Dobojováno. Kvitová odstoupila z Turnaje mistryň

24. 10. 2012, 12:21
Aktuality 778
Petra Kvitová neobhájí na Turnaji mistryň loňský titul. Česká jednička, která včera prohrála s Angieszkou Radwaňskou, se dnes odhlásila kvůli zánětu průdušek. V Bílé skupině ji nahradí Australanka Samantha Stosurová.
Profily hráčů
Petra Kvitová

"Je mi to líto, ale po konzultaci s lékaři jsme se rozhodli, že nebudu dál hrát," uvedla Kvitová. "Odhlášení z turnaje je pro mě novinka, to se mi nikdy nestalo. Jsem bojovnice a vždycky jsem chtěla hrát, ale opravdu se necítím dobře. Proto i s ohledem na nadcházející finále Fed Cupu letím domů," prohlásila.

Kvitová se necítila dobře už cestou na zápas s Radwaňskou, ale připisovala to nervozitě. "Klepala jsem se celý zápas, necítila se dobře a ani žaludek na tom nebyl nejlépe. Ráno jsme měla i průjem, ale horečku jsem neměla," řekla tenistka. "Když nejsem zdravá, nemůžu s těmi nejlepšími hrát, i proto jsem odstoupila."

Během zápasu naplno propukla viróza a večer po zápase se Kvitová cítila velmi špatně. "Nicméně rozhodla počkat do rána na lékařské vyšetření. To potvrdilo zánět průdušek," řekl Karel Tejkal, mluvčí fedcupového týmu.

Po tiskové konferenci zamířila Kvitová večer z Istanbulu domů, aby podstoupila další vyšetření. "První prognóza je pětidenní klid, takže její start ve finále není ohrožen," uvedl Tejkal. "Vůbec si nepřipouštím, že bych Fed Cup nehrála. Budu se snažit, abych mohla hrát, protože je to finále a hrajeme doma. Moc chci před našimi fanoušky, rodinou a kamarády znovu získat titul," řekla Kvitová.

V ohrožení je exhibice se Šarapovovou i finále Fed Cupu
České tenistky obhajují fedcupový titul příští týden, doma je 3. a 4. listopadu čekají ve finále Srbky. Kvitová by měla být jako šestá hráčka světa jedničkou týmu.

I trenér David Kotyza věří, že jeho svěřenkyně finále Fed Cupu stihne. "Zdraví je nejdůležitější. Ale zároveň si všichni přejeme, aby byla co nejdřív v pořádku. Když bude ve stavu, aby týmu mohla pomoct, tak nastoupí. Věříme, že se to povede," řekl Kotyza v Turecku Radiožurnálu a deníku MF Dnes.

Kvůli nemoci Kvitové visí otazník i nad plánovanou exhibicí s Ruskou Marií Šarapovovou, kterou by měla odehrát v pondělí 29. listopadu v O2 areně. "Čekáme, jak se bude vyvíjet stav Petry a máme i varianty, že by nemohla nastoupit," řekl Tejkal. "Doufám, že proti Marii budu hrát. Pokud to půjde, nastoupím," uvedla Kvitová.

Dvaadvacetiletá vítězka dvou letošních turnajů WTA a semifinalistka Australian Open a Roland Garros měla zdravotní komplikace už v únoru. Léčila zánět achilovky, bolavé koleno a následně kvůli nachlazení brala antibiotika. Střevní problémy měla Kvitová i na nedávném turnaji v Pekingu.

Před příští sezonou by měla Kvitová podstoupit podrobné lékařské vyšetření, aby se neopakovaly letošní potíže a do roku 2013 vstoupila bez komplikací. "Potřebujeme udělat preventivní kroky, abychom problémy odhalili dřív, než propuknou. Pokud nebude zdravá, nemůže hrát na nejvyšší úrovni," řekl Kotyza.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

778
Přidat komentář
janek_da
Finále Dubaje se bude probírat pod Gulbisem
Reagovat
smazaný uživatel
Co pokracovat tady...ta stara banda + nejake ty nadejne typy, no ni;D)))) Ono je nakonec jedno, pod ktery ten clanek pisem;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju, jsi hodná, že jsi mi ji přenechala. Monty je určitě hodný člověk a na svatbu by nás pozval, ale o jeho nevěstě mám vážné pochyby - přijde mi, že je na prachy.:DD

Pokračování přiběhu o montym:

Maruška bude ještě tak unešená a překvapená ze svého překvapivého vítězství na TM, kde ve finále porazila Serenu, že bude na vše říkat ano, a tudíž i na rytířovu žádost kývne.

Rytíř bude blahem bez sebe, naloží svou milou na koníka a bude si jí nocí odvážet ke svému domovu. Koník rychle nocí cválá, Mařence zlaté vlasy vlají, rytíř se pýchou vzdouvá.........až mu praskne brnění.

Brnění se k zemi hroutí, v tiché noci kov jen řinčí. Koník se splaší a rytíř s Maruškou na zemi skončí. Zatímco rytíř pádem ztratí vědomí, Maruška, vyděšena v cizí zemi, dá se na rychlý úprk.

Jde dlouho, síly jí pomalu zrazují. Volala o pomoc, ale hlasivky už nevydávají ani zvuk. Když už myslí, že je ztracena, v dálce uvidí světlo. Svitne ji naděje a s posledními silami se dobelhá ke stavení a pěstičkou zabuší na dveře. Otevře jí Bob. Pozná krásnou Marušku, s pozváním na nocleh však váhá, zná její strašidelný řev a bojí se, že by se mu splašila hospodářská zvířata. Ona však jen zasípe a Bob pochopí, že přišla o hlas. Maruška má vyhráno. A Bob taky, z vděčnosti za přístřeší, dá mu ráno Maruška dva miliony.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Na tom transparentu bude samozřejmě žádost o sňatek.
Reagovat
a.magerova
Hele co myslíš, pozval by nás na svatbu?
Jo a užij si ty sedmičky teď... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, zda bych tedy neměl na pomoc zavolat rytíře montyho, ale nechci ho zatěžovat. V pondělí jede na exhibici za božskou Maruš, leští brnění a vytváří transparent.
Reagovat
a.magerova
Nestíhám, makám mino net, tak jen jsem v rychlosti odskočila.
Máš mě na doživotí, tak jaképak opouštění....
Reagovat
smazaný uživatel
Já to chápu má milá, jen si všechno zařiď, budeme spolu na věky a já tě budu šetřit.:-))

Už píšu o montym a božské Mařence.:D

Tak hezký pátek a hlavně ne hektický.:-))

Hezký pátek
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v rekordní diskuzi je zatím 760 příspevků, to je divné číslo. Mé nejoblíbenější čislo je 17, když to přičtu, vyjde mi číslo 777, to se mi líbí více než číslo 760.
Chtělo by to sem ještě něco přihodit, ale článek je už utopený....
Reagovat
a.magerova
Tak pokud je článek už utopený, tak sem nám už vcelku nikdo nepoleze a můžeme si tu vyznávat lásku zcela veřejně, Oskareeee...
Reagovat
a.magerova
Můžem opěvovat Rogera a on se určitě někdo najde, kdo nám tady vynadá a tím nám pomůže Tvého kýženého čísla dosáhnout... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, k čemu se rozhodneme?
Reagovat
smazaný uživatel
Zvládnout ale vlastně můžeme obojí.....:-)
Reagovat
a.magerova
On je fakt úúúúžasný, nevidím nikoho kdo by ho mohl někdy v historii překonat, je prostě nejlepší z nejlepších!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jo. A ze srandy nebo vážně?
Reagovat
a.magerova
Tak lásku já beru vždy vážně, jak k Tobě tak k Rogerovi...
Reagovat
a.magerova
Tak ten Forehand mě naočkoval tak doufám, že TO klapne!!!
Oskare já jak se zamiluju tak to je u mě na celý živou, doufám, že s tím počítáš...
Reagovat
smazaný uživatel
Já když se zamiluju, tak taky vážně. Ale nevím, jestli na celý život.:-OO Teď jsem však do tebe zamilovaný až po uši.:DD

Ale chápu, že vy ženy to tak míváte.:-))

Já jen trochu nestíhám, protože u jiného článku řešíme královny a bohyně. Tak odpusť mé prodlevy.

Ale jsi hodná, že mi s tím rekordem pomáháš. To ti nezapomenu.:DD
Reagovat
a.magerova
Bonyně, tak mi říkal Chazy, ale ten už tu nechodí... :-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Postup z prvního místa skvělý a dnešní hra už o dost lepší. Že jsem vsadil na Viku a prohrál, to mi žíly netrhá.:-))

Ale ještě to není zdaleka ono, to ty sama ale víš, dnes ti k tomu výsledku dopomohla značně i Vika. Zítra den volna, tak doufám, že si hezky odpočineš a ještě zkusíš doladit některé věci, aby jsi se do toho mohla v sobotu zase vrhnout!:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Angie končí, ale dobrých 210 bodů. A včera odehrála opravdu moc pěkný zápas. Škoda těch dvou mečbolů, co nevyužila. Ale což, premiéra na TM to byla důstojná a doufám, že to nebyla poslední účast.:))
Reagovat
Heather_Fedex
asi to neni novinka, ale angie je momentalne nejvetsi sympatackou na okruhu. dostava na frak, li na ji mlati jako zito, presto jsem ted zaznamenala u ni usmev. ona si ten tenis opravdu uziva a ma zaroven velky respekt k souperkam. naopak to co vcera predvedla azarenka na konci zapasu, to byl hnus velebnosti. v jeji spolecnosti bych nechtela byt ani minutu
Reagovat
smazaný uživatel
A co předvedla Vika? Na konci zápasu jsem byl zaneprázdněn..
Reagovat
Heather_Fedex
ja jsem to videla ze zaznamu. radovala se ale jak! to nejde ani popsat
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, předvedla akorát svou divokou radost, kterou předvádí často. Heather z toho zase dělá kovbojku... Vika je mimo kurt hodná holka a jestli někdo posuzuje člověka podle jeho projevu radosti po takhle vypjatém zápase, tak opravdu nemám co dodat.
Reagovat
Heather_Fedex
mozna mi nebudes verit, ale zdaleka nejsem jedina, kdo z toho "dela kovbojku" ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na obranu Viky, jak by jsi se radovala ty po 3 hodinách, dvou odvrácených MP? :-))

Jinak Vika opravdu vypadá jako v poho holka, jak v civilu, tak na kurtu.. Jinak mi letos něhak nevadí, teda až na předávání pohárů ve Stugartu :-)
Reagovat
Fandina
Robin Haase, tak taky má něco do sebe, ono je to těžké, když takhle pořád na ty kluky koukáte, tak oni se vám zalíbí, jasně, že někdo je od pohledu hezčí, jako třeba určitě mě teď napadlo, že takový klasický krasavec je Tommy Haas třeba, ten Feli, Nando určitě tam patří. Každý z těch kluků má něco do sebe, tak nějak no ... úsměv
Reagovat
Fandina
Omluva omluva moc ............ to patřilo dole pod příspěvek Mutademus 16:00
Reagovat
a.magerova
Ale tak i Robin má pěkné fotky (moje metoda), třeba:
http://thetravelingfangirl.files.wordpress.com/2012/08/robin2.jpg?w=624&h=624
Ale opravdu chybí ta vůně či pohlazení.... to je fakt.
Reagovat
Fandina
Pěkná fotka a pěkný kluk :-)))
Reagovat
a.magerova
Jo a někdy i míň pěkný kluk může mít pěknou fotku, stejně jako pěkný kluk může mít nepěknou fotku :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už jsem vsadil, díky za držení palcí, přečetl jsem si to až teď. Těch příspěvků zde je opravdu brutálně.:)
Reagovat
smazaný uživatel
...je to vyvar:D)
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt hustý, to jsme asi nad ránem nečekali.:D

Vlku, není to s námi už zase na léčebnu?
Reagovat
smazaný uživatel
Vcera jsem to pod tim clankem i cekal, nazev, udalost atd...
ale takhle over:)
Ja se citim ok:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se cítím ok, mám to samo pod kontrolou.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Co vic, zatim mi vychazi i tip na Angeliku ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Už nevychází.....Li včera hrála taky tak proti Sereně, ale nedokázala to nějak zakončovat. Škoda těch dvou mečbolů, co včera Angelika nevyužila, už jsem Viktorku na mrtvici.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jestli Li Na dneska vyhraje ve dvou. Viktorka bude chtít dneska vyhrát tuplem, protože by se mohlo klidně stát, že by zůstala ve skupině.
Mohlo by jí to ale na druhou stranu svazovat, že dnes musí vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ale už dopředu bylo jasné, že minimálně ten jeden set je podmínkou, aby měla ještě teoretickou naději. Jedna výhra by jí nestačila.
Ale Serena taky neměla ještě jistý postup, takže musela vyhrát, ale set jí pustit mohla.
Jestli to bude stačit, to už pak Venus musela vyhrát zápas a čekat na ten poslední. Ten set ale potřebovala.

Rozumíme si, jak to myslím? Sereně stačila výhra jakákoliv k jistému postupu, ale Venus ještě neměla vyhraný zápas. Proto bylo pravděpodobné, že jí pusila set, víc nemohla, aby si Venus zachovala ještě naději. Já s tím teda kalkuloval.

A ještě plno lidí překvapilo, že Světlana, která už nemohla postoupit, nenechala ten zápas krajance Rusce. Kdyby jo, postoupila by Dementěvová. Někde se psalo, že to tak jejich federace chtěla či co.
Reagovat
a.magerova
No to mi ještě vysvětli co se Ti na Felicianovi nelíbí, jakože svým způsobem jsem ráda, že mi ubyla 1 konkurentka, ale o vysvětlení bych stála, protože onehdá i Stan_Borowitz přiznal jisté sympatie směrem k tomuto muži... :-)))
Reagovat
Fandina
Asi to není, že by se mi nelíbil, ale že by to byl ten nej, já vlastně nevím, má krásné oči ale celkově mě nějak nebere, ale mě nebera ani Verdasco i ten je udáván mezi tenisty jako sexychlap. Asi ta obrazovka, nebo co. Ono mě se spíš zhruba tak všichni líbí, nebo většina líbí, ale nenapadá mě nikdo kdo nejvíc. Asi bych si potřebovala k nim přivonět, sahnout ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Jo tak takovou odpověď beru!!!
Já blbec to posuzuju jen podle obrázků a ona je i jiná varianta.... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Co třeba takový Robin Haase? :D
Reagovat
smazaný uživatel
a k té předvídavosti Agy - toho jsem si všiml taky. To jsem u bab neviděl od dob Hingisové. U chlapů to na takhle vysoké úrovni má snad jen Murray.
Reagovat
smazaný uživatel
K Hingisove ji take casto komentatori prirovnavaji:)
Reagovat
Heather_Fedex
no to je samozrejme smula pro agu. tak 15-20 let pozdej by aga s timhle tenisem byla svetovou jednickou a ziskala nekolik gs. jenze prespala dobu. dnes se bez bum-bum tenisu v zenske spicce udrzet neda
Reagovat
smazaný uživatel
No uvidime:) Podle mne ji chybi uz jen trener, ktery by ji vstepil dobre prolinani utocneho tenisu s defensivnim stylem...:) Pokud by se to podarilo...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně prostě včera místy opravdu uchvacovala. Ona se brání z poza lajny, mixuje jí tam údery a pak jde pomalu do dvorce, přitáhne si jí na síť a pak následuje něco pěkného na síti, prohoz nebo lob.

A ten jeden lob přímo k Maruš na ní, který musela odehrát nějakým kopcem a Aga pak zakončila - to byla paráda.

Její styl - tedy když ho hraje, se mi moc líbí. A to se vůbec nevylučuje s tím, že osobně upřednostňuji útočné pojetí hry.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem si to rozepsal. Máš pravdu, přiznávám chybu. V hlavě mi vypadlo, že má Aga stále jednu výhru a s Maruš jenom set. Ten dlouhý zápas včera mě zmátl, má z něho jen set.
Reagovat
smazaný uživatel
už jsem přišel na to, jak to napsat co nejsrozumitelněji. Pokud Aga prohraje se Sarou (klidně i 1:2), půjde dál buď Sam, pokud 2x vyhraje, nebo Sara, klidně i s bilancí 1-2. Aga by měla taky 1-2, ale horší vzájemný zápas, Sam 1-1 a chyběl by jí ten jeden zápas, který odehrála Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Apropos, to pravidlo o pocte zápasov v pripsde rovnosti bodov je dost diskriminačné voči náhradníkom..Nepáči sa mi veru..Chápem, ze organizátori takto chceli zvýhodnit hráčky, ktoré si TM vybojovali sami..No taká Samantha má tým padom mizivé šance na postup aj v prípade 2 výhier..Neverím totiž, že Sara porazí Radwansku..
Reagovat
smazaný uživatel
No, už jsme to právě řešili někde dole. Já měl stejné pocity jako ty. Sam bude mít sice dost bodů, když dvakrát vyhraje, ale šance na postup jsou mizivé. A přišlo mi to taky takové nespravedlivé, když bude hrát jak blbec a nemá moc šancí. Sara Agu neporazí.

Ale pak jsme došli k tomu, že kdyby se jí započítal i Petřin výsledek, mohlo by to zase poškodit Agu, která by mohla zůstat ve skupině a přitom s ní Sam vůbec nehrála. No, škoda, že se nekvalifikovala rovnou.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, je to tak, hodil jsem si na papír už obě skupiny.
Ale dobrý způsob na vysvětlení jsi našel.:)
Reagovat
smazaný uživatel
že to píšu zase nahoru, ale jsem už z toho rolování a hledání příspěvků unavený a zmatený.....

Ještě k Sereně:

Korku, ty zápasy z r. 2009 si pamatuji velmi dobře všechny, ale ona tam hrála sice zraněná, ale v dobré formě. A promiň, Sereno, ale myslím, že jsi ségře ten set pustila. Protože ten jeden set právě pomohl Venus k postupu ze skupiny. Ale to jsem odbočil.

Třeba v Římě s Petrovou prohrála první set a myslel jsem, že se na té pomalé antuce už nebude chtít honit, jak je u ní někdy zvykem, ale ona šla na krev. Argumenty, že půjde na krev proti Vice jsou rozumné i logické. Přesto se bojím, aby jí to stačilo.

Ale je tu ještě jedna věc. Když vezmu jejich vzájemné zápasy za cca poslední tři roky, vždycky jeden je těžší a v tom druhém vyhraje Serena pohodlněji.

Např.:
loni: Toronto hladce, USO horší
letos: Madrid hladce, Wimbledon těžší, OH hladce, USO těžké.....

Teď by to znamenalo, že by měl přijít jednodušší zápas. Po rozlosování skupin jsem si říkal, že zápas ve skupině bude lehký a finále zase boj a že i možná prohraje.
Takže třeba dnes přijde jiná Serena, tak která ráda míchá soupeřkám smrtící koktejly....:)
Reagovat
smazaný uživatel
jen maličkost směrem k roku 2009. Aby Venus postoupila, musela po výhře Sereny nad Dementěvovou porazit Světlanu Kuzněcovovou, což vydřela 6:4 ve třetí a vzápětí o den musela již vyřazená, zklamaná a unavená Kuzněcovka, která tam tenkrát táhla nějakou dlouho sérii zápasů na TM bez výhry (snad 9 porážek v řadě, nechce se mi to hledat) porazit krajanku Dementěvovou. S tím dva dny dopředu opravdu kalkulovat nemohly.
Reagovat
smazaný uživatel
že to píšu zase nahoru, ale jsem už z toho rolování a hledání příspěvků unavený a zmatený.....

Ještě k Sereně:

Korku, ty zápasy z r. 2009 si pamatuji velmi dobře všechny, ale ona tam hrála sice zraněná, ale v dobré formě. A promiň, Sereno, ale myslím, že jsi ségře ten set pustila. Protože ten jeden set právě pomohl Venus k postupu ze skupiny. Ale to jsem odbočil.

Třeba v Římě s Petrovou prohrála první set a myslel jsem, že se na té pomalé antuce už nebude chtít honit, jak je u ní někdy zvykem, ale ona šla na krev. Argumenty, že půjde na krev proti Vice jsou rozumné i logické. Přesto se bojím, aby jí to stačilo.

Ale je tu ještě jedna věc. Když vezmu jejich vzájemné zápasy za cca poslední tři roky, vždycky jeden je těžší a v tom druhém vyhraje Serena pohodlněji.

Např.:
loni: Toronto hladce, USO horší
letos: Madrid hladce, Wimbledon těžší, OH hladce, USO těžké.....

Teď by to znamenalo, že by měl přijít jednodušší zápas. Po rozlosování skupin jsem si říkal, že zápas ve skupině bude lehký a finále zase boj a že i možná prohraje.
Takže třeba dnes přijde jiná Serena, tak která ráda míchá soupeřkám smrtící koktejly....:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, proč se mi to odeslalo dvakrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Mne sa to stáva pomerne casto, dokonca mam pocit, ze zo vsetkych najcastejsie :))..
Reagovat
smazaný uživatel
To já mám ten samý pocit někdy. Jednou se mi to snad odeslalo čtyřikrát. Myslel jsem, aby mě neměli za provokatéra.:))
Reagovat
tommr
Wozniacki and former World No.3 Nadia Petrova will be the top two seeds and will be joined by Roberta Vinci, Hsieh Su-Wei, Zheng Jie and Daniela Hantuchova as the six highest-ranked International Series tournament winners eligible to compete at the Tournament of Champions.
Russia's Maria Kirilenko and Bulgaria's Tsvetana Pironkova each received wildcards into the field, which this year returns to a round robin format. The players will be split into two groups of four, with each group's top two players advancing to the semifinals.

Venus Williams se na to celkem podle očekávání vybodla i když kvalifikační kritéria splnila jako čtvrtá v pořadí ...
Reagovat
smazaný uživatel
někdo mi to tady psal už před turnajem v Lucemburku, myslím, že to byl Oskar, že Venus má nasmlouvané nějaké promo akce v Africe
Reagovat
smazaný uživatel
Ja se te Venus ani nedivim...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Venus už po tom turnaji říkala, že tam hrála hlavně proto, aby se dostala mezi dvaatřicet hráček a mohla být mezi nasazenými na AO. Ale to by jí ještě stejně úplně nezaručuje.
Reagovat
smazaný uživatel
V podstatě zaručuje. Ona má ze 24. místa náskok na 33. místo 200 bodů a nic neobhajuje až do dubna do Miami. Oproti tomu třeba Zheng obhajuje 280 bodů v Aucklandu, Hantuchová 320 v Brisbane, Schiavone 200 tamtéž...
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za info. :) Tak myslím, že i bez Venus je ten turnaj slušně obsazený... A je zajímavé, že se letos mění herní systém. Minule se to hrálo klasicky: čtvrtfinále - semifinále - zápas o 3. místo - finále. Teď se to tedy opravdu bude blížit Turnaji mistryň. :)
Reagovat
tommr
jj taky jsem si všim. Myslím si, že je to krok správným směrem a zvýší to atraktivitu turnaje. Ted už je to vlastně takovej TM číslo 2. Dokonce mě napadlo jestli by tam neměly hrát jen hráčky z druhý desítky bez ohledu na to kolik a jakejch turnajů vyhrály ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Obsazení tentokrát slibuje pěknou podívanou. Ale asi to ani nikde nebudou vysílat.

Na vítězství bych tipl Caro a jsem zvědavý, jak se bude dařit Aně.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak prispevek s cislem 666 je pripsan Forehandovi. Gratulace:)
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, super..Milé prekvapenie :)
Reagovat
a.magerova
jinak si budu myslet, že to je švindl...
Reagovat
a.magerova
O nás bez nás.
Udejte oba zeměpisnou polohu!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ziadne preskúmanie, 666 mi pristane :)..Je tam este kopec zaujimavych cisiel, skus sa spytat na 69ku :-)
Reagovat
a.magerova
Dobrá rada nade vše...
Bloknu si ji u jiného článku, jako tu Tebou navrhovanou číslovku :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
K tomu zápasu Vika-Serena. Kurz na 2:0 už klesl na 4.09, ale pořád se to dá. Aspoň z toho pohledu, co jsem psal Heather_Fedex.
Jestli ti to připadá divoké, tak zároveň můžeš vsadit protikurz na to že Serena vyhraje první set. Ten je 1.658.
Takže bys prohrál jedině v případě, že by Serena prohrála 1.set, ale vyhrála zápas. Já ale s tímhle jištěním skončil.
Reagovat
smazaný uživatel
Já teď moc nejistím. Zkouším vytipovávat dobré kurzy. Včera se mi povedlo vydělat něco s Agou v prvním setu, dnes jdu do 2:0 na Viktorku.
Když už jdu proti mé milé Sereně, tak ať ten kurz alespoň stojí za to.:)
Reagovat
Basa
Dneska se musí Vika hrát za každou cenu - horší Serenu proti sobě už mít nebude:)))A za ten kurz:)
Reagovat
smazaný uživatel
Môžem sa ťa spýtať, prečo tak bezhranične dôveruješ Azarenke proti Serene?..Alebo ťa láka výška kurzu?..

Lebo osobne si myslím, že Serena to zvládne..Hrá síce výrazne pod svoje možnosti, no aj napriek tomu ešte nestratila set..A to aj s hráčkou, s ktorou Vika odvracala MB..No uvidíme, držím palce, ak sa odhodláš..
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsem psal, TM nesázím, ale kurz 4,1 je rozhodně zajímavý. Ale podle mě je to takový výstřel do tmy. Kurz 4,1 znamená, že (počítáno podle hladiny kurzů Pinnacle) je podle sázkovky pravděpodobnost této možnosti 23,8%. Je to moc, nebo málo?
Reagovat
smazaný uživatel
Kurz v tom nehraje vůbec žádnou roli.

Viděl jsi hrát tu na turnaji Serenu? Není vůbec ve formě, ale to myslím opravdu vůbec. Tréninkové a zápasové manko se projevilo v plné míře.
Nejhorší je ovšem podání. Včera prohrála v prvním setu čtyřikrát podání, z toho dvě čistou hrou. Obě hry byly ty, kdy podávala na vítězství v setu. To nebylo ale nervozitou, prostě jí to nešlo. Další podání čistou hrou si prohrála v druhé sadě. Když podává, má ten styl rozhozený, ne jako obvykle, proto to je tak špatný.

Nedrží jí moc ani další údery - to už se projevuje jak nerozehranost, tak deprimace, frustrace a nervozita z toho jak jí to nejde, a hlavně z toho, že jí nejde podání. Navíc vypadá unaveně, bez jiskry a přetaženě. Asi se její tělo po tak dlouhé pauze necítí při plném záběru dobře. Je jí už 31 let.

Aby dnes Viktorku porazila, musela by opravdu jít její hra o dva levely výše a musela by bojovat. Ale ona má již postup zajištěný. Proto si myslím, že se bude šetřit na semifinále.

Závěrem - byl bych moc rád, kdyby se jí začalo dařit již dnes, ale nevěřím tomu. Spíš doufám, že zítřejší den volna a dnešní volnější zápas by jí mohl pomoci v sobotním semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Logiku to dáva, hlavne ten argument s istým postupom som prehliadol, to by mohlo hrať veľkú úlohu..Zápas Sereny som včera videl, neviem čo som komu urobil, lebo to bolo ako za trest. Strašný tenis, obojstranne..Výsledok však nakoniec hovorí jasnou rečou. Sám som zvedavý ako to dnes dopadne..Ako hovorí Korek, kurz 4,1 má za týchto okolností určite svoju hodnotu. Mňa dnes láka Baker za 6,4 proti Delpovi.....Argentínčan vyhral turnaj vo Viedni, v Bazileji sa nemusí pretrhnúť... Navyše ho od pondelka čaká Paríž, hneď potom Londýn, tiež si musí niekedy oddýchnuť..Idem do toho :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ono se take ale muze stat, ze Serena bude pinkat uplne vklidu, neb uz postupuje jiste. A vsechno ji bude vychazet, nebot nebude nervozni. Proste bude ji to tam padat bez problemu. Viktorie se bude hodne snazit, i vzhledem k nepriznivemu h2h, a bude se tak snazit, ze tim bude vic kazit a vyhazovat se s kurtu, kdy Serena bude uplne bez tlaku sazet jednu ranu za druhou s nadechem ultumatni vymeny. Takze to muze byt uplne vpohode za hodinu a neco hotovo ve prospech Sereny 2:0 a nebude se muset ani moc snazit:)
Sice jsem si tipl dnes na Viku, ale sazet, to teda na tenhle zapas, i kdyby mne nutili nasilim, bych nedal ani 1 euro:)
Reagovat
smazaný uživatel
Od toho je to kurz 4.1, že to tak nejspíš nebude. Ale pravděpodobnost je podle mě vyšší než ten nabídnutý kurz.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že 9.6 na Bakera je o něco lepší. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Odpovedi se urcite dockame, sam jsem zvedavy jak to dopadne, ale dnes opet na nejake sledovani asi cas mit moc nebudu...takze si pak jen prectu nejake vase komenty k zapasu:)
Reagovat
smazaný uživatel
jak to říct. Lidi, proboha, mluvíte o Sereně Williamsové! Ta ženská ze všeho nejvíce nesnáší prohry! Ta nic nevypustí! Obzvláště ne proti světové jedničce! V roce 2009 měla jistý postup ze skupiny, přesto se silně ofáčovaným stehnem rozsekat Dementěvovou 6:2, 6:4, přestože se den předtím večer prala o výhru 2:40 hod se svou vlastní sestrou. A to měla Jelena den odpočinku navíc a v zádech výhru nad Venus. Navíc je zde veliká možnost Serenina zlepšení po předchozích "neučesaných" výkonech. S vyhlídkou na možný další zápas ve finále určitě nebude chtít posadit Viku na koně.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě proto moc nevidím hodnotu v sázce jenom na vítězství Viky. Serena se může opravdu "zbláznit". Navíc výkony rostou se sílou soupeře a u Sereny to platí dvojnásob.
Přesto si myslím, že když když prohraje 1.set, tak už nebude hrát na krev.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, trosku te Serene prisuzujeme nas zpusob mysleni...:) ale je take fakt, ze ne jednou jsem ji videl jak hraje skoro jak bez zajmu, hlavou nekde jinde.
Asi bude nejlepsi, kdyz si na to pockame a uvidime, jake to bude v realu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tomu moc nevěřím. Ona už může hrát v klidu. Ale není z těch hráček, kdy by byla i v jiných zápasech nějak labilní. Nervy mívá, je to na ní vždycky poznat, ale málokdy tak, aby se jí klepala ruka tak hodně.

Její taktikou je vlétnout do zápasu a než se soupeřka rozkouká, vytvořit tlak a odskočit rychle do vedení v prvním setu. V obou zápasech se jí to povedlo, ale o to vedení přišla. Hlavně kvůli velmi špatnému podání. To si myslím, že se do dnešního dne nezlepší - alespoň myslím.

Ona se na tom kurtu opravdu necítí dobře, včera jsem v prvním setu myslel, že se snad rozbrečí. Chvílemi mi přišla jak v zápase s Razzano.

I když ke konci utkání tam z pravé strany už podání padalo lépe. Z leva to byla stále slabota.

A pro Viku mluví ještě fakt, že je nažhavená po USO na pomstu.

No, uvidíme....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
v tom případě by bylo možná lepší vsadit po případné výhře Viky v prvním setu na její celkové vítězství. Odhaduju, že z kurzu 2,51, který teď nabízí Pinnacle na výhru Bělorusky v zápase, by to spadlo někam na 1,6, což je stále velmi pěkný kurz.
Reagovat
smazaný uživatel
To je v podstatě podobné s jištěním, jak jsem psal. Před zápasem dát na Serenu, že vyhraje 1.set za 1.7.
S tím souhlasím. Někdo to tak může hrát, můj styl to není.
Reagovat
smazaný uživatel
Jou, jou..9,6..To uz je moc :)...Tolko mal D. Young na USO proti Federerovi :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já risknu to 2:0 na sety. Protože po prvním prohraném setu, se může serena hodně na-rat a bojovat jako blázen a třeba i vyhrát.

Je pravda, že si tady do toho promítáme naše úvahy.

Jako zajímavé vidím jít do tohoto kurzu na 2:0 pro Viku. A pro ty, co nechtějí riskovat, to pojistit už popsanými způsoby.
Reagovat
smazaný uživatel
Naše přání po Pekingu bylo: Žadný zápas Mashy se Serenou, nebo Vikou aspon do poloviny roku 2013 :-)) A to si myslim, se nám nesplní..
Reagovat
smazaný uživatel
Mám to až k jednotkám :), čas uzávěrky 12:14
Oskar 86
Potkal-Vlka-v-Zime 68
Chrenda 60
janekda 55 + 1 (tento komentář)
dadaft 46
tommr 30
Fandina 29
korek 28
Ema 19
Jan 18
petrulinka 14
haitik1 13
Heather_Fedex 13
quesh 13
a.magerova 12
All-that-i-am 10
monty25 10
Reagovat
smazaný uživatel
Tys to fakt spocital?:)
Jinak mne osobne tesi to cislo 68:) I kdyz timto prispevkem to poslu do haje:)
Reagovat
smazaný uživatel
K štatistikám mám slabost, tak klobúk dole za námahu..:)

Skoda, ze som sa neumiestnil :)
Reagovat
gigin
to je tlama, ten Oskar!! A Vlčku na to, že jsi v detoxu, taky dobrý :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Take si rikam... a cislo mne fakt celkem prekvapilo:) Mozna je to ale prave tim detoxem...:) chapes.
Reagovat
smazaný uživatel
Takový plot jsem v hospě ještě neviděl:)

Ne vážně. Odhodlané ruce, chytré srdce a šikovný mozek a je to v pár vteřinách. Nějak tak ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim Forehande, ze jeste neni nic ztraceno. Clanek porad na TP v hlavnich zpravach. Takze mas sanci to tahnout na sedmistovku, mas sedesat moznosti jak se vyjadrit:)
Reagovat
smazaný uživatel
4+1
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi fakt dobrý, že jsi to spočítal. Zajímavá statistika. Jinak stále nevím, jestli dát 2:0 pro Viku nebo zápas Vika. Láká mě 2:0 Vika.:)
Reagovat
smazaný uživatel
To je cyp te gigin! Hlavně, že tady detoxovaný Vlk zadal každému úkol, co má napsat, aby byl rekord. A ty jsi to vůbec nesplnil....

Měl jsi napsat něco vtipného. To mám jako považovat to, že jsem tlama??:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Kura já to nebudu furt počítat. 13:05
Oskar 92
Potkal-Vlka-v-Zime 72
Chrenda 60
janekda 57
dadaft 47
tommr 31
Fandina 30
korek 28
Ema 19
Jan 18
petrulinka 14
a.magerova 13
haitik1 13
Heather_Fedex 13
quesh 13
All-that-i-am 10
monty25 10
Bob 7
forsterovaalice 7
Mutademus 7
SAKALJ 7
misa 6
mufik 6
Forehand 5
freeteepek 5
Reagovat
smazaný uživatel
Pochybuji, ze to gigin cetl, ty ukoly jsou uz pekne hluboko...:)
Reagovat
Fandina
ty jsi případ
chválím nápad
a sečetla jsem ten tvůj seznam a výsledek je 524, takže ještě velká vůle pro mnohé se tam dopsat ... úsměv
Reagovat
Fandina
tak nic, pořád se to mění, tenhle součet druhý zase nemám, ale orientačně ten první stačí ... Oskar s Vlkem jsou plkalové, vždycky jsem si to myslela, teď to mám černé na bílém ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi machr, fakt. Dostals mne... Ihned si presel na LIVE-STATS, tak tohle je fakt treba docenit:)
Reagovat
smazaný uživatel
No spise zelene na bezovo-bilem:D))) ...jen abych splnil svou povest:D))) a mela si to potvrzene na totalni zichr:)
Reagovat
gigin
Já vás možu akorát tak milovat aj s celýma úkolama!! AJDE NOLE&IDEMOOOOO!! Nic valím zase na Slovensko, zdar borci!! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt dobrý a i vtipný nápad, gratulaka.

Tvůj vstup na TP (konečně) z děsného iděsu, byl přínosným počinem.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já se tu snažím jak vůl. A nějaké trapné stats tě přesvěčily.
Mám něco v záloze, to teprv oceníš ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi kecka. Tak teda IDEMOOOO gigin na Slovensko!!!!
Zdar!:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Toz hlavne ogare opatrne:) Toz stastnu cestu...:)
Reagovat
tommr
já si myslím, že nejukecanější je monty - sice má mín příspěvků ale jsou zase o to delší ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nééééé, jenom stats mě nepřesvědčily, to by mi nestačilo k přesvědčení o tobě.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Forehand 4+1?..No mal som väčšie ambície, skúsim mať aspoň dobrý finiš :) Oskar, tras sa :)

+ Gigine, vitaj..Zastav sa ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste bys mohl doplnit do statistik, kdo byl tim prispivatelem pod cislem 666 :D)
Reagovat
smazaný uživatel
No, kdyby se delala statistika na minuly tyden, tak jsem bezpecne na konci s nulou:D)
Reagovat
smazaný uživatel
nula k nulám patří :P Just kidding ;-)
Reagovat
Fandina
tak k té barvě příspěvků ... já fakt je mám černé nebo tmavošedé na bílém ... ale jinak je mi to úplně jedno, jaké jsou to barvy, protože to byl všeobecně známý příměr pro něco daného, napsaného, spočítaného ... barvy, nebarvy a píšu to sem jen proto, aby nabyly příspěvky, čekám teď na kurt a jdu si pinknout ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Beru:0) Je to vtipny zasah:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme to byl jen zert:)

Jinak hodne stesti v pinkani:)
Reagovat
smazaný uživatel
Komu mám fandit, když chci aby postoupila Aga?
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska Saře proti Sam.
Reagovat
smazaný uživatel
a zítra? Aga a Maria?
Reagovat
smazaný uživatel
Radwaňske může být výsledek Stosur-Errani úplně ukradený. Když prohraje se Sarou balí kufry, když vyhraje, postupuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Nestačí jí třeba uhrát set?
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslel, že se ptá, komu má fandit dnes? Je lepší, aby Sara prohrála. Aze by zítra na ní mohl stačit i set.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano já se ptal na dnešek, co by bylo pro Agu lepší...Jestli výhra Sam nebo Sary
Reagovat
smazaný uživatel
znovu ne! Aga bude muset Saru porazit tak nebo tak. V případě rovnosti výher by totiž opět nastoupilo pravidlo o počtu odehraných zápasů, které by eliminovalo Sam a poslalo dál Saru. Všechny možné varianty vypisovat nebudu, to bych se upsal, ale když si to rozepíšeš, je to prostě tak.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám k oběma zápasům ani slova, to byla báseň, a složit ji musí někdo jiný, oba večerní zápasy byly úžasný..
Máša na konci snad skoro brečela, ale proměnila mečbol, to se počítá :-)
Ale Aga i Angelika si zaslouží vysoký uznání, neuvěřitelný, co hrály.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak, Máša pak už pěkně projevovala emoce, jak negativní, tak pozitivní. Mockrát ji takhle člověk nevidí. Já teda neslyšel nic, potože jsem měl vyplý zvuk - sousedi by si mysleli, že někomu rvu střeva z břicha, ale člověk se domyslí....

Ale opravdu nádherné zápasy oba!:-)
Reagovat
Fandina
Mária chtěla moc vyhrát a dokázala to. Je prostě lepší. Zaujalo mě, jak když jí radil trenér, někdy po prvním nebo začátkem druhého setu, pořád kroutila hlavou, jak to nejde a tvářila se odmítavě a nakonec stejně vyhrála. Moc jí na tom záleželo.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele brzděte vy snad jedete na 1000. :D
Reagovat
Bob
dáme rekord :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ktery??? Letsoni jsme uz davno sejmuli:)
Reagovat
smazaný uživatel
*letosni samozrejme, uz jsem mimo jak Oskar:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejen letošní ale úplnej.
Reagovat
a.magerova
Jj manžel mi v jednu v noci říkal: "Vy tu tisícovku dáte!!!" :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
A kolik je ten uplnej?
Reagovat
smazaný uživatel
No to byl těch 520.
Reagovat
smazaný uživatel
Takze ten letosni byl zaroven tim uplnym...no to se ted bude uz jen tezko prekonavat:)
Reagovat
smazaný uživatel
Až Federer ukončí kariéru tak tu bude tak 5000 příspěvků. :D
Reagovat
a.magerova
No to nevím, např. já pro slzy neuvidím na klávesnici.... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
No, to chci videt, tedy jestli se toho dozijem:D) Aby nepinkal jeste v padesati:D)
Reagovat
smazaný uživatel
To snad ne. Musíš si najít náhradu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
I to je možný. :D
Reagovat
a.magerova
Pokud jsi mladý a nadějný a třeba i tenista.... vyberu si Tebe :-))
Reagovat
dadaft
no, ženský na to umí jít taky pěkně zvostra...
Reagovat
smazaný uživatel
Jen pro pripomenuti, aby se nekomu nepletly Aga s Karol :P

http://www.youtube.com/watch?v=Ye5WIUzmCCo

Hezky den:)
Reagovat
Basa
Pěkné, pěkné:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Palec hore za video!
Její volba úderů ve správný čas a předvídavost je taky úžasná.:)
Reagovat
Basa
Jj, předvídavost...párkrát jsem jí viděl na turnajích live a ona jde fakt už předem do míst, kam jí soupeřka hraje. V TV to nelze moc postřehnout, ale přímo na místě to vidíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky postreh. Dost se o jeji predvidavosti hovori, ale fakt je ze z TV se to tak nechytne.
Krom toho, kdyz nabiha na kriz, tak nikdy souperka nevi kam to pujde, pokud to zahrava forhandem, to mne asi uplne nejvice dostava:) Opravdu ma pozlacenou ruku + chytrou hlavu - tedy alespon, co se tyce tenisu:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pozvanka Li Na na jeji zapasy v Istambulu.
Teda musim rict, ze si opravdu Li libi, a ma pekny a prijemny hlas, dost mne to prekvapilo. Celkem mne dostala:) holka.

http://www.youtube.com/watch?v=ZJtjGnjgxNo&feature=relmfu
Reagovat
smazaný uživatel
*se se mi
Reagovat
smazaný uživatel
Mně na kurtu není výrazem z nejsympatičtějších, ale mimo při rozhovorech je úplně jiná a milá. A taky má nedky docela srandovní hlášky.:)
Reagovat
a.magerova
Já úkol Tebou v noci mi zadaný splnila, teď je řada na Tobě... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
někdy

Já jsem snad opilý, ještě že se dnes mohu v práci trochu flinkat. A to jsem nic nepil. Možná jsem opilý tím hezkým tenisem ze včera.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jasne. Chvalim:D)
No, a coze si to chtela? jj, uz vim, tak to ti nemusim davat ani do vzkazu...to ti muzu flaknout rovnou tady do diskuse:

Vyska: 66cm (smozrejme v kohoutku, ze jo)
Hmotnost: 30 kg, jsem posledni dobou pribral.
Vek: 9let, toz uz starsi kus:)
Uces: No dovol, jesne ze podzimni!!!
Reagovat
a.magerova
To jsou míry toho cos potkal, a Tvoje?!!!
Reagovat
smazaný uživatel
tys to jeste nepochopila? No ty jsou preci identicke:)
Reagovat
a.magerova
Tak to si Tě škrtám ze seznamu...
Reagovat
smazaný uživatel
No, se ti nedivim :) Nic zajimaveho:)
Reagovat
smazaný uživatel
Facebook fanpage stránky Petry, kterou jsem založil
http://www.facebook.com/pages/Petra-Kvitov%C3%A1-CZ-Fans/414180895308276
Reagovat
fazil
dobre, ze odstoupila, stejne by prohrala vsechny 3 zapasy.
Reagovat
smazaný uživatel
nesouhlasím
Reagovat
smazaný uživatel
Já to vidím na rychlý proces. Vika je unavená, Serena na tom nemusí být zas o tolik líp. Takže Vika vyhraje nad Serenou a to navíc ve 2 setech. I když Serena umí překvapit a v zdánlivém zápase o ničem bojovat, jak o život.

PS: dneska beru na tenis "Ultimate Pucky", aspoň si zaběháme.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to vidím na dvouseťák pro Viku, ale dám jen na vítězství Viky. Ona nemá ještě nic jistého, bude bojobat. S tou Serenou máš pravdu, mohla by se bít jako o život, ale nedovedu si představit, že by se jí to podařilo s tím servisem. Muselo by jí to dnes jít opravdu jinak. Dávám Viku.

Tak ať vyhraješ, na čem budete hrát?
Reagovat
smazaný uživatel
Na Red Clay a to doslova. Tedy ztvrdlé červené bláto. Je to vlastně poslední letošní venkovní tenis.
Pak už antuka v hale.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vyhraj, hrajete o něco? My třeba o pivko nebo tak.:)
Reagovat
Heather_Fedex
nechce se mi verit, jak serenu hadzete do zita! i pres vykony, kt. jsou pod jeji moznosti, je ve skupine liderkou a neztratila ani set! vika i kdyz podle komentaru tady predvadela svuj nej tenis, presto byla na pokraji porazky. jeste porad dneska pocitate s vyhrou viky ve dvou????
Reagovat
smazaný uživatel
Serena ma jiz jisty postup, podle mne bude hrat vic v klidu...ale jen tip:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vysvětlím.
Tady jde o specifický turnaj, kdy se dá kalkulovat. A těžko si dovedu představit, že by po prvním prohraném setu Serena nějak extra bojovala o set druhý.
Jasně Serena může vyhrát první set a Vika bude mít stále motivaci a bude bojovat o vítězství.
Pro mě je to jenom o prvním vyhraném setu, že skoro platí rovnice Vika vyhraje první set => zápas. A proto kurz 4.4 (už klesl na 4.1), ač na celý zápas 2:0, je defacto kurzem na vítězství v 1.setu.

Je tady jenom "drobná" potíž - Serena. Jestli jí to půjde a navíc se "zmagoří", tak můžem taky vidět 3 hodinový zápas.

to Oskar: jj, pivo a potupné uklízení kurtu. Pivo vyrovnáváme hned ten večer :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak, jak psal ten, co mu říkají Potkal Vlka v Zimě a jak do dále rozvedla janekda.

To není o odepisování Sereny. Ale ona má postup jistý, za sebou dva zápasy a je vidět, jak je unavená.
Navíc její forma není vůbec, ale vůbec ideální. Nevím, jestli jsi viděla její zápasy? Takže kdyby chtěla vyhrát, musela by bojovat jako lev a to vzhledem k tomu, že se další těžký zápas hraje už v sobotu, není moc pravděpodobné. Myslím, že si bude chtít a potřebuje odpočinout.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, jak to dále rozvedl janekda!
Reagovat
smazaný uživatel
ještě teď tenis venku? Blázne. Já byl naposledy minulý týden v pondělí asi ve 13 stupních a mé rameno mi ještě teď připomíná, co jsem za troubu.
Reagovat
patriks
padá zde v diskuzi spousta rad, ale Petru sráží zcela evidentně psychika. Touha vyhrávat je na ní zcela jasně viditelná ale v rozhodujících okamžicích selhává (pošle do sítě, za kurt atd.). Nicméně psychika je u spousty hráček třetí soupeř na kurtu a často hlavní. Kde by mohla být Hradecká, Vaidišová kdyby se dokázaly poprat s psychikou ? Dám příklad mimo sport: jdete na vstupní pohovor jako uchazeč o vaši vysněnou pracovní pozici: večer jdete brzo spát, abyste tam byli svěží a vypadali dobře. Ale jelikož nejste flegmatik, snahou myslet na to že "už je potřeba usnout" nakonec do rána neusnete, na pohovoru vypadáte špatně a místo nakonec nedostanete. A jak by vám mohli říci psychologové, je strašně těžké psychiku zcela přeorientovat. Dá se to zmírnit pomocí určitých technik, např. autogenní trénink, ale je to běh na dlouhou trať a sportovec může mít již po kariéře, když už mu to jakž takž jde.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde čerpáte sílu, když se vám nevede?
Psychicky? Mám Michala (psychologa Šafáře), se kterým spolupracuju už dva a půl roku. Ani mu nemusím psát nebo s ním mluvit, a on už ví, co mi je. Všechny ty hlubší myšlenky probíráme. Michal mi hodně pomáhá. Píšeme si maily a esemesky. Když jsem v Prostějově, vždycky ho navštěvuju.
Zdroj: http://sport.idnes.cz/kvitova-po-odstoupeni-z-turnaje-mistryn-fpp-/tenis.aspx?c=A121024_160312_tenis_ma
Reagovat
smazaný uživatel
pomalu, pomalu s tím postupem Stosurové. V případě, že Šarapka, Aga i Sam budou mít stejný počet výher, postupují Ruska a Polka, protože první kritérium při stejném počtu výher je počet odehraných zápasů!!! A poměr setů je úplně jedno. Pokud Aga porazí Sáru, Sam po základní skupině končí.
Reagovat
dadaft
já se v tom vůbec nevyznám. takže Samantha nemá šanci?
Reagovat
dadaft
takže Máša postupuje na beton.
Sam postopí jedině pokud vyhraje oba své mače a zároveň Aga prohraje se Sárou.
Sára musí vyhrát oba své zbývající zápasy.
jinak postupuje Aga.
Reagovat
smazaný uživatel
A), B) i C) správně, D ne! Stále je tu Sara. Teoreticky by jí mohlo stačit k postupu porazit jen Agu.
Reagovat
dadaft
no, přes jednu výhru je takové "divné". mým srdcem preferovaný postup (Aga, Sam) už nepadá v úvahu, tak bych si snad přál, aby obě postupující hráčky měly na kontě aspoň dvě výhry. pro dobrý pocit před semi. ))
Reagovat
dadaft
*... je to takové "divné"...*
Reagovat
smazaný uživatel
To je divné, myslel jsem, že když nastoupila za Petru, bude moci operovat i s jejím výsledkem. Protože to ji pak hodně znevýhodňje. Může tam jak blbá hrát o život, v obou zápasech vyhrát ve dvou setech a stejně jí to nebude stačit?
Z toho by mohla těžit právě Sara - to neni moc spravedlivé teda, a pro hráčku i o ničem, když ještě nevstoupila na kurt a už to nemá ve svých rukách...

Pravidla jsem četl loni, teď se mi to nechce hrabat, věřím ti. Ale fakt jsem myslel, že přebírá pozici po Petře komplet.

V to, že Aga neporazí Saru nevěřím......
Reagovat
dadaft
Serena, Vika, Masha, Aga - semi.
taky to tak vidím.
a všechny v dobré formě (Serena se zvedne, nevěřím, že ne).
to by mohla být až mysteriózní řež. ))
Reagovat
dadaft
no, asi to je spravedlivé. protože co kdyby Petra vyhrála a pak musela odstoupit? to vítězství (a případný postup z něj plynoucí), by si prostě náhradnice nemohla jen tak přisvojit....
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to na tohle obsazení a věřím v kvalitní zápasy a řežbu. Také si myslím, že by se Serena mohla zvednout, ale nejsem si jistý.

Vím, jak to myslíš, zní to taky logicky, ale tím pádem je to prostě pro náhradnici na prd....

Rozumíš, jak to myslím, náhradnice je tam proto, aby se odehrály zápasy a publikum nebylo ošizené a taky, aby se další hráčky ve skupině mohly utkávat o postup, ale vlastně pro ni samotnou už nejsou skoro žádné šance. Samozřejmě, že dostane body a peníze, ale o to těm holkám asi v prvé řadě nejde.

Nemyslím to teď jen kvůli Sam, ale obecně. Loni odstoupila Máša a musela za ni Marion, i když neměla žádnou šanci. Teď je v podobné situaci Sam - je to riziko a povinnost náhradnice. Proto by mi nepřišlo nespravedlivé, kdyby zastoupila někoho, kdo má třeba postup jistý. Jsou to náhradnice, a měly by buď smůlu, že musí na plac kvůli ničemu a nebo štěstí, že zaskočí za někoho, kdo postupuje.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo by mohlo být alespoň pravidlo, že pokud hráčka odstoupí již po prvním zápase, přičte se její skóre náhradnici. A teď si vezmi, že vlastně Petra prohrála ve dvou, takže žádná velká výhoda by to pro Sam nebyla - jen při počtu setů, by se jí to hodilo.
Reagovat
tommr
já si myslím, že ty pravidla o náhradnicích jsou logický a žádnej prostor pro změny tam nevidím. Ideální by samozřejmě bylo kdyby k těm odstoupením během TM vůbec nedocházelo ...
Konkrétně Stosurová nemá vůbec žádnej důvod ke stížnostem - právě naopak. Může ještě postoupit a i kdyby se jí to nepovedlo tak si může nahrát spoustu bodů do žebříčku. V žebříčku jí dokonce přibyde 15 bodů i když oba svoje zápasy ve skupině prohraje. O tučný finanční odměně ani nemluvím ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhasím s tommrem. Šlo by vypustit pravidlo o vyšším poštu zápasů a počítat jen výhry, případně poměr setů a gemů mezi trojicí hráček, které mají dvě výhry. Jenže pak by se mohlo stát, že náhradnice neodehraje zápas s jednou z těchto hráček, se kterými se porovnává (což by byl právě případ Sam) a co dál? Dejme příklad: Sam porazí Saru a Mášu. Aga porazí 2:0 Saru. Podle současných pravidel postupuje Máša a Aga. Kdyby se vypustilo výše zmiňované pravidlo, dojdeme do fáze, že Aga má pouze porážku s Mášenou, ta by to měla 1:1, Sam 1:0. Tegy Aga vypadává, i když vyhrála dva zápasy ze tří a poměr setů měla 5:2.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, ale myslím, že o pár bodů a peníze jí tolik nejde, jako o to, aby měla šanci postoupit. Protože pak by těch bodů i pěněz bylo více.:)
Reagovat
tommr
ono ale nejde jen o pár bodů - za každý vítězství ve skupině je 230 bodů což je skoro tolik jako za titul na malým turnaji ... :)
Třeba Petře budou ty body z TM strašně chybět a nejspíš se kvůli tomu propadne až na sedmý nebo dokonce až na osmý místo v žebříčku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to pravda, uznávám. Ale prostě náhradnice je jen od toho, aby zaskočila, protože pokud by neodstoupila nějaká hráčka předem. Je vždy velká pravděpodobnost, že jí bude ten odehraný zápas chybět.

A odstoupení jedné hráčky tím pádem výrazně pomáhá ostaním ve skupině.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, je to logický, když vyhraje oba zápasy, bude mít skoro body, jako by vyhrála třeba Moskvu. Postoupit může už jen teoreticky, protože by musela Aga se Sarou prohrát a tomu nevěřím. Navíc by zase nepostoupila Aga.

Prostě mě to jen zaskočilo, že má tak malou šanci.
Reagovat
tommr
Sam jí má pořád větší než měla třeba loni Marion ... :)
Každý odstoupení nějak ovlivní turnaj - stává se to i na normálních turnajích kde je to celkem běžný - s tím se ale prostě nedá nic dělat...
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to je jasný, Marion neměla vůbec žádnou. Ano pravidla taková, jaká jsou a musí se respektovat.

Ale přeci jen mě to trochu mrzí, protože jsem myslel, že by mohla postoupit Aga i Sam a to teď už není pro obě možné. Takže asi tak.:)
Reagovat
smazaný uživatel
samozřejmě, každé odstoupení ovlivní turnaj. Tento i jiný. Vem si hypotetickou situaci. Semifinále US open, Nadal nenastoupí Rogerovi pro zranění kolena, Djokovič s Murraym se po kurtu honí 5,5 hodiny, oba končí na pokraji vyčerpání, v křečích. Rogerova výhoda pro finále je nesporná, ale za to on přece nemůže. On se dostal do pozice, kdy mu to spadlo do klína. Z jiné strany se může dívat na postup hráčky s bilancí 2-1 oproti té s bilancí 2-0 jako nějakou odměnu za celosezónní dřinu a kvalifikování se na TM přímo.
Reagovat
Frick
Proč vlastně tenistky nevypadaj jako atletky, dělající disciplíny, kde je třeba síly a mrštnosti (tyč, sedmiboj, sprint) Je to tim, že zkrátka tenistkám nevadí trocha toho tuku, co to svalstvo zakryje? Samozřejmě, vyjímky jsou. Figuru atletky má celkem mladší Radwanská
http://flickrhivemind.net/Tags/radwanska/Interesting
Reagovat
Frick
Nicméně pak tu jsou i tenistky s figurou modelek - Maša, Hanťa apod.
Tam se poněkud divim tomu, že tam někdy sta síla nechybí...

Zase extrém jsou typy jako Serena či Sam, který maj paže skutečně jako chlap. Což chápjete skutečně tak, že tim myslim jako muž. Holka může mít jasně svalnatý ruce, ale jako holka tedy viditelně tenší než muž. Snad si rozumíme...
Reagovat
smazaný uživatel
jen přidám další jména - Azarenka, Errani, sestry Radwaňské, Ivanovič, Kirilenko, Šafářová, Jankovič, Wickmayer, Cirstea...
Reagovat
tommr
vůbec nechápu co mají tyhle hráčky společnýho? Neumím si třeba představit větší kontrast než je mezi malou a svalnatou Erraniovou a vysokou a hubenou Wickmayerovou ...
Reagovat
smazaný uživatel
že to nejsou hráčky, které na sobě mají tuk, jak píše v úvodu Frick.
Reagovat
smazaný uživatel
Začínáme v 16:00 našeho času.

Kerber vs Li Na - jsem na vážkách, Angelika bude unavená, Li se dařilo sice Serenu přehrávat, ale nedokázala z toho nic vytěžit. Nedokázala zápas proti bídné Sereně dotáhnout ani do tří setů. Tipuji tedy Angeliku ve vyrovnaném duelu.

Serena vs Vika - Vika. Dále tipuji a očekávám, že Sereně zahlásí desetkrát chybu nohou a ona udělá dalších 6 dvojchyb. Odnesou to dvě rakety - doufám, že to nebude soudcovat její kamarádka Eva.:) Jinak postup ze skupiny má jistý, počítám s tréninkovým nasazením. Hlavně trénuj ten servis, Sereno!

Sam vs Sara - atletka Sam využije své nenadálé šance na vylepšení si letošní reputace, uklidní se a porazí Saru ve dvou setech.
Reagovat
dadaft
musím říct, že jsem tenisového pánbíčka po Moskvě zatracoval.........
........... ale teď už nahlížím bídu a ubohost svého malověrectví...........
........ nějaká Moskva se s titulem z TM samozřejmě nedá srovnávat......
:-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
To máš naprostou pravdu. Turnaj v Moskvě se proti tomu nedá srovnávat. Třeba ta motlitba nefungovala hned a tenisový bůh zkoušel, kolik toho kdo vydrží....:))

Já jí věřím, fakt jí věřím, že alespoň postoupí. Viděl jsi dneska po tom druhém zápasu tu kratičkou reportáž s ní? Vypadala pohodově.:)

Saru by měla porazit. Mášu dala v Tokiu, může ji dát klidně i tady. Povrch je pomalejší, měl by svědčit více Sam. Máša jak včera, tak i dnes měla problémy.
Reagovat
tommr
můj tip: Li Na, Azarenka, Errani
moje přání: Kerber, Serena , Stosur
Reagovat
dadaft
doufám, že rychlost kurtu bude pro Sam ideální. v Moskvě na to, aby Caro nedokázala reagovat, musela hrát winnery třeba i 145km/hod. což je i na Sam těžký brutal a nedá se to trefovat furt.
v Istanbulu stačí tak 135km/hod.
akorát.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, tady je to ideální pro ni. I ten kick servis by jí mohl dobře skákat.
V tý Moskvě to byla hrůza a hrozná práce ukončit výměnu, bylo to tam těžké.
Tak koukám, že jsme zadání Vlka povětšinou splnili a rekord už padl. Já už ale opravdu sotva mžourám.
Tak doubrou a snad budou i zítřejší zápasy fajn.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, Errani nevyhraje. Sam s ní sice prohrála, ale na RG na antuce. A i když to byl pro Saru daleko ideálnější povrch, hlavně to bylo zase v hlavě u Sam. Zítra jí porazí.

Ta Li Na nevím, no. Dnes byla se Serenou fakt dost marná. Čekal jsem od ní víc. Některé údery a výměny měla dobré, ale nemusí to stačit.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Je, tvé přání je i Serena, proč, něco s body?
Reagovat
tommr
Sereně budu přát protože je potřeba, aby byla Vika v posledním zápase skupiny proti Li Na maximálně motivovaná. Pokud by totiž měla už jistej postup tak by ten zápas mohla vypustit jako loni vypustila zápas proti Marion ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, máš to prošpekulovaný člověče....:) To si pamatuju, že Marion vyhrála. To byl ten zápas, kde Vika přestala i houkat?
Reagovat
tommr
jj na Vice bylo vidět, že už by ten zápas měla ráda za sebou a vůbec se nesnažila vyhrát, ale Marion se ke konci nějak zasekla a nebyla schopná zápas ukončit. Bylo to až komický ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
-Angelika, i kdyz H2H je pro Angeliku uplne nepriznive...1:5
-ViKi, i kdyz H2H je jeste vice nepriznive pro Viki, nez v pripade Angeliky, jako 1:10 hovori za vse.
-Sam, tak tady tipuji na jistotu:) H2H 5:1 pro Sam, a myslim, ze do toho pekne vleti:)
Reagovat
tommr
se samozřejmě projeví i na jejím postavení v žebříčku ...
Petra může zůstat i po odstoupení z TM šestá, ale její největší soupeřky Errani a Li Na nesmí na TM vyhrát ani jeden zápas. Pak by pořadí v žebříčku po skončení TM bylo následující:
...
6. Kvitová 5085 bodů
7. Errani 4940 bodů
8. Li Na 4935 bodů
...

Pokud Erraniová nebo Li Na vyhrajou na TM aspon jeden zápas tak Petru v žebříčku předstihnou. Petra se tudíž po skončení TM může propadnout až na osmý místo ...
Reagovat
smazaný uživatel
A to už jsou body u Kerber a Sary po prohrání tří zápasů? Tedy přičetl jsi 210 bodů a odečetl 16. turnaj?
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, u Li Na.:)
Reagovat
tommr
jj Erranový i Li Na jsem přičet 210 bodů za tři porážky a odečet jsem jim body za jejich nejhorší započítávanej výsledek (125 bodů u Erraniový a 1 bod u Li Na). Doufám, že to mám tentokrát už správně a že mi to Broz schválí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě, mýliti se je lidské a normální. Já se taky někdy pletu. Alespoň se tak vyzkouší Brožova bdělost...:)

Už je znám los debla? Ani nevím, kdy budou hrát. Ale asi až v sobotu, viď?:)
Reagovat
tommr
Hradecká v jednom rozhovoru říkala, že se los dozví až během čtvrtka. Semifinále debla se bude hrát bud v pátek nebo v sobotu a finále pak následně bud v sobotu nebo v neděli ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak díky. Alespoň se snad zadaří jim, když musela Petra takhle smolně odstoupit. Říkali i v televizi, že budou dávat debla, takže by to měli snad vysílat.:)
Reagovat
tommr
tak na debla se vyloženě těším. Snad mi H+H aspon trochu spraví náladu podobně jako to už udělaly na OH ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě ti udělají radost, letos jim to jde náramně.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem dneska strávil skoro šest a půl hodiny u tenisu... Ale vyplatilo se. :) Komentář k zápasům napíšu kdyžtak ráno nebo dopoledne. Teď už na to nemám sílu a chce se mi spát. :D Tak dobrou noc.

Mimochodem, Masha je nejvíc sexy sportovkyně na světě. Neskutečně jí to sluší. :)
Reagovat
a.magerova
Masha a Feliciano... to by byl pár Galexie :-))
Reagovat
Fandina
Celkem rozumím Márii, je taková souměrná postava, i když hodně vysoká a ramenatá a má jemný obličej, takže se nedivím, že je to od pohledu krasavice, ale pořád nechápu toho Feliciána. Prostě mám asi jiný typ mužské krásy.
Reagovat
smazaný uživatel
Monty > rozbor zapasu min. na 3 prispevky
Quesh > slohova prace na tema rozdil mezi karol a Agou taky min. na 3 prispevky nebo basen.
Magerka > min. 5 osobnich dotazu k diskuterum do sveho archivu
Janekda > rano napsat jaky mice si bere na tenis
Oskar > tipovacka na dalsi den
Sojka > ranni rozbor z vetve
Tommr > rankingova situace po dnesnich zapasech
Fandina pojd, pojd, pojd plus usmev
dadaft > aktualizace kursu
broz > parametry na zitrejsi den
gigin > neco komickeho
emicka > neco hezky z rana
korek > situace v cervene skupine

toz a neni co resit :) a fakt uz dobrou...
Reagovat
a.magerova
Takže hoď mi do vzkazů: věk, výška (tělesná nikoli vzdělání), hmotnost a jaký máš účes...
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Já ten rozbor napíšu k tomu novějšímu článku, aby to bylo k tématu. Mě ty rekordy zas tolik neberou. :) Spíš bych byl radši, aby tady byla slušná diskuse...
Reagovat
a.magerova
Teda Tvé rozměry znám, nemyslím, že se oproti minulému týdnu něco výrazně změnilo....
I bystrý jsi velmi, tak nedělej hloupého, že nevíš o jaký rekord jedeme :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já jen zkoušel dělat neviňátko.;-))

Myslím, že nám jsou už naše míry úplně, ale úúúplně jasné...

Přeji ti pěkné sny.:D
Reagovat
a.magerova
A jsme na sebe telepaticky napojeni, protože dorovnání rekordu jsem udělali spolu v 01:43 :-))
To je osudové....
Reagovat
dadaft
shrnu tedy situaci v Bílé skupině:
Máša má zatím skóre 4/1 (+ 1 zápas k dobru)
Aga 3/2 (+ 1)
Sára 0/2 (+ 2)
Sam 0/0 (+ 2)
z toho plyne, že Masha s Agou jsou jednoznačné favoritky na postup ze skupiny - a minimálně jedna z nich postoupí určitě. ale jistotu ještě nemají.
pokud Sam vyhraje oba své zápasy 2:0, postoupí s Agou.
je i možnost, že dál půjde Máša a Sára.
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
To je osud......, na tom už něco bude.;-))
Reagovat
dadaft
tak na iDnes píšou, že to má Šarapka jisté. to jsem blázen...
Reagovat
smazaný uživatel
A já jsem teda docela na*raný, protože to nejsou moc fér pravidla pro náhradnici. Naopak odstoupení jedné hráčky ze skupiny zvýhodní ty ostatní.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a dnešní první zápas byl kvalitou hluboce pod úrovní těch následujících dvou! Doufám, že se obě účastnice začervenaly a vylepší si reputaci.....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to vypadá, že to naše přání, které jsme tady psali po Pekingu se nám asi nesplní :-(( Ale po dnešku mi je to jedno :-))
Reagovat
Heather_Fedex
ja uz si ani nepamatuju- jake prani to bylo??
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden z nejlepších zápasu co jsem letos viděl.. Jdu spát, Doufám, že tento zápas byl jen předkrm a Maria vs. Sam bude hlavní chod :-))

Takhle vypadá turnaj mistryň!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak doubrou noc přeji.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes opravdu dva moc pěkné zápasy, dramatické, plné hezkých výměn a úderů! Myslím, že si tenisoví fandové přišli na své. Moc fajn a hodno TM!:)))

Gratulka Maruš. A Aga - je mi jí líto, hrála někdy opravdu neskutečně, její technika je fakt bravurní. No, má už jednu výhru. Dnes k dobru set. A Saru asi porazí, postup ze skupiny by měla mít zajištěn.

Teď by bylo potřeba, aby Sam porazila ve dvou Agu i Saru.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Sam uz snad s Agou hrat nebude, nebo se pletu? Nebo jsi myslel spis Marus...
Reagovat
Heather_Fedex
chtel si napsat marus ;) coz doufam, ze se nestane!
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, musí porazit ve dvou Mášu. Už má prohru s Agou ve dvou setech.:)
Tak jsem dnes nakonec pinkat nebyl, přesunuli jsme na příští týden. Stejně bych odpadl, jak furt ponocuju.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Aze od půlce utkání odešlo podání a musela o něj víc bojovat. Maruška dělala UE čím dál tím míň.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, ještě dáme tu 500ku, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
D:)))) i tak chybi potom jeste 21, aby se prekonal Tom vs Andy :)
Reagovat
a.magerova
Jak se máš?
Reagovat
smazaný uživatel
Takze ja si vyberu asi to peri:)

Monty .to tady probasni do rana a dorazi to nekdo rano:)
Reagovat
Heather_Fedex
marusko! tlacila jsem, tlacila a vyplatilo se! pevne doufam, ze zustane ve skupine neporazena
obrovska gratulka samozrejme ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Teď dobře, horší to bude zítra. Zítra tady nebudu, páč budu hrát tenis.
Reagovat
a.magerova
Myslíš jako zítra-zítra nebo zítra jako dnes?
Reagovat
smazaný uživatel
To se nekdo ma...zitra nebo dnes, jdes hrat tenis:) Ja budu makat, az se bude ze mne kourit.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka a šupky, hupky do postylky
Reagovat
smazaný uživatel
Pekny zapas od obou hracek:)
Take hupsnu do peri...
Reagovat
dadaft
taky mizím. dobrou noc.
dnes super.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiši, ať je tajbrejk, kurňa fix!
Reagovat
smazaný uživatel
v nejmene vhodnou chvili...
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim Maruško moje milovaná, je to nadherný zápas, ale už to prosim tě ukonči!
Reagovat
smazaný uživatel
Ted se ukáže..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tenhle gem jak dokázala parádně otočit, klobouk dolů vážně. Stálo za to, zůstat vzhůru.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
nemám slov
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dadaft
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dadaft
BRAVO
Bravo
!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, opravdu velké BRAVO!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu by mě zajímalo, jestli Aga někdy přemýšlela, že se přejmenuje na Všechno Vyberu Radwanska :DD
Reagovat
dadaft
já na ni mám rád, že umí být Všechno Vyberu, stejně jako Rozložím Tě Na Součástky. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je za tenis? 1*
Reagovat
dadaft
je to řežba. ))
Reagovat
smazaný uživatel
jo to je. :) A Aga potvrzuje, ze technicky je fakt neskutecna...nektery mice, kroutim hlavou.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, vždyť je to jen vracečka. Vrací a čeká, jestli soupeřka zkazí....

Ale bez srandy, umí hrát fakt neuvěřitelně, je to super zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim te ted to byly vymeny v poslednim gemu...parada.
Mam pocit, ze to je jedna z mala, ktera dokaze uzivat tak skvele slajs.

Jinak vracet musis, to je zakon toho, co je na prijmu, nejmene teda aspon jednou :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo a má velký cit pro volbu úderů v ten správný moment. Hraje fakt chytře, nepálí něco bez rozmyslu. Zahraje úder, ale už si jím připravuje další. Nedělá nic, aniž by to nedávalo smysl, a taky má velký cit předvídat a dobře číst hru.:)
A ten její pestrý úderový rejstřík - jo, Aga je na okruhu ozdobou a ne nějakou náhodou....
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to vidíte? Já nevím, Aga by mohla, ne? Maruš už je naštvaná...
Reagovat
smazaný uživatel
Když je Maruš naštvaná, tak hraje líp..
Reagovat
smazaný uživatel
No po tom brejku jsem si uplne jisty nebyl:) ale rebrejk tu nadeji nejakou dal.
Jinak Aga hraje dost opatrne, v tehle fazich, no a to se ji muze vymstit...
Reagovat
Heather_Fedex
kolik mas na agnieszku vsazeno, ze ji tak tlacis? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ovsem ted ten zajimavy lob na zadni na hracku...:D))) Ten Marus dost dostal...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, ale mě taky přijde, jako by už neměla tolik síly. Ale já už sotva vidím, jsem hrozně ospalý.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně chyba z returnu
Reagovat
smazaný uživatel
Vlk - to bylo moc pěkné

Heather - nemám na ní vsazeno vůbec nic. Vsadil jsem na ní v průběhu prvního setu, že ho vyhraje. Pak jsem už nic nedával. Tlačím ji, protože se mi líbí její hra a kvůli Máše mám vyplý zvuk.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
krásný zápas
Reagovat
dadaft
hodil jsem třetí sirku pod víka - tohle už dokoukám...
Reagovat
smazaný uživatel
sirky pod víka budu potřebovat zítra v práci...
Reagovat
dadaft
dneska se nám TM konečně rozjel na plné otáčky. )))))))))))))
Reagovat
dadaft
půl druhé v noci - ještě že mají zítra volno...
Reagovat
smazaný uživatel
Zato Vika a Angie ne, ty budou asi odvařené....
Reagovat
smazaný uživatel
Zato Vika a Angie ne, ty budou asi odvařené....
Reagovat
Heather_Fedex
pokud masa otoci i dnesni duel, je to Pani kralovna
a pokud ne, dnesni(vcerejsi) den stal za Prd
Reagovat
smazaný uživatel
Proč?
Reagovat
Heather_Fedex
angie a maria jsou moje bile kone a pokud dneska hukne i maruska, tak to bude velmi negativni bilance po dalsim istanbulskem dni
a pokud se ptas, proc kralovna, no tak podle me je extremne narocne otocit duel, obzvlast proti agnieszce, tak proto ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ptal jsem se, proč budeš smutná. Ne na královnu.
Tak už to vím, díky za vysvětlení.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
no asi to pomalu zabalím.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevzdávej se tak lehce :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Dobry...ja se teprve ted k tomu tenisu dostal.
Reagovat
smazaný uživatel
jó jsem tu. Ale do pjeruna Aga!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jo, do pieruna :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš teď to bylo krásný - jak se jí ubránila a pak ten lob. To je fakt paní tenistka....
Reagovat
smazaný uživatel
Jo Aze ta barva i střih sedí. Ale hlavně jí sedělo vedení 4:2, už jsem doufal, že nebude komplikace..
Ale doufám ve šťastný konec samo dál.....
Reagovat
dadaft
podle mě tenhle model Lotto Radwanské velice sluší.
nevypadá bledá...
Reagovat
smazaný uživatel
Podobný má teď manželka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To myslíš noční košili?
Reagovat
smazaný uživatel
ano
Reagovat
smazaný uživatel
:-)

Jak jsi to myslel s tím krasobruslením? To jsi si dělal srandu?
Reagovat
smazaný uživatel
ty cedulky, co má Aga jsem už ale odstřihl
Reagovat
smazaný uživatel
krasobruslení - jasně.
Reagovat
smazaný uživatel
A já už myslel, že to sleduješ.
Reagovat
dadaft
chodí do postele v teniskách?
Reagovat
smazaný uživatel
To's psal o teniskach? Tak to zatím ne.
Reagovat
dadaft
nee. )) pokus o vtip.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten jestřáb je promítán z oční sítnice Kadera?
By mě zajímalo, jak je na tom monty.
Reagovat
smazaný uživatel
Monty je zrovna na měření tlaku.:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Proč si zásady pro ranking už konečně nenajdeš v pravidlech WTA 2012 Official Rulebook?
Sleduje to několik let a pořád ještě neví, že body z TM (stejně jako z GS a PM) zůstanou v rankingové šestnáctce za každých okolností?
Petře se za včerejší prohru započítá mizerných 70 bodů a vypadne jí jedno semifinále (Sydney nebo Stuttgart) za 200 bodů. Součet bude 5085.
Reagovat
smazaný uživatel
tommr asi zapomněl, že tam teď mají započten 17. turnaj, protože se už TM odečetl.
Reagovat
Fandina
Petra má těch 5085 viz
http://www.tenismaclari.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
tommr
díky za upozornění. Zapomněl jsem, že se výsledek z TM se hráččce započítává i v případě, že hráčka z něho předčasně odstoupí. Petra tak místo snadnýho zisku nabrala další nepříjemnou ztrátu, která jí navíc zatíží na celou příští sezonu ...
Reagovat
tommr
to jsem samozřejmě nezapomněl. Jen jsem mylně předpokládal, že tam Petře zůstane započteno těch 200 bodů i nadále a ten tristní výsledek z letošního TM se jí nebude počítat. Nějak mě to její odstoupení vykolejilo a blbnu z toho ... :)
Reagovat
Fandina
Petra měla vůbec co se týče žebříčku nevýhodu s těmi dvěma povinnými nulami, jinak by na tom taky byla líp, ale to už je pořád to jedno staré téma s odhlašováním atd.
Reagovat
tommr
letos to prostě byla strašně smolná sezona. V příštím roce by to ale pro Petru mohla bejt zase výhoda - bude jí totiž stačit jen přijet do Dauhá nebo do Dubaje a už jí automaticky naskočí body. Samozřejmě jen za předpokladu, že se dá zdravotně do kupy ... :)
Reagovat
Fandina
Pochopitelně. Ono totiž je obdivuhodné, že Petra při astmatu a dalších náchylnostech k nemocem je tam kde je. Zdravé holky neumí takhle pěkně hrát a být úspěšné a to si prostě kdekdo vůbec neuvědomuje a vyčítá jí, když prohraje, místo toho, aby se soustředil na to, že druhá vyhrála a byla prostě lepší. Každá chce vyhrát. Nechápu ty kritiky vždycky po prohraných zápasech. Je to sport. Vyhraje ta lepší a je to ke chválení a ne ke kritice té druhé ... úsměv
Reagovat
tommr
spíš je to strašná škoda, že takovej talent jako je Petra je bržděnej zdravotníma potížema ...
S tím, že by se nemělo vůbec kritizovat ale jen chválit ovšem nesouhlasím. Pokud favoritka selže proti outsiderce nebo nepodá očekávanej výkon tak je kritika zcela na místě. Jen by samozřejmě nemělo docházet ke zbytečnejm urážkám ... :)
Reagovat
Fandina
Myslím, že se neshodnem v tvém hodnocení o outsaidrech. Ono je to tak, že každý je jednou outsadrem, aby jím příště nebyl. To je prostě tak, že dvě jdou hrát a vyhraje ta lepší. Příště zase jdou hrát dvě a vyhraje ta lepší. Nesouhlasím s tebou. Každý zápas je unikátní a každá jde vyhrát. Pochválím tu která vyhraje a tím to končí. Ta druhá je vždycky tak inteligentní, a není na tom nic tak těžkého, aby věděla proč prohrála, jako ví když vyhrála a je zbytečné jí to opakovat. Do fandění kritika nepatří. Fandění je reflektování skutečnosti ne kritizování.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to bylo? Kvitová si musí najít náhradní plán, když jí nepadá do kurtu to její mlácení a udělá o 20 nevynucených chyb víc jak soupeřka, musí změnit taktiku, tak to dělají ty nejlepší hráčky?

Tak autoři sledujte tenhle zápas. První set Mášena 24 nevynucených chyb, Aga 4. A změna taktiky je v tom, že u toho Rusína začala ještě více ječet a ještě silněji do míčků bušit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nerozčiluj se, vždyť už je půl dvanáctý.:)
Reagovat
smazaný uživatel
No, Homolka říkal před zápasem, že Máša určitě neudělá těch 41 UE, jak Petra..no, aby jich nebylo ještě víc :-((
Reagovat
smazaný uživatel
bude mít žena na nákup po tomto zápase?
Reagovat
smazaný uživatel
Já vsadil v prvním na Agu, za 2,6, tak jsem rád. Ale pro dnes už končím. A projel jsem něco u Sereny, vsadil jsem proti ní během prvního setu, když jsem viděl, jak na tom je.
Ještě že jsem dal handicam na Li Na, takže to bylo celkem ok.
Reagovat
smazaný uživatel
já se nerozčiluju, jen mám pro změnu prdel z nějakých superargumentů o změnách taktiky a podobně. Serena nezměnila proti Li Na od prvního gemu po poslední vůbec nic, Šarapka taky ne.

janekda: Co se týká sázení, už několik let nejsou TM pro mě.
Reagovat
Heather_Fedex
taky mi ta opakujici se slova o zmene taktiky lezou krkem
Reagovat
Chrenda
Serena sice nic nezměnila na své taktice proti Li Na, ale na rozdíl od Kvitové s ní NEPROHRÁLA, takže její taktika byla správná!!
Reagovat
Chrenda
A jak tak koukám u Mášenky to bude obdobné, vy mudrlanti!!! Chce to občas zapojit mozek do hry!
Reagovat
smazaný uživatel
proboha,tebe našli kde...
Reagovat
Fandina
Chrenda si myslí, že objevil svět, ale zatím mi neřekl ještě nic nového co ještě nevím. Takže nic no.
Reagovat
Chrenda
Chrenda si nemyslí nic, ale na rozdíl od vás dvou má argumenty, které vy nemáte a jenom prskáte. Tak prskejte, mně tím rozhodně nevyvedete z míry. Jsem dlouho neviděl takovou omezenost!
Reagovat
Fandina
Chrenda tak já jsem bohužel žádný tvůj argument, který bych považovala za pádný, abych nad ním mohla zauvažovat a osvojit si ho nečetla. Zatím co jsi psal, mě nepřesvědčilo.
Reagovat
Fandina
Chrenda ale já také nečtu všechno, nepřesvědčils mě tedy v těch věcech, co jsem četla, nebo na ně odpovídala tobě. Například nerozumím tvým argumentům, že Petra má povinnost něco vyhrávat. Nechápu, nerozumím. Petra vyhrává, protože to umí. Když jí hra nejde, tak prohraje, jako každá jiná. Je to sport. Nic jinéhl. A vůbec nechápu, proč to ty nechápeš ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
dozvim se letos z istanbulu i nejakou pozitivni zpravu?
Reagovat
smazaný uživatel
chtěl jsem tě potěšit počasím, ale prší tam.
Reagovat
smazaný uživatel
Máša ještě otočí..snad :-/
Reagovat
Fandina
v Istanbulu snad neprší ... http://www.slunecno.cz/mista/istanbul-2350
Reagovat
smazaný uživatel
Já viděl aktuálně dokonce bouřku, zítra bude zataženo.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga první set, no to je nádhera. Tak dneska mi opravdu dělají hráčky radost.:)
Reagovat
Fandina
Oskare, co myslíš, můžu tady pod tebe napsat, že mě udělala také Aga radost?
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, prosím tě, přece víš, jak jsem to myslel.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Sereně nahlásili tři chyby nohou. Stejně je to velké číslo.
Reagovat
Chrenda
Myslíš číslo NOHY??
Reagovat
smazaný uživatel
jenom tři? Tak to bych řekl, že jich bylo více.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, myslím, že určitě tři. Ještě jsem se rozčiloval, že nedají ani zpomalený záběr a že už je to potřetí. A pak už jí to, myslím, nezahlásili.

Ale Basík mě dostal tím, že je to u ní běžné. To teda vůbec není, zahlásí jí to tak třikrát do roka. A pak ve finále USO, kde jí asi zkoušeli, jestli nedostane záchvat.
Reagovat
smazaný uživatel
já to sledoval na Němčourech a tam se tomu komentátor dost divil
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, u ní je to rozhodně divné. Ne nemožné, ale víc jak jednou za zápas, nebo spíš za turnaj, je to podezřelé.

Ale ona mě hrozně točí tím, že si skoro vůbec nikdy nezkusí vzít oko. To jen když jí teče do bot, tak si ho vezme. Všichni to zkouší a ona nic, ani jednou za zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Angie, bojovala jako lvice, tlačil jsem jí, jako blázen. Ale gratulaci si zaslouží obě dvě. Bojovaly, vydaly ze sebe maximum a připravily divákům velmi pěkný a dramatický zápas až do konce! Holky, klobouček.....

Pro Kerber ještě teoretická šance na postup zůstává, ale moc v to nevěřím.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, Kerber si mě získává čím dál víc, vlastně v tý osmičce není hráčka, která by mi vyloženě vadila :-)
Ale Angelika na mě působí sympaticky, často tleská soupeřce za úder, umí se na kurtu hezky radovat a hecovat, a dneska zaslouženě vybojovala aspon set.
Reagovat
Heather_Fedex
to jsou presne duvody, proc angie fandim ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky ji strašně žeru, ačkoliv jsem více fandil Vice, bylo mi Angie strašně líto. Je to velice sympatický hráčka a líbí se mi její COME ON :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a ještě se mi líbí, jak pumpuje tou rukou :-))) a skvěle komunikuje s publikem, umí si je získat na svoji stranu, ale tak přirozeně..
Reagovat
smazaný uživatel
Když je tady vlákno vyznávající přízeň Angelice , musím se přidat. Kromě všeho co jste napsali, se mi hodně líbí jako ženská. A Oskar to s tou lvicí hodně trefil.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslel, že ti trochu vadí Aga výrazem.:-) Já zase nemusím ten hlasitý projev....

Ale také mezi nimi nemám vyloženě hráčku, ke které bych cítil antipatie. Vlastně to platí o celé první desítce.

Mně Angelika zprvu moc neseděla, výrazem a někdy i hrou. Ale jak píšeš, mám ji stále raději. Je bojovná a přijde mi i férová a milá. Dokáže se nahecovat a nechat tam duši. Dnes opravdu hezký zápas, po tom děsném prvním zápasu, to byl balzám pro tenisového fandu.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě na kurtu jako žena nějak nebere, ale jak byly třeba vyfocené před TM, tak tam se mi v těch šatech líbila. Slušlo ji to.

Ema: jo, ten kontakt s publikem, ty ruce vzhůru..., to je parádní a přitom to je úplně spontanní a ne nějak křečovité.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga mi vadí výrazem, ale to jsou malichernosti..nic tak hroznýho, abych někoho nesnášela..navíc v civilu taky působí docela příjemně :-) to je asi proto, že já mám ženský tenis prostě ráda..
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, mimo kurt, třeba v rozhovorech, je úplně jiná. Ono jich je plno jiných na kurtu a pak mimo. Třeba taky Marion. Plno lidem se nelíbí. Ale když se normálně oblékne a nemá ty zpocené vlasy, tam mně se jako žena líbí.

To jsi hezky vystihla, že jsou to malichernosti. A každý jsme nějaký. Já třeba mám některé tenisty a tenistky, které prostě moc nemusím a nemohu jim přijít na chuť. Ať už kvůli něčemu nebo prostě, že na mě nějak špatně působí. Ale není jich moc. Spíš čím déle pak ty lidi sleduju, tak si k nim nějakou cestičku třeba najdu.:-)

A sleduješ raději mužský nebo teda ženský tenis? Já mám rád oba a vybírám si podle duelů a toho, co je pro mě atraktivnější.
Reagovat
smazaný uživatel
O něco více asi mužský, určitě víš, proč ..:-) tam je moje srdcovka ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to víš, že vím.:) A moc ti přeju, aby tam už zase pobíhal.:-))
Taky už mi chybí. Musím si vzpomenout, jak mi chyběl, až budu protáčet oči při těch jeho automatismech na kurtu....:-))

Mně třeba mužský tenis přijde daleko atraktivnější po tenisové stránce. Třeba když byl turnaj v Moskvě, neviděl jsem z WTA skoro nic, protože jsem sledoval turnaj v Šanghaji. Protože když hraje třeba 50. hráč se 70., pořád se na to dá dobře koukat, ale u žen už kolikrát nevidím nic atraktivního na duelu 20. hráčky s 18. Ale to je pouze můj pohled a pocit, každý to má jinak.:)
Reagovat
Paseka
ODSTŘELTE UŽ NĚKDO TU ČERNOU GAMBU !!! TA(PARDON ON) SNAD BUDE HRÁT JEŠTĚ V PADESÁTI.
Reagovat
dadaft
vstupem Samanthy do hry
se to Marii dost komplikuje
a dneska rozhodně bude chtít vyhrát...
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by dobré, kdyby Aga získala alespoň set. A i já bych klidně další tříseťák...
Reagovat
dadaft
jj, Aga zatím ve velkém klidu, vypadá to na další skvělý zápas - i když na pohled kapku jiný, než ten před tím...
Reagovat
dadaft
tak Aga má jednu výhru v kapse, s Marií vede 1:0 na sety, a čeká ji Sára.
má to celé dobře rozjeté, bych řekl. ))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Aga myslím postoupí. Po Wimbledonu další pěkný úspěch. Se svou hrou si to rohodně zaslouží a do špičky patří právem.
Reagovat
misa
je zas řada lidí, kterým Petra udělala obrovskou radost svou porážkou a pochroumaným zdravím. Nejde o to, že máte na Petru kritické poznámky (to by málokomu vadilo), ale o to, že se jí formou vašich příspěvků doslova vysmíváte (je prý tlustá, nic neumí, je jako Vaidišová - to je fakt pro P. urážka, atd.) a těšíte se z jejího trápení. Je velmi smutné, co vám dělá radost.

Příští týden přispěje Petra Kvitová k zisku dalšího Fed Cupu pro ČR a zakončí druhou sezonu za sebou v TOP 10. To budete nasraní, co? :-))

Tak se Petro uzdrav a pojď. Bojuj a vyhrávej všem blbečkům a nepřejícím lidem navzdory!
Reagovat
Jan
Vaidišová byla v semifinále AO, Petra taky. Tak v čem je to pro ni urážka. A proč by měl mít člověk radost z toho, že Petra vypadla z TM, když napíše svůj názor na její neslavné výkony v poslední době a z toho plynoucí odhad neslavné budoucnosti ? Rozhodně mi to nedělá radost, že Petra na TM skončila.
Reagovat
smazaný uživatel
Používali čecháčkové paskvil TOP 10 i před vznikem partaje s názvem TOP 09? Co myslíš? Chápeš vůbec rozdíl mezi TOP a top?
TOP psáno velkými písmeny je zkratka (např. partaj TOP 09) a top je slovo. Všude jinde na cizích webech vidíš napsáno Top 10, vyšinutý TOP jenom v našem přiblblým Čechistánu. Ubohý stát s nejubožejším názvem široko daleko.
Reagovat
Roger_Federer
to je trošku na doktora...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo dneska nemá problémy?
Reagovat
Chrenda
Hele fakt jsi neuvěřitelnej. Jak nám přisuzuješ pocity! Kdo tu kde projevil radost nad tím, že jí je blbě a blbě hraje? Snad čteš nějaké jiné příspěvky nebo co? Tady se asi naši hráči smějí jen oslavovat nebo co?!? Se prober, jsi na veřejném diskuzním portálu, kde každý svobodně může projevit svůj názor!!!

Jinak Vaidišová byla 9. na světě, první ITF turnaj vyhrála ve 14 letech a první WTA turnaj vyhrála v 15 letech!!! Kde byla Petra v 15 letech??? Bych Vaidišovou nesrážel, jako že srovnání s Kvitovou je urážka!!
Reagovat
Chrenda
Pro osvěžení paměti:

2003
Na okruhu ITF debutovala v roce 2003 (bylo jí 14 let!!!!), kdy se probojovala do finále tří turnajů v řadě a bez ztráty setu zvítězila v říjnu 2003 na turnaji v Plzni.

2004
Druhý triumf na okruhu ITF vybojovala v únoru 2004 v Columbusu. Na okruhu WTA debutovala v březnu 2004 v Acapulcu, kde postoupila do čtvrtfinále. První turnajový titul získala v srpnu 2004 ve Vancouveru, který byl teprve jejím třetím turnajem WTA, na který se jako kvalifikantka probojovala, a porazila zde čtyři z pěti nejvýše nasazených hráček. Ve věku 15 let, 3 měsíců a 23 dnů se tak stala šestou nejmladší vítězkou turnaje WTA v historii, nejníže umístěnou hráčkou na žebříčku (180. místo) a druhou kvalifikantkou ze tří, které v roce 2004 na okruhu WTA zvítězily. V říjnu 2004 jako 103. hráčka žebříčku získala na turnaji v Taškentu svůj druhý titul WTA a postoupila na 72. místo. Sezónu 2004 zakončila jako 77. hráčka žebříčku. Přestože úspěchů mezi dospělými dosahovala již ve svých 14 letech, je třeba zmínit její finálovou účast v juniorce Australian Open v lednu 2004.

2005
V dubnu 2005 postoupila mezi nejlepších 50 hráček žebříčku WTA a zaznamenala první vítězství nad některou z hráček elitní světové desítky, když v 2. kole turnaje v Charlestonu porazila ve třech setech světovou šestku Anastasii Myskinovou. V říjnu 2005 triumfovala na třech turnajích během tří týdnů v Soulu, Tokiu a Bangkoku, když vyhrála 15 utkání v řadě. Stala se šestou ženou v historii, která vyhrála 5 turnajů okruhu WTA před dovršením 17 let. Sezónu 2005 zakončila na 15. místě žebříčku.
Reagovat
Chrenda
2006
V květnu 2006 získala ve Štrasburku svůj šestý turnajový titul. Na grandslamovém French Open v červnu 2006 postoupila do semifinále, když ve 4. kole vyřadila světovou jedničku a nejvýše nasazenou hráčku Amélii Mauresmovou a ve čtvrtfinále 11. nasazenou Venus Williamsovou. Při svém debutu na turnaji ve Stanfordu se jako 3. nasazená hráčka dostala do semifinále, kde podlehla 7:5 6:2 nejvýše nasazené a pozdější celkové vítězce Kim Clijstersové. Na turnaji v San Diegu se jako 7. nasazená znovu dostala do semifinále, kde opět podlehla nejvýše nasazené Kim Clijstersové 6:2 7:6(0). Po úspěchu v San Diegu se Vaidišová posunula v žebříčku z 12. na 9. místo, poprvé tak pronikla mezi deset nejlepších hráček žebříčku WTA a stala se 12. nejmladší hráčkou v historii, které se podařilo do top 10 dostat (17 let, 3 měsíce, 2 týdny). Ve čtvrtfinálovém utkání Kremlin Cupu v Moskvě podruhé v sezóně porazila Amélii Mauresmovou, když se jí podařilo zvrátit nepříznivý stav 1:6 2:5 a odvrátit tři mečboly. V semifinále však prohrála s Naděždou Petrovovou. Na turnaji US Open vypadla již ve třetím kole, když podlehla pozdější semifinalistce Jeleně Jankovićové. Sezónu zakončila poprvé v kariéře jako hráčka světové desítky ? patřilo jí 10. místo.
Reagovat
Chrenda
2007
Nicole Vaidišová na Medibank International v Sydney v roce 2006
Rok 2007 zahájila semifinálovou účastí na turnajích v Sydney (podlehla Jankovićové) a Australian Open (prohrála s pozdější vítězkou Serenou Williamsovou), které ji posunuly na 9. místo žebříčku WTA. Ve Fed Cupu 21.?22. dubna proti Slovensku porazila jak dvojku Dominiku Cibulkovou, tak jedničku Danielu Hantuchovou. V Roland Garros se dostala do čtvrtfinále, kde nestačila na čtvrtou nasazenou Jelenu Jankovičovou. O necelý měsíc později ve Wimbledonu ji ve čtvrtfinále porazila turnajová šestka Ana Ivanovičová ve vyrovnaném zápase, který Vaidišová prohrála kvůli nepodařenému závěru, kdy vedla již 5:2, ovšem Ivanovičová tento set vyhrála. Po Wimbledonu se Vaidišová potýkala s mononukleózou, i kvůli tomu se propadla v žebříčku až na 16. pozici. Na US Open skončila ve 3. kole, kde ji přehrála nasazená sedmnáctka, Izraelka Šachar Peerová. Na závěr sezóny se ukázala ještě v Curychu a Linci, na obou turnajích skončila v semifinále ? v Curychu se světovou jedničkou Justine Heninovou z Belgie a v Linci se Slovenkou Danielou Hantuchovou. Tyto výsledky ji dostaly na konečné 12. místo.

Pak už to s ní šlo z kopce!

A TED ZAS MUZES FNUKAT MISO!!!
Reagovat
Jan
Ještě k tomu oslavování/neoslavování, podpoře/nepodpoře našich hráčů. Není to tak dlouho, co tu většina tloukla do Berdycha co to šlo a fandila jeho cizím protihráčům (Isner, Murray, atd.)
Tomu říkám ujeté chování.
Reagovat
smazaný uživatel
A to máme snad najednou ze dne na den otočit sympatie jakmile oblíbený tenista zrovna hraje s někým z toho "našeho" Cechrepu? Proboha! To jste tady už řešili stokrát.
Reagovat
smazaný uživatel
i kdyby Kvitová skončila hned zítra s tenisem, tak jedním turnajem v červnu 2011 překonala vše, čeho kdy Nicole dosáhla.
Reagovat
Fandina
Nikdo nechce abys něco otáčel. Koukám, že taky nesneseš, když ti někdo napíše co si o tvém fandění myslí. Fandi si komu chceš, ale nediv se, že druhý tě nechápe. Co je na tom k nepochopení?
Reagovat
Jan
To jistě, ale rozhodně výsledky Vaidišové nejsou takové, aby to byla pro Petru urážka srovnávat ji s ní. Petra je lepší, samozřejmě, vyhrála loni TM a Wimbledon, ale třeba nejlepší výsledky Vaidišové na GS - semifinále AO, FO, 1/4 finále Wimbledonu a 4. kolo USO, jestli se nepletu, odpovídá to letošním výsledkům Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
Maxima Vaidišové odpovídají tomu, čeho dosáhla Petra v nepovedené sezóně plní zranění a nemocí, během které ji spousta lidí posílala do horoucích pekel. V sezóně, kdy nesplnila očekávání (i tvá slova), v době, kdy má nadváhu a nemá fyzickou kondici, tak za rok uhrála to, co Nicole za celou svou pidikariéru.
Reagovat
smazaný uživatel
a mimo téma k tomu, co jsi psal někde dole. Petra s Ivankem ukončila spolupráci v srpnu tohoto roku.
Reagovat
Fandina
Celkem ti rozumím s porovnáváním Petry a Nicol, ale zřejmě ti nechtějí porozumnět někteří nickové zde, ale to je takový kolorit některých, diskutovat a shazovat druhé. Nicméně nesdílím s tebou úzkostlivé obavy o výsledky tenistů protože je to sport a beru to tak jak to přichází a že Petra už teď je úspěšnější než Nicol, která je třeba takto spokojenější osobně, než kdyby hrála. Fandím proto, že je komu a je to pořád fajn a nikde není psáno, že Petra musí být nejlepší, jedničkou, osmičkou či co. Hraje dobře, tak ať se jí zase daří a hlavně zdraví a o nic jiného nejde ... úsměv
Reagovat
Jan
No vidíš a teď zase ty shazuješ Nicol. Kdyby neměla tu mononukleózu, třeba by ještě něčeho dosáhla. A i kdyby ne, jsem jí vděčný za její podle tebe pidikariéru, její výsledky mě v té době potěšily (i ve Fed Cupu, kde odehrála spoustu pěkných utkání). Petra lepší je, a bude, ale Nicol má své místo v historii českého tenisu také.
Reagovat
smazaný uživatel
jak shazuju Nicole? Tím, že konstatuju fakta, že její kariéra je oproti Petřině prostě nesrovnatelná?
Reagovat
Madrileno
Skoda, Angie byla lepsi. Prohrala nezaslouzene
Reagovat
smazaný uživatel
ale
Reagovat
Madrileno
aktivnejsi, vice winners, ferovejsi a celkove sympatickejsi
Reagovat
Chrenda
No nevím, mně se zdálo, že se Angelika víc brání, ale vracela úžasné míče a nevzdávala to. Bylo to o pár míčích...nakonec!! Pochvalu zaslouží obě. V každém případě zatím nejlepší zápas na TM!
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě pár takových zápasů a je po mně! :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak to se radši nedívej na Maáriu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám slov, to byla fantazie..
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Vice, čest Angelice :D
Reagovat
smazaný uživatel
To samé jsem chtěl napsat já, akorát bez smajlíku
Reagovat
smazaný uživatel
Byl to úžasný zápas..Ale já Vice věřil.
Reagovat
dadaft
ženský tenisový high end.
Reagovat
gigin
Sveiki, K? jums šodien? RF bija šaurs gl?bšan?s šodien :))
Reagovat
gigin
Tak to bude trošku problém s těmi lotyšskými znaky :((
Reagovat
smazaný uživatel
Moc sem to nerozluštil. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda těch dvou neproměněných mečbolů, třetí set už vidím pro Viku. Ale stejně moc pěkný zápas, atraktivní.
Reagovat
smazaný uživatel
I když je Angie pěkně namakaná, tak už jí asi ty síly dojdou. Ona ji Vika v tom 2.setu měla jasně porazit.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme. Na USO jsem byl celkem šoklý, že Djokovič ve finále fyzicky odešel.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď Viku brejkla, ale stejně už jí moc nevěřím. V koncovkách zápasů a v důležitých míčích má problémy udržet nervy. No, uvidíme, ale tipuju stále Viku.
Reagovat
dadaft
zatím se nevzdává.
Reagovat
smazaný uživatel
Tlačím Angie.
Reagovat
smazaný uživatel
Angela je v laufu.
Reagovat
dadaft
takže třetí set. začínám se těšit na montyho komentář. ))
Reagovat
smazaný uživatel
úprava rakety?
Reagovat
Chrenda
Úprava evidentně pomohla, teď už jí asi v tom třetím set smázne!
Reagovat
Chrenda
No tak se schyluje k pěknému překvapení!!!
Reagovat
Chrenda
Kerber má dva mečboly v pr..li!!
Reagovat
Chrenda
No jo, tak to vyšlo a zřetelně Angelice docházejí síly. Ale v tenise nikdy nevíš...
Reagovat
tommr
Vika to nejspíš vyhraje, ale Kerberová hraje skvěle. Když jí tak pozoruju tak mám docela obavy jestli bude Petra schopná jí v příští sezoně předstihnout. Podle mě je ted Kerberová lepší než Petra ...
Reagovat
smazaný uživatel
Angie POJĎ, POJĎ
Reagovat
Chrenda
Já s Tebou souhlasím, že je Angelika v tuhle chvíli lepší než Petra. Petra má podle mně obrovské herní problémy (nesouvisející s problémy zdravotními). Má jenom jeden způsob hry a když jí nevychází, tak s tím není schopná nic udělat. Kdysi se říkalo Beckerovi (to byl takový několikanásobný německý vítěz Wimbledonu) BUM BUM BECKER, protože málokdy hrál výměny na víc než tři údery. Petra se snaží praktikovat něco podobného, ale když prostě nemá den, tak to všechno vyháže. Typickým takovým zápasem byl letošní propadák na OH s Kirilenkovou. Ruska jenom vracela a Petra jenom vyhazovala naprosto bezhlavě, jakoby vůbec v lebce neměla mozek, který dokáže ovládat svalstvo. Jsem to pozoroval úplně nevěřícně, jelikož to působilo jako dočasné pominutí smyslů. A pokud s tímhle něco pořádně neudělá, tzn. že se nenaučí hrát taky nějaké delší výměny, kraťasy, víc chodit na síť, ale hlavně udržet míč ve výměně, tak může být super zdravá a stejně bude prohrávat se všemi hráčkami s TOP 10, tak jako letos!! A to je bohužel FAKT, který buďto změní a půjde na vrchol nebo zůstane v průměru a čas od času jí to vyjde a udělá nějaký náhodný dobrý výsledek. Ale je ještě relativně "mladá", tak na tom může zapracovat.
Reagovat
tommr
ono to ale všechno spolu souvisí. Pokud má Petra neustále zdravotní problémy tak se to zákonitě projeví na její kondici a pohyblivosti a to zase negativně ovlivní její normální útočnou hru a víc se pak projeví, že k ní nemá žádnou alternativu. Dát se do kupy zdravotně je proto naprostá priorita - bez toho se nemůže zlepšovat ani herně ... :)
Reagovat
Chrenda
Každopádně žádný strmý postup na žebříčku v dohledné době Petru asi nečeká, to by musela vyhrát Austrálii, což si myslím nehrozí. Takže spíš zůstane na tom 6 místě, sic to nevypadá, že by jí po TM předstihla Sára nebo Li Na. No uvidíme co předvede na FC. Nutně si musí zvednout sebevědomí!!! Bylo to holt na ní všechno moc rychlý a teď za to platí daň. Snad to ustojí a popere se s tím!! Držím jí palce!!
Reagovat
Chrenda
Samozřejmě, že to zdraví je nejdůležitější a bez toho to nepůjde. No ale teď kolem sebe má ty největší kapacity z oborů, tak by jí měli dát do kupy. Astma má dneska kde kdo, to už je civilizační choroba a jsou na to docela super léky. Co má s tou štítnou žlázou nevím, ale asi to bude fakt ta příčina té nadváhy. Ale pořád myslím, že je nutné rozšířit herní dovednosti, tenis už dávno není jenom o pumelenicích a servisu!!
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem s hrůzou zjistil, že mi uniká na vedlejším kanále Krasobruslení Grand Prix USA, volný program žen. :-O
Reagovat
dadaft
to je ovšem těžká rána. téměř osudová.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tam mám nějaký wrestling.:-O

A to je stejně opakování, co už bylo minulý víkend.
Reagovat
Roger_Federer
Zatim nam letošni turnaj mistryn přinaši hodne pekneho a solidniho tenisu..:), holky se předhani, ktery zapas bude hroznejši..
Reagovat
Chrenda
Ale to co běží teď je docela solidní. Možná, že to Angelika nakonec dovede k velkému překvapení. Každopádně je to zatím nejlepší zápas v Istanbulu!
Reagovat
tommr
v expres zprávách píšou, že "Serena Williamsová na Turnaji mistryň vyhrála bez ztráty setu i své druhé utkání a jako prvmí si již zajistila postup do demifinále", ale mě se to moc nezdá. Podle mě ještě pořád existuje teoretická možnost, že Serena napostoupí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi je, ale velmi malá. Propočítám to po zápase.
Reagovat
tommr
beru to zpět. Nesleduju zápas Azarenkový v televizi a nezaregistroval jsem proto, že Vika prohrála první set což dává Sereně jistotu postupu z druhýho místa ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, já se s tím teď pracně počítám a ten prohraný set rozhodl. Vyšlo mi, ža ať tak nebo tak, horší než druhé to nebude.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena děs, podání hrůza. V prvním setu ho projela čtyřikrát a ve druhém teda jen jednou, ale třikrát to bylo čistou hrou. V prvním setu dvakrát nedopodávala set. Na podání má úplně rozhozený rytmus.

Ostatní udery až na pár záchvěvů taky docela špatenka. Pár výměn bylo v zápase celkem pěkných, ale jinak bída.
Jinak Li Na taky bída a toho Serena využila.
Reagovat
smazaný uživatel
dik...:)
Tak snad to byl jen vypadek:) a priste to bude lepsi.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže to vypadá, že s Vikou nebude hrát na krev. A radši se připraví na semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, výpadek to je, ale tréninkový a zápasový. Uvidí se dál, co jestli se vzpamatuje.:)

A do turnaje zasáhne atletka Sam, jsem na ní zvědavý, šanci na postup ještě má.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. Řekl bych, že to vezme tréninkově, aby si vyzkoušela podání, údery, ale že se bude šetřit na semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Co, jdes do toho?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jdu! To bude vejvar :D jenom nevim, jestli zrovna pro mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak drzim palce :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes ti to ale na holky vyšlo ten tip, co jsi dal. Vzpomněl jsem si na konci na tebe.
Reagovat
smazaný uživatel
jednou vyjde, podruhé a potřetí ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Včera jsem měl den blbec.
Vsadil jsem na Malisse proti Tsongovi za 6 a Simona proti Tipsimu. Oba získali brejk, ale oba favoriti skrečovali před koncem prvního setu. Tipsarevič za stavu 4:5. Takže sázkovka mi vrátila oba vklady.
Reagovat
smazaný uživatel
Stalo se Azarence někdy, aby neproměnila 4 SP v řadě? Angie - respekt!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale myslím, že to Angie nemůže vydržet.
Reagovat
Chrenda
Taky myslím, že nevydrží! Ale snaží se moc dobře!!
Reagovat
Chrenda
No Kerber je blízko, blizoučko k výhře!! Ještě by mohl postoupit do SF!
Reagovat
tommr
na její postavení v žebříšku? Petra může zůstat i po odstoupení z TM šestá, ale její největší soupeřky Errani a Li Na nesmí na TM vyhrát víc než jeden zápas. Ideální by bylo kdyby Erraniová a Li Na prohrály všechny svoje zápasy - pak by pořadí v žebříčku po skončení TM bylo následující:
...
6. Kvitová 5215 bodů
7. Errani 4940 bodů
8. Li Na 4935 bodů
...
Reagovat
Heather_Fedex
mam pocit, ze ranking je to posledni, co petru zajima
Reagovat
Heather_Fedex
pri momentalnim zdravotnim stavu
Reagovat
smazaný uživatel
Heather, přesně tak..tommr, dej pokoj s tím žebříčkem..co by, kdyby..:-//
Reagovat
smazaný uživatel
s holkama.
Reagovat
tommr
je jasný, že Petra se ted musí hlavně uzdravit, ale to snad neznamená, že se fanoušci nemůžou zajímat o její postavení. I když už Petra nehraje tak se se na TM rozhoduje o její výchozí pozici pro příští rok a ta je nesmírně důležitá - a to i pro Petru pokud se chce příští rok zase podívat na TM ... :)
Reagovat
tommr
nepřeháníte to už trochu? Petra je sice nemocná, ale s tenisem snad nekončí ...
Reagovat
smazaný uživatel
No podle nekterych uz konci:D))) a jiste pristi rok :D) Takze se nediv.
Reagovat
tommr
no mě v souvislosti s jejím zdravotním stavem taky občas napadají černý myšlenky, ale dokud Petra sama neoznámí, že končí tak snad není důvod k nějaký hysterii ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli se zrovna TED rozhoduje o její příští pozici, ale myslím, že Petru by TED nebavilo číst, jak její skalní fanoušek tady píše o tom, co se musí stát, aby si udržela současný místo. Je to podobný, jako bych já jako fanda Rafy, začala počítat, co musí kdo hlavně PROHRÁT, aby zůstal Rafa na svým místě. Žebříček je úplně ta poslední věc, která každého soudného fanouška v tuhle chvíli zajímá a myslím, že to nezajímá ani hráče v týhle situaci, pokud jsou zraněni, nemocní....pokud sem dáš žebříček, který je aktuální, jsou to fakta..tak fajn, má to smysl, ale tohle nevím..dokážeš pochopit ten rozdíl?
Reagovat
tommr
pokud sis nevšimla tak TM je pro hráčky z první desítky posledním turnajem roku a body na něm získaný určí konečný pořadí letošní sezony a výchozí pozici pro příští rok, která je důležitá pro nasazování zejména na AO. Tvrdit, že to hráčky nebo jejich fanoušky nezajímá je přinejmenším velice zvláštní ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jistě, žebříček rámcově zajímá asi každého. Ale opravdu není nutné propočítávat všechny myslitelné varianty. A ani není potřeba hysterčit, pokud Petra o jedno dvě místa klesne, na tom zas tolik nesejde.

Australian Open je až za čtvrt roku a předchází mu ještě nějaké turnaje, takže tě můžu uklidnit, že teď to nikoho nezajímá.
Reagovat
smazaný uživatel
On už TM skončil? Nevšimla jsem si..Píšu, že je to nezajímá v týhle situaci, kdy jsou zranění, nemocní..nečekala jsem, že bys můj příspěvek pochopil, nevadí.

quesh
Ano, přesně tak..i kdyby Kerber Petru přeskočila, za dnešní výkon si to zaslouží ..
Reagovat
smazaný uživatel
* oprava - ..i kdyby Kerber Petře odskočila..
Reagovat
smazaný uživatel
Krása, krása! Pěkné výměny, velké drama a jako bonus - Angelika má první set!
Tak holky, pokračujte tak i dále.:)
Reagovat
petrulinka
Jako můžu říct, že ani jednu moc nemusím (Monty sorry), ale teda ten tiebreak byl neuvěřitelný, až jsem z toho byla nervozní nebo spíše napjatá, jak to dopadne. Jen jsem zvědavá, jestli se to nějak na Vice podepíše nebo budou tři sety.
Reagovat
tommr
Kerberová se zatím drží překvapivě dobře. Byl bych ale radši kdyby dneska vyhrála Azarenková, aby Kerberová Petře příliš neodskočila v žebříčku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, nádherný zápas, nejlepší zatím..
Reagovat
smazaný uživatel
tommr: rozumím ti.

Ema: souhlasím, zatím nejlepší a doufám, že to bude pokračovat i dále. A v tom příštím zápase taky.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je prostě neuvěřitelný, co ty dvě předvádějí!
Reagovat
Chrenda
Ano, to je krásný a chytrý tenis! Snad se Petra dívá...v posteli!!
Reagovat
dadaft
taky počertech razantní.
bravo holky !!!!!!
Reagovat
dadaft
tajbrejk. ))
Reagovat
petrulinka
Vykašlete se na nějaké Nostradamy, Jany a Chrendy. To jsou prostě jen takové kecálkové, kteří si potřebují za každou cenu rýpnout. Zajímavé je, že pokud se Petře daří a vyhrává, tak je tady člověk nevidí, ale jakmile se jí nedaří, tak mají vždycky plnou hubu keců. A to je právě to, že absolutně nechápou, co je to fandovství, tak jako to třeba chápe Monty25 u svých hráček, kterým fandí. Prostě to, že někomu fandím, tak mu fandím za každých okolností a samozřejmě, že nejen chválím, ale taky napíšu kritiku, však jsem tu včera i psala, že se mi hra Petry nelíbila, ale to, že se do ní naváží někdo kvůli břichu, nemocem, trenérovi apod. nemá s fanouškovstvím vůbec nic společného a je to hodně nechutné. Tady vždycky byla slušná diskuze, každý si samozřejmě hájil toho svého hráčku či hráčku, ale v poslední době sem lezou taková individua, že to nemá obdoby. A napsat takový nesmysl, že pokud má plno nemocí, tak nemá v profesionálním sportu co dělat, to snad ani nemá smysl komentovat. To by snad ani žádný sport neexistoval, vždyť v každém sportu jsou hráči zranění, bojují s různými nemocemi, rakovinou apod. a hrají. Mně dokonce říkala synova lékařka na alergologii, že nejvíce sportovců má právě astma, takže to se tady podle některých asi mají na sport vykašlat a nedělat ho na profi úrovni. Opravdu inteligentní úvaha.
Reagovat
Chrenda
Klidně ať ho dělají, ale na tu nemoc se nevymlouvají, když se jim nedaří!
Reagovat
smazaný uživatel
Máš recht. Říkám si to furt, nereaguj na ně, ale stejně se neudržím..
Reagovat
Chrenda
Co dodat...jste prostě militantní fandové, co nikdy nepřijmou žádnou kritiku svého oblíbence. No s tím se nedá asi nic dělat, ale stejně si myslím, že Vás to neopravňuje ostatní urážet! I když mně osobně je to putna!
Reagovat
Nancy_z
Hlavně Petra včera evidentně v pohodě nebyla, bylo to vidět celý zápas, takže o nějakých výmluvách nemůže být řeč! Sama byla nešťastná ze svého výkonu, a pokud by to bylo jen její neschopností, tak by se určitě nevymlouvala... taky nemoc potvrdila až ráno, kdy to bylo jasné. Ale to je jako mluvit do dubu... Třeba Lukáš Bauer má podobné problémy, často kvůli průduškám nemohl závodit, ale je to skvělý lyžař a popral se s tím. A to, že se loni Petra i se svým handicapem dostala tak daleko svědčí o obrovské vůli a talentu. Věřím, že ještě její chvíle přijdou!
Reagovat
Nancy_z
to není o přijmutí kritiky, ale to asi nemůžeš pochopit. Já si kritiku představuju jinak než nenávistně vykřikovat něco o obezitě, když evidentně nevíš, co to je... Petra není dokonalá a sama to ví nejlíp. Je spousta věcí ke zlepšení, v tenise dvojnásob, ale vše se děje postupně a musí být člověk hlavně zdravý. Taky mě štve, když se jí nedaří, ale jsem její fanoušek a nebudu na ní plivat, když jí a její problémy neznám osobně, jen z nějakých plátků...
Reagovat
Chrenda
A kde v mých příspěvcích čteš nenávist? To jsou trochu silný slova ne?? Vy jste vážně nějaký divný. Člověk napíše že má Petra tuky na břiše a dvojitou bradu a hned je z toho nenávist!! Víš vůbec co slovo nenávist znamená??? Ach bože, to je masakr!
Reagovat
Fandina
Chrenda myslím, že si pleteš pojmy a dojmy. Celý den tady píšeš tak, že shazuješ Petru. Vyplývá to z tvých příspěvků a jestli to ty necítíš, tak je zbytečné, ti cokoli vysvětlovat. Slušný člověk nepíše o nikom že má tuk na břiše ani cokoli jiného. Každý to ví a není třeba to zdůrazňovat. Každý je nějaký a druzí slušní lidé to respektují. Pokud někdo přijde a začne ukazovat na nedostatky druhých tak není taktní, ani slušný. A to jsi tady udělal ty.
Reagovat
Chrenda
Ach takhle to je. Jsem netaktní. Já zapomněl, že ženy jsou na ty tuky v oblasti břicha tak háklivé! Ale já si prostě myslím, že Petra má nadváhu a že je to jedna z příčin, proč je hůř pohyblivá na kurtu než její soupeřky. A píšu co si myslím a jako urážku Petry to nemyslím, naopak si myslím, že jako urážku si to vykládáš pouze ty a Tobě podobní tzv. "skalní fandové PK", kterým se na jejich modlu nesmí nijak sáhnout, ba se o ní ani otřít. Bohužel, taktně mlčet neumím. A taky mám na sobě tuky i když se snažím sportovat a taky mi snižují pohyblivost na kurtu. Zaplať pánbůh však nemusím vyhrávat grandslamy!!! Takže u mně se to dá prominout!! Snad i v Tvých očích!!
Reagovat
Fandina
Chrenda, Petra také nemusí vyhrávat cokoli, když vyhrává tak je to něco navíc, úspěch a vyhrává navzdory tomu, že ty si o ní mylně myslíš, že má nadváhu, psala jsem to to mockrát, podle tabulek je těsně nad podváhou, hubené ruce, nohy, velká prsa a břicho a je opravdu hloupé toto nevědět a útočit na ní jako to děláš ty. Já jí fandím, protože je to sympatická holka, navíc milá hezká a umí hrát tenis. Fandím jí proto že vyhrává navzdory astmatům a dalším věcem. Měla by prohrávat při těch potížích a ne být šestá sedmá na žebříčku. Takže držím palce a Petře fandím i když má břicho no a co. Je hezká.
Reagovat
smazaný uživatel
A už je bohužel srovnáno. Angie musí setřást tu nervozitu. Včera už bylo na něco pozdě, ale ve druhém setu se mi líbila. Doufám, že dneska urve alespoň set.
Rád bych konečně nějaky pěkný tříseťák.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten zapas z Serenou byl opravdu tak strasny?
Nemam ted moznost sledovat...
Reagovat
dadaft
tak hlavně ten zápas neměl žádný rytmus a řád. to Serena netoleruje. bylo to rozkouskované a dost chyb.
ale samozřejmě, našly se i úchvatné výměny.
Reagovat
smazaný uživatel
A jak servis Sereny? To melo nejaky divocejsi prubeh, v prvnim...jestli jsem to dobre pochopil...
Reagovat
dadaft
zatím paráda.
Reagovat
dadaft
když ti řeknu, že Serena třeba udělala málem tři dvojchyby v řadě, myslím, že to říká to podstatné.
na druhou stranu - v úplném konci zápasu přece jen důležité body z servisu přicházely.
Reagovat
dadaft
ani ve hře to nebylo ono. Li Na dost často lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to musela byt slusna krize...:)
Tak treba to bylo prvnim zapasem, snad se rozehraje:) a bude to lepsi...
Reagovat
petrulinka
Jestli tady je řeč o Sereně, tak dnes hrála druhý zápas, první byl včera.
Reagovat
smazaný uživatel
Andeli!!!:) No pravdu dis, uplne mi vypadla Kerberka vcera...jo starnu:) Mocd dekuji za opravu:)
Reagovat
petrulinka
Tak dík, andělem už mě dlouho nikdo nenazval :-)Já si jen říkala, že jsem přece včera Serenu viděla, že to snad nebyl přelud? Tak jako když můžu, tak poradím, že? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:) prelud to nebyl:) dik.
Reagovat
smazaný uživatel
kolik Sereně nahlásili těch chyb nohou? 5,6,7? To jsem snad ještě nezažil, tolik chyb nohou ve dvousetovém zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Petra neměla potíže,astma ,štítnou žlázu,chřipku,narušenou psychiku,Kotyzu a pod.tak bude světová jednička,ale takto zvládne jen odhlášení z TM. quesh nám to ovšem zdůvodní a příští rok bude jen následovat Vaidišovou,na víc už nemá.
Reagovat
Bob
nostradomus byl člověk, kterej prostě moc chlastal..
Reagovat
petrulinka
Asi tak
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mne sis dal uz min. 10 piv par zenyma jsi to prolozil...jinak si to nedokazu vysvetlit:D)
Reagovat
Chrenda
Jak jsou militantní ti "féroví" fandové co? Člověk nemůže pomalu napsat svůj názor. Souhlasím s Tebou ve všech bodech!! Prostě je Petrunka poněkud rychlokvašná a měla ještě chvilku poležet v sudu, aby dozrála. Pevně věřím, že pokud se zdravotně stabilizuje, tak se jí za dva tři roky podaří udělat zase nějaký dobrý výsledek.
Nikdo tady totiž nezmiňuje jednu zásadní věc a to je, že je hráčsky naprosto nevyzrálá, neumí měnit rytmus hry ani reagovat v průběhu zápasu na to, že jí to tam prostě nepadá, a že by tedy mohla třeba trochu míň do toho míčku mlátit. A to vůbec není o zdraví, ale o tom, že ještě zdaleka neumí hrát tak dobře (hlavou), aby mohla být na úplném vrcholu. Až se to naučí, tak se můžeme bavit o tom jestli jí limitují zdravotní problémy!! Ale dokud nezačne při hře používat MOZEK (doufejme, že bez nádoru), tak tady všichni můžou krafat jak chtějí, ale výsledky se nedostaví!!
Reagovat
smazaný uživatel
no nazor kdyby a timhle stylem je teda dost ulet:) to teda sorry:) jestli to jeste je nejaky nazor...

Jinak ale souhlasim s tim, ze ma problemy s prubehem hry. No, ale to Astma ji asi nejak limitovat bude...to mi teda nenamluvis, ze ne:) A take nevim, co porad mate s tou Vaidisovou...proc ji porad hazite do jednoho pytle....s Petrou? Mne to prijde celkem dost ujety...:D)
Reagovat
petrulinka
Tys ještě nepochopil, že Chrenda, Jan, Nostradamuss apod. jsou ujetí? A to docela dost?
Reagovat
smazaný uživatel
Jana znam...:D) proto mne to prekvapilo, kdyz tak lpi na fandeni CR s velym srdcem...ale uprimne svym zpusobem se nedivim...

Ty dalsi dva neznam...nejak si je vubec nevybavuji.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč,protože nesouhlasím s tím co hlásáš ty.Nejseš naopak ujetej ty a ten váš spolek.Já se na to prostě dívám tímto způsobem a mám k tomu důvod.A co se týče astmatu,mnoho sportovců jej zneužívá jen k tomu aby mohli přikrýt podpůrné prostředky,to už je dávno známá věc.
Reagovat
Jan
Co je na tom ujetého, když napíšu svůj názor, co by se mohlo stát, když jsem viděl včera Petřin výraz v obličeji, tak mě to napadlo, že by s tím taky mohla praštit, když se jí nebude dlouhodobě dařit. A to že hodnotím, že podle jejích posledních výkonů její budoucí výsledky nevypadají pravděpodobně dobře ? Zdá se, že kdo nesdílí váš názor, toho byste nejraději zadupali do země.
Reagovat
smazaný uživatel
:D)) dost husty.
Tak jestli si nepletes tak trochu beh na lyzich s tenisem...no ale proc ne.
Jinak ses fachman > příští rok bude jen následovat Vaidišovou,na víc už nemá...:D))) Jasne, ze to tak vsechno dobre vis do predu, tak jiste.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak mne rekni, co ma Vaidiska spolecneho s Kvitovou, krom toho, ze to jsou cesky.
Reagovat
Jan
Obě se dostaly dost vysoko v žebříčku i když Petra výš, obě jsou vysoké hráčky a podobné typy, ale co na tom záleží. Vaidišová skončila, když se jí přestalo dařit, Petře se to může stát taky, pak by měla s Vaidišovou společné i toto. Proto to srovnání. Zase si hraješ se slovíčky ?
Reagovat
smazaný uživatel
No a ja s tim co pises nesouhlasim...bez slovickareni, protoze Vaidiska nikdy nic poradneho nevyhrala, tech slabych 6 turnaju si muzes dat nekam a porovnavat si to s cim chces. Krom toho se ruznil u nich i styl atd...

Pro mne to je ujety je srovnavat, tohle je zase muj nazor. Tak si s tim delej co chces:)
Reagovat
Jan
Jakto ? Kdyby se stalo, že Petra předčasně skončí, což jí nepřeji, tak v tom budou podobné. Obě se dostaly vysoko na žebříčku, už si nepamatuji, jestli byla Vaidišová i v TOP 10 nebo ne a obě by předčasně skončily. O čem tady pořád uvažuješ ?
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme ze byla v top 10. Nejvys byla na 7 pozici. Aspon to by sis mohl zjistit, kdyz ji tak chces srovnavat...Ja jsem ti odpovedel jasne. Nesouhlasis, ok. Ze se ti to nelibi, ok.

Rozhodne, co ti mohu slibit, ze na Tebe reagovat rozhodne nikdy nebudu, nema to smysl, ani s davkou humoru.
Takze si zustan u sveho, ja s tim problem nebudu mit. Ja mam na to nazor proste jiny. Krom toho Vaidiska neskoncila kvuli zdravotnim problemum. Hrala jinak...Take skoncila drive...atd. ale to proste nejde tyhle dve srovnavat. Pro mne to je nesmysl. Krom toho, Petra porad hraje, no jestli tobe tohle smysl dava, mej si ho...Jestli nad tim chces dumat, tak si v tom srovnavani dumej, ale fakt uz beze mne. Ja se kt omu uz vyjadril jasne.

Takze ty jsi pujdes svou honzikovou cestou...ja pujdu svou vlci. A je po problemu:) Pokud ho mas i ted nadale, tak si to uz fakt res proboha nejak sam...pro mne ztrata casu takovy srovnavani.
Reagovat
Jan
Co je na tom k nepochopení, když napíšu a) obě se dostaly vysoko na žebříčku b)kdyby Petra předčasně skončila, bude to stejné jak Vaidišová, která také předčasně skončila. a) je shodné, b) taky, z toho plyne že by na tom byly z tohoto pohledu stejně. Nevím co pořád omíláš. Dvě jednoduché věci pro srovnání. A ty si pořád vymýšlíš něco jiného. Tahle diskuze stejně nemá smysl. Cľověk napíše nějaký názor a ty a další z toho hned dělají obrovskou konstrukci a mluví oněčem jiném, jen aby proboha v té diskuzi neprohráli.
Reagovat
Chrenda
Před začátkem ženského TM Kotyza hlásal, že má Petra bezvadně natrénováno, není pod tlakem a tak dál... V tomhle článku (http://sport.idnes.cz/kvitova-se-odhlasila-z-turnaje-mistryn-d9u-/tenis.aspx?c=A121024_123909_tenis_ma) tvrdí (PO DVOU DNECH!!!), že k ideální formě má Petra hodně daleko! Tak se v tom pak vyznej!!
Reagovat
petrulinka
Že má natrénováno ještě neznamená, že je v ideální formě, to jsou dvě rozdílné věci
Reagovat
Bob
Vůbec nic jsi bohužel nepochopil. Ale vysvětlovat ti to nemá cenu, jsi jeden z těch, kterým lidem dělá radost, že si mohou kopnout.
Reagovat
petrulinka
Přesně tak, viz třeba taky Nostradamuss !!!
Reagovat
Jan
A jak se dostane k ideální formě ? Že nebude trénovat ?
Reagovat
Chrenda
No když chceš slovíčkařit, tak prosím. Důležité je, že před včerejším zápasem vystupoval z pozice, že je Petra odpočatá, vyladěná super tréninkem a že se není čeho obávat, že všechno zvládá!! (http://sport.idnes.cz/kvitova-pred-turnajem-mistryn-dzn-/tenis.aspx?c=A121020_211049_tenis_ma). Dneska mluví úplně jinak!!! A to se se mnou můžeš hádat jak chceš, TAK TO PROSTĚ JE!! A ne, že ne!!
Reagovat
petrulinka
Říká se, že moudřejší ustoupí, tak z pozice moudřejší ustupuju, jelikož ty si stejně budeš mlít svou
Reagovat
Chrenda
Do nikoho nekopu. Upozorňuji jen na rozpory ve výpovědích hlavního trenéra naší tenisové naděje! A Nostradamus má pravdu. Pokud je Petra tak vážně nemocná, jak všichni uvádíte, nemá v profesionálním sportu co dělat!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nekopeš? Si to po sobě aspoň přečti..
Reagovat
Bob
To je prostě kravina. Zdravotní problémy má každý, a ať už jsi sportovní profesionál nebo jen rekreační sportovec. Podle Tvé výpovědy by v tom případě měla skončit Venus, Serena, Sharapova atd. Každý se potýká s nečím, štítná žláza je nemoc, která je celoživotní. Je blbost, argumentovat toto tvrzení, pokud hraješ tenis od 6 let a věnuješ se tomu profesionálně. Já jsem četl i spoustu fotbalistů, kterí mají třeba Crohnovu chorobu, jestli víš co to je.
Reagovat
Jan
Připojuji se za Chrendu a Nostradama. Mohlo by se stát, že Petra skončí předčasně, když se jí nebude trvale dařit + problémy se zdravím. A ty rozporuplné výpovědi trenérů před a po prohraném zápase + podivně avizovaná zranění a zdravotní problémy působí divně. A není to poprvé.
Reagovat
Roger_Federer
Ale ty rozpory ve vyjadřeni trenera tam jsou...to neokecate.
Reagovat
Fandina
Chrenda. Petra natrénovala a všechno v pohodě. Přišla na kurt a hrála blbě. Obojí se stalo a obojí bylo řečeno takto do tisku. Kde hledáš problém. Pokud hraješ sportuješ, tak to znáš. Natrénuješ super a druhý den nic. Takže normální a nic nenormálního v tom nehledej. Realita.
Reagovat
Chrenda
Jak už tady někdo psal, asi by jsi se fakt měl radši věnovat jenom tomu básnění. Člověk s jiným pohledem na věc a jiným názorem nemusí být nutně NEPŘÍTELEM!! A asi ani moc nevíš, co je do někoho kopat, sic bys byl zticha!!! A to sádlo na mozku bych řekl máš spíš ty...veršotepče!
Reagovat
Chrenda
Jasně, že lze dělat profesionální sport i se zdravotními potížemi, ale jaksi Ti uniklo, že jsem reagoval na článek v Idnes, kde se najdenou po jednom prohraném zápase PK na TM vytahuje celá plejádá chorob naší borkyně za celý kalendářní rok a to jako obhajoba toho, že hrála tak strašně, jak hrála. I úplnému amatérovi, který hrál tenis desetkrát v životě po dvacetitřech vyhozených balonech metr za lajnu dojde, že musí něco změnit, aby nevyhodil dalších osmnáct!! Tak do toho prostě přestane tak mlátit a změní hru!!!
Reagovat
Fandina
Chrenda ... Petra hrála blbě to každý viděl a taky to řekl trenér a Petra a že byla Petra nemocná během roku je taky realita, která byla popsána, tak co pořád řešíš. Respektuj fakta. Kdyby nebyla během roku nemocná, tak by o tom nemluvila, kdyby nebyla včera nemožná a prohrála, tak by o tom nemluvila. Jsou to fakta, co s tím naděláš.
Reagovat
smazaný uživatel
První zápas hodně slabý od obou. Li Na někdy pěkně, ale fakt jen někdy....
Doufám, že další dva už budou fakt lepší a uvidíme jak drama, tak hlavně pěkný tenis.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně jsem se těšil na zápas Serena vs. Li a spíš jsem hodně zklamán.. Hlavně doufám, že mi náladu zvedne Masha vs. Aga :-))

Jinak na Sereně prostě bylo vidět, jak není v pohodě.. Asi, když jela na dnešní zápas, tak v nějaké výloze viděla nějakou bundičku a celý zápas na ní nemohla přestat myslel :D Ale proti Vice musí svou hru minimálně o tři levely, jinak dostane nařezáno..!
Reagovat
dadaft
začíná to dobře. ))
Reagovat
dadaft
to bylo na Oskara - myslím zápas Vika - Angie.
Reagovat
Basa
Jsem rád, že jsem nebyl jediný, kdo si to myslel...pro mě velké zklamání a jeden z nejslabších zápasů, co jsem letos viděl:(
Reagovat
Chrenda
Se Serenou není něco evidentně v pořádku! Je pohublá a taková nějaká bez šťávy. Neřekl bych, že to bude nějakou bundičkou. Myslím, že Bělorusko už může začít slavit!!
Reagovat
dadaft
Bělorusko si právě dvakrát slavně nestojí...
Reagovat
smazaný uživatel
Serena zápasové a tréninkové manko naprosto patrnné. Ještě horší výkon než včera. Tak děsný výkon na podání letos ještě nepředvedla a ani nepamatuji, kdy by něco podobného předvedla naposledy....

Li Na ale bohužel z toho nedokázala nic vytěžit, protože to byla také bída, což mě ale překvapilo.

Myslím, že Vika se Sereně bude moci pomstít za finále USO.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je i bez její obvyklé jiskry v oku při rozhovorech, kruhy pod očima, unavená....

Sojko, mám pochyby...
Reagovat
dadaft
už jo.
Reagovat
petrulinka
Tak pro všechny další rýpaly, kteří se navážejí do Petry, že je tlustá. Jak jsem se dočetla v rozhovoru s Davidem Kotyzou, tak Petru trápí i štítná žláza, proto to vypoulené bříško, jenže bohužel vím podle sebe, že právě díky hormonům štítné žlázy ho nikdy menší mít nebude. Štítná žláza je onemocnění na celý život a taky se musí celý život brát léky. Je to hormonální porucha, takže i kdyby Petra vůbec nejedla, tak břicho vždycky bude mít.
Reagovat
Chrenda
Chudák Petra...se to u ní nějak kumuluje, ty choroby...astma, štítná žláza, někdo tu má dokonce obavy, jestli nemá nějaký nález na mozku!!
Reagovat
smazaný uživatel
Bojím se, že se snažíš marně. Ti rozumnější ví, že s tím nic moc nenadělá a ti ostatní si budou stejně mlít svou.
Reagovat
petrulinka
Máš pravdu, vždyť Petra musí být nemocná už z těch řečí, co tady někteří vedou
Reagovat
Chrenda
No jestli je vůbec vhodné provozovat sport na nejvyšší profesionální úrovni s takovými vážnými zdravotními problémy!?! To snad může být pro Petru i nebezpečné ne?? Jestli opravdu zbytečně neriskuje svoje zdraví i do budoucna!!
Reagovat
Chrenda
Když už se tady nakouslo to oblečení tenistek při zápasech (moc těsné nebo volné), co to udělat jak v beach volejbalu...DO PLAVEK!!! To by zvedlo atraktivitu ženského tenisu na novou úroveň a zároveň fanouškům odhalilo tajemství fyzické připravenosti sportovkyň!!
Reagovat
misa
http://sport.idnes.cz/kvitova-po-odstoupeni-z-turnaje-mistryn-fpp-/tenis.aspx?c=A121024_160312_tenis_ma

Je tam jistá bezradnost, co se týče řešení jejích zdravotních problémů. Dále Petra prozrazuje, že už přes 2 roky spolupracuje s psychologem.
Reagovat
smazaný uživatel
to teda tommrovi ubude munice...
Reagovat
Chrenda
No necháme se překvapit. Já vám to všem přeji, zejména když už máte lístky!
Reagovat
dadaft
miluju zpomalovačky Li Na.
je to fantastická hráčka.
i když ten dnešní zápas je místy bída (z obou stran)...
Reagovat
Chrenda
Už jí požírá, už jí tam mele
jak asi cítí se, Číňanka v těle?
Reagovat
Chrenda
Už jí slupla!
Reagovat
smazaný uživatel
Mám za sebou 1,5 zapasu v Instanbule a musim konstatovat, ze turnaj "majsteriek" prinasa tenis katastrofalnej urovne..Zapas Garciu Lopeza s Chuidinellim, či jak sa to píše pri ktorom som včera zaspal bol o dve triedy kvalitnejší..To je normálne na pokuty toto.
Reagovat
Chrenda
Nebyli to náhodou muži?
Reagovat
smazaný uživatel
Serena hraje kraťas, když stojí uvnitř kurtu? Cože?
Reagovat
smazaný uživatel
Něco jsem zaslechl v rádiu, když jsem jel domů autobusem. Ale protože jsem byl unavený a trochu jsem dřímal, tak jsem slyšel až konec té zprávy: "Pokud se Kvitová neuzdraví, ve Fed Cupu ji nahradí Klára Zakopalová." Takže mi došlo, že je Petra nemocná nebo zraněná...

Především chci popřát Petře brzké uzdravení! Všichni tady řeší její výkony v zápasech, ale už méně lidí zajímá, jak se cítí. Nechci nikomu nic vnucovat, ale občas by bylo zapotřebí více citlivosti. Jestli máte Petru opravdu rádi, tak by vás v první řadě mělo zajímat, jestli je zdravá a šťastná. Od toho se totiž odvíjejí ty výkony a nejenom u Petry... Čekal jsem, kdo zase přijde s tím, že Petra odstoupila jen tak. Prosím vás, vy si opravdu myslíte, že by jakákoliv hráčka odstoupila z TM bez závažného důvodu? Taková nemoc se dá chytnout ze dne na den, může to být třeba nějaký dozvuk předchozího nachlazení. Shodou okolností, moje máma teď má taky zánět průdušek... Takže jsem absolutně přesvědčený o tom, že by Petra v žádném případě neodstoupila, kdyby nemusela.
Reagovat
smazaný uživatel
Další věc, která mě v souvislosti s onemocněním Petry hned napadla, byla samozřejmě ta pondělní exhibice. Ještě se asi musí počkat na vyšetření, ale považuju za velmi nepravděpodobné, že by Petra v pondělí hrála.
Na aktualne.cz je napsáno (cituji): "Čekáme, jak se bude vyvíjet stav Petry a máme i varianty, že by nemohla nastoupit," řekl Tejkal. "Hlavní hvězdou je ale Maria Šarapovová, která určitě hrát bude."
Opravdu si nemyslím, že by ta exhibice byla zrušena. Uvědomte si, že lidi (včetně mě) už mají vstupenky... Jako docela možnou variantu bych viděl, že by s Mashou mohla hrát třeba Lucka Šafářová. Je tedy pravda, že Masha měla ohledně té exhibici jednu podmínku a ta byla, že chce hrát jedině s Petrou (jakožto českou jedničkou). Ale věřím, že to Masha pochopí a ráda sem dorazí, i když bude hrát s někým jiným... Jinak mě samozřejmě mrzí, že Petra nejspíš nebude hrát, ačkoliv mě ta exhibice zajímá hlavně kvůli Mashe. Snad se to tedy nějak udělá, aby se ta akce povedla co nejlépe. Rozhodně by ale nebylo moudré tlačit Petru do exhibice, když je nemocná a chce se uzdravit na Fed Cup.
Reagovat
petrulinka
Tedy Monty, klobou dolů, hezky napsáno. Na to, že jsi fanoušek úplně jiných hráček, tak jsi to napsal moc hezky. Oni totiž někteří nechápou, že někomu fandit znamená fandit mu i v případě, že se mu zrovna nedaří nebo je nemocný a máš úplnou pravdu, že žádná hráčka, když celý rok makala, aby se na TM dostala, by chtěla odstoupit jen proto, že se jí nepovedl první zápas. A v případě zánětu průdušek se z toho určitě za týden nedostane, no ale uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Oba mi mluvíte z duše.
Reagovat
smazaný uživatel
taky souhlasím
Reagovat
Chrenda
Pokud měla Máša podmínku, že bude hrát jen s Petrou, tak si myslím, že to nezmění. A pokud Petra k té exhibici nastoupí, tak myslím potvrdí domněnky, že ten TM vypustila!!
Reagovat
Fandina
moc souhlasím připojuji se ... hlavně zdraví Peťulo ostatní i štěstí pak následuje ... držím palce
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. :) Sice nejsem fanoušek Petry, ale opravdu mě mrzí, když tady čtu některé komentáře. Já jsem známý tím, že si tady "svoje" holky dost hýčkám. :) Ať se to někomu líbí nebo ne, já to považuju za správné a prostě nedovedu pochopit, když tady fanoušek (ať už Petry nebo někoho jiného) pochybuje o tom, co jeho oblíbená tenistka říká nebo dělá. Prostě já bych to takhle dělat nemohl... Máš naprostou pravdu v tom, že jestli je někdo fanoušek, tak musí sdílet úspěchy i těžké chvíle. O tom jsem tady psal zrovna nedávno. Mně taky trvalo dlouho, než jsem to pochopil, ale jsem rád, že jsem to pochopil v poměrně mladém věku. :) Někdo to třeba nepochopí nikdy... A co se týká TM, tak to je natolik prestižní záležitost, že se na to všechny holky těší a nevěřím tomu, že by po prvním zápase někdo odstoupil jen tak.
Reagovat
Fandina
Pokud se týká Petry a exibice, za pět dní může být situace se zdravím jinde a nejkritičtější bývají ty první tři, takže může být exibice vzhledem k nemoci i s Petrou i s Luckou nebo kýmkoli jiným.
Reagovat
smazaný uživatel
Ředitelka exhibice Petra Langrová řekla: "Dohoda s Marií byla velmi snadná. Až mě překvapilo, jak vstřícně na naši nabídku přiletět den po finále Masters reagovala." Někde jsem se dočetl, že Masha měla akorát jednu jedinou podmínku, a to hrát s Petrou. Já ale věřím, že Masha tu situaci pochopí a nebude měnit svůj plán. Jak říká Tejkal, Masha určitě hrát bude. :)
Reagovat
Chrenda
No zánět průdošek tedy za tři dni nemůže být OK...určitě tedy ne natolik, aby člověk mohl hrát naplno tenisový zápas, i když je to exhibice!!
Reagovat
misa
Díky za fajn komentář. To se tady moc často nevidí, aby se člověk, který fandí jiným, tak silně postavil na obranu "cizí" hráčky. Já třeba nemusím "tvoji" Mášu, ale uznávám ji jako 100% profesionálku, z které by si mohla vzít Petra v lecčems příklad. Kdy bude tvůj TOP30 tenisových krásek? :-)
Reagovat
Fandina
Chrenda já z vlastní zkušenosti vím, že když mám záněty horních cest nebo i průdušek, tak první tři dny je to děs a pak se to lepší a co se týká exibice, tak je to spíš společenská záležitost a Petra tam klidně může být a třeba naplno může hrát někdo jiný nebo Petra jen tajbrejk, ale samo nevím, jak hodně Petra onemocnění snáší, jak to u ní probíhá. Každý jsme jiný ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že se ptáš. :) Bude, až skončí sezona, tzn. po Turnaji šampionek v Sofii a finále Fed Cupu.
Reagovat
Chrenda
To bez diskuzí!! Souhlasím s individuálním průběhem...já jen, že na webu se už píše o dost těžké nemoci...tak mi ty 3 dni přijdou málo a pak je člověk zesláblý a s ohledem na nastávající FC, by asi hrát neměla!
Reagovat
Bob
Nepřekvapuješ mě, vím, že jsi takový a těší mě to :)
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal jsi to hezky, jen je divné, že to chápeš ty, jakožto fanoušek jiných hráček, ale její skalní "fanoušci" tu na ni plivou, jak můžou..:-((
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju, Emičko. :) No vidíš, a to mě Petra loni tak "naštvala" (Wimbledon, TM). :D Ale ne, fakt mě to mrzí, když vidím takové komentáře. Petra prohraje, otevřu si diskusi a hned na mě vyletí příspěvky, které se zabývají její postavou a pisatelé si často neodpustí nějaký posměšek... Já myslím, že pokud se někdo neumí chovat k ženám, tak by ani neměl sledovat ženský sport.

Bob: Díky. :)
Reagovat
petrulinka
Přijela jsem z práce a čtu, že Petra odstoupila. Jsem hodně zklamaná, těšila jsem se, ale zdraví je přednější. A musím říct, že tady nechápu některé neustále rýpaly. My jsme jednou jeli se synem na turnaj do Mnichova, první zápas byl děs a bída, i když se předpokládalo, že vyhraje. Ale už během zápasu mi říkal, že mu není dobře. No a druhý den teplota, bolesti v krku a na průduškách, takže jsme šupajdili domů. Mimochodem je taky astmatik. Pokud jste někteří nedělali žádný sport závodně a nemáte žádné zdravotní problémy, tak jděte se svými kecy někam. Podle mě Petra nepatří mezi hráčky, které by ustupovaly z boje, jako některé jiné.
Reagovat
smazaný uživatel
Li od stavu 1:4 snad 12 UE!
Reagovat
dadaft
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
a vynoří se se svými komentáři,když se nedaří.Asi před dvěma lety jsem "chytla" nějakého bacila,laicky řečeno.První den mi bylo bídně,jen jsem se v práci ploužila.Druhý den mě infekce skolila,že jsem nebyla schopná do práce dojít.Dobře vím,co to znamená,být nemocná.Výplody našich kritiků,(nejmenuji,byl by to dlouhý seznam),mě rozpálily doběla!!!!Přeji Petře brzké uzdravení,protože věřím,že je nemocná.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano,souhlas,konečně někdo soudný.Taky mě to mrzí,ale zdraví má každý jenom jedno,proto si ho musí chránit.
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle špatně Serenu servírovat jsem letos ještě neviděl...
Reagovat
dadaft
i v delších výměnách dělá chyby.
Reagovat
dadaft
ovšem tajbrejk Li Na nezvládá...
Reagovat
smazaný uživatel
Připadalo mi, že tam na začatku tajbreaku byly u Sereny i slzy..
Reagovat
dadaft
Serena je zatím slušně mimo.
Reagovat
Chrenda
Je i nějaká hubenější. Že by přestala žrát BOBULE?
Reagovat
misa
Petře brzké uzdravení. Záněty průdušek jsou u astmatiků bohužel dost časté. Začínám mít obavy, že stálé zdravotní problémy jí můžou zabránit v naplnění jejího potenciálu. Teď je nejdůležitější, aby si pořádně odpočinula a podstoupila opravdu důkladná lékařská vyšetření, která by našla příčinu Petřiných opakovaných problémů. Vzpomeňme si na Šárku Záhrobskou. Té se stále vyčítaly špatné výkony a jak to nakonec dopadlo... Držím Petře palce!
Reagovat
Chrenda
Co myslíš s tou Záhrobskou ...ten nádor na mozku?
Reagovat
misa
Myslím to, že Šárku všichni kritizovali za sportovní výkony a pak se ukázalo, že to asi bylo dost ovlivněno jejím zdravím (nález na mozku). Myslím, že Petřiny výsledky jsou zdravotními problémy podstatně ovlivněny.

Proto bych chtěl lidi poprosit, ať Petru nepomlouvají za to, že něco vypouští nebo že se vymlouvá. Možná má ta holka vážnější trable než se myslí. Moc jí přeju zdraví, pak půjde všechno v její hře nahoru.
Reagovat
Chrenda
Ježkovo voči...no aby ještě Petra neměla něco na mozku!! To by tedy ještě chybělo!!! Nemaluj čerta na zeď!!
Reagovat
smazaný uživatel
Chrenda,chrenda.?!
Reagovat
misa
Že by měla Petra něco na mozku si určitě nemyslím. Paralela s Šárkou byla jen pro připomenutí, že za blbými výkony může být i něco víc než jen špatná forma...
Reagovat
dadaft
když Serena na turnaji přítomna jest
mění se ten v totální přestřelku...
***
abych ještě se slzou v oku nevzpomínal na menší turnaje a zápasy jako Hsieh - Robson.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevim, jsem smutný, že Petra odstoupila, přeju jí ať se uzdraví a na FC je fit :-)

Ale zase jsem štastný, že ještě uvidim zápas Masha vs. Sam!

Noo ať se opováží zrušit tu exibici,já se nato těšim už měsíc! To by mě zajímalo jak by vracely peníze..Aby to nedopadlo jako s Prague city festivalem! Ale zdraví je přednější :-)

Jinak kam se asi Petra propadne??
Reagovat
smazaný uživatel
teď už by nikam neměla, pokud errani a li na nebudou hrát zvlášť dobře
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě napadla ta exhibice, víc už jsem napsal nahoře... Já opravdu nevěřím tomu, že by to zrušili. To by mě fakt mrzelo, ale myslím, že se to určitě nestane. Vidím to tak, že s Mashou bude hrát prostě někdo jiný a osobně bych to tipoval na Lucku Šafářovou. :)
Reagovat
tommr
Petra může zůstat i po odstoupení z TM šestá, ale její největší soupeřky Errani a Li Na nesmí na TM vyhrát víc než jeden zápas. Ideální by bylo kdyby Erraniová a Li Na prohrály všechny svoje zápasy - pak by pořadí v žebříčku po skončení TM bylo následující:
...
6. Kvitová 5215 bodů
7. Errani 4940 bodů
8. Li Na 4935 bodů
...
Reagovat
ludolf
Připadá mi, že řada spekulací vychází z pořekadla "podle sebe soudím tebe". Proč její slova zpochybňujete? Necítila se dobře, přikládala to nervozitě, vyklubala se z toho počínající nemoc. Mně se nejednou stalo, že tělo při sportu fungovalo nepochopitelně špatně a brzy poté se ukázalo, že to bylo z takovýchto příčin. Zpětně chápu, že se cítila bezmocná, i když by jí prospěla větší psychická odolnost. Podobně to vypadalo na jaře s McHale. Letos ale bylo těch zdravotních problémů příliš.
Reagovat
Jan
Napadla mě myšlenka, jak to teď s Petrou jde s kopce, že by taky brzo ukončila kariéru jako Vaidišová. Nepřeju jí to, ale moc bych se tomu nedivil, ty neustálé prohlášení o zranění, výpadky v začátcích turnajů, velký tlak, který na ni byl letos kladen, ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mne zase napadla takova myslenka - po precteni - zeby bylo lepsi, kdyby te uz zadna myslenka nenapadla.
Reagovat
smazaný uživatel
........... přesně tak !
Reagovat
Jan
Když jsem včera viděl Petru v jakém je stavu ...
Reagovat
Fandina
Tak je jasné, že se může stát cokoli. Je Petry věc, jestli bude hrát nebo nebude. A ty jsi nějak zainteresován na její kariéře, že to až takhle prožíváš? Myslím, že ne. To by jsi tady nepsal takto na anonymním webu mezi nicky, kteří nemají co dělat a někteří si tady hlavně ukojují ega, jak moc se jim podaří shodit příspěvek druhého nicka. Takže v poho. Když Petra ukončí kariéru, tak s tím nic nenaděláš. Takže jí přejme, aby jí takové myšlenky nenapadaly, aby bylo komu fandit. Peťo hraj pořád držíme ti palce a pojď pojď pojď.
Reagovat
Chrenda
Mohla by si vzít za manžela Berdycha a být mu oporou ve zbytku kariéry!!
Reagovat
Jan
Mrzí mě, že Petra nenaplnila loňská očekávání, že letos nevyhrála nějaký GS nebo se nestala no. 1, ale jinak jde o sport, důležité jsou jiné věci, takže jinak mi to může být jedno.
Reagovat
Fandina
Jan jasně, ale ona ta očekávání třeba ještě budou naplněna. Je mladá a nevyhrála GS, tak nikdo nemá nikdy jisté, že něco vyhraje, to by bylo moc na světě jednoduché. Ona GS již jednou vyhrála, komu se to podaří z tenistek, tak nač tak zklamaně. Je úspěšná, šestá nebo sedmá na světě, která jiná hlavně z našich toho dosáhla. Na prstech ruky bychom spočítaly, kolik jich kdy bylo. Nesmí člověk chtít moc. I tak je to super a přejme jí nyní zdraví a pak se uvidí. Má na to. Když jednou něco vyhrála, GS, TM, FED, tak to může zopakovat a když ne, tak stejně je dobrá. Super
Reagovat
Jan
Souhlasím. Už to co dokázala ji v našich vodách činí nesmrtelnou. (Bez ironie). Nakonec i Vaidišová se dobře zapsala a jsem rád jak za ČR hrála (a mockrát úspěšně) Fed Cup.
Reagovat
smazaný uživatel
A v jakém byla stavu?
Reagovat
smazaný uživatel
je tohle normální aby byla každej rok aspon 4x nemocná?
Reagovat
smazaný uživatel
... někdo (některý sportovec) to tak má. Co divíš. Je takových málo?
Reagovat
Chrenda
Já jsem nebyl nemocný 20 let!!! A to jsem odehrál stovky zápasů ve všech možných sportech!!!
Reagovat
petrulinka
Jestli to nebude právě tím, že? Ono totiž když člověk nedělá nic naplno, jen to tak nějak střídá, tak ho asi nic podobného jako Petru nepotká :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem si myslela!Sytý hladovému nevěří,vlastně,pardon,zdravý nemocnému nevěří.
Reagovat
Chrenda
Jémináčku holky...vy mi dáváte ale čočku. Se začnu červenat!
Reagovat
smazaný uživatel
Ja nechapu tady ty vecny rejpaly:((((( myslim, ze ona moc dobre vi, co si muze dovolit a nezhuntuje si zdravi kvuli TM:(((((Proc nezvednete sve zadecky od PC a nejdete nam predvest,jak by jste hrali vy?:))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Je tu velky tlak na diskutery, pochop, ze posledni rekord prispevku je zapsan nekde v lednu, sezona se neuprosne blizi ke svemu konci, takze pochopitelne vznika prirozeny tlak na diskutery.:) Sezona, kdy nekdy v lednu padl rekord neni nejlepsim diskusnim vysvedcenim:D Je to dost velky propad diskusnim zebrickem. No, takze se to honi na posledni chvili.:)

Take jsou nekteri uz sezonou evidentne unaveni. Pletou se slova, vymeny nazoru jsou casto prerusovany nevynycenyma chybama. Slovni smece jsou uz dost vycpele. Esa jen zridka uz videt. No a na winner si tu fakt musis celkem pockat. Dost diskuteru je take zranenych, takze tomu to take moc nepomaha, nekdo chripka, nekdo pocit ublizeni, nekdo unava...; toz zadna sranda.
Takze fakt je, ze je to takova uz krec:) Jooo na zacatku sezony to bylo jiny kafe...po ranu:D)

Takze to jen tak trochu na vysvetlenou...
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
..a někdo má i přetlak..a musí vypustit páru, nejen po ránu :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja uz taky pekne pletu a dodelavam:)))

pisu nevynycenyma misto nevynucenyma...:)
Reagovat
smazaný uživatel
dekuji, moc pekne vysvetleno, jsem se i docela pobavila:)))))))
Reagovat
PetaM
Všichni říkáte, že se vymlouvá .. Víte co .. Je to jen a jen její věc! Je to její život, pokud opravdu má zánět průdušek, bylo nejlepší vzdát, než se trápit. Pokud si prostě nevěří a je na tom špatně, a proto odstupuje, opět je to JEJÍ věc ... Péťu to samotnou určitě mrzí, tak toho nechte ne ... Vám taky nikdo nekecá do života a ona je slavná, takže si všichni myslí, že můžou rozhodovat místo ní ... :)
Reagovat
Chrenda
No je veřejný činitel...když je slavná!! Musí na nás brát ohledy!!! Nemůže si dělat co chce...jak bychom k tomu přišli MY? Fanoušci?
Reagovat
smazaný uživatel
To má být pokus o vtip?Asi.
Reagovat
Chrenda
Co jiného by to mohlo být, než nejapný VTIP Alice? Leda, že by to byla čirá NENÁVIST?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim Ivanko, pisu jak pitomec Kolar:) Sorry:)
Reagovat
smazaný uživatel
Mi to nevadí. Ale v ČTK si asi budou rvát vlasy.
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
No doufam, ze tam sedi aspon nejaky jeden holohlavy:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ať je líp! I kvůli nám, fanouškům ;)
Reagovat
Jan
V každém případě to vypadá podezřele, podobně jako řeči o zranění na olympiádě. Ale ať se Petra uzdraví, pokud jí něco je. Stosurová bude hrát určitě lepší tenis a nebude působit tak trapně. Napadlo mě to už včera, že je to nespravedlivé, že by Samantha hrále rozhodně lépe. Její zápas na USO s Azarenkovou byl moc pěkný.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra si postup na TM vybojovala, Sam ne. Kde vidíš tu nespravedlnost?
Reagovat
Jan
Vybojovala, resp. měla na to body. Ale její hra se silnými hráčkami (a nejen s nimi) oproti Sam je ostudná.
Reagovat
smazaný uživatel
Velice jednoduché počty: Kvitová 17 odehraných turnajů, získaných 5215 bodů (a to se jí nepočítá 175 bodů z olympiády, ale nuly z Doha a Dubaje, holý součet 5392 bodů). Stosurová odehraných 22 turnajů, započítaných 4120 bodů (holý součet všech turnajů 4423 bodů). Tak nevím, proč by to vůči ní mělo být nespravedlivé. Klára Zakopalová taky zahrál nádherný zápas proti Šarapce v Paříži, ale kvůli tomu přece nebude jezdit na TM. Petrova nedávno v Tokiu porazila Radwaňskou, Erraniovou i Stosurovou, ale ne TM není, protože prostě získala málo bodů.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi by si měl lépe prostudovat ty výsledky, jestli se dá hovořit o nějaké ostudě...
Reagovat
freeteepek
Petra letos s Vikou nehrála, tak jí nemohla natrhnout prdel:-) Sam není zrovna příkladem hráčky, která by nepředváděla trapné výkony. Od loňského US Open nevyhrála žádný turnaj. A její prohra v SF FO se Sarou podle mě ostudná byla. Ve finále před týdnem v Moskvě v zápase s Caro Sam taky nepředvedla kdo ví co. Obě zmiňované hráčky přitom Petra letos 2krát hladce porazila!
Reagovat
freeteepek
Petra např. letos v Římě i v Pekingu zápasy dohrála, i když se necítila fit. Petra běžně zápasy neskrečuje a z turnajů neodstupuje. Fed Cup chce určitě znovu vyhrát, tak se potřebuje dát co nejdřív do kupy. Nic jiného za tím není.
Možná i kvůli té počínající nemoci se necítila dobře a nehrála podle představ. Včera tomu s Kotyzou nepřikládali takovou váhu, dnes to možná vidí jinak. Nejsem žádný expert. Ani na tenis ani na ženský, ale z jejích vyjádření jsem nabyl dojmu, že u ní pocity mají větší vliv na výsledek, než u někoho jiného. Její zdraví je chatrnější, Petra je náchylnější k nemoci nebo ke zranění taky možná víc, než jiní. Příkláním se k názoru, že tak jako stav mysli má vliv na vznik nemoci těla, může nemoc těla ovlivnit v negativním smyslu mysl a následně i výkon sportovce ve sportu, kde stav mysli má rozhodující vliv na výsledek. Tím myslím samozřejmě tenis:-)
Reagovat
smazaný uživatel
a ještě po utkání byla asi fit, když prohlašovala, že má možnost ještě postoupit. Dělá z nás voly i Kotyzou.
Reagovat
freeteepek
Nedělá z nás voly. Měla před sebou den volna. Chtěla bojovat a mohla po zápase doufat, že den odpočinku využije k zotavení. Že to překoná. Ten stav se pak ale mohl rychle zhoršovat. Přeju jí brzké uzdravení.
Reagovat
smazaný uživatel
Na okraj:nemoc těla,je nemoc těla.Tudíž ovlivní fyzický(tělesný)výkon sportovce.Mysl s tím nemá moc co dělat.Někdy jsou potíže menší,že je mysl schopná zvládnout (na určitý čas. úsek) tělo.Ale když je infekce silnější,ani mysl ji nepřekoná!Mě to mrzí velmi,těšila jsem se na TM s Peťou.Také přeji brzké uzdravení.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravotní trable jak červená nit
Letošní sezonou stále se táhnou
Těžko se vyhrává, když nejsi fit
I ti nejmocnější tak snadno padnou

Ten, kdo je bojovník duší i tělem
Se srdcem bolavým opouští vřavu
Ten hodně chce porvat se s nepřítelem
Pro vítězství, úspěch, svou čest i slávu

Ten, kdo je bojovník, ten hodně zkusí
Do očí derou se pořádné slzy
Když proti své vůli odejít musí
Vyklidit kolbiště až příliš brzy

Ten, kdo je bojovník, ví, že se vrátí
Vezme si všechno zpět, co dneska ztratí
Reagovat
a.magerova
Krásné i pravdivé.
Reagovat
gerd
Julius Fučík hadra
Reagovat
smazaný uživatel
No basnicek by ses mel drzet hlavne, to rikam porad:D)))
Reagovat
Fandina
pěkně pěkně queshi
jak rozumně to řeší
tenhle básník a velký fanda
pro mě to tak sestavit by nebyla sranda

Petře bojovnici držím palce
a tobě quesi taky a vím že je tu šance
abys příště psal oslavně o Petře zas
chce to jen čas
Reagovat
smazaný uživatel
a.magerova, Fandina: děkuji

Vlk: Však já se jich držím. I když nevím, co je na tom tak vtipného.
Reagovat
smazaný uživatel
V tvem pripade malo, mel by ses jich drzet vic:) ovsem kecat ti do toho urcite nebudu...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se jich tu držím nejvíc z vás ze všech. ;-) Ale jestli se mi tím velice neobratně pokoušíš naznačit, že bych tu měl psát jenom básně a k ničemu jinému se radši nevyjadřovat..
Reagovat
freeteepek
Dobrý. Já myslím, že bys mohl jednou psát texty pro Garla Gotta. Hlavně to nevzdávej a dál pilně rozvíjej svůj talent. Ten kdo je bojovník, úspěchu se dočká...:-)
Pro inspiraci tady je nejnovější Kájův duet s Gábinou Gunčíkovou: http://www.youtube.com/watch?v=grUsCYF3G34
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo, nechci ti tim neobratne naznacit, co pises:D)))

To bych ti napsal primo, ale myslim, ze na to nemam ani moralni pravo, neco takoveho vubec psat.
Mne tve nektere hlasky vzdy zvednou naladu a pobavi:D))) Ale basni by mohlo byt fakt vic:) No ale jak jsem psal, kefrat ti do toho nebudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď si si úplně nejsem jistej, na kolik to bylo myšleno vážně a nakolik to byl pokus o ironii.
Ta písnička, cos mi poslal odkaz, je celkem vydařená. ;-) Btw. nevíš náhodou, jak se jmenuje originál?
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem rád, že jsme si to vyjasnili. ;-)

Básničky jsou, když je inspirace. Bohužel nejsem jak automat na kafe, že bys do mě hodil desetikorunu a vypadla by básnička. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:) jako dostalo mne to, dost dlouho jsem fakt Kaju neslysel:D)

Jinak neee, tenhle styl proste ne:))) Jednou odposlechnout mne to stacilo.
Reagovat
freeteepek
Jsem rád, že se ti líbila. Originál? Tohle je pro mě originál. A jmenuje se to "Nic nás nezastaví" Kája vyráží na turné a Gábina mu u toho bude asistovat. Já ovšem nejsem jeho fanoušek. Spíš Gábiny:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná to je originál, každopádně mi silně připomíná nějakou jinou písničku. Jen si nemůžu vzpomenout jakou.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodom, kedy naposledy sa stalo, ze do hry na turnaji majstrov nezasiahol náhradník?..Mne sa zdá, ze tak na 3 zo 4 nastupuje náhradnik..Pride mi to čudné, kedze tenistov je len 8.
Reagovat
smazaný uživatel
http://cs.wikipedia.org/wiki/Narozeninov%C3%BD_probl%C3%A9m
Reagovat
smazaný uživatel
já se díval jen na poslední tři ročníky. Loni odstoupila Šarapka, v roce 2010 se to odehrálo, jak mělo, v roce 2009 odehrála Safina jen dva gemy a pak odstoupila i její náhradnice Radwaňská.
Reagovat
smazaný uživatel
Nieco podobné sa deje aj v muzskom turnaji..Pred rokom odstupil Murray, rok predtým tusim Roddick..(Alebo dva)..No je to ozaj velmi az časté, hoci pred turnajom si vzdy myslím, ze k tomu nepríde a nemá prečo dojst..
Reagovat
smazaný uživatel
Po přečtení některých příspěvků zde mám pocit, že by Petra měla skončit s tenisem. Je tlustá, psychicky to vůbec nezvládá, je stejně pořád nemocná, dokonce víc, nez OBYČEJNÝ člověk !! To si dovolí hodně, vždyt někteří žijí jen s jejími úspěchy, či nezdary. Měla by zvážit, zda by se neměla věnovat jinému sportu, méně psychicky náročnému, třeba poker je ted populární.

Nebo možná by mohla hrát jen exhibice, tam přece o nic nejde..lidi se pobaví a Petra nebude několika lidem v republice způsobovat bolení hlavy ze své "těžkopádné hry", a záchvaty vzteku a chronické nemoci zvané trolling. Vždyt ani ti trollové se na ní už nechtějí dívat, Petro, zvaž to..:-// :-((

Je mi z některých příspěvků tady fakt smutno..je to jen sport, neděje se nic tragického.
Petra se necítí být podle mě v psychické pohodě, která se odrazila na jejím fyz. stavu.. tak se na to správně vykašlala.

Vy chodíte do práce, když vám není dobře? Jinak fixace na jednu osobu, ještě k tomu je to sportovec, který má svoji rodinu, přátele.. je nezdravá..pro mě tímhle vůbec nic nekončí, těším se na další pěkný tenis všech holek a Petra se dá do pořádku na FC.
Reagovat
Nancy_z
Hezky jsi to napsala. Někdy propadám beznaději, co lidi dokáží vyplodit. Ale utěšuje mě fakt, že Ti slušní třeba ani do diskuzí napíšou... Petra se dá příští rok do kupy a určitě neřekla poslední slovo.
Reagovat
Labi
otázka zda bude Petra vůbec přínosem pro tým ptž ostatní holky si myslím že hrajou asi líp....a ano když mě bolí hlava jsem nemocný tak zůstanu doma .... ale kdybych byl jak Petra tak jsem doma celý rok....ale nejsem naivní Petra měla v poslední době více než dost času aby se dala po fyzické stránce dohromady resp. aby se nějak nepřetížila a jsou tedy dva důvody proč odstoupila...bud prostě viděla že na to nemá a že by asi dostala výprask i v dalších zápasech tak raději to skrečovala anebo opravdu měla nějakové problémy a jestli sportovkyně na takové úrovni jako je ona si v tak "volném "programu jaký měla dokázala něco zase udělat tak to je věc neprofesionality
Reagovat
smazaný uživatel
At měla jakýkoliv důvod, je legitimní a je to jen její věc..sezona je dlouhá a ne každý se dokáže dobře připravit na daný vrchol. OH mají ten sportovní vrchol jednou za čtyři roky, MS každoročně podle druhu sportu, ale tenis má těch vrcholů po celý rok hned několik a jen ti nejlepší po všech stránkách se dokáží na všechny vrcholné akce připravit na 100 %.
Reagovat
smazaný uživatel
"Petra se necítí být podle mě v psychické pohodě, která se odrazila na jejím fyz. stavu.. tak se na to správně vykašlala."

Souhlasím, výstižně napsáno. Taky si myslím, že v tom hraje velkou roli psychika. Ale jestli se na to "správně" vykašla, to nevím. Já bych řekl, že se na to "prostě" vykašla, protože cítila, že to nějak nejde.

A hlavně bych chtěl vzít v potaz, že to rozhodnutí nemusela udělat vůbec Petra, ale někdo z jejího týmu. Ona je bojovnice. Prostě jí třeba řekli, že to bude takto lepší a chtějí, aby se soustředila na FC nebo co já vím. Tady se všude skloňuje Petra, protože to je ta nejviditelnější postava, ale za tím rozhodnutím může být někdo jiný.
A jestli měli pocit, že by další zápas dopadl stejně, je lepší, že odstoupila teď a dala šanci Sam.
Šarapova loni odstoupila až po druhém zápase a Marion neměla už na nic šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Já beznaději nepropadám, neberu to zas tak vážně, včera jsem si udělala srandu, že to Petra schytává víc, jak fotbalisti..no a nebyla jsem daleko od pravdy :-)
Já myslím, že sem píšou i slušní a lidi s nadhledem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si, že za tím Petřiným rozhodnutím je někdo jiný..TM je specifický v tom, že když hráčka prostě má blbej den, nic se nedaří, tak musí pak po porážce jít znovu na kurt..ne každý se s tím srovná a hodí ten pokažený zápas za hlavu.
Tohle byl fakt nepovedený zápas, nefungovalo vůbec nic, a Petra z toho byla asi dost frustrovaná, i podle rozhl. rozhovoru, a nepodařilo se ji to dostat z hlavy..běž pak na kurt předvádět sebevědomé výkony..:-/

Pamatuju si ten zápas tenkrát s Marion a Vikou moc dobře :-) Byl to pro Viku posl. zápas, nic už neřešil, měla postup jistý, ale Marion se prostě zakousla, a řekla NE..:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, celá Marion, to mám na ní tak rád. Dříve jsem jí nemusel, ale pak si mě získala právě tou houževnatostí. Ale to už jsme si asi psali.:-)

Je to tak, rozumím ti, TM je opravdu hodně specifický (hraje se s těmi nejlepšími už od začátku) a nahuštěný ( zápasy jsou každý den). Tam není už prostor na nějaké dávání se do kupy nebo dohánění formy. Pamatuji se na některé ročníky, kdy hráčky odpadávaly fyzicky jako hrušky. Sezóna je opravdu velmi náročná a dlouhá. Petře se prostě nedá popřát nic jiného než zdraví a sílu. Není to žádná tragédie, vždyť i Vika měla hrozné sezóny i kolapsy na TM a teď je Nr. 1. Musí se prostě počkat a uvidí se. Na jednu stranu je dobře, že sezóna končí, Petra bude moci na chvíli vypnout a relaxovat. A příští rok se pojede od znovu.

Já se už těším na dnešní zápasy. A ať turnaj dopadne jakkoliv, jako tenisový fanda a divák, si chci především užít hezké zápasy, když už je to poslední velký turnaj.....Tak hezké pokoukání dnes.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
krasne napsano:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Díky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jestli se jedná o fyzickou nebo psychickou indispozici, stejně
to vzájemně souvisí a odstoupení bylo na místě, nemoc znamená že prostě ne-může, a petra teď evidentně ne-může hrát tenis,
měli by se na ni vrhnout naše nejlepší kapacity a zjistit co se děje, vždyť petra kvitová je český národní poklad, potřebuje ale
klid, aby zas mohla dělaz radost z tenisu sobě i nám,
vždyť jakým způsobem smázla letos myslím v montrealu
bartoli to jsem jakživ neviděl
Reagovat
Labi
...raději
Reagovat
smazaný uživatel
chtela, aby si Sam take pinkla:) Jeste odstoupi jedna a pinkne si i bozska Marion:)
Reagovat
smazaný uživatel
A odstoupí ještě jedna a přijede Štěpánek.
Reagovat
smazaný uživatel
D:) No to by mohla byt slusna financni katastrofa, to by se take mohlo stat, zeby pak utekly vsechny:D) a turnaj by se nedohral:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Je tady jedna uklidňující věc s ohledem na FED cup. V podobných případech kurz na další zápas klesají bleskurychle. Zatímco na náš FED cup tým klesly z 3.4 na 3.38.
Takže zas něco vážného to asi není. Nebavím se o kurzu u tipsportu, kde vám dovolí vsadit tak max 5tis Kč. Ale o kurzu Pinnacle, kde se může sázet statisíce$.
Reagovat
smazaný uživatel
No ted jsi mne opravdu uklidnil:) Ted se citim fakt mnohem lepe:)
Reagovat
smazaný uživatel
To je taková ... první vlašťovka
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Heather_Fedex
ale zdravi je nejdulezitejsi. neverim tomu, ze by si to zraneni vymyslela, to je absurdni. petra by celkem jiste pokracovala na turnaji i za cenu toho, ze by nemela proti zadne hracce uhrat ani set
Reagovat
tommr
jaký zranění? Snad nemoc ...
Reagovat
Chrenda
Nejdůležitější jsou přeci PENÍZE!!!
Reagovat
smazaný uživatel
a ona odhlášením přišla asi o 1,5 miliónu korun...
Reagovat
Alois_Mlok
Teď už nezbývá než doufat, že její potíže jsou skutečně jen fyzického rázu a že nebude nutná hospitalizace v psychiatrické léčebně.
Reagovat
Chrenda
Trefné...D:))))
Reagovat
mac.hall
Přiznám se , že mě tato varianta nenapadla , ale při racionálním zvážení situace , ve které se Petra po včerejším výprasku ocitla , není tak nelogická. Nemá cenu spekulovat, jak je to skutečně se zdravotním stavem Petry, to ví jen ona sama s realizačním týmem. Na druhou stranu je asi pravdou , že pokud by utkání vyhrála, na skreč by zřejmě nepomýšlela. Velmi špatný psychický stav ji k tomuto nelehkému rozhodnutí pravděpodobně významně napomohl. Pokud opravdu na tom zdravotně není zcela v pořádku , nemělo cenu se dál na turnaji trápit. Další podobná vystoupení jako s Agniežkou , by Petru mohly psychicky srazit ještě níže negativně poznamenat její další kariéru. Bude lepší , když se dá fyzicky ,psychicky a především herně do kupy a v příštím roce se pokusí o návrat na posty nejvyšší.
Reagovat
smazaný uživatel
S tímto hodnocením situace souhlasím. Už u turnaje v Linci, kdy byla vyšachována ze hry jsem měl pocit, že se to na ní podepíše.
Skoro žádná turnajová příprava, letos se jí nepovedla žádná obhajoba titulu z loňského roku a k tomu nebývalé množství zdravotních problémů. Poslechl jsem si záznam z Českého rozhlasu a moc dobře se to neposlouchalo. Změny v realizačním týmu ke konci roku by jí nejspíš prospěly...ať už tím že někoho nového přibere nebo tím, že někoho vymění. Hlavně po zdravotní stránce, protože když není zdraví nemůže být ani psychická pohoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Je zajímavé,asi pane,kdy se vždy vynoříte.Když něco nevychází,nebo když předpovídáte našim tenistům a tenistkám krach.Když se daří:např. SF Davis cupu,to po vás není ani vidu ani slechu,že?Petře věřím,že je nemocná.Jestliže vy nevěříte,tak jste asi nebyl nikdy nemocný.
Reagovat
Bob
že Petra před turnajem zdrhla a jako výmluvu argumentovala zánět průdušek. Její včerejí trapný výkon proti Age tím nechci nijak zveličovat, ale nevím, zda jste si všimli, anebo televizní režie nenabídla komunikaci mezi Kotyzou a Petrou (díval jsem se totiž na netu), jak Petra Kotyzovi odpovídá na otázku, zda je všechno v pohodě, že se necítí úplně nejlíp. V takovém zdravotním stavu v jakém je teď, nemůžu hrát Fed Cup a nějou trijádu se Šarapicí. Já jí samozřejmě přeju úspěch, ale pro ní by bylo lepší, kdyby to zabalila a připravila se na příští rok.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč pak ale Kotyza byl ve svém vyjádření tak ostrý, na jeho poměry nebývale a Petra také nešetřila kritikou? Kdyby si byli vědomi, že jí něco je, když už šla na kurt, a v zápase to propuklo naplno. proč by to komentoval, jak to komentoval? Nepřijde ti to divné?
Tomu jsem se prostě podivil.

Ale samozřejmě, že jí přeju zdraví, to je nejdůležitější!
Reagovat
Fandina
Kotyza řekl jen, co viděli všichni a Petra v rozhovoru pro Radiožurnál téměř plakala, dole je odkaz. Nehledala bych v tom nic neobvyklého, prostě se necítí dobře a jestli jí lékaři konstatovali zánět, případně teploty, tak není co řešit. Nejsem profík, ale pamatuji si, že jsem přijela na jednu pro mě hoddně důležitou akci a tam jsem onemocněla, takže jsem jí celou strávila na lůžku. To je život. Tak přeji Petě uzdravení a co nejdřív radostně na kurt.
Reagovat
Fandina
Odkaz na rozhovor s Petrou audio je uprostřed

http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/tenistka-kvitova-byla-nervozni-a-ted-musi-porazit-sarapovovou--1127288
Reagovat
smazaný uživatel
Jde o to, jestli s Kotyzou čeští novináři mluvili až poté, co on mluvil s Petrou. Mohli s ním mluvit dřív než on (a i oni) s ní. Na tribunách je pro média a první nejrychlejší reakce trenér dostupnější. Hráč si musí odbýt nejprve své povinnosti směrem k oficiálním broadcasterům a až potom jde na tiskovku. Navíc pokud Petra měla tiskovku až jako druhá, což nevím, tak to mohlo být reálně i víc než půl hodiny po zápase...
Reagovat
smazaný uživatel
Rozumím, jak to myslíš. Ale v článku jsem se dočetl, že měla problémy, už když šla na kurt. A viróza propukla naplno během zápasu.
A Bob psal, že si všiml, jak Kotyza s Petrou mluví, jestli jí něco není. Proto mi to nějak celé nesedělo. Jestliže jí bylo už hodně špatně během zápasu, stačila by to určitě říci trenérovi ihned po zápase nebo během něho. Proto to celé ve mně vyvlolalo zvláštní dojem. Ale jak to je, ví jen oni a já Petře přeju, aby se vše zlepšilo a dalo do pořádku.
Reagovat
smazaný uživatel
A taky mi to přišlo divné v kontextu toho, že v rozhovorech říkala, že je to jen jedna prohra a že doufá, že další zápasy dopadnou jinak.
Reagovat
Bob
Ano, říkala to. V televizi to asi nebylo, já jsem se koukal na bwin a tam byla kamera přímo u nich.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky rozumím, jak to myslíš :-) Ale ani v tom čerstvém pozápasovém vyjádření bych neviděl nutně ještě nějakou podezřelost. Fotbalista Jihlavy Tecl, taky krátce po zápase se Spartou v posledním kole GL říkal, že jeho kotník je jen trochu nateklý a že si myslí, že v příštím kole bude hrát a ono ouha... Do konce podzimu si nezahraje. Prostě snaha těch sportovců bojovat s boletí je někdy velká. Oni jsou na bolest a odříkání zvyklí, svět profi sportu bez bolesti být nemůže. A někdy se holt ukáže, že to i přes tu snahu prostě nejde anebo, že je riziko příliš velké...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, rozumím vám. Ono také v tom shonu si člověk ani pořádně nemusí uvědomit, jestli je jen unavený, přetažený a nebo nemocný. Pak se hned sletí novináři, tak se něco říká a rozhodnutí se dělají později a v klidu. Já si myslím, že je pro Petru určitě dobře, že to takhle udělali, ať už z jakéhokoliv důvodu. Vždyť psychické i fyzické zdraví spolu úsce souvisí.
Hlavně jí přeji hodně zdraví, to je důležitější než všechny exhibice, zápasy i FC. A také bych jí přál, aby se zbavila trochu toho tlaku a uvolnila se. Snad jí to volno před začátkem sezóny, kdy bude určitě doma s rodinou a přáteli, pomůže.:)
Reagovat
smazaný uživatel
kdoví jestli lokalizace potíží (průdušky) je ta pravá,
každopádně je odstoupení z turnaje rozumná a správná věc,
asi by to chtělo delší než 5-denní klid
Reagovat
Chrenda
Že by několik let??
Reagovat
taffer
zrušila tu pondělní exhibici se Šarapkou! To by si tu vyslechla komentáře. O Fedcupu ani nemluvě ...
Reagovat
smazaný uživatel
Předpokládám, že někteří by byli schopni tvrdit, že tu exhibici zrušila schválně, protože se Sharapky a téměř jistého debaklu od ní, bála :-))
Reagovat
lars
To doufam , ze tu blbost(exhibici) zrusi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak exhibice je proste jen exhibice...ta se snad tolik vazne nebere... :)
Reagovat
Fandina
Na exibici může být i nemocná, nebo může místo ní hrát třeba Lucka, nebo nevím kdo, proč by se měla rušit, exibice je společenskou záležitostí víc než sportovní ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Pánové bohužel jste žádný nepochopil, že tady nejde o nějaké odstoupení, nebo vzdání z jakéhokoliv důvodu, ale předmětem kritiky je její hra a zejména její neuvážené a hloupé řeči včetně Kotyzy.
Přátelé, buďte klidní, je to sport a rozhodují výsledky na základě výkonů.
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo řečí o lehčí skupině, tří vítězství s Radwaňskou,hale kde se jí daří atd. přijde první utkání, první porážka a najednou zdravotní problémy o kterých před i během zápasu a dokonce ani po utkání ani řeč a je dobojováno - vzdání. TAKTICKÝ MANÉVR PŘED DALŠÍ OSTUDOU - DALŠÍM DEBAKLEM.Škoda, že se tak dlouho "připravovala".
Už prostě dochází k tomu, že až náhodné výjimky její hra na světovou špičku nemá. Je to prostě komedie i se slavným "důležitým mluvkou" Kotyzou. P.S. Nevím z čeho vycházela odbornice Navrátilová, když po loňském Wimbledonu vyhlásila Kvitovou jako potencionální světovou jedničku. Přátelé, připomínám - JE TO SPORT a v něm nehraje žádnou úlohu zbožná přání. Někdo heká, jiný štěká.
Reagovat
Jan
Taky to na mně tak působí. Jen co se týče Navrátilové, loni koncem roku a začátkem tohoto Petra hrála úžasně a její předpovědi byly naprosto oprávněné.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel se hluboce mýlíš, odborník v jakémkoliv sportu posuzuje výkony sportovce podle dlouhodobých výsledků - nějaký půl rok a to ještě se značnými výkyvy - není pro předurčení na novou vyjímečnou světovou jednotku vůbec rozhodující. Je to sport a to snad ví i taková odbornice ve světovém tenisu jako je Navrátilová. Bylo by zajímavé, jaký názor má v současné době. Nic ve zlém.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel se hluboce mýlíš, odborník v jakémkoliv sportu posuzuje výkony sportovce podle dlouhodobých výsledků - nějaký půl rok a to ještě se značnými výkyvy - není pro předurčení na novou vyjímečnou světovou jednotku vůbec rozhodující. Je to sport a to snad ví i taková odbornice ve světovém tenisu jako je Navrátilová. Bylo by zajímavé, jaký názor má v současné době. Nic ve zlém.
Reagovat
Chrenda
100% souhlasím...mlžej aby tu ostudu trochu zamázli. Kvitová je v těžkém útlumu a myslím, že se to ukáže i na FC, kde bych řekl jsou Srebky v tuhle chvíli favoritkami i když si to samozřejmě nepřeji. Každopádně z šesti letošních nominací na finální pohár na konci roku první želízko v ohni, rychle shořelo...TM žen = Kvitová!!! Zbývá 5 nominací, tak já si tipnu, že když nepřijede Nadal na DC, tak by to Ti dva naši šášové mohli po těch 32 letech DÁT, tu MÍSU. A taky duo H+H by mohlo dát TM. Tak tipuji dvě trofeje!!
Reagovat
Alois_Mlok
Ta teď bude na žebříku padat jak kameň.
Reagovat
smazaný uživatel
ale cejtim, ze tady pod timto clankem dnes padne letosni rekord:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že ne. Včera už jsem vystříleli dost munice :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, jeste par Mloku a Chrendu a pujde to samo a jak po masle :D)))
Reagovat
Alois_Mlok
Nesrovnávej mě s duševně vyšinutými jedinci. Tohle bylo jen nevinné konstatování skutečnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Kazdy tu skutecnost vnimame ruzne. Aby te tva percepce nezradila:) I kdyz preji ti spis ten opak, pak by nepadala Petra jak kamen jak pises:)

BTW: Jinak nikoho s nikym nesrovnavam:)
Reagovat
Chrenda
Hele Vlku, abys v zimě nepotkal mně, to by bylo pro Tebe dost hustý, jestli se do mně budeš navážet! Kapišto?
Reagovat
smazaný uživatel
Ses nejaky precitlively chlapce :D))) a pochybuji, ze bys mne mohl potkat, to bys musel vyjet z CR :P
Reagovat
lars
Co mohlo byt pricinou propuknuti virozy, kdyz nekolik posled. tydnu nehrala na turnaji? Nachladila se v hotel. pokoji?
Reagovat
smazaný uživatel
Istanbul asi nemá ukázkové ovzduší + přepracování "V závěru byla trošku mrtvá, měla toho plné zuby, ale v Istanbulu už ji čeká volnější režim, říká trenér."
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem tenis nehrál asi 11 dní, dokonce jsem po tu dobu ani nesportoval, přitom jsem nachlazený. Zvláštní...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda..Kvitovej odhlásenie z turnaja mi príde trochu zahalené do rúška tajomstva, nemožem si pomoct..Kazdopadne, ak má ozaj problém, nemá to cenu silit..Pritomnosti Samanthy sa naozaj celkom tesim, dokonca má stále realnu sancu na postup..
Reagovat
Chrenda
No předně by měla zhubnout...všechny zdravotní trable se odvíjejí od OBEZITY!!!
Reagovat
PetaM
To nemyslíš vážně snad ani ... Soudit a vědět velké kulo ... To mě pose* ....
Reagovat
Chrenda
No předně musíš uznat, že je Petra tlustá! Není schopná ani běhat, na břiše má sádla jak z půlky vepře a má dvojitou bradu!!! Tedy z toho vyplývá vysoký tlak, zvýšené hodnoty cholesterolu a následně řada dalších zdravotních komplikací. NA TO NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT, aby se to dalo konstatovat!!
Reagovat
Fandina
Petra není obezní, podle tabulek váha výška je těsně nad podváhou a že nosí opnutá trička světlých barev, kde vyleze i kůže a vypadá to blbě, je špatně. Stačilo by se oblékat jinak aby se nezdůrazňovala postava uzké boky a vystouplé bříško. Dole dávám obrázek všech holek ve společenských šatech tady v Istanbulu. Petra tam má nejslabší ruce a nohy a celkově je tam prostě štíhlejší drobnější než stejně vysoké nebo vyšší holky Vika Mária, jen má jinak rozloženou postavu.

http://www.wtatennis.com/javaImages/6b/cc/0,,12781~11324523,00.jpg
Reagovat
Chrenda
No tak to musím jít k očaři. Včera jsem na ní koukal celý zápas...jak se jí to tam všechno třáslo a na ten podbradek!! Serena vypadá dvakrát větší než ona (samozřejmě i ošklivější), ale je to jeden sval, zato Petra nemá svaly ani na nohou a za všechno vypovídá její pohyb po kurtu, resp. JEJÍ NEpohyb po kurtu!!
Reagovat
PetaM
Podle BMI má index 21, což je naprosto v normě. Na její výšku akorát. To, že když jí, tak se jí to usazuje na břichu, je ale věc jiná. Peťa nemá tlusté nohy a ani ruce. Takže obézní není. Nevím, co s tím všichni máte ... A to, že to neuběhne, není to laňka. To, že malé a štíhlé jsou schopné uběhnout snad všechno, neznamená, že Petra je tlustá. Já hodně vysoká a má velké tělesné těžiště a hůře se pohybuje, to ale není u vysokých lidí nic zvláštního .. :) Nevím, je to normální holka, úplně v pohodě, já bych za nadváhu zrovna ji nepovažoval. Jasně, kdyby měla přes 100, bylo by to asi o hodně horší :D
Reagovat
smazaný uživatel
dyk Chrenda je jako teta Kateřina. Ta léčila zabalením do deky, Chranda hubnutím.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi taky příliš tlustý? Když musíš jít k očaři.
Reagovat
smazaný uživatel
Někomu se usazuje tuk na břiše, někomu v hlavě. To druhé není tolik nápadné, tedy až do doby, kdy dotyčná osoba promluví..
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino ty si fandíš, tomu co píšeš nemůžeš snad věřit ani ty. Oblečení jiné - snad volný plášť. Jinak tě chápu jako zaujatého fandu, ale zkus jí raději než na přehlídce módy (někdy i mizerné jak píše Františka) sledovat na kurtu.
Reagovat
Fandina
SAKALAJ a díval ses na obrázek co jsem dala v příspěvku. Viděl si ostatní holky? Petra má prsa a břicho a když si vezmeš doma světlé triko jen na kůži a menší o dvě velikosti než běžně nosíš, natoč si to na kameru a uvidíš tam vymačknuté i žíly. To co píši jsou jen zkušenosti. Když má Petra tmavé triko a větší velikost, vidíš jenom břicho prsa a to vidíš u každého břicho včera vystupovalo i ze šatů šlachovité kostnaté a drobné Agy. Navíc ve skutečnosti, když jsem stála vedle Petry, tak byla opravdu štíhlá hubené nohy ruce vysoká a ani jsem neviděla to tolik diskutované bříško. Mám s oblékáním zkušenosti, takže proto vím, o čem mluvím ... úsměv
Reagovat
tommr
jenže vedle Petry si stála pokud vím vloni tj. v době kdy měla určitě o pár kilo mín ...
Reagovat
Fandina
Já mluvím o tom, jak dokáže oblečení přidávat a ubírat kila. Podívej se na ten obrázek, který jsem dala nahoře a podívej na ty holky tam. Ten je asi dva dny starý. Je tam Petra tlustá proti ostatním. Ne ne není. Je v šatech a má pod nimi prádlo, které jí absolutně zamačkává břicho a vyzdvihuje poprsí. Kdyby neměla včera obepnuté bílé triko, ale třeba šaty jako Aga, s horním objemem Petry tak by se tady nepsalo, to co se píše. Šaty dělají člověka. Stačí si v obchoďáku u holek vyzkoušet různé velikosti šat a střihů a to jestli máš tam nebo tam nějaký nedostatek, brzy srovnáš a vybereš si, co bude na tobě vypadat nejlépe. Petra potřebuje na kurt jiné oblečení, ve společenském na obrázku vypadala moc dobře, štíhle Mária byla vedle ní jako ramínko na prádlo a to hodně vysoké a ramenaté ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Každá ženská obvykle až ve středním věku se obléká způsobem tak, aby potlačila nedostatky své postavy (třeba tmavé tričko). Tak jsi to myslela? Ale u dvaadvacetileté vrcholové sportovkyně ? A proč urážíš Šarapovovou ? Naštěstí její postavu a krásu uznávají ve světě, nikoliv nějací neobjektivní Fandové. Bylo by lepší, kdyby jsi raději psala o její "hře" a komentářích. Tenis je sport.
Reagovat
Fandina
SAKALJ tak to v životě chodí, každý rozumíme něčemu jinému. Někdo víc tenisu někdo víc oblečení, s tím nic nenaděláš ... úsměv
Reagovat
dadaft
ovšem vstup Samanthy do turnaje má jistý náboj. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím! Sam mám jako hráčku rád a na její vystoupení se těším. Zvlášť, když má ještě reálnou šanci, pokud se nepletu, postoupit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale ja tomu nejak neverim. Mne tu proste neco nesedi...Nejak nedokazi uverit, ze je to tak vazne, ze nemuze dal pokracovat. Nezlobte se na mne, ale tohle je cele nejak divne...
V kazdem pripade doufam, ze ty duvody jsou opravdu dulezite, at jsou jakekoliv.

Takze trosku nestastny konec sezony...
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš bych řekl, že Petra na tom není dobře psychicky, takže i tělo je náchylnější k nemoci.
Reagovat
Chrenda
Taky si myslím, že se na to VYKAŠLALA ...proto ten kašel!!! Myslím, že se snaží vyhnout dalším tristním a potupným prohrám na TM, které by jí asi psychicky úplně před FC odrovnaly!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, nechtel jsem to ani nejak psat. Psychosomaticke potize jsou velmi dobre znamy. Myslim, ze se to mohlo projevit.
Ale tezko to nejak takhle od kompu urcovat, tohle se proste neda takhle odhadovat.

Ja osobne, jsem uz trosku duveru ztratil v tom, co se pise o tech hrackach nebo k nekterym prohlasenim o zraneni na ruznych turnajich...Proste beru dost uz z rezervou, a to dnesni prohlaseni take, at zni jak chce "pravdive"...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč Ti na tom něco nesedí? To se může stát. Pokud jde o zánět průdušek, který se v případě bakteriálního původu léčí antibiotiky, tak je to stoprocentně na odstoupení. Z toho se může při zanedbání stát i zápal plic a to by byl teprve problém, který by ohrozil reálně i celý Fed Cup. Navíc při zánětu průdušek nemáš šanci vypětí profi sportu na té top úrovni udýchat. Vzpomínám si, kdy jsem si šel zahrát tenis např. jen při lehkém nachlazení a po chvíli jsem byl rád, že se po kurtu vůbec ploužím. V takových případech opravdu není šance na top výkon anebo výsledek. A kdybych měl připustit možnot spekulací, tak mi pořád z toho vychází, že i kdyby Petra všechno na TM prohrála, protože včerejšek byl děs, tak porce těžkých zápasů s těmi nejkvalitnějšími hráčkami současnosti jí před FC mohla jen pomoct.
Reagovat
Chrenda
Přesně tak, potřebuje dobrého PSYCHOLOGA, protpže, kde je ta její BÁJNÁ PSYCHICKÁ ODOLNOST v důležitých momentech zápasů! Žádná už není a to hodně dlouho, řekl bych, že od AO 2012!!!
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, jestli bude brát antibiotika, tak ji to oslabí na pár týdnů. Jestli je brát nebude, tak se zase pomaleji vyléčí.
Zápal plic to byla samozřejmě ještě silnější káva.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja tve argumenty beru, a nemam s tim problem to pochopit tak jak to pises.
Ale mne to proste osobne nesedi. Jak jiz jsem psal vyse. Celkem jsem ztratil duveru k ruznym prohlasenim, a beru je proste s rezervou...
Take jsem ten prispevek psal predem s omluvou.A nechce se mi ani spekulovat jestli je to vic psychicke nebo neni. Mne tu neco nesedi. A uz od doby, kdy prestali spolupracovat s kondicnim trenerem bez nahrady...taky mne tam neco nesedi...
Nic vic, nic min:)
Reagovat
smazaný uživatel
Rozumím :-) Jen jsem chtěl vědět, jestli z Tebe dostanu ještě něco víc, než jen ten pocit, který mě taky na sekundu napadl, ale který jsem pak musel zaplašit, když jsem si to trochu racionálně a bez emocí zanalyzoval. Až nejspíš Advantage Tennis 29. října a Petřina případná neúčast by nám dala všem definitivní odpověď. Protože tam se investice České sportovní pohybuje v řádech milionů a to se neposílá k vodě jen tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Toz nejakou odpoved to muze dat. Uvidime.
Nevim jak to beres ty...
ale ja si myslim, ze v kazdem pripade se proste urcite vsechno nerika a ani nemuze, to by byla ve vrcholovem sportu, hlavne individualnim - skoro neco jak "sebevrazda". Nektere veci se proste dozvis az po 10 letech, kdy hrac ukoncil karieru...

Proste neverim, ze to vino je tak ciste, ktere nam nalili, ale mam pro to pochopeni, jak jsem psal, at jsou ty duvody jakekoliv...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi z města, viď?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jsem :D)
Ja vim, ze tu mate jinou moralku, takovou tu neskazenou:D)
Reagovat
smazaný uživatel
To podávání rukou by se už mělo zrušit. Na Západě už od toho dávno upustili.
A bác, bacily Petru napadly.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. Neříká se všechno a z taktických důvodů ani nemůže. To slovo sebevražda jsi napsal hezky. A ví to i sama Petra. Vzpomeň si, jak loni před finále FC v Moskvě neřekla dopředu, že si z Istanbulu přivezla drobné nachlazení. Tuším, že dokonce den před začátkem finále měla i lehkou teplotu. Tyto informace vypluly na povrch, až se slavně vyhrálo.

V tomto případě, pokud by se určitě o něčem oficiálně zatím nemluvilo (a byla by to pravda), tak by to byly informace o horečném shánění náhradního složení programu pro tu pražskou exhibici. Protože tu Česká sportovní nenechá padnout za žádnou cenu. V jejich zájmu je teď co nejrychleji Petru vyšetřit a vítězoslavně do světa rozhlásit, že tu exhibici stihne.
Reagovat
smazaný uživatel
No misto rohliku si mela proste prat neco ostrejsiho:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidime, jak se to bude vyvijet. Pokud odleta, co nejdrive do CR, urcite se budou snazit o nejake to prohlaseni po navsteve spec. lekare.
Nedavno tu psala sojka o tom, ze zbavit se Kolare na konci sezony bez nejake nahrady byl celkem "dost odvazny" tah...Posledni dobou tomu fakt nejak nerozumim. Jen doufam, ze bude ok, a v pristi sezone ji uvidime v dobre dispozici:)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš docenta Pavla Koláře? A kdy se to stalo? To jsem vůbec nevěděl! Vím jen o Ivankovi a tam jsem to byl schopný ještě pochopit, že bude hledat někoho jiného směrem k nové sezóně, protože trénování fyzičky je dlouhodobější záležitost... Ale o Kolářovi nic nevím, ani když jsem to zkusil sjet přes google...
Reagovat
smazaný uživatel
Kolář je taková "šajba", že nikdy nepatřil a nikdy patřit nebude do týmu jednoho člověka. I ty největší hvězdy jezdí či jezdily za Kolářem do Prahy - Železný, Jágr, Nedvěd...
Reagovat
smazaný uživatel
To vím, ale nevím, že by ti dva spolu přestali spolupracovat. Pokud Vlk myslel tohoto Koláře...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí... Zdraví je přednější a život i turnaje a příští sezóna jde dál...
Reagovat
tommr
začínám mít o Petru velký obavy - tolik nemocí a zranění jako měla letos Petra není normální ani u obyčejnýho člověka natož u špičkový sportovkyně. Aby nakonec nemusela s tenisem úplně skončit ...
Jinak předpokládám, že těch potřebnejch pět dní klidu jak o nich sama Petra hovořila znamená i zrušení exhibice se Sharapovovou? Bylo by šílenství kdyby za takovejch okolností musela tu naprosto zbytečnou exhibici hrát ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to asi málo víš o vrcholovém sportu. Sportovci žijí neustále na hraně mezi zdravím a nemocí. Chtějí ze svého těla vymačkat macimum a to se brání právě nemocemi a zraněními.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to přijde celý divný. Píšou, že během zápasu naplno propukla viróza, ale vždyť jejich vyjádření po zápase něčemu takovému vůbec nenasvědčovaly. Kdyby Kotyza věděl, že jí něco je, tak jí přece nekritizuje.
Já myslím, že je na tom holka špatně psychicky. Podle mě se "kapku složila" a somatický problém se k tomu může přidat jedna dvě. A teď hlavně jí chtějí dát do pořádku před FC. Jak psychicky, tak fyzicky.

Je to s ní celé divné, vždycky vyhlašují, jak potrénovala, jak je na tom dobře. Pak přijede na turnaj a vybouchne. To už je od USO potřetí.

Já mám starost o její psychický stav.
Reagovat
smazaný uživatel
A proto doufám, že se opravdu obklopí lidmi, kteří jí se vším pomohou. To nic proti Kotyzovi, jsou potřeba ještě jiní lidé. Psychika je běh na dlouhou trať a hodně ošidné a zrádné téma. Potřebuje opravdu profesionální tým a myslím i profesionální pomoc na psychiku. Každý reaguje ve stresu jinak a Petra to prostě letos nezvládla, není to její vina, je prostě taková.
Reagovat
Chrenda
No jestli tu exibici odehraje, tak to bude úplný výsměch směrem k TM!!
Reagovat
dadaft
pokud jde o to USO, včera o tom mluvila Marion - podle ní to byl z její strany nejlepší letošní výkon (spolu s porážkou Viky v Miami) - - - na USO to ještě žádný "výbuch" nebyl.
Reagovat
tommr
těžko říct jestli je to jen obyčejná nemoc nebo jestli je to zapříčiněný i nějakejma psychickejma potížema. V každým případě je vzhledem k neustále se opakujícím potížím jasný, že Petra potřebuje zvýšenou lékařskou péči - po fyzický i psychický stránce - jinak se nikdy dohromady nedá a bude to s ní ještě horší ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já to myslel celkově za rok a výbuchy jsem myslel v Asii.
Prostě mi přijde, že když je pod stresem a má čelit nějaké výzvě, nějak jí to nejde a projeví se to třeba tím, že je to utkání o pár míčcích, které nezvládne a ty rozhodnou zápas.

Na USO to výbuch nebyl. Marion byla v raufu, což se jí parkrát do roka stane a pak jede jak blázen.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, naprosto souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to asi špatně napsal, když to teď čtu. Ty tři zápasy jsem myslel Tokio, Peking a včera. Takže jsem měl napsat po USO.
Reagovat
Jan
Řekl bych, že to souvisí i s fyzickou kondicí. Pokud ji nemá, kdovíjak ji trénuje, když propustila Ivanka, tak i ta zranění co letos měla, byla častější. Pokud to nebyly někdy výmluvy, např. na LOH, už mi to začíná připadat podezřelé. I na letošní podzimní asijké tůře, prohlašovali jak je připravená a trénovala, pak vybouchne a hned zranění.
Reagovat
Carloss
Petra by IMHO potřebovala změnit trenéra. Nějakého toho Lendla nebo ještě líp Navrátilovou. :) Někoho se zkušenostma.
Reagovat
historik
zdravotní potíže se začínají nějak kupit - protnuly prakticky celou sezonu a v kombinaci se zvýšeným očekáváním a tím jak se na ni ostatní soupeřky chtějí vytáhnout to neprospívá její hře ani její psychice

Petra se určitě bude snažit pomoct ve Fed cupu, ale bude muset zabrat naše dvojka - Šafářová, případně Hradecká; debla by jsme měly vyhrát tak jako tak, ale ten se hraje nakonec a to už může být taky rozhodnuto

Každopádně by si měla Petra po sezoně sednout a začít se zabývat svým zdravotním stavem, protože to bylo prakticky od začátku sezony každou chvíli něco a to rozhodně k herní i psychické pohodě nikoho nepřispěje
Reagovat
tommr
no upřímně řečeno já si neumím ani představit, že Petra v tomhle stavu bude finále FC hrát, natož aby v něm něco uhrála ...
Reagovat
smazaný uživatel
V dnešním článku o Petře už o tom mluví,že podstoupí podrobné lékařské vyšetření před další sezonou.
Reagovat
Nancy_z
Tak a je dobojováno... Takový je život a ve sportu je to obzvlášť krutý. Tak hlavně ať se Petra dá do kupy a příští sezónu, ať jí to zdraví tak netrápí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist