Halepová je znovu zraněná. Z Miami odstoupila kvůli bolestem ramena

27. 3. 2021, 19:57
Aktuality 2
Světová trojka Simona Halepová dnes v Miami nenastoupí k utkání 3. kola proti Lotyšce Anastasiji Sevastovové. Rumunka ze soutěže odstoupila kvůli zranění pravého ramena, s nímž začala mít problémy těsně před začátkem turnaje.
Profily hráčů
Simona Halepová (© AFP)

Simona Halepová od začátku sezony laboruje se zdravotními problémy. V Austrálii i přes bolesti zad odehrála dva turnaje v Melbourne a na Gippsland Trophy i na Australian Open vypadla ve čtvrtfinále. 

Kvůli přetrvávajícím potížím v březnu vynechala turnaje v Dauhá i Dubaji a odpočívala. A když už konečně bez bolestí dorazila do Miami, před prvním vystoupením ji pro změnu začalo bolet pravé rameno. 

Jeden zápas 29letá Rumunka na Floridě odehrála a ve čtvrtek si po obratu poradila s Caroline Garciaovou. Dnes už ale k utkání 3. kola proti Anastasiji Sevastovové nenastoupí.

"Moc mě mrzí, že musím odstoupit ze dvouhry i ze čtyřhry, ale zranění mi nedovolí hrát podle mých představ. Jsem smutná, ale hrát bohužel nemůžu. Doufám, že příští rok se vrátím zdravá a lepší," oznámila třetí hráčka světa Halepová.

Lotyška Sevastovová si o postup do čtvrtfinále zahraje s Chorvatkou Anou Konjuhovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
misa
Letos 30 je při jejím herním stylu už docela dost.
Reagovat
tommr
nechápu proč se s bolavým ramenem cpala do debla? smile Tím si ale nechci v žádným případě stěžovat - právě naopak. Díky za to, že stihla vyřadit nasazený jedničky a udělat z Báry s Katkou největší favoritky na zisk deblovýho titulu ... smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist