na zaver..k nemu to vyslovene patri:)))
Reagovat
Amputace
Reagovat
baba
promiň mi moji reakci, ale ty znát Joka nějak blíže ,nebo pouze soudíš z toho, co a jak prezentují média. Na soud o tom, jaký je kdo člověk bych si opravdu dala majzla, copak nevíš, jak média dokáží zkreslovat??? No asi by se ti také nelíbilo, kdybych tě teď začala hanit a vyřkla soudy o tobě jako o člověku. Nikdo z nás ho opravdu nezná ...
Reagovat
No-le
smile
Reagovat
Ondrej2280
Djoker sa prezentuje uplne sam,ake media potrebujes ku tomu ked sa pozeras na jeho zapas ? Mas predsa oci a vidis co na kurte robi,tu sa nepotrebujes vyhovarat na ziadne media..ak mas teda oci a rozum..
Reagovat
baba
Ano,mám oči a to, jak hraje a prezentuje se na kurtu není nic, o čem bych řekla - jo, je to parchant a mizera. Nedělá nic mnohem lepšího či horšího než ostatní hráči, tak nechápu, proč ta zásť vůči němu...
Reagovat
Amputace
To není pravda. Je extrémně teatrální. Hrozně přehrává a chová se mučednicky. Viz třeba konec prvního setu s Dimitrovem - a takových příkladů jen na tomto AO bych našel mnohem, mnohem víc. Kdyby se to alespoň projevilo na jeho hře, ale ne, on čím víc na oko trpí, tím bestiálnější tenis hraje - to není příliš v souladu, nemyslíš? První věc. Druhá věc jsou jeho excesy, kterých zkrátka zvláště za poslední roky bylo už tolik, že se nedají úplně ignorovat a rozhodně ani bagatelizovat větami typu, že tak to přece dělají všichni, nebo není to nic, co by nedělali i ostatní - řvaní po divácích, po podavačích míčků, incident na US... to jsou projevy, kterými se rozhodně neprezentují všichni tenisté. Že je nervák, ok, ale že si to v takové míře kompenzuje na lidech, kteří za to VŮBEC nemůžou, to je podle mě neomluvitelné. U žádného jiného tenisty jsem ještě neviděl takovou míru nerudnosti, často až agrese vůči podavačům míčků, což jsou často ještě děti. Pak čas od času udělá něco pěkného, třeba se mi líbilo, jak na FO během pauzy pozval podavače k sobě a pokecal s ním. V kontextu toho, jak se ale běžně chová na kurtu ve vyhrocených momentech, tyhle situace působí opět pouze jako divadlo.

Za mě je Djokovič nejinteligentnější z big3. Současně je to ale člověk s velkým temperamentem a dost často těžko zvládá své emoce, což se dost bije právě s tou inteligencí. On si podle mě uvědomuje, co dělá špatně a snaží se to různě kompenzovat, ale lidi (krom jeho fanoušků) už mu to prostě pak nežerou.
Reagovat
Ondrej2280
Tak potom preco pises o mediach..sama to vidis..tebe sa to paci a mne zas vobec nie..a ani som sa nemusel medii pytat:)
Reagovat
Ondrej2280
Nejavi,je:)
Reagovat
Usm
Djokovic to má od podzimu na hardu momentálně 35-1, takže Rune může bejt na sebe hrdej :-)
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Ať se Rune předvede proti Novakovi na antuce či trávě. Uvidíme, jestli to bude pořád takový sebevědomý drsňák nebo se z něho najednou stane krotký beránek. :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Rune je ještě holobrádek, který netuší, co je trávasmile
Reagovat
turista
Na antuce kromě Nadala, Djokoviče a Tsitsipase zatím nikdo velké tituly nevyhrává.
Reagovat
Pe3k
Porazil ho i FAA! Sice to byl LC a to započítavání do ofiko stats je diskutabilní, ale Djokovic s ním hrál na plno a vyhrát chtěl, ale Felix ho porazil.
Reagovat
insanezy_
Škoda, že má Felixek takový výpadky no
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Djokovič nemohl hrát naplno, měl zraněné zápěstí, bylo to vidět na rychlosti úderů i servisu ;)
Reagovat
Pe3k
No tak to ho ty problémy se zápěstím přešly celkem rychle, ne?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
měl čtyři dny na doléčení před Tel Avivem, tak asi to stačilo. tu ruku proti FAA šetřil a měl ji zatejpovanou, a navíc má určitě lepší péči než my tady v diskusi :D

nevím, jestli to byl přesně zánět šlach, ale píšou, že to může trvat i jen několik dní. každopádně na servisu i úderech (rychlost) to bylo vidět, takže tady není o čem... a že by si týmovej hráč jako Djokovič šel jen tak piknout pro prohru, to určitě ne... chtěl vyhrát, ale na 100% hrát nemohl.

Doba léčby závisí na jejím včasném zahájení a svědomitém dodržování režimových opatření. Obvykle příznaky zánětu šlach odezní během několika dní, někdy ale léčba trvá 4 až 6 týdnů.
Reagovat
woody
tenkrát myslím říkal,že to bylo způsobené dlouhou herní pauzou a těžšími míčky, které byli na LC.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
to by dávalo smysl ;)
Reagovat
Ondrej2280
Tak pridal ku tomu zapestie?;)..To je kuzelniik:)
Reagovat
turista
Budiž. Tak 2x Nole prohrál.
Reagovat
mahycek
Kdo může srba zastavit ??? Snad jen řek ve finále,
ale musí se tam dostat. Zatím Tsitsi má asi
nejlepší formu. Ale bude to stačit? A také ještě
nepřešel přes Chačanova. Ale, finále Chačanov vs
Djoko, to néé. Raději Paul vs Tsitsi.
Reagovat
Usm
nemyslím si, že má Khachaov na to, aby Tsitsipase porazil...potrápit ho může, ale porazit asi néé
Reagovat
smazaný uživatel
Tsitsipas vyradil v Austrálii už Federera, Nadala a Djokovica kedysi v začiatku kariéry vedel poraziť.

Hrá dobre. Jeho šance by som videl podobne ako kedysi šance Thiema vo finále RG proti Nadalovi. Bezpochyby nebezpečny, dobre hrajúci súper, ale stále by som vo finále volil konzervatívne :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jestli Joker vyhraje i další zápas, tak bude jasno v jednom: Joker je tak silně věřící a na tak vysokém stupni duchovného rozvoje, že ho v zápasech nemůže zastavit žádná fyzická překážka.smilesmile

Toto je prostě fakt podložený rovnou několika místními odborníky přes medicínu, kteří Jokerův postup do finále (s hendikepem v podobě hamstringu) naprosto vyloučili a já nemám důvod jim nevěřit.smile
Reagovat
soloo
a nebo to bude soľidne herecké umení smile
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Djokovič jako obvykle nezapomněl ocenit Andreje, že skóre zápasu neodpovídalo některým částem průběhu prvního setu.

Možná místo zdejšího ironického označení Ježíška by se zkrátka měl označit za Mesiáše! Tenis ho potřebuje, je to ta nejlepší věc, co se tenisu stala. Zázračné dítě, které se z prachu války, pláče, utrpení a bomb dostalo jako Fénix až do společnosti Aliho, Karelina či Jordana a Pelého. Je nadějí pro děti, že i ze špatných podmínek a zázemí se mohou stát šampiony. Pakliže bychom použili filmovou terminologii, Rocky Balboa ve čtvrtém díle ukončil studenou válku.... Djokovič naopak dává dětem z Afriky či Asie naději na lepší zítřky. Už nejde o zisk trofeje AO 2023, to je vedlejší a nic to nezmění.... Osobnost Novaka Djokoviče sublimuje za hranice tenisového světa. Leader, legend, Myth! smile
Reagovat
Krisboy
smile
Reagovat
Martan1
No tak klídek, bylo by to divně patetický i kdyby to někdo napsal o Nadalovi. Samozřejmě někdo jiný než tysmile Jo, Djoker je Goat
Reagovat
mendrit
Spíš to funguje jen na země bývalého sovětského bloku. Stačí se kouknout na duealy semifinalistek.
Reagovat
Amputace
Mesiáš, mučedník, inovátor, revolucionář, Goatkovič... co přidáš příště?
Reagovat
Amputace
Jinak ty jsi vážně až tak hotovej, že ani neznáš poměry Djokovičových tenisových začátků. když už zmiňuješ Rockyho, tak ano, to byl člověk (byť fiktivní), o němž se dá mluvit jako o někom, kdo to z ulice dotáhl až na vrchol, zcela bez prostředků. To není ovšem Novakův případ. Slyšel jsi třeba někdy mluvit jeho máti? Víš, že Novak má bratry, kteří také hrají tenis, ale rodiče veškeré finance nasypali do Novaka, aby mohl hrát tenis? Na něj se všechno vsadilo, veškeré finanční prostředky a čas. Takže nějaké řeči o tom, jak povstal z ulice a popela války jsou už hodně velká mimóza i na tebe.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Kdybych použil nechvalně zprofanovaný válečný slang, tak dnešek byl pro Andreje tenisovou Srebrenicí.

Jaké zbraně má Paul, kterými by podle vás mohl dostat Noleho z komfortní zóny?

Panenka Maria Guadalupská dnes pomohla i na prasátkách. smile
Reagovat
Tennisfan77
Paul je dobře fyzicky vybavený a jako jediný z dosavadních soupeřů Djokoviče má dvě zbraně, obranu i útok. Djokovič zatím potkal buď obranáře, nebo útočníka, nikdy kombinaci obojího. Paul sundal také hráče, kteří Djokoviče umí na hardu potrápit, Bautistu, Carreňa Bustu.

Otázka je prostě psychika, nevím zda mám Paulovi věřit že nesloží a fakt bude hrát svůj nejlepší tenis. Ale nemusel by dostat takový výklep.
Reagovat
insanezy_
Za tohle by měl jít Djokovič na doživotí jako Mladič
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Jakou by podle tebe měl zvolit taktiku?
Reagovat
Tennisfan77
Taktiku testování hamstringu. Pokud Djokoviče dokáže tlačit na BL, útočit a dobře podávat, něco může uhrát. Ale bojím se trošku té H2H 0:0, není moc z čeho vycházet. Třeba s Nadalem to šlo vsadit. První set prohrál 0:6, potom se rozjel, dostal se do TB a v Bercy zápas otočil a vyhrál. S Djokovičem nikdy nehrál, není to s čím srovnat.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Já Paula nemám následovaného, proto se ptám.

Novakovi většinou dělali problémy hráči, kteří buď hráli extrémně variabilně nebo naopak byli stěny a Novak musel tvořit hru (něco jako Simon). Proto mě zajímalo, jestli Paul má v rejstříku tenhle typ polohy.
Reagovat
Krisboy
Já ho taky moc neznám, ale z toho co jsem viděl, je to spíše útočný typ. Se Simonem nemá společného nic.
Reagovat
smazaný uživatel
H2H 0:0 je dozaista výhoda skor pre Paula. Djokovič ho nemá oťukaného, čistý list vzájomnej bilancie je isto vyhoda pre underdoga. Ale je to prve semifinále pre stále mladého Američana, skor ci neskor sa zo zapasu stane formalita.

Vacsiu starost mam o Stefanosa, pre ktorého je SF AO tak trochu prekliate a Khachanov je presne ten typ hráča, ktorý v tejto fáze turnaja; v tejto forme a proti tomuto súperovi moze prekvapit a očakávam zápletku.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
H2H 0-0 si zkusil už proti de Minaurovi a jak to dopadlo. nemyslím si, že v tom Paul bude mít nějakou výhodu. třeba se pletu, ale podle mě mu nesebere set, pokud teda Djokovič bude hrát jako poslední zápasy.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
On tady hlavně roky koluje mýtus, že Djokovič neumí hrát proti "H2H 0-0" soupeřům. Což je lež. Jenže se ke své smůle utkal se značným počtem H2H 0:0 protihráčů v době, když měl zraněný loket nebo těsně byl po operaci (byl nerozehraný a níže žebříčkově postavený okolo 2017 a 2018). To vytvořilo mylný dojem, že Djokovič si musí tyto neznámé hráče více "nahrát" na rozdíl od Federera a Nadala. Ale není to pravda. Je to zkreslené. Jeho bilance s takovým např. Kyrgiosem by byla pohodlně 3-0 nebýt výše zmíněného. Kyrgios měl štěstí a využil zraněného hráče, fair play to him.

To ale nic nemění na tom, že má Paul šanci vyhrát, když Djokoviče zatáhne do hlubokých vod a jak už tu nahoře někdo zmínil.. vytvoří tlak na jeho hamstring.
Reagovat
Tennisfan77
Asi bych to taky tak viděl, původně jsem si říkal, že vsadím over 3.5, ale spíše to vidím u Noleho na tradičních -5,5 smile
Reagovat
smazaný uživatel
Dostane 0:3, ale opticky to bude vyzerat lepsie, nez dnes.

Tipujem nieco na sposob, 4:6, 5:7, 3:6.
Reagovat
Patik
Djokovic bude konečná.. Paul nemá zbrane na neho aj keby podal svoj najlepší výkon stále by to nestačilo ani na štandard Djokovica v Austrálii myslím si..Novak tu nemá slabinu dobre pokrýva kurt dobre podáva aj cez druhý servis ma kopec sebavedomia..hra veľmi čiste údery veľmi tvrdé údery..to bude hra na jednu bránu.
Reagovat
steve79
To byl rozdíl dvou tříd. Djokovič hraje opravdu skvěle. V současné době nemá konkurenci a podle mě získá 22. grandslamový titul.
Reagovat
Tennisfan77
To je asi tutovka, druhý set ztratí ve finále s Tsitsipasem a to ještě možná.
Reagovat
insanezy_
Couacaud GOD
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Hamstring GOD*
Reagovat
insanezy_
Tak na tom se shodnem
Reagovat
Tomas_Smid_fan
goodsmile
Reagovat
Pe3k
K zápasu Rune vs Djokovic nedošlo, ale došlo k Zápasu Rublev vs Djokovic, ale i tak nám tento zápas dal jasnou odpověď na to, který soupeř z Dvojce Rublev/Rune by byl pro Djokovice těžší a tím je jednoznačně mladý Dán. Nejen, že Djoka posledně porazil, ale má servis a další zbraně, kterýma by Srba trápil podstatně více než dne Rublev.
Reagovat
Usm
ono je fakt něco jinýho turnaj na dva vítězný a GS...Kyrgios předtím s Djokovicem taky doposud neprohrál (2-0 tuším h2h) a ve Wimbledonu ho pak neporazil
Reagovat
Pe3k
Souhlasím, taky netvrdím, že by ho Rune porazil, jen že by byl podstatě těžší soupeř...
Reagovat
turista
Myslím že ne. Novak má Runeho oťukaného z té pařížské haly. Tu porážku mu vrátí i s úroky nejlíp na antuce. Paul je neznámá pro něj když spolu ještě nehráli. Neříkám, že Novaka vypaří, ale může ho hodně dusit a sebrat mu set nebo dva, což může zkomplikovat pravděpodobné finále kde bude asi čekat Tsitsipas, který je v laufu.
Reagovat
Kozoroh
Co myslíš, udělá generál 60 %?
Reagovat
Pe3k
Vidím to na 55% pro Generála a 45% pro Bureše, ale mám strach když denně čtu to množství komentářů na internetu co podporují toho mentála z Anofertu. Některé "jutjub" kanály které jsem měl rád a odebíral roky se daly na plnou podporu Babiše. Dokonce jsem v minulosti volil Trikoloru (za to se teď směju sám sobě) a ti taky vyjádřili podporu Babišovi, k tomu už nemám ani slov...Raději ať už je to za námi, protože mám strach z té polarizace společnosti. Témata jako kovid, válka, volba prezidenta a samozřejmě goat debata (smile) ty rozdělují společnost až moc. Babiš důchodce vystrašil, že nás chce Pavel zatáhnout do války a oni mu to věří...
Reagovat
Kozoroh
Dopadne to dobře, na generála je kurz 1,05 a na Bureše 9,0. Tipsport hodnotí pravděpodobnost zvolení generála skoro 90 %. smile
Reagovat
turista
Tak holt budeme mít zelenou gumu Pavla na Hradě. Je to především ceremoniální funkce což mu sedne. Aspoň je chytrý. Mám ze zelený pakárny v Kroměříži 1985-1986 jako špagi otřesné zkušenosti. Bylo to zelené inferno. Gumy byly docela hovada.
Reagovat
Tennisfan77
Já měl kámoše jako bráchu, náš vztah skončil po desíti letech asi šest měsíců poté, co nastoupil do armády. Šlo krásně vidět tu transformaci se super kluka na totálního vylízance a to vše bylo celkem online.
Reagovat
Orgasmator
Njn vypadá to, že bude Pávek prezidentem. Holkám se prý líbí. Tak uvidíme, až bude viset na stěně škol... smile
Reagovat
Amputace
Opravdu velice, velice výjimečně s tebou souhlasím. Hlavně ať už je to za námi a ať se Babiš zase o kousek přiblíží svému konci v politice. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Andreji, tak co?
Tak nic.
Tak slez.
Z kurtu.
Reagovat
Tennisfan77
Chvíli jsem přemýšlel, že Paul uhraje set, ale spíše ne. Takže -5,5 pro Djokoviče bude asi tutovka.
Reagovat
turista
Ať už to dopadne jak chce tak Novak pomalu směřuje k tomu aby byl jednou statistický GOAT pokud ne faktický.
Reagovat
Krisboy
Upset of the day smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist