Halepová potvrdila start na úvodním turnaji po restartu v Palermu

11. 7. 2020, 13:20
Aktuality 2
Simona Halepová vstoupí do obnovené sezony WTA Tour po koronavirové pauze hned na prvním turnaji v Palermu. Bývalá světová jednička svůj start v Itálii, kde se bude hrát od 3. srpna, potvrdila na sociálních sítích.
Profily hráčů
Simona Halepová

"S radostí vám chci oznámit, že se po deseti letech vrátím do Palerma. Snad mě čeká skvělý týden," napsala Rumunka na sociální sítě.

Dvojnásobná grandslamová šampionka naposledy hrála ve finále únorového turnaje v Dubaji, kde zvítězila nad Jelenou Rybakinovou a získala první letošní a celkově 20. titul. Poté byla sezona přerušena a řada turnajů musela být bez náhrady zrušena. Mezi nimi i Wimbledon, kde měla Halepová obhajoval loňský triumf.

Po úvodním turnaji v Palermu by se měly tenistky přesunout do USA, kde je v plánu od 22. srpna turnaj Masters, který ale bude místo tradičního Cincinnati hostit newyorský areál ve Flushing Meadows. Po něm má následovat US Open. O startu v USA se Halepová zatím nerozhodla.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
tommr
Po úvodním turnaji v Palermu by se měly tenistky přesunout do USA, kde je v plánu od 22. srpna turnaj Masters, který ale bude místo tradičního Cincinnati hostit newyorský areál ve Flushing Meadows.

Pokud vím tak po Palermu se ještě bude hrát v Praze a údajně i v Lexingtonu. Teprve pak bude následovat Cincinnati ...
Reagovat
misa
Co si člověk nedoplní sám, to nemá.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist